Hinds Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Hinds Community College , egy nyilvános, átfogó közösségi főiskola küldetése, hogy releváns és sokszínű programok és források révén magas színvonalú oktatást nyújtson a különböző érdeklődéssel és képességekkel rendelkező személyek számára az alábbiak révén:

Akadémiai átviteli programok biztosítása, amelyek társult végzettséghez vezetnek, és teljesítik az alapképzés első két évét.

Olyan karrier / technikai programok biztosítása, amelyek megfelelnek az ipari és közösségi igényeknek, és szakmai képesítésekhez, bizonyítványhoz és / vagy alkalmazott alkalmazott tudományos fokozatokhoz vezetnek.

Továbbképzési programok biztosítása a közösségben élő felnőttek számára, amelyek fokozzák a kulturális gazdagodást és elősegítik az egész életen át tartó tanulást.

Testreszabott képzések vagy rövid tanfolyamok, szemináriumok és műhelyek biztosítása üzleti, kormányzati, társadalmi és civil szervezetek számára, amelyek szervezeti javulást eredményeznek, elősegítik a gazdasági növekedést, és kielégítik az oktatási és szolgáltatási igényeket.

Kettős kredit, duális beiskolázás és alapképzési kurzusok és programok biztosítása, amelyek elősegítik a tanulmányi sikert, ami középiskolai egyenértékűséghez vagy főiskolai szintű tanfolyamokra való belépéshez vezet.

Hinds Community College lesz a preferált választás a minőségi oktatás és képzés számára az általunk szolgált közösségekben. Minőségi, elérhető, megfizethető oktatást fogunk biztosítani kerületünk minden hallgatója számára, és kiemelt oktatási partner leszünk az üzleti és ipari vállalkozások számára. Támogatni fogjuk közösségünket különféle közszolgáltatási tevékenységek, kulturális események és szabadidős lehetőségek révén.

Helyszínek

Raymond

Address
Hinds Boulevard,608
39154 Raymond, Mississippi, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok