Iowa Wesleyan College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1842-ben alapított Iowa Wesleyan Egyetem egy teljesen akkreditált, koedukációs bölcsészettudományi egyetem. Az IW gazdag történelemmel rendelkezik az oktatás terén az innováció terén; úttörő a tudományokban; és a nők oktatási lehetőségeinek élén áll. Iowa Wesleyan vezető szerepet tölt be a szolgáltatás-tanulásban, a hallgatók 100% -ban szakmai gyakorlaton vesznek részt a tananyag részeként. A diplomások között van Dr. James Van Allen '35, egy űrkutató, aki felfedezte a Föld sugárzási öveit, amelyek most a nevét viselik; Dr. Peggy Whitson '81, a NASA űrhajósa, aki kétszer is a Nemzetközi Űrállomás állomásparancsnokaként tevékenykedett, és több NASA nyilvántartással rendelkezik. 1869-ben hét Iowa Wesleyan diáklány alapította a PEO Nővérséget a nemzetközi tagsággal büszkélkedő egyetemen.

Az Iowa Wesleyan tudományos programjai egyetemi, posztgraduális és online tanulást tartalmaznak. A szolgáltatás-tanulás beépül a tantervbe, biztosítva, hogy minden hallgató összekapcsolja az osztálytermi tanulást a szolgáltatással másokkal.

Az iowai Mount Pleasant városában található Iowa Wesleyan különféle művészeti és kulturális lehetőségeket kínál Iowa délkeleti részén. A művészeti bemutatókra, koncertekre, előadásokra és színdarabokra egész évben kerül sor, és a legtöbbjük ingyenesen látogatható. A délkelet-iowai szimfonikus zenekar az egyetemen működik.

Helyszínek

Mount Pleasant

Address
North Main Street,601
52641 Mount Pleasant, Iowa, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket