Hivatalos Leírás

Alapítva 1891-ben egy külön csoportja miniszterek, farmerek, kereskedők, Hardin-Simmons Egyetem folytatja elkötelezettségét a fejében és ápolása a lelki életét a diákok. Hsu magánegyetem található Abilene, Texas, már csatlakozott a Baptista általános egyezmény Texas 1941 óta. HSU biztosít egy tudományosan kihívást alapképzésben alapján bölcsészettudományi alapot, és előlegek tudományos növekedést azáltal, specializált egyetemi és szakmai képzési programok. Ötvözi elkötelezettségét a tudományos kiválóság és aggodalommal tölti el a fejlődés a teljes személy egy jellegzetes keresztény szempontból Hardin-Simmons szolgál hallgatók színvonalú oktatási programok célja, hogy An Education A hit által megvilágosított.

Ez a küldetése a Hardin-Simmons Egyetem, hogy egy közösség elkötelezett a kiváló oktatás által megvilágosodott keresztény hit és az értékek.

HSU tények Küldetés A misszió a Hardin-Simmons Egyetem kell egy közösség elkötelezett a kiváló oktatás által megvilágosodott keresztény hit és az értékek.

Elhelyezkedés Egy nagy közösség egy kisvárosi hangulatát, Abilene vezető oktatási, üzleti és orvosi központja West Texas a nagyvárosi lakosság mintegy 120.000. Számos szórakozási lehetőség áll rendelkezésre főiskolai hallgatók, beleértve a különböző éttermek, üzletek, és a kereskedelmi vállalkozások.

Egyetem A fő HSU kampuszunkat 96 hektáros gyönyörűen parkosított, a teljes vagyon magában foglaló 220 hektáron. Álló 33 főbb épületek, köztük nyolc osztályban épületek, hat kollégiumok, valamint két apartman komplexumok, HSU campus az a hely, ahol a diákok otthon érezheti magát.

történelem HSU-ben alakult, 1891-magán, koedukált, bölcsész egyetemi. Kapcsolatban a Baptista általános egyezmény Texas és akkreditálta a Bizottság kollégiumok a déli Szövetsége főiskolák és iskolák, a diákok az összes vallás, etnikum, faj, és az élet várjuk.

A HSU elkötelezettség A tandíj mértéke nem növekszik közben beiratkozott nappali, mint egyetemi vagy posztgraduális hallgató során egymást követő őszi / tavaszi félév pedig folyamatosan kielégítő előrehaladást felé diplomát. (Nem vonatkozik a felvételi a doktori programok vagy tanfolyamok a Patty Hanks Shelton School of Nursing vagy Logsdon intézetbe.)

Student Body őszi 2015 2212 Total Student Népesség

1638 Egyetemi 474 Graduate 97 Master of Divinity

  1. Orvos Minisztérium 85 doktora Fizikoterápia
  2. Doctor Oktatási Leadership 230 Egyéb Graduate Studies

Alapítvány Meghaladja a 150.000.000 $.

Kar A 12: 1 diák-kari arány biztosítja, hogy minden hallgatója HSU kap személyre szabott figyelmet, és lehetővé teszi a diákok fejlesztésére tartalmas kapcsolatokat professzorok. Kilencven százaléka Karunk tartsa a legmagasabb elérhető fokozat a saját területén.

Akadémiai osztályok

Képzőművészeti Főiskola Cynthia Ann Parker College of Liberal Arts Holland School of Sciences and Mathematics Irvin School of Education Kelley College of Business Logsdon School of Theology Patty Hanks Shelton School of Nursing

Fok Ajánlott

BA Bachelor of Behavioral Science Üzleti Adminisztráció Bachelor Bachelor of Fine Arts Zenetudományi Bachelor BSc Bachelor of Science in ápolási Bölcsészettudományi Mester (MA) Üzleti Ügyviteli Mester (MBA) Master of Business Administration Vállalkozói Master of Divinity Master of Education Master of Music Master Of Science Master of Science in Nursing Orvos Oktatási Leadership Orvos Minisztérium Doctor of Physical Therapy

megkülönböztető programok

Elismerések Program nemzetközi tanulmányok Vezetés Tanulmányok Etikai Minor

Akkreditáció és Tagság

Társulási Tanács az üzleti iskolák és programok Association of Theological Schools Akkreditációs Bizottság Athletic képzés Oktatás Akkreditációs Bizottság a Physical Therapy Education (Capte) Bizottság kollégiumok a déli Szövetsége főiskolák és iskolák (SACS) A Bizottság a kollégiumi ápolási Oktatási Tanács szociális munkás képzés Országos Szövetsége iskolák Zene Texas Board of Nursing Texasi Oktatási Hivatal A Tanács a Független Főiskolák Nemzetközi Szövetsége Baptist Főiskolák és egyetemek A Center for Student Lehetőség: előmozdítása College-Bound Kultúra A Tanács a keresztény főiskolák és egyetemek Egyetemi és főiskolai elszámoltathatóság Network

Pénzügyi támogatás 2012-13, 47.000.000 $ elnyerte a szövetségi, állami és intézményi programok, beleértve az ösztöndíjakat, kölcsön, támogatás, és a munka-tanulmány. Kilencven-négy százaléka HSU hallgató kapott pénzügyi támogatást.

Könyvtár A HSU könyvtárak 443979 felsorolt ​​tételek az online katalógusban. Az Abilene Könyvtár konzorcium jelenleg rendelkezésre bocsátja 2.105.926 példány.

Technológia A vezeték nélküli technológia elérhető 95% -a fő campus 235 számítógép áll rendelkezésre a hallgatói használatra 14 laborok és három közös területek.

egyetemi élet Több mint 50 diák klubok és szervezetek léteznek az egyetemen, többek között: szolgáltatás, vallási, becsület, tudományterületen, polgári és politikai szervezetek. Sok HSU diákok részt vesznek a helyi testvéri és sororities, amelyek campus-alapú szociális vagy szolgáltatás klubok.

Atlétika Hsu tagja a NCAAB, III osztály, és az amerikai Southwest konferencián. HSU kínál 18 egyetem sport, beleértve csapat kosárlabda, golf, tenisz, sífutó, a pálya és a futball a férfiak és a nők, valamint a programok futball és baseball a férfiak és a röplabda és a softball a nők számára.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Hardin-Simmons University

HSU Athletic Training elkötelezett a fejlődés a jövőben atlétikai képzés szakemberek keresztül atlétikai képzés szak. ... [+]

HSU Athletic Training elkötelezett a fejlődés a jövőben atlétikai képzés szakemberek keresztül atlétikai képzés szak. Meggyőződésünk, hogy a meleg és hívogató campus annak elkötelezett szakemberek a hallgatók egyedi és kifizetődő lehetőségeket növekedni személyesen és szakmailag atlétikai edzők keresztül "oktatás hit által megvilágosított." Azt javasoljuk, hogy vizsgálja meg a sok lehetőség van, hogy HSU Athletic képzés ajánlat.

ATS egészségügyi szakemberek, akik együttműködnek az orvosokkal, hogy optimalizálja aktivitás és részvétel a betegek és az ügyfelek. AT-k találhatók bárhol vannak aktív emberek.

Atlétikai képzés gyakorolják atlétikai edzők, egészségügyi szakemberek, akik együttműködnek az orvosok, hogy optimalizálja aktivitás és részvétel a betegek és az ügyfelek. Atlétikai képzés magában foglalja a megelőzés, diagnózis, és a beavatkozás a sürgősségi, akut és krónikus betegségben szenvedő érintő funkcionális korlátozások, valamint a fogyatékosság. (Www.nata.org)... [-]

Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Hardin-Simmons University

Elkötelezettek vagyunk, hogy a magas színvonalú oktatás és kutatás a tudomány az élet, a molekulák az ökoszisztémában. Elsődleges feladatunk, hogy felkészítse a tanulókat ... [+]

Elkötelezettek vagyunk, hogy a magas színvonalú oktatás és kutatás a tudomány az élet, a molekulák az ökoszisztémában. Elsődleges feladatunk, hogy felkészítse a tanulókat a pályára az egészségügyi tudomány, oktatás, a kutatás és posztgraduális tanulmányok a biológia és a környezeti tudomány. Kérjük, fontolja meg a minőségi oktatás gondoskodó környezetben Hardin-Simmons Egyetemen.

Tanfolyamok 1301 Modern Concepts in Biology (3-3-0 év) Ez a tanfolyam bemutatja az alkalmazás a tudományos módszer a biológiai tudományok, a bevezető szinten. Úgy tervezték, hogy nem a nagy kiadók, a hangsúly a tanfolyam lesz a terület szakértői a professzor. Őszi, tavaszi ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Hardin-Simmons University

Ha azt szeretnénk, hogy jelentősen hozzájárulnak a teljesítését a szervezet célja, szüksége lesz készség, és talán nagyon specializált ismeretek. At Hardin-Simmons Kelley ... [+]

A legtöbb ember kiad 30-50 év életük dolgozik valamilyen szervezet - egyház, jótékonysági, a szakmai partnerség, a vállalat, vagy valami else.You valószínűleg nem ugyanaz.

Minden szervezet létezik átalakítani ötletek áruk vagy services.They létezik, mert az átalakulási folyamat bonyolult, és nem egy ember meg tudja csinálni egyedül. Menedzserek kell dolgozni könyvelők. Marketing szakemberek kell dolgozni vezetői információs rendszerek. Ügyvédek kell dolgozni mindenkinek.

Ha azt szeretnénk, hogy jelentősen hozzájárulnak a teljesítését a szervezet célja, szüksége lesz készség, és talán nagyon specializált ismeretek. -On Hardin-Simmons Kelley College of Business, Akkor lehetősége van arra, hogy dolgozzon ki közülük. Néhány képesség lesz nagyon specifikusak, mint a képesség, hogy olvassa el a pénzügyi kimutatásokat. Mások lesznek az általános, de még ennél is fontosabb: a képesség, hogy olvassa el és tisztában árnyalta. Az a képesség, hogy írjon. Az a képesség, hogy manipulálni számok és adatok.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Hardin-Simmons University

A büntetőjog területén dinamikus és a helyi, állami és szövetségi hivatalok toboroznak a férfiak és nők az integritás, odaadás, és egy erős vágy, hogy szolgálják a közöss ... [+]

A büntetőjog területén dinamikus és a helyi, állami és szövetségi hivatalok toboroznak a férfiak és nők az integritás, odaadás, és egy erős vágy, hogy szolgálják a közösségek. HSU elkötelezett amellett, hogy az oktatás, amely növeli a személyes és szakmai célok minden tanuló számára. A Criminal Justice Department fektetett a képzés és az egyéni fejlődés felé céljaik elérésében, és felkészíti őket bizonyítani e tulajdonságokat által kért szervek minden szintjén e létfontosságú rendszer.

Abban HSU, elismerjük, hogy a férfiak és nők az erejét a célból, hogy szolgálja a büntetőjog területén az egyik legértékesebb tagja a társadalomnak. Ezért tettünk lépéseket, hogy a büntető igazságszolgáltatási program ami inspirálja, valamint oktatja. Ezen túlmenően, a keresztény értékek, Hsu száz éves tudományos kiválóság, hogy életre szóló benyomások akik úgy döntenek, a karrier a büntető igazságszolgáltatás szakma.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Hardin-Simmons University

A célok a Department of Educational Studies tartalmazza a minőségi, érték-központú pre-szakmai és szakmai képzés a keresztény környezetben, és ösztönzi a diákokat, hogy é ... [+]

A célokat a Department of neveléstudomány magában foglalja a minőség, érték-központú pre-szakmai és szakmai képzés a keresztény környezetben, és ösztönzi a diákokat, hogy életet a szolgáltatást a közösség, a szakma, és a mi világunkba.

A Department of neveléstudomány kínálja a következő egyetemi minősítő programok:

EC-6 (fokozat Early Childhood-6. Fokozat) 4-8 (speciális tartalmi területek: angol / Language Arts / Olvasás, angol / Language Arts / olvasás / társadalmi tanulmányok, matematika, és a tudomány) 7-12 (speciális tartalmi területek) EC-12 (művészet, zene, színház, Testnevelés, spanyol)

A HSU kar tagjai beágyazni lehetőségek révén a helyszíni tapasztalatok és nyári táborok keretében tanító felkészítő tanfolyamok oktatási szakok együttműködni és partnere az állami iskolai adminisztrátorok és oktatók a helyi, regionális. Diákok fejlesztése bizalmat előkészítésében fontos és értelmes utasítást különféle tanulók, egy profi hozzáállás tanítás közben a különböző beállításokat, és kiegyensúlyozott képet bevált tanítási gyakorlat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Hardin-Simmons University

A részleg a hallgató a lehetőséget egyre széles körű alapot a megfelelő kémiai tudományok. A részleg képzés alkalmazása kémiai és fizikai elvek más területeken, és beveze ... [+]

A részleg a hallgató a lehetőséget egyre széles körű alapot a megfelelő kémiai tudományok. A részleg képzés alkalmazása kémiai és fizikai elvek más területeken, és bevezeti a bölcsészettudományi hallgató olyan alapvető ismereteket a kémia és a fizika. Ez a tanfolyam célja, hogy felkészítse a diák a tanítás, az ipari munka, és a diplomás képzés.

Tanfolyamok KÉMIA (CHEM)

1101 Essentials of Chemistry I Lab (1-0-3) [#] Laboratóriumi természetesen biztosítva a bevezetés szervetlen kémia hangsúlyozva kémiai reakciók, megoldás kémia, gáz törvények és a sav-bázis kémia. Feltétel: Egyidejű beiratkozást vagy sikeres CHEM 1301 szükséges.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Hardin-Simmons University

Megértése alapvető elveket, amelyek irányítják az emberi viselkedés segíthet bennünket abban, hogy sikeresebb ebben a világban. Az Egyetemi Pszichológia Program arra fóku ... [+]

Megértése alapvető elveket, amelyek irányítják az emberi viselkedés segíthet bennünket abban, hogy sikeresebb ebben a világban. A Egyetemi Pszichológia Program arra fókuszál, hogy a hallgatók egy erős alapot az ezeket az elveket. Mi megtanítani a diákokat vizsgálja, és úgy gondolja, a "csodálatos vagy" személy integrálásával:

a biológiai méretek interperszonális / társadalmi kontextusban pszichológiai szempontból Mivel ez a széles fókusz, kisebb vagy nagyobb a pszichológiában is nagy érték a diákoknak, akik szeretnék kombinálni ezt a tudást tanulmányokat más tudományágak, mint az üzleti, kommunikációs, a büntető igazságszolgáltatás, a filozófia, szociológia, szociális munka, beszédkórtanból, és a vallás . ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Hardin-Simmons University

Feltárása Isten hívását, hogy minisztérium az életedben bemutatja izgalmas kilátások és döntéseket. A választás egy iskola, ahol akkor is a felkészülés egy életen át tart ... [+]

A Logsdon School of Theology

Nagyon hálás vagyok, hogy érdeklődik a Logsdon School of Theology. Feltárása Isten hívását, hogy minisztérium az életedben bemutatja izgalmas kilátások és döntéseket. A választás egy iskola, ahol akkor is a felkészülés egy életen át tartó szolgálat minisztérium egyik legfontosabb fog tenni. A vágy, hogy lesz egy világos az irány, ha megteszik a következő lépéseket válaszul Isten hívására. Hadd egy pillanatra, hogy vizsgálja meg veletek kiválasztásának okait Logsdon.

Először is, meg fog tanulni egy kiemelkedő teológiai kar. A Logsdon kar testesíti meg a legmagasabb szintű tudományos ösztöndíj mély szenvedély a templomba. Minden kar tagja kiemelkedő tanulmányi adatait, hanem hozza a rengeteg tapasztalat révén, ahol a helyi egyházak az osztályteremben. Abban Logsdon úgy véljük, hogy a teológiai oktatás kell részt mind az elme és a lélek. Tegyünk egy prioritás alapján lelki képzésben, valamint alapos akadémiai képzés. Mi osztályok szándékosan kis, hogy a diákok valóban megismerjék a professzorok. Diákok és a tanárok is kölcsönhatásba az osztálytermen kívül istentisztelet tapasztalatok, speciális konferenciák az egyetemen, és összejövetelek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Hardin-Simmons University

A School of Music szolgál a szakmai iskola kínál Bachelor of Music és a Master of Music fokos hogy felkészítse a tanulókat a pályára a zenei nevelés, egyházi zene, a telj ... [+]

A Zeneiskola szolgál a szakmai iskola kínál Bachelor of Music és a Master of Music fokos hogy felkészítse a tanulókat a pályára a zenei nevelés, egyházi zene, a teljesítmény, és az elmélet / összetételét. A BA mértékben a súlyos zenei általános tanulmányok vagy a hangsúly a Zeneipar is kínálnak azok számára iránt érdeklődő diákok nagyobb koncentrációban bölcsész.

Ezen túlmenően, a School of Music lehetőséget biztosít a kreatív, kulturálisan gazdagító tapasztalat az egyetemi közösség számára. A hangsúly a tudományos kiválóság, a kreativitás és az esztétikai és a lelki növekedés.

Felvételi és ösztöndíjak Zene Ösztöndíjak állnak minden diák függetlenül jelentős. Diákok számára, hogy nagy a zenei kell alkalmazni a felvételi a School of Music. Minden diák keres egy bizonyos fokú zenei kell töltenie egy meghallgatásra. A meghallgatás ideje korlátozott lesz a 12 perc. Mindazok meghallgatás akkor tekinthető egy zenei ösztöndíjat. Nincs további meghallgatásra van szükség. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul