Heidelberg University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Heidelberg az a hely, nagy hagyományokkal. Mivel az alapító 1850-ben, mi elkötelezettek, hogy minőségi oktatást a bölcsészettudományi hagyomány. Mi szövik, hogy az oktatási filozófia végig az előre szakmai programokat is.

Tudományos kiválóság és az összes hallgató tapasztalata van a mi fő. Ezek továbbra is a mi fő prioritása az összes diákjaink. Azt is hajt a legnagyobb adománygyűjtő erőfeszítéseket HeidelbergTörténetét - a 75.000.000 $ transzformációs Academic Átfogó kampány Excellence.

Heidelberg kar nagy szenvedély és a különbséget. Karunk tagjai az Excel az osztályban, de szolgálhat több mint tanár. Ezek a kutatók gyakran együttműködik a diákok. Ezek mentorok gyakran szolgálnak tanácsadók a hallgatói csoportok és egyének. Ezek építeni az erős személyes kapcsolatot a diákok, mert az őket gondozó. Egyszerűen ezek túlmutatnak a napi rendszerességgel.

tele van jellegzetes tanulási lehetőségeket. Zenei és üzleti oktatás, amely itt kezdődött az 1880-as, a nemzetközi tanulási lehetőségek Németország és Az elmúlt 50 évben, hogy külön programokat a saját cadaver Lab és az élet az elme Honors Program kínálunk egy csomó nagyon jellegzetes tanulási lehetőségeket a diákok.

A campus táj folyamatosan javul. 2010 óta az egyetem épített vagy felújított kilenc lehetőség. Minden projekt beszél egy gazdag diákjainknak, hogyan készítik a jó élet és a jó munka.

Ez az iskola egy remek hely a munkát. Mindenki számít, minden mindegy, mindenki törődik diákjaink, mindenhol az egyetemen a dolgok átalakítása és javítása. Mi egyre jobb, nagyobb, erősebb és okosabb intézmény. Szeretünk itt dolgozni.

Ha a leendő hallgató az egyetemi és főiskolai tanulmányok, remélem, hogy meg fogja vizsgálni a honlapunkon források a mi kiváló tanulmányi kínálatát, valamint a sok közös tantervi lehetőségek, hogy vezet, hogy az élet a célból különbséget. A mi ezer öregdiák, azt javasoljuk, hogy használja a honlapot legyen tájékozott és csatlakozik a Heidelberg. Te vagy a mi éltető, és nagyra értékeljük hűségét és támogatását.

Igen, mindenki számít ... Heidelberg Emelkedik! Arra kérlek benneteket, hogy látogassa meg campus, a tapasztalat az energia, és fedezd fel az értéket a Heidelberg oktatás. Mi emelkednek együtt, mert szeretjük Heidelberg!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés MA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Bachelor Of Arts In Oktatás

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Tiffin

Heidelberg Iskola összpontosít épület kiváló tanárok segítségével a tanuló-központú, gyakorlati megközelítést a tanulás. Készülj fel, hogy befolyásolja az életét a tanulók által is felhatalmazott keresztül a saját oktatási tapasztalat. [+]

akadémiai osztály: School of EducationTípusú képzés: MajorOsztály: Iskola Heidelberg Iskola összpontosít épület kiváló tanárok segítségével a tanuló-központú, gyakorlati megközelítést a tanulás. Készülj fel, hogy befolyásolja az életét a tanulók által is felhatalmazott keresztül a saját oktatási tapasztalat.

Majd kezdődhet korábban, és több időt (nyolcból hét félév) megfigyelése és a tanítás valós tantermek, mint a hallgatók más főiskolai programok. Heidelberg oktatás nagy kiadók több mint 160 órán át egy osztályban, mielőtt elkezdenek hallgatói tanítás. Mező tapasztalatok vannak beállítva, hogy ki, hogy a különböző populációk, grade szintje, és tanítási stílusok. Bekerülni egy igazi osztályban korai nemcsak gondoskodik arról, hogy élvezze a tanítás, de lehetővé teszi, hogy úgy érzi, magabiztos és felkészült a végzõs hallgatói tanítási tapasztalattal.... [-]