Greenville University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Greenville College 1892-ben alapították, melyet a Szabad Metodista Egyház azzal a szándékkal, hogy egy jellegzetes, Krisztus-központú főiskolai oktatás a férfiak és a nők. A főiskola első elnöke, Wilson T. Hogue, használt mottója "oktatás karakter", hogy leírja a kollégium célja. Küldetése 120 évvel később - képessé a tanulókat életét karakter és a szolgáltatás - visszhangozza a célra.

Küldetésünk:

Greenville College felhatalmazza a hallgatókat életét karakter és a szolgáltatás segítségével átalakítja Krisztus-központú oktatás a szabad művészetek, tudományok, és a szakmai tanulmányok.

Jövőképünk:

Greenville College úgy véli, hogy Isten teremtett minden diák, hogy egyedi módon formálja a világot! Ezért

Ajánlat transzformációs Krisztus-központú oktatási tapasztalat, hogy felhatalmazza, gazdagítja, és elviseli A fejlesztésére összpontosít az egész ember úgy, hogy minden diák gyarapodik lelkileg, szellemileg, érzelmileg, relációs, és fizikailag Inspirálja a diákokat, hogy átfogja Isten hívása Adj munkánk imádják, és üdvözölje a jelenléte a feltámadt Krisztus, hogy töltse velünk, felszerelni minket, és küldje el nekünk

Alapértékei:

A Krisztus-központú oktatás

Greenville akadémia gyökerei a keresztény főiskolai mozgását tizenkilencedik századi Amerikában volt érintett, hogy egy oktatási középre a következményeit élete, halála és feltámadása. Ez azt jelenti, hogy a háttérben az Isten munkája Krisztusban - révén az alkotás, a megváltás és helyreállítás - keretek az oktatási folyamat egyaránt, és ki az osztályteremben. Azt is javasolja, hogy az oktatás nem önmagáért való, hanem tekintik része a nagyobb hajlítási az teremtett rend vissza Istenhez, és Isten céljait és a Jézus Krisztus által.

Egy nyitott és barátságos közösségi

Greenville College elismeri és üdvözli az egyes ember az egyik legfontosabb része a nagyobb csoport - egy csoport, amely szereti, tiszteli és támogatja tagjait. Míg a közösség támogatja bizonyos szabványoknak tagjai számára, azt is értékeli az egyes egyén identitását, és arra törekszik nyitottságát a mindegyik hátterét és tapasztalatait. Ápolásában olyan környezetben, amely üdvözli a vélemények sokszínűségét és a hagyomány, Greenville College elősegíti nyitottság és hiteles intézkedéseket a vendéglátás a diákok körében, oktatók és dolgozók.

Holisztikus Oktatási

Greenville College célja, hogy megkönnyítse az átalakulás hallgatók számára a tanítás. Követve a Szentírás intésével, hogy szeretik az Urat teljes szívünkből, elme, lélek és az erő, kar hogy ezt a mandátumot az osztályterembe, mert tanítani a szív csepegtetni Krisztus-szerű karakter, a diákok. Arra törekednek, hogy adnak hiteles és modern tudás a fegyelem az elme, valamint inspirálja a szenvedély, hogy a diákok egy választott hivatása.

globális tudatosság

Greenville College kihívások diákok és a tanárok bizonyítani tudatosság, érzékenység és fogékonyság különbségek az egyes kultúrákban, társadalmi gyakorlatokat és vallások. Ez azt is jelenti, hogy nagyon is elismerik összekapcsolódása Isten népének. Ezen kívül, Greenville College hangsúlyozza, hogy a közösség, hogy szükség van elérve, hogy más kultúrák és nemzetek kezelése érdekében a világ problémáit.

Kreatív és kritikus gondolkodók

Építve az alapja a bölcsészettudományi, Greenville College modellek és elősegíti a kreatív és kritikus megközelítése ötleteket és kihívásokat. Keresztül tudományosan szigorú tanterv, kar ösztönzik eredeti és fantáziadús gondolkodás, miközben értékeljük fegyelmezett és érvekkel alátámasztott elemzés.

Karakter és Szolgáltató

Greenville College arra ösztönzi a diákokat, hogy tudják magukat, elismerik, hogy identitását önmegismerés, és a fejlesztés a különleges tehetséggel azokat Isten adta. Arra törekszünk, hogy csepegtetni a diákok képességeit az önvizsgálat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy folyamatosan értékelje a karaktert, és dolgozzon ki egy mély ráébred, miért is nézd kívül magukat, és igényeinek kielégítésére a többiek. A diákok a legjobb a bennük rejlő lehetőségek egész életen át tartó gyakorlat a mások szolgálatának.

Diákok élet Az egyik legemlékezetesebb szempontból a főiskolai tapasztalatok fognak élni a mi gyönyörű 50 hektáros campus. Greenville campus található szívében Greenville, Illinois, egy gyönyörű város 7000 ember található, 45 mérföld / 72 kilométerre található a St. Louis és könnyen megközelíthető a I-70, I-55, I-64 és I-57 . Egyedülálló helyszín ad felbecsülhetetlen értékű lehetőséget tájékoztatási, szórakoztató, gyakorlati tanulás, valamint az állampolgári részvétel.

A Residence Life program épül megosztott a Krisztusba vetett hit, a tisztelet, a bizalom, a barátság és a csapatmunka. Minden kényelmes tartózkodási csarnok személyzettel egy Residence Hall Csapat, amely magában foglalja a koordinátor Residence Oktatás (CRE) és a Hallgatói Resident Káplánok (RC). Nem lesz körülvéve bölcs, együttérző emberek, akik itt vannak, hogy irányt, útmutatást és támogatást. A különböző társadalmi és oktatási programok a tervek az egyes helyiségekben, a padlótól pártok és "Roomies Night Out" testvérek emeleti tevékenységek és bibliai tanulmányok. Ön is részt vehet a mentori program, gazdagodik a hit-alapú programok, és vizsgálja meg a hosszú távú célokat a mi karrier elhelyezési program.

Graduális, posztgraduális és online programok Greenville Főiskola biztosítja a minőségi bölcsészettudományi oktatás több mint 1600 diák. Kínálunk több mint 50 egyetemi szakok, valamint a felnőtt és posztgraduális program elérhető az interneten, vagy partneri helyeken. Előkelő tudományos programokat, gondoskodó kari, és a valódi keresztény közösség átalakítják az életét diákok a világ minden tájáról.

Részt venni! Kínálunk több mint 50 hallgatói szervezetek, beleértve a szolgáltatási és szociális klubok, zenei csoportok, diákönkormányzat, küldetések klubok, csoportok teljesítményét, és a hallgatói kiadványok. Greenville még saját hallgatói tulajdonban lévő rádióállomás, WGRN 89,5 FM.

Helyszínek

Greenville

Greenville College

Address
315 E. College Avenue, Illinois
62246-1145 Greenville, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 618-664-2800