Hivatalos Leírás

Hope College négyéves bölcsészettudományi kollégium, ahol az akadémiai kiválóság és az élénk keresztény hit egyesítik és támogatják a közösséget.

A Hope kollégiuma Holland belvárosának szívében helyezkedik el , mindössze néhány mérföldre a Michigan-tótól. Részt vettünk a közösség több mint 150 éve, növekvő a 10 diák, aki beiratkozott az 1862-ben több mint 3300 hallgató az egyetemen ma.

A Hope College a kezdetektől a jövőre nézett. Itt a történelmi építészet kényelmesen illeszkedik világszínvonalú létesítményekhez: az 1857-ben épült Van Vleck-terem csupán egy saroknyira van a Pelletron részecskegyorsítónktól.

Elkötelezettségünk a keresztény örökség iránt (amelyet az Amerikai református egyházzal közösen alakítottak ki) a tudósok és az élet legmélyebb elkötelezettségére mutat rá.

A mély gyökereknek ez a ritka kombinációja és a holnap világába való szigorú felkészülés a Hope diákokat arra készteti, hogy a világba menjenek, és hatással legyenek közösségükre.

A 2017-es osztályból:

 • 94% volt a munkaerő vagy a diplomás iskola hat hónapon belül
 • A teljes munkaidőben foglalkoztatottak 86% -át a tanulmányi területen alkalmazzák
 • 96% részt vett a tapasztalati tanulásban
 • 57% -uk legalább egy gyakorlati tapasztalattal rendelkezik
 • 55% -uknak van egy egyetemi tanulmányi tapasztalata

Nevünk és pecsét levonni a Rec Albertus C. Van Raalte, aki azt mondta, az iskola, hogy lesz Hope: „Ez az én horgony remény ezek az emberek a jövőben is.” Van Raalte társalapítója Hope College Philip Phelps Jr., aki az első elnöke volt.

Ez a szimbolizmus követi a Zsidók 6:19 nyelvét: "Van ez a reményünk, a lélek biztos és szilárd horgonya." Mítoszunk, amelyet a Zsoltárok 42: 5-ből vettünk fel, visszhangozza az érzéseket: Spera a Deóban (Hope in God).

A kiválóság elismert:

Amerika legfelsőbb kollégiuma (Forbes)

 • A Princeton felülvizsgálata
 • Fiske Útmutató a Főiskoláknak
 • Carnegie Alapítvány a Tanítás előmozdításához
 • All-American Főiskolák: Legfelsőbb iskolák konzervatívok, régimódi liberálisok és hitgyűlők számára
 • A diákok elsajátítása: A kollégiumok szándékosan fejlesszék a hallgatókat
 • A Bennfentes Útmutató a Főiskoláknak
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Hope College

Az ázsiai tanulmányok programja olyan diákoknak szól, akik az ázsiai kultúra, a történelem és a gondolkodás ismereteit szeretnék fejleszteni annak érdekében, hogy világsz ... [+]

Az ázsiai tanulmányok programja olyan diákoknak szól, akik az ázsiai kultúra, a történelem és a gondolkodás ismereteit szeretnék fejleszteni annak érdekében, hogy világszinten integrált világban tudatosabb és érzékenyebb állampolgárok lehessenek.

Célja, hogy a hallgató fő tanulmányi programját kiterjessze globális, összehasonlító perspektívával a művészetek, a humán tudományok és a társadalomtudományok minden területén.

A kiskorú segít abban is, hogy felkészítse azokat a diákokat, akik karriert kívánnak a nemzetközi ügyekben, a nemzetközi üzleti és a nemzetközi jogban.

Az ázsiai tanulmányok a következőkből állnak:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

A Hope College Kémia Kémiai Tanszék nemzetközi elismertségét fejezi ki kiválósága, egyetemi kutatása és a diplomások és karok eredményei terén. ... [+]

A Hope College Kémia Kémiai Tanszék nemzetközi elismertségét fejezi ki kiválósága, egyetemi kutatása és a diplomások és karok eredményei terén.

A Hope-nál lehetőséget kap a kémia, a biokémia és a molekuláris biológia tanfolyamokra, és a díjnyertes oktatókkal valós kutatást végezhet. Diákként élvezheti a kis méretű osztályokat és a legkorszerűbb létesítményeket, és csatlakozhat a sikeres alumniak rangsorához, ha végzett.

Kémia

ACS-tanúsítvánnyal rendelkező vegyészmérnököket ajánlunk a biokémiai (BS), a kémiai főiskolai (BS vagy BA), a kémia oktatás fő és a kicsi, valamint a kémiai kisebb lehetőségek mellett. Akár dr. Doktort, orvostudományi és egészségügyi szakmát, oktatást vagy munkát szeretne folytatni a vegyiparban, programunk felkészíti Önt a sikerre.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

Szeretne megtanulni használni a kreatív és technikai készségeidet, hogy megoldja a sokféle problémát és hatással legyen a világra? Ha igen, a számítástechnika tanulmányoz ... [+]

Szeretne megtanulni használni a kreatív és technikai készségeidet, hogy megoldja a sokféle problémát és hatással legyen a világra? Ha igen, a számítástechnika tanulmányozása a Hope College az Ön számára.

Elkötelezett karunk elkötelezett a diákok fejlesztésével, akik mély tudással rendelkeznek a legnehezebb technikai problémák megoldásában, ugyanakkor rendelkeznek a bölcsészettudomány által támogatott széles körű tudásalapokkal, amelyeket az ipar és a diplomás iskolák is keresnek.

Oktatási filozófiánk egyik legfontosabb eleme, hogy segítse a diákokat olyan szakemberekké válni, akik készen állnak arra, hogy alkalmazkodjanak a technológiai világban bekövetkező változások gyors üteméhez, miközben szilárd alapot biztosítanak a fegyelem tartós alapelveinek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

Függetlenül attól, hogy nagy vagy kisebb a táncban, intenzív oktatást és képzést kapsz, rendszeres részvételt élvezhetsz és végtelen lehetőséget kapsz az élet minden aspe ... [+]

A nemzeti akkreditált táncprogramunk lehetőséget ad a diákoknak arra, hogy minden nagyobb tánctechnikát tanulmányozzanak.

Függetlenül attól, hogy nagy vagy kisebb a táncban, intenzív oktatást és képzést kapsz, rendszeres részvételt élvezhetsz és végtelen lehetőséget kapsz az élet minden aspektusának felfedezésére egy csillagos táncprogram mellett.

Diákjaink művészi, szellemileg, fizikailag és lelkileg fejlődnek. A Hope dance program hangsúlyozza a szigorúság és a tevékenység, és virágzik a bölcsészettudományi környezetben. Alaposan kiegyensúlyozott, hogy alapot nyújtson az elméleti és technikai tánctanulmányokban, amely lehetőséget kínál az egyéni hallgató számára arra, hogy törekszik, álmodjon és teljesítsen.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

A mérnöki szakmai gyakorlat megköveteli az analitikai módszerek, a tervezési technikák, a társadalmi és gazdasági hatások megértését és a kulturális és humanista hagyomán ... [+]

A diákok szilárd alapot nyújtanak a mérnöki és annak alapjául szolgáló matematika és a tudomány keretein belül a bölcsészettudományi képzés.

A mérnöki szakmai gyakorlat megköveteli az analitikai módszerek, a tervezési technikák, a társadalmi és gazdasági hatások megértését és a kulturális és humanista hagyományok elismerését. ABET-akkreditált programunk támogatja ezeket az igényeket, mindegyik mérnöki hallgató számára lehetőséget kínál arra, hogy széles körű, de egyénre szabott technikai és liberális képzést szerezzen.

A tananyag lényege a matematika, a fizika és a mérnöki tanfolyamok sorozata, amelyek elősegítik az analitikus és tervezési készségeket, amelyek számos mérnöki tudományágra alkalmazhatók. Választható tanfolyamok, tervezési projektek és egyetemi kutatási lehetőségek lehetővé teszik a diákok számára, hogy bizonyos érdeklődési területeket folytassanak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

A történészek a társadalom mesemondói - és legfontosabb kritikusai. Ők a múlt igazságának megtalálásán dolgoznak, és nagy figyelmet fordítanak az emberi tapasztalat soksz ... [+]

A történészek a társadalom mesemondói - és legfontosabb kritikusai. Ők a múlt igazságának megtalálásán dolgoznak, és nagy figyelmet fordítanak az emberi tapasztalat sokszínűségére.

A Hope történelem hallgatói a múlt mélyebb megértését szolgálják szigorú tanfolyamokon, első osztályú tanárokkal. Elvárhatja, hogy professzorai név szerint ismerkedjenek meg, és a lehető legjobb tanulási élményt alakíthatja ki Önnek - függetlenül attól, hogy egy-egy kutatóval dolgozzon-e egy érdeklődésen alapuló kutatási projektben, vagy értékes munkahelyi készségeket szerezzen egy helyi szakmai gyakorlaton keresztül.

Felkészítjük tudóinkat a globális társadalomban való vezetésre és szolgálatra az egyetemi mentori lehetőségek és az off-campus tanulmányi programokon keresztül.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

A nemzetközi tanulmányok fő célja azoknak a hallgatóknak a megtervezése, akik olyan szakmát kívánnak folytatni, amelyben a nemzetközi fókusz különösen értékes lehet. Felk ... [+]

A nemzetközi tanulmányok fő célja azoknak a hallgatóknak a megtervezése, akik olyan szakmát kívánnak folytatni, amelyben a nemzetközi fókusz különösen értékes lehet.

Felkészíti Önt a globális társadalomban való szolgálatra és sikerre, valamint a karrierekre olyan területeken, mint az üzleti, a közgazdasági, a kormányzati és a nem kormányzati szervezetek, a jog, a történelem, a szociológia és a művészet.

A Hope normál általános oktatási követelményei mellett a nemzetközi tanulmányok főbb elemei a következők:

36 óra hitelKétéves modern idegen nyelvű tanulmányEgy féléves vagy egyéves nemzetközi off-campus tanulmányi programKépzési programok... [-]
Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

A zene olyan nyelv, amely mindenki számára kommunikál - a színpadon, az osztályteremben és azon túl. Küldetésünk, hogy elősegítsük a zene iránti szenvedélyt, amely a vilá ... [+]

A zene olyan nyelv, amely mindenki számára kommunikál - a színpadon, az osztályteremben és azon túl. Küldetésünk, hogy elősegítsük a zene iránti szenvedélyt, amely a világhoz szól.

Programunk elismert hangsúlyt fektet a jól felszerelt zenészek képzésére, akik különbséget tesznek közösségeikben, függetlenül attól, hogy előadók, oktatók vagy olyan emberek, akik egyszerűen csak megosztani szeretnék a zenét a világgal.

A 11: 1-es diák-oktatók aránya mellett a diákok személyes figyelmet kapnak a tanulmányaik során, amely jellemzője ennek a kaliberű osztálynak.

Képzési programok

Tanszékünk számos szakmai fokozatot kínál, hogy megfeleljen az Ön érdeklődésének, amelyek mindegyike a bölcsészettudomány iránti elkötelezettségünkre épül.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

A Hope College idegtudományi programja egyedülálló. Interdiszciplináris a mag, nyitott diákok minden nagyobb és magában foglalja tanfolyamok biológia, kémia, mérnöki, mat ... [+]

Kiskorunk egyedülálló lehetőséget biztosít a különböző tudományágak hallgatóinak, hogy felfedezzék az emberi agy és az idegrendszer bonyolultságát.

A Hope College idegtudományi programja egyedülálló. Interdiszciplináris a mag, nyitott diákok minden nagyobb és magában foglalja tanfolyamok biológia, kémia, mérnöki, matematika, ápolás, filozófia és pszichológia.

Idegtudományi kollégánk célja, hogy elősegítse a felfedezést és a kutatás alapú tanulást, ezért a kutatás a program legfontosabb eleme, beleértve egy évtizedes karkötő projektet. Ezáltal a kiskorú tökéletes a biológia, a kémia vagy a pszichológia szakok számára, akik érdeklődnek az idegtudományi posztgraduális munkára, és kiegészítik számos más tanulmányi programot, a számítástechnikától és az egészségtudományoktól a művészetekig.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

Fizika fő vagy kiskorúaként azt tapasztalja, hogy kezdettől fogva képesek vagyunk hozzájárulni kutatási programjainkhoz. Még mielőtt felveszed a fizikus hallgatókat, lehe ... [+]

Csatlakozzon hozzánk a korabeli kérdés megválaszolásához és feltárásához: "Miért működik?"

Fizika fő vagy kiskorúaként azt tapasztalja, hogy kezdettől fogva képesek vagyunk hozzájárulni kutatási programjainkhoz. Még mielőtt felveszed a fizikus hallgatókat, lehetőséged van arra, hogy részt vegyen kutatási programunkban. Ha tanulóinkat hallgatjuk, hallgatjuk, mit szeretne megtanulni, választási lehetőségeinket az Ön érdekeire alapozva.

Képzési programok

A Hope fokozattal a fizikában nagy készségeket és kutatás-alapú vizsgálatot hoz létre, amely a karrier- és doktori osztályok széles választékát nyitja meg.

Függetlenül attól, hogy milyen mértékben választja ki a programot, a fizika tanszék lehetőséget kínál arra, hogy megtanuljon egy olyan kicsi, szorosan kapcsolódó tudományágból, aki együttesen közösen végez kutatásokat. Nálunk új tudást hoz létre a fizikában minden alkalommal, amikor lépjen be egy laboratóriumba a kari felügyelővel. Önnek van esélye arra, hogy megválasztja saját választásait, és olyan mértéket érjen el, amely illik ahhoz, amit tanulni szeretne.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

Segítünk hallgatóinknak jobban megérteni azokat az intézményeket, amelyek alakítják és hajtják végre a közrendet - társadalmunkban és egyre összetettebb és független vilá ... [+]

Segítünk hallgatóinknak jobban megérteni azokat az intézményeket, amelyek alakítják és hajtják végre a közrendet - társadalmunkban és egyre összetettebb és független világban.

A Politikai Tudományok Tanszéke koncentrált tanulmányt nyújt, amely ötvözi a kiváló és szigorú tantermi oktatást gyakorlati, tapasztalati lehetőségekkel a tanuláshoz.

Fõiskolai diplomainkat a különbözõ módokon és környezetben alkalmazzuk, függetlenül attól, hogy folytatják-e a posztgraduális tanulmányokat vagy a jogtudományt, vagy közvetlenül a kormányzás és a politika jelentõs foglalkoztatásába költöznek.

Képzési programok

Főbb és két kiskorúunk külön pályát tartalmaz a hallgatók számára, akik a politikatudományban vagy a társadalomtudományokban oktatási tanúsítványt folytatnak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

A Hope-nál a pszichológia hallgatók elsősorban az emberi elme és a viselkedés tanulmányozásába merülnek. A tájékoztatáson túl az integrált tudományos kutatás, a helyszíni ... [+]

A díjnyertes oktatókkal, a legmodernebb lehetőségekkel és változatos kutatási lehetőségekkel a Hope pszichológiai osztálya felkészíti Önt különböző felkérésekre és karrierekre.

A Hope-nál a pszichológia hallgatók elsősorban az emberi elme és a viselkedés tanulmányozásába merülnek. A tájékoztatáson túl az integrált tudományos kutatás, a helyszíni tapasztalat, a perspektívális felvétel és a hit elkötelezettsége révén formálódni tudunk.

Tenyésztünk:

A tudás a pszichológia főbb területeinTudományos vizsgálati készségekKritikus gondolkodás és kommunikációs készségekSzolgáltatás-tanulás és helyszíni tapasztalatEtikai és erkölcsi szerepvállalás a társadalmi felelősségvállaláshoz egy változatos világbanSzakmai fejlődésHit és tanulás iránti elkötelezettség... [-]
Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

A szociológusok és a szociális munkások szentelik magukat az emberek megértésében és segítésében. A szociológia és a szociális munka kiegészítik egymást: a szociológiai s ... [+]

A szociológusok és a szociális munkások szentelik magukat az emberek megértésében és segítésében.

A szociológia és a szociális munka kiegészítik egymást: a szociológiai szakok tanulmányozzák, hogy megértsék, hogyan viszonyulnak az emberek egymáshoz, miközben a szociális munkás szakemberek hangsúlyozzák az élet megváltoztatását és javítását, hogy az emberek teljes potenciáljukat elérhessék.

Szociológia

Lenyűgözött az emberi viselkedés és a társadalom, és szeretné megérteni, mi ösztönzi az embereket? A szociológia szakemberei kíváncsiak vagyunk a világ körül - és az emberek körülöttünk. Szociológiai végzettséggel képesek legyőzni a változást felülről lefelé, és megérteni a szakpolitikai kérdéseket és azokat a módszereket, amelyek az egyénekre és társadalmakra összességében érintenek, jobban megértheted magad.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

Hisszük, hogy a diákok a tudományt legjobban a tudomány művelésével tanulják. A Hope-ban új és érdekes módszereket kínálunk Önnek a biológiához, nem csak megismerni. ... [+]

Hisszük, hogy a diákok a tudományt legjobban a tudomány művelésével tanulják. A Hope-ban új és érdekes módszereket kínálunk Önnek a biológiához, nem csak megismerni.

A biológia tanszék bemutatja az élőlények tudásának széles körét, és ápolja a tudományos kutatások mesterségét.

Elhagyja osztályunkat:

Felkészült egy munkára vagy végzős tanulmányra a biológiai tudományágak bármelyikében vagy az egészségügyi szakmákbanFelkészült az élő világ tudásának megteremtésére és átadásáraKépes alkalmazkodni az állandóan változó területekhez a biológiában - és a munkaerőpiacon

Tanszékünk célja, hogy a hallgatók és a tudósok egyaránt széles körben ismertté váljanak a premier egyetemi biológia programnak, és karunk és munkatársaink új ismereteket teremtenek a tanulmányi területeken.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

Meghívjuk diákjainkat, hogy vegyenek részt egy hiteles keresztény művészettudományi oktatásban, amely átalakítja gazdasági és üzleti elvárásainkat. Hisszük, hogy ez a leg ... [+]

Hiteles, szigorú és következetes keresztény bölcsészettudományi képzés a közgazdaságtanban és az üzleti életben.

Meghívjuk diákjainkat, hogy vegyenek részt egy hiteles keresztény művészettudományi oktatásban, amely átalakítja gazdasági és üzleti elvárásainkat. Hisszük, hogy ez a legjobb felkészülés az üzleti, ipari és gazdasági politika befolyásolására és átalakítására a mai dinamikus, igényes és összetett világban.

A megfelelő szakirányú, megfelelő időben és megfelelő okokból szigorúan a gazdasági és üzleti alapokra helyezzük a hangsúlyt. Biztosítjuk, hogy a hallgatók megértsék az üzleti és közgazdasági elméleti és alkalmazott koncepciókat analitikai, problémamegoldó és kreatív képességeik kialakításában. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy fókuszált területeket fedezzünk fel a főbb cégeinkkel és a pályáinkkal oly módon, hogy ne kényszerítsen hamis sürgősséget szakosodni túl korán az oktatásban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

Az angol diákok a Hope-ban mélyen beleolvadnak mindenféle irodalomba, és megtanulják, hogyan javítsák írásukat a kézműves mesterekkel. A kompozíció, a kreatív írás és az ... [+]

Együttműködő közösség vagyunk, ahol a diákok és a karok intellektuálisan és kreatívan kihívják egymást.

Az angol diákok a Hope-ban mélyen beleolvadnak mindenféle irodalomba, és megtanulják, hogyan javítsák írásukat a kézműves mesterekkel. A kompozíció, a kreatív írás és az irodalomtudományok révén diákjaink művészete egyre inkább ösztöndíjasként és kreativitásukban jobban ismertté válik.

A kis osztályok és az egyéni együttműködések egy olyan környezetet teremtenek, amely mindkettőt igényes és ösztönző. Különféle tanfolyamok széles skáláját kínáljuk professzorok tanárai számára, akik szeretik azt, amit csinálnak, és örömet szereznek diákjaik szellemileg, lelkileg és társadalmilag történő továbbfejlesztésében. Tanszékünk részeként sokkal több, mint az osztályban és az egyéni tanfolyamon töltött idő.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 órák
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

Ha úgy döntesz, hogy tanár leszel, akkor valószínűleg úgy érzed, hogy a hívásod segíteni fog tenni a különbséget. Tanszékünk segít megvalósítani az álmokat a tanárképzési ... [+]

Ha úgy döntesz, hogy tanár leszel, akkor valószínűleg úgy érzed, hogy a hívásod segíteni fog tenni a különbséget. Tanszékünk segít megvalósítani az álmokat a tanárképzési programunkkal.

Az Oktatási Minisztérium országosan akkreditált szakképzési program, ami azt jelenti, hogy készen áll a karriered megkezdésére. Tanárképzési programunk három szintjén értékes tantermi tapasztalatot szerezhetünk, beleértve a diákoktatást is, és tanúsítványt szerezhetünk az általános vagy a középiskolák tanításához. A legtöbb hallgató négy éven belül végzett.

Képzési programok

Szerezd meg a diploma és a tanúsítás tanítani az általános vagy középiskolai szinten.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hope College

Találkozzon a matematikai felfedezés szépségével és a matematika erejével a világ leírásához. ... [+]

Találkozzon a matematikai felfedezés szépségével és a matematika erejével a világ leírásához.

A matematika tanszékben az Ön fejlesztésénél egy támogató közösségben fognak nevelkedni:

Kritikus gondolkodási képességekProblémamegoldó képességMennyiségi és logikai érvelési képességMűszaki írásbeli jártasság

Különböző diákpopulációnk közé tartoznak a matematika szakok, a jövő pedagógusok és más tudományok szakemberei, és a tanulmányi programunk releváns, kihívást jelentő és tapasztalati.

Képzési programok

Munkatársaink mind szélességben, mind mélységben tanulják a matematikát, és jól felkészültek a posztgraduális iskolára, a tanításra vagy a munkahelyre. A matematika egyik vezetője a következő főbb programok közül választhat:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hollandia
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul