Greenville University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Greenville College 1892-ben alapították, melyet a Szabad Metodista Egyház azzal a szándékkal, hogy egy jellegzetes, Krisztus-központú főiskolai oktatás a férfiak és a nők. A főiskola első elnöke, Wilson T. Hogue, használt mottója "oktatás karakter", hogy leírja a kollégium célja. Küldetése 120 évvel később - képessé a tanulókat életét karakter és a szolgáltatás - visszhangozza a célra.

Küldetésünk:

Greenville College felhatalmazza a hallgatókat életét karakter és a szolgáltatás segítségével átalakítja Krisztus-központú oktatás a szabad művészetek, tudományok, és a szakmai tanulmányok.

Jövőképünk:

Greenville College úgy véli, hogy Isten teremtett minden diák, hogy egyedi módon formálja a világot! Ezért

Ajánlat transzformációs Krisztus-központú oktatási tapasztalat, hogy felhatalmazza, gazdagítja, és elviseli A fejlesztésére összpontosít az egész ember úgy, hogy minden diák gyarapodik lelkileg, szellemileg, érzelmileg, relációs, és fizikailag Inspirálja a diákokat, hogy átfogja Isten hívása Adj munkánk imádják, és üdvözölje a jelenléte a feltámadt Krisztus, hogy töltse velünk, felszerelni minket, és küldje el nekünk

Alapértékei:

A Krisztus-központú oktatás

Greenville akadémia gyökerei a keresztény főiskolai mozgását tizenkilencedik századi Amerikában volt érintett, hogy egy oktatási középre a következményeit élete, halála és feltámadása. Ez azt jelenti, hogy a háttérben az Isten munkája Krisztusban - révén az alkotás, a megváltás és helyreállítás - keretek az oktatási folyamat egyaránt, és ki az osztályteremben. Azt is javasolja, hogy az oktatás nem önmagáért való, hanem tekintik része a nagyobb hajlítási az teremtett rend vissza Istenhez, és Isten céljait és a Jézus Krisztus által.

Egy nyitott és barátságos közösségi

Greenville College elismeri és üdvözli az egyes ember az egyik legfontosabb része a nagyobb csoport - egy csoport, amely szereti, tiszteli és támogatja tagjait. Míg a közösség támogatja bizonyos szabványoknak tagjai számára, azt is értékeli az egyes egyén identitását, és arra törekszik nyitottságát a mindegyik hátterét és tapasztalatait. Ápolásában olyan környezetben, amely üdvözli a vélemények sokszínűségét és a hagyomány, Greenville College elősegíti nyitottság és hiteles intézkedéseket a vendéglátás a diákok körében, oktatók és dolgozók.

Holisztikus Oktatási

Greenville College célja, hogy megkönnyítse az átalakulás hallgatók számára a tanítás. Követve a Szentírás intésével, hogy szeretik az Urat teljes szívünkből, elme, lélek és az erő, kar hogy ezt a mandátumot az osztályterembe, mert tanítani a szív csepegtetni Krisztus-szerű karakter, a diákok. Arra törekednek, hogy adnak hiteles és modern tudás a fegyelem az elme, valamint inspirálja a szenvedély, hogy a diákok egy választott hivatása.

globális tudatosság

Greenville College kihívások diákok és a tanárok bizonyítani tudatosság, érzékenység és fogékonyság különbségek az egyes kultúrákban, társadalmi gyakorlatokat és vallások. Ez azt is jelenti, hogy nagyon is elismerik összekapcsolódása Isten népének. Ezen kívül, Greenville College hangsúlyozza, hogy a közösség, hogy szükség van elérve, hogy más kultúrák és nemzetek kezelése érdekében a világ problémáit.

Kreatív és kritikus gondolkodók

Építve az alapja a bölcsészettudományi, Greenville College modellek és elősegíti a kreatív és kritikus megközelítése ötleteket és kihívásokat. Keresztül tudományosan szigorú tanterv, kar ösztönzik eredeti és fantáziadús gondolkodás, miközben értékeljük fegyelmezett és érvekkel alátámasztott elemzés.

Karakter és Szolgáltató

Greenville College arra ösztönzi a diákokat, hogy tudják magukat, elismerik, hogy identitását önmegismerés, és a fejlesztés a különleges tehetséggel azokat Isten adta. Arra törekszünk, hogy csepegtetni a diákok képességeit az önvizsgálat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy folyamatosan értékelje a karaktert, és dolgozzon ki egy mély ráébred, miért is nézd kívül magukat, és igényeinek kielégítésére a többiek. A diákok a legjobb a bennük rejlő lehetőségek egész életen át tartó gyakorlat a mások szolgálatának.

Diákok élet Az egyik legemlékezetesebb szempontból a főiskolai tapasztalatok fognak élni a mi gyönyörű 50 hektáros campus. Greenville campus található szívében Greenville, Illinois, egy gyönyörű város 7000 ember található, 45 mérföld / 72 kilométerre található a St. Louis és könnyen megközelíthető a I-70, I-55, I-64 és I-57 . Egyedülálló helyszín ad felbecsülhetetlen értékű lehetőséget tájékoztatási, szórakoztató, gyakorlati tanulás, valamint az állampolgári részvétel.

A Residence Life program épül megosztott a Krisztusba vetett hit, a tisztelet, a bizalom, a barátság és a csapatmunka. Minden kényelmes tartózkodási csarnok személyzettel egy Residence Hall Csapat, amely magában foglalja a koordinátor Residence Oktatás (CRE) és a Hallgatói Resident Káplánok (RC). Nem lesz körülvéve bölcs, együttérző emberek, akik itt vannak, hogy irányt, útmutatást és támogatást. A különböző társadalmi és oktatási programok a tervek az egyes helyiségekben, a padlótól pártok és "Roomies Night Out" testvérek emeleti tevékenységek és bibliai tanulmányok. Ön is részt vehet a mentori program, gazdagodik a hit-alapú programok, és vizsgálja meg a hosszú távú célokat a mi karrier elhelyezési program.

Graduális, posztgraduális és online programok Greenville Főiskola biztosítja a minőségi bölcsészettudományi oktatás több mint 1600 diák. Kínálunk több mint 50 egyetemi szakok, valamint a felnőtt és posztgraduális program elérhető az interneten, vagy partneri helyeken. Előkelő tudományos programokat, gondoskodó kari, és a valódi keresztény közösség átalakítják az életét diákok a világ minden tájáról.

Részt venni! Kínálunk több mint 50 hallgatói szervezetek, beleértve a szolgáltatási és szociális klubok, zenei csoportok, diákönkormányzat, küldetések klubok, csoportok teljesítményét, és a hallgatói kiadványok. Greenville még saját hallgatói tulajdonban lévő rádióállomás, WGRN 89,5 FM.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés - Bachelor » Megjelenítés Pathway Programs » Megjelenítés Alapképzés - HealthcareStudies » Megjelenítés 1-year MBAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Digitális Média

Campus Nappali 3 - 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Greenville

A Digital Media fő felkészíti a diákokat, hogy váljon a tartalom létrehozói egy olyan világban, amely folyamatosan alakítja technológia. Elkészítés tartalmazza a termesztés analitikus és kritikus gondolkodás készségek, valamint a munkaképesség és kommunikálni másokkal a komplex, interdiszciplináris projekteket, amelyek integrálják a digitális zenei és grafikai tervezés; web alapú digitális kommunikációs; és internet fejlesztési képességek. [+]

A Digital Media fő felkészíti a diákokat, hogy váljon a tartalom létrehozói egy olyan világban, amely folyamatosan alakítja technológia. Elkészítés tartalmazza a termesztés analitikus és kritikus gondolkodás készségek, valamint a munkaképesség és kommunikálni másokkal a komplex, interdiszciplináris projekteket, amelyek integrálják a digitális zenei és grafikai tervezés; web alapú digitális kommunikációs; és internet fejlesztési képességek.

Keresse meg a pálya

Game Design & Development

Kísérlet és tanulmányi játékok. Tudj videojáték tervezési és prototípus programok. Töltse ki az elméleti és laboratóriumi munka arra összpontosít, hogy a videojáték-fejlesztési folyamat. ... [-]


Bachelor Fizika

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Greenville

A fizika legfontosabb követelmények közé 33-37 kredit fizika és 26 kredit a kémia, számítástechnika és a matematika. A fizika nagy vezethet akár egy Bachelor of Arts vagy Bachelor of Science fokozatot. [+]

Fizika kidolgozására irányuló alapvető megértése minden formáját az anyag és az energia. A mai társadalom szükségleteinek személyek képzett fizikai fenntartása érdekében a magas szintű technológia a mai társadalomban. Fizika használ matematikai módszerekkel leírni folyamatok és új elképzelésekkel, amelyek adott mérnökök végrehajtására. Az Osztály arra törekszik, hogy a hallgató tisztában az alapvető fizikai elvek és hogyan ezeket az elveket igazítani sok fajta munkalehetőség a mai társadalomban.

Azok szakon fizika, a részleg kész igényeinek kielégítésére a három csoport: a diákok, akik tervezik, hogy tanítani középiskolai fizika, a diákok, akik tervezik, hogy menjen egyetemre a fizika, és a diákok, akik várják, hogy menjen dolgozni a kormány vagy ipari laboratóriumi következő érettségi. A diákok választhatnak, hogy teljes vagy alapfokozat vagy BS fokozatot. A diákok jogosult a BA fokozatot kell felelniük az idegen nyelv követelményeit, amint ez a Közművelődési irányelveket. A diákok jogosult a BS fokozatot kell töltenie 4-8 óra hitel a praktikum köré egy kutatási tapasztalattal.... [-]


Bachelor Kettős Mérnöki

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Greenville

A Mérnöki Kettős Diploma partnerség eredményeképpen 2 fok: a bachelor fokozatot fizika vagy kémia GC és főiskolai mérnöki egy partneri iskola. A mérnöki kettős mértéke a diákok látták nagy sikert a két legjobb mérnöki iskola az országban, 98% -a diákok sikeresen teljesítsék mérnöki diplomát a mi egyetemi partnerekkel. [+]

BA fizika vagy kémia + BS Mérnöki Mérnöki Kettős Diploma áttekintése

Közel fél évszázada, Greenville College ajánlott fel Engineering két szak partnerségek révén a két legjobb mérnöki iskolák a nemzet: a University of Illinois Champaign-Urbana és Washington University, St. Louis.

A Mérnöki Kettős Diploma partnerségi eredményeket a 2. fok: a bachelor fokozatot fizika vagy kémia GC és főiskolai mérnöki egy partneri iskola. A mérnöki kettős mértéke a diákok látták nagy sikert a két legjobb mérnöki iskola az országban, 98% -a diákok sikeresen teljesítsék mérnöki diplomát a mi egyetemi partnerekkel.

Hogy a mérnöki Dual Degree partnerségi Works ... [-]

Bachelor Számítógépes és Információs Rendszerek

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Greenville

A számítógép és az informatikai rendszerek jelentős segít felkészíteni a hallgatókat, hogy működjön információs szakemberek egy olyan világban, amely folyamatosan átalakul a technológia. Ez a készítmény tartalmazza a termesztés analitikus és kritikus gondolkodás készségek, valamint a képesség, hogy dolgozni és kommunikálni másokkal komplex projektek. [+]

A számítógépes és információs rendszerek fő segít felkészülni a diákokat, hogy működjön információs szakemberek egy olyan világban, amely folyamatosan átalakul a technológia. Ez a készítmény tartalmazza a termesztés analitikus és kritikus gondolkodás készségek, valamint a képesség, hogy dolgozni és kommunikálni másokkal komplex projektek. A diákok megtanulják, hogy integrálja betekintést Isten teremtménye származik számítástechnika és az információs rendszerek a keresztény megértés, a világ és a bemutatkozásra erkölcsi és felelős keresztény szakemberek és szolga vezetők.

A számítógép és az információs rendszerek főbb hangsúlyozza az elméleti alapjait az információs rendszerek, amelyek lehetővé teszik számukra, mint az élethosszig tartó tanulók, hogy lépést tartsanak a gyorsan változó technológia során a karrierjük. A diákok is megtanulják a technikai készségek kell kezdeni, mint az információs szakemberek következő érettségi. Diákok, akik sikeresen befejezik a számítógép és az információs rendszerek fő számíthat belépő szintű szakmai pozíciók vagy belépő egyetemre érettségi után.... [-]


Bachelor Zeneiparban

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Greenville

A folyamatosan változó klíma, a zeneipar szolgál a hátteret a zeneiparban őrnagy. A diákok megtanulják tanulmányozásával széles körű témák, beleértve a szerzői jog, Record szerződések, zeneműkiadás, Artists Management, Record Company Operations, Internet Marketing és Disztribúciós és nemzetközi zeneiparban. [+]

A folyamatosan változó klíma, a zeneipar szolgál a hátteret az Zene Business Major. A diákok megtanulják tanulmányozásával széles körű témák, beleértve a szerzői jog, Record szerződések, zeneműkiadás, Artists Management, Record Company Operations, Internet Marketing és Disztribúciós és nemzetközi zeneiparban.

Greenville College szolgált indítópultjaként számos gyártók, a vezetők és a támogatók. A Music Business Major célja, hogy összekapcsolják a valós munkatapasztalat iskolai oktatást annak érdekében, hogy készítsen diplomások belépés és középszintű pályára.

Karrier lehetőségek kiemelkedő zenei üzleti szakok közé pozíciók nagy és független vállalatok olyan területeken, mint a kereskedelmi és a független zenei termelés, szállásfoglalás, művészek és üzleti menedzsment, marketing, promóció, reklám, zenei kiadók és szórakoztató törvény. Diplomások is folytatja a különböző vállalkozási lehetőségeket üzlettulajdonosok és önálló vállalkozók.... [-]


Videók

Greenville University

Kapcsolat

Greenville College

Cím 315 E. College Avenue, Illinois
62246-1145 Greenville, Illinois, IL, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.greenville.edu/
Telefon +1 618-664-2800