Indiana University Kokomo

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A nemzetközi diákok lehet keresni egy tekintélyes NE mértékben - mintegy 18.000 $ évente

Indiana University Kokomo nagyon kedvező, és egyben ösztöndíjakat nemzetközi diákok! Egyetemisták is jogosultak ösztöndíj 5000 $ évente, és egyetemi hallgatók is jogosultak a 4000 $ évente!

Indiana Egyetem Kokomo fog keresni az egyik legerősebb fok az ország egyik, hogy jön egy-egy támogató és utasítást ihletett, tökéletes, és külön kar. Minden évben mi magasra teszi a lécet. Veszünk fel szakok és programok működnek, hogy irányítsák a diákok a legígéretesebb munkahelyek és iparágak a jövő, mint az egészségügy, vendéglátás, informatika és média-hogy csak néhányat említsünk.

NE Kokomo mindenki számára tartogat valamit! Akkor keresnek egy IU mértékben a mi campus mintegy 4000 diák, kis tanterem mérete mintegy 20-25 diák! Kapsz készítmény, készségek és valós tapasztalat, hogy meg téged egy életen át sikeresen, és van egy csomó móka a folyamatban.

egyetemi élet

Nevetés. Midnight Madness. Cosmic Bowling. Out-door filmeket. Élő zene. Gyakorló koreai Koreában. 1000-víz ballon küzdelem. Tervezés statewide műemléki konferencián. Egyetemi Színház. Komédiásoknak a kávézóban. Jackrabbits játékokat a barátokkal. Éljenzés a mi nagyon saját Indy 500 Princess. Kalandvágyó. Reading egy nagyszerű könyv a pázsiton. Óra a state-of-the-art St. Joseph Kórház Klinikai Szimulációs Központ. Tanítása a következő generációs a következő hullám a képességeit. Igazi vita a legjobb barátok. Vezető kísérletek Science Rocks Nyári Tábor. Súlyos Cougar Crazie Country. Farmer Market a legjobb cookie-k körül. Student tanítás Írország. Majdnem Naked Mile! Zip vonalat campus. Biológia terepmunka utazások. Intramural sport. Bemutatjuk a nemzetközi konferenciákon. #myIUK

Így a világ, hogy Indiana

Indiana University Kokomo, akkor lehet, hogy a tengerentúli tanulmány része a rendszeres tudományos program, amit a nagyobb. A nemzetközi utazás az egyik leghatékonyabb tapasztalatok akkor lehet, hogy bővítse a kulturális tudatosság, és előkészíti, hogy a munka a mi egyre inkább globális társadalom. A campus széles választékát kínálja utazási / tanulmányi célpontok, köztük Dél-Korea, Guatemala, Németország, Hollandia, Franciaország, Anglia, Olaszország és Lengyelország.

Sport at NE Kokomo

Vesszük sport nagyon komolyan IU Kokomo-és büszkék vagyunk, hogy otthon a mi hihetetlen sportolók. Mi több lenyűgöző, de az, hogy ők győztes az osztályban is. A sportolók kezelése tudósok ugyanolyan odaadással adják sport.

Az elmúlt évben megbecsült 18 KIAC Scholar sportoló NE Kokomo

7 egyetem csapatok Férfi kosárlabda, Cross Country és Golf Női kosárlabda, Cross Country, röplabda, és Golf 21.500 négyzetméternyi testmozgás tér

A Cole Fitness Center büszkélkedhet 21.500 négyzetméternyi testmozgás tér, valamint a korlátlan csoportos órák, szinte korlátlan kardio gépek, fedett pálya, vadonatúj öltözők, és remek súly és fitness gépek.

A legacy of Strength

11474

A több élő diplomások IU Kokomo öregdiák-hálózat, mint 2014-ben. Ha lesz egy IU Kokomo Cougar te része egy öregdiák-hálózat, amely átfogja iparágak, szakmák, háttérrel és kultúrával. NE alums büszkék irányadó, vezető, és a felvételi saját.

604897 és növekvő

A több élő diplomások IU öregdiák-hálózat. Elvégezte IU Kokomo megadja azt bejárat a világ egyik legerősebb és legnagyobb élő hagyatékot.

Felkészülés a Lifetime siker

Az első lépés, hogy a leszállás az álmod munkát - kiemelkedő eredményeket ért el egy szakmai gyakorlat.

Top munkáltatók szeretné látni bizonyítottan sikeres, hajlandók keményen, és a szomjúság a tanulás új ismeretek. NE Kokomo gyakornok segíti hosting cégek speciális projektek és a munkáltatót a lehetőséget, hogy megszerezzék az új ötleteket és információkat a friss szempárként.

Ez az alkalom, hogy megmutassa, milyen értékes vagy, hanem a lehetőség, hogy megtanulják, mit akar a munkát kipróbálásával a kultúra, a munkafolyamat, és teljes személyiség a társaság.

Dolgozz velünk, hogy ez megtörténjen.

A NE Kokomo Karrier és Akadálymentesítési Center jár a személyi edző, tréner, és pompomlány, irányítja a szakmai és a munkakeresés. Ezek segítségével tökéletes önéletrajz és tanácsot ad mindent interjú készségek és etikett elsajátítása üzleti öltözék és navigálás fizetés tárgyalások.

1069 - Az első számú egy-egy találkozó a Karrier és Akadálymentesítési Center volt a diákok 2014-ben 164 gyakornok helyezett 2014. Akár 24% 2013-tól.

Egy közösség, ahol You Belong

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bachelor Of Science In Biológia

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok West Lafayette

Indiana Egyetemen Kokomo, a Bachelor of Science (BS) szak biológia központok hagyományos mag, amely magában foglalja a sejtbiológia, genetika, morfológia, fiziológia, üzem tudomány, mikrobiológia és immunológia. [+]

Indiana Egyetemen Kokomo, a Bachelor of Science (BS) szak Biológia középpontjában egy hagyományos mag, amely magában foglalja a sejtbiológia, genetika, morfológia, fiziológia, üzem tudomány, mikrobiológia és immunológia. További tanfolyamok általános kémia, szerves kémia, a fizika és a matematika egészítik ki az alap program. De a jó tudósok is kell kitenni más területeken a tudás-a művészetek, a társadalomtudományok és a humán. Ezért a mi biológiai tananyag magában foglalja természetesen követelményeket témakörben, mint a történelem, angol, szociológia, pszichológia, matematika és informatika. Ahhoz, hogy diplomás, akkor szüksége lesz egy minimum 120 óra hitel, amely vegyesen tartalmaz kötelező biológia tanfolyamok, általános tanfolyamok, és választani. Ha azt tervezi, hogy adja meg a doktori iskola vagy egy szakmai iskola, miután megszerezte a diplomát, akkor érdemes érdeklődni NE Kokomo előtti szakmai pályája a biológia, az orvostudomány előre, és előre fogászat. Diplomások, akik követik ezeket a számokat fogadtak el fejlett programok orvosi, fogorvosi, optometria, és a kiropraktika iskolákban az ország egész területén. Biológia egy nagy utat, hogy a szakmai karrier az orvostudományban, és NE Kokomo segít abban, hogy ott! Ha érdekli a válás tudomány pedagógus, NE Kokomo kínál programot, amely lehetővé teszi, hogy pénzt keres a biológiai fokozat és légy tanúsított tanítani biológia középiskolai szinten. Fokozat követelményei A képesítési követelmények a BS Biológia tartalmaz 120 kredit a GPA legalább 2,0. 30. Az elmúlt 60 kreditet kell fejezni NE Kokomo. Amellett, hogy a tanfolyamok szükséges egyetemi szintű általános képzés tanterv, a diákok kell vesz tanfolyamok a kémia, biológia, fizika, matematika, és az informatika. A következő kurzusok kell venni, és... [-]

Bachelor Of Science In Business

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Kokomo

A Bachelor of Science in üzleti mértékben lehetővé teszi a diákok szakosodott szakmai területek szerves része a modern vállalati és menedzsment. Ez felkészíti a tanulókat északi központi Indiana váljon hatékony szervezeti vezetők és menedzserek. [+]

A Bachelor of Science in üzleti mértékben lehetővé teszi a diákok szakosodott szakmai területek szerves része a modern vállalati és menedzsment. Ez felkészíti a tanulókat északi központi Indiana váljon hatékony szervezeti vezetők és menedzserek. A School of Business a főiskolai tudományos fokozatot üzleti a következő koncentrációkban: Könyvelés Pénzügy és Gazdaságtudomány kezelés értékesítés Tanterv Az érettségi program a School of Business elvén alapuló kiegyensúlyozott oktatás üzleti adminisztráció és a közgazdaságtan egy alapítvány a művészetek és a tudományok. Az egyetemi program lehetővé teszi a diákok, hogy szakosodnak szakterületeken szerves része a modern vállalati és menedzsment. Ez felkészíti a tanulókat északi központi Indiana váljon hatékony szervezeti vezetők és menedzserek. Az egyetemi tantervek három részből áll: (1) az általános oktatás, (2) az alapvető üzleti adminisztráció, és a (3) szakmai képzés. Ezen túlmenően a program magában foglalja tanfolyamok, amely az elvek, gyakorlatok és trendek kezelésében résztvevő szervezetek a mai dinamikus gazdasági, társadalmi és politikai környezet. Nyugdíjasok egy sor választható kurzusok a koncentrációs területen. Tanfolyamok ezen a szinten van szükség részvétel a hallgatók a vita és a megoldás az esetek, projektek, és a speciális problémák levonni a mai üzleti világban. Beiratkozott hallgatók más szakon teljesíthetik természetesen a munka a Business Minor. Diákok, akik már megszerezték a főiskolai diplomát vehet a Post-érettségi bizonyítvány számviteli, hogy felkészüljenek a szakmai álláspontok nyilvános, ipari vagy kormányzati számvitel. Befejezése után a program, a diákok készek arra, hogy a Certified Public Accountant (CPA) vizsgálata. Fokozat követelményei A legalább 120 óra hitel szükséges érettségi foka (126 kredit a számviteli koncentráció) tanfolyamok megfelel a... [-]

Bachelor Of Science In Criminal Justice

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Kokomo

Folytató hallgatók egy főiskolai diplomát büntető igazságszolgáltatás NE Kokomo kap a két világ legjobb: az oktatás, a bölcsészettudományi hagyomány, ahol a diákok megtanulják, hogy az ész és kritikusan gondolkodni és az oktatás megalapozott tapasztalati tanulás. [+]

Folytató hallgatók a főiskolai diplomát büntető igazságszolgáltatás A NE Kokomo kap a két világ legjobb: az oktatás, a bölcsészettudományi hagyomány, ahol a diákok megtanulják, hogy az ész és kritikusan gondolkodni és az oktatás megalapozott tapasztalati tanulás. A büntető igazságszolgáltatás nagy kiadók, hogy tanfolyamokat, amelyek bevezetik őket a különböző területeken a büntető igazságszolgáltatási rendszer, tanítani őket, hogy alkalmazzák a problémamegoldó készségek a valós problémák a büntető igazságszolgáltatásban, és lehetővé teszi számukra, hogy vizsgálja meg a különböző büntető igazságszolgáltatás pályára. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt szakmai és / vagy kutatási practicums ahol gyakorlati tapasztalatot szerezni, és megfelel szakemberek. A hallgatók a lehetőséget, hogy találkozzon gyakorló jogászok és részt vesznek a helyi, állami és országos rendezvények a két büntető igazságszolgáltatás hallgató által vezetett szervezetek az egyetemen. A diákok egy diplomát büntető igazságszolgáltatás lehetősége van arra, hogy belépjenek a munkaerőpiacra a különböző karrier, beleértve a bűnüldözési, korrekciók, áldozat érdekképviselet, a belbiztonság, veszélyhelyzetek kezelése és kármegelőzés. Pályakezdő a program úgy dönt, hogy tovább képezzék magukat, hogy törekednek posztgraduális fokozatot a büntető igazságszolgáltatás / kriminológia, szociális munka, szociológia, és a jog. Fokozat követelményei Major követelmények Minden jelentős tanfolyamok igényelnek fokozatú C- vagy magasabb beleszámítsanak fő. Kötelező kurzusok Mind a nyolc tanfolyamok alább szükséges a nagyobb (24 kr.) CJHS-J 101 amerikai büntető igazságszolgáltatás (Pre-req minden más büntető igazságszolgáltatási képzés) CJHS-J 201 elméleti alapjai Criminal Justice házirendje CJHS-J 202 büntető igazságszolgáltatással kapcsolatos adatok, módszerek, és a kutatási CJHS-J 301 a büntető anyagi jogi CJHS-J 306 büntető bíróságok CJHS-J 321 amerikai rendészet CJHS-J 331 helyesbítései CJHS-J 305... [-]

Bachelor Of Science In Informatika

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Kokomo

Informatika, aka alkalmazott számítási vagy egyszerűen számítógépes ismereteket, a tanulmány és az információtechnológia alkalmazása egy adott terület vagy tudományág a tanulmány. Informatikai továbbá úgy véli, az információs és a technológia szervezetek és a társadalom egésze számára. [+]

Informatika, aka alkalmazott számítási vagy egyszerűen számítógépes ismereteket, a tanulmány és az információtechnológia alkalmazása egy adott terület vagy tudományág a tanulmány. Informatikai továbbá úgy véli, az információs és a technológia szervezetek és a társadalom egésze számára. Az információs technológia (IT) gyorsan változik a világ, új kihívások és lehetőségek minden nap. Informatikai felvértezi a hallgatók a tanulmányozásához, úgy szociális hatásait, és megtalálják a módját, hogy a technológiát, hogy megoldja a problémákat. Az Informatikai program célja az, hogy képzett informatikai szakemberek, akik értik a módját az emberek dolgozni, és használni az információs és akik fejleszteni megoldásokat, amelyek hatékony és egyszerűen használható. Informatikai hangsúlyozza problémamegoldás, a kritikus gondolkodás, az innováció, a kommunikáció és a csapatmunka együtt technikai készségek és ismeretek. Egy informatikai mértékű felkészíti diplomások több pozícióból. Néhány karrier lehetőségek közé tartozik az adatbázis tervező / fejlesztő, bioinformatika szakember, kémiai informatika specialista interakció tervező, információs építész, IT szakértő, multimédia specialista, web designer, szoftverfejlesztő, rendszergazda, rendszer elemzők, webmester, stb Az informatika szak IUK funkciók kis tantermekben és a személyre szabott oktatás. Amellett, hogy megismerése információs technológia és az alkalmazások, a diákok választhatnak egy rokon, mint egy területet a specializáció. Ez a multi-diszciplináris tanterv lesz felkészülni a kihívásokra IT karrier a 21. században. Fokozat követelményei A mértéke magában foglalja a 120 óra teljes munka során, beleértve a következőket: Általános követelmények Indiana University Kokomo általános képzési követelmények Javasolt Közművelődési Tanfolyamok Informatikai Majors HUN-W 131 Elementary összetétele I. (3 kr.) HUN-W 132 Elementary összetétele II (3 kr.) HUN-W 231 Professional Íráskészség (3 kr.) SPCH-S 121 Szónokoskodás (3... [-]

Bachelor Számítástechnika

Campus Nappali 4 év August 2017 Amerikai Egyesült Államok Kokomo

Talán most is lenyűgözte a számítógépek egész életedben, elbűvölte minden új technológiai fejlődést és aprólékosan up-to-date az élvonalbeli fejlesztések terén tesz minden nap. Indiana University Kokomo most kínál Bachelor of Science in Computer Science fokozatot célja csak az Ön és a szenvedély. A valós fókusz és a kultúra örök felfedezés, diplomát Computer Science NE Kokomo nyit meg akár végtelen lehetőségeit. [+]

Talán most is lenyűgözte a számítógépek egész életedben, elbűvölte minden új technológiai fejlődést és aprólékosan up-to-date az élvonalbeli fejlesztések terén tesz minden nap. Indiana University Kokomo most kínál Bachelor of Science in Computer Science fokozat célja csak az Ön és a szenvedély. A valós fókusz és a kultúra örök felfedezés, diplomát Computer Science NE Kokomo nyit meg akár végtelen lehetőségeit. Kínálunk fok belül a technológia bármilyen szenvedély lehet. Egy kicsit más téma, mint a Bachelor of Science in Informatikai mértékben, ha tanulmány Számítástechnika NE Kokomo, akkor szakosodott a design a hatékony szoftver és hardver technológiákat mögött számítógépes rendszerek a világnak szüksége van, és használja minden nap. A hozzáértő személyzet és a kar itt lesz a te, a Bevezetés a Computer Science a végső vezető projekt kidolgozásában elért. A hangsúly a valós alkalmazások, a kar IU Kokomo ugyanolyan kíváncsi, mint te. Mivel a világ a számítógép-tudomány továbbra is előre, akkor itt lesz a tanulás az élvonalbeli - és mi ott leszünk éhesek, hogy felfedezzék, és fedezze fel a jobb mellett van. Computer Science Open House Indiana University Kokomo kar a School of Sciences, valamint a Hivatal Felvételi, lesz viszont a kérdések megválaszolására az új számítógép-tudósnak. Csatlakozz hozzánk! Csütörtök, március 23 - 17:30-07:30 Q & A Computer Science BS fokozatot és Informatikai BS fokozatot Rövid áttekintés a számítástechnika és az informatika Karrier lehetőségek [-]

BSc Az új Média, Művészet, és A Technológia

Campus Nappali November 2017 Amerikai Egyesült Államok Kokomo

A Bachelor of Science in New Media Art, & Technology a hallgató, aki azt akarja, hogy nagyobb hangsúlyt az új média témák a mértékével. A fő áll 45 óra hitel kurzusok New Media Art, & Technology, megoszlanak a szükséges mag tanfolyamok és egy választott sűrítéssel, beleértve választani. [+]

A diplomát a New Media Art, & Technology (NMAT) ötvözi a hagyományt és az innovációt egy négyéves, egyetemi diploma a diákok számára, hogy fejlesszék a gyakorlati készségek és erős ismerete területén, beleértve, de nem kizárólagosan, a digitális média, a webes és mobil média, 2D és 3D stúdió művészeti és design, virtuális média, és új média. A hallgatók megtanulják erős számítógép, művészet, és készségek kialakítása, felkészítése a különböző karrier és posztgraduális tanulmányokat. A diákok személyre szabott mértéke az érdekeiket és a tervek szerint, hogy egy sor olyan tanfolyamok New Media Art, & Technology, kiválasztja a tűzösszpontosítás, és kiválasztja választani. A huszonegyedik századi tanterv kínál készségek, tudás és munka tanulás értékes utak számos szakma, beleértve a grafikai tervezés, illusztráció, könyvkiadás, kereskedelmi művészeti, képzőművészeti, web design és fejlesztés, videofelvétel, operatőr és a fotózás. Bachelor of Science fokozat A Bachelor of Science in New Media Art, & Technology az a hallgató, aki azt akarja, hogy nagyobb hangsúlyt az új média témák a mértékével. A fő áll 45 óra hitel kurzusok New Media Art, & Technology, megoszlanak a szükséges mag tanfolyamok és egy választott sűrítéssel, beleértve választani. A Bachelor of Science fokozatot egy innovatív, multidiszciplináris megközelítéssel, a munka során tanított kari a különböző területeken. Koncentrációja Tedd a mértéke tiéd kiválasztásával az alábbi: Digitális Média grafikai tervezés Webdesign Küldetés New Media, Art, és a technológia egy olyan program, amely felkészíti a tanulókat, hogy kritikus, adaptív, kíváncsi, hatékony és kreatív gondolkodók, kommunikátorok, probléma-megoldó és az alkotók, hogy sikeresek releváns szakemberek sokasága és a fejlődő területeken. célok Diákok,... [-]

BSc Biokémia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Kokomo

A cél a BS-ben Biokémia program célja, hogy felkészítse a tanulókat az egészségüggyel kapcsolatos szakmai iskolák, beleértve az orvosi, gyógyszerészeti és fogorvosi iskola, valamint a felvételi doktori programok biokémia, molekuláris biológia, és biológiai tudományok. A diákok a különböző háttérrel rendelkező kémia és biokémia készek venniük a gyógyszeripari és biotechnológiai iparágakban. [+]

A cél a BS Biokémiai programban hogy felkészítse a tanulókat az egészségüggyel kapcsolatos szakmai iskolák, beleértve az orvosi, gyógyszerészeti és fogorvosi iskola, valamint a felvételi doktori programok biokémia, molekuláris biológia, és biológiai tudományok. A diákok a különböző háttérrel rendelkező kémia és biokémia készek venniük a gyógyszeripari és biotechnológiai iparágakban. Pályakezdő biokémia programot a megfelelő hátteret a széles pályát. Beléphet a szakiskolák (orvosi, fogorvosi, optometria, gyógyszertár, stb.) Ezek közvetlenül munkát a különböző beállításokat, beleértve a toxikológiai laboratóriumok, a gyógyszeripari laboratóriumok, és az alapkutatás labs. Ezen túlmenően, a kombinált kémia / biológia háttér diákok fejleszteni, párosulva a megfelelő tanfolyamokat, majd helyezze őket jól tanítani bármelyik ezeket a tárgyakat a középiskolában. A különlegessége ennek a szak előkészítése a diákok megértsék a biokémia sejtek, mint például az anyagcsere, cytokinetics és enzimkinetika. A diákok ilyen mértékű jól felkészült kérdések hatásainak növekvő koncentrációjú egyes elemei a modern anyagok (például lágyítók és polimer összetevők) a fiziológia a különböző fajok. Diákok is tapasztalja egyetemi kutatás és átveheti az ismeretek bemutatására kutatási adatok konferenciákon és folyóiratokban. Fokozat követelményei Mértéke követelmény, hogy a BS-ben Biokémiai tartalmaz 120 kredit a GPA legalább 2,0. 30. Az elmúlt 60 kreditet kell fejezni NE Kokomo. Amellett, hogy a tanfolyamok szükséges egyetemi szintű általános képzés tanterv, a diákok kell vesz tanfolyamok a kémia, biológia, biokémia, fizika, matematika, és az informatika. A következő kurzusok kell venni, és megfelelő előfeltételeket kell teljesíteni felsorolt ​​Akadémiai Közlönyben. Befejezése után a fokozat megfelel az alapvető felvételi követelményeket az IU Orvostudományi MD programot. Milyen állást lehet kapok ilyen mértékű? Az általános... [-]

BSc Vendéglátás és Turizmus

Campus Nappali November 2017 Amerikai Egyesült Államok Kokomo

A cél a Bachelor of Science in Vendéglátás és turizmus az, hogy egy szak a diákok, akik a vágy, hogy a munka a növekvő vendégszeretet arénában. Míg a szakot lehet helyezni együtt a School of Business adminisztratív célokra, akkor mentesül a AACSB felülvizsgálat miatt viszonylag alacsony szintű üzleti tartalmat. [+]

A cél a Bachelor of Science in Hospitality & Tourism az, hogy egy szak a diákok, akik a vágy, hogy a munka a növekvő vendégszeretet arénában. Míg a szakot lehet helyezni együtt a School of Business adminisztratív célokra, akkor mentesül a AACSB felülvizsgálat miatt viszonylag alacsony szintű üzleti tartalmat. A mai vendéglátás és a turizmus igényeinek szakmailag képzett egyének. Pályakezdő lesz jogosult a munkát vidámparkok, hotelek és panziók, éttermek, panziók, utazási irodák, kongresszusi központok és a rendezvény és találkozó tervezők. Diákok, akik teljes a BS H & T szak fog szerezni szakértelem a következő területeken: alapelveket, amelyek hátterében az ipar étel és ital műveletek pénzügyi és számviteli jelentések az ipar, beleértve a költségek, a bevételek és a nyereség az összefüggések vendéglátás funkcionális területek a vendégek elégedettségét jogi, etikai, társadalmi és nemzetközi témákat érintő iparág nemzeti, nemzetközi és interkulturális tényezők az ipar kommunikáció közötti különbségek a kultúrák és a társadalmi-gazdasági osztály, és ezek hogyan befolyásolják a gazdasági ágazat etika és annak hatása az ipar vezetői és a döntéshozatal emberi erőforrás menedzsment szervezeti hatékonyság ipari marketing stratégiai alkalmazása kommunikációs üzenetek formátuma [-]

Videók

IU Kokomo: A community where you belong.

Kapcsolat

Indiana University Kokomo

Cím South Washington Street 2300
46902 Kokomo, United States
Honlap http://www.iuk.edu/
Telefon +1 765-453-2000