Greenville University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Greenville College 1892-ben alapították, melyet a Szabad Metodista Egyház azzal a szándékkal, hogy egy jellegzetes, Krisztus-központú főiskolai oktatás a férfiak és a nők. A főiskola első elnöke, Wilson T. Hogue, használt mottója "oktatás karakter", hogy leírja a kollégium célja. Küldetése 120 évvel később - képessé a tanulókat életét karakter és a szolgáltatás - visszhangozza a célra.

Küldetésünk:

Greenville College felhatalmazza a hallgatókat életét karakter és a szolgáltatás segítségével átalakítja Krisztus-központú oktatás a szabad művészetek, tudományok, és a szakmai tanulmányok.

Jövőképünk:

Greenville College úgy véli, hogy Isten teremtett minden diák, hogy egyedi módon formálja a világot! Ezért

Ajánlat transzformációs Krisztus-központú oktatási tapasztalat, hogy felhatalmazza, gazdagítja, és elviseli A fejlesztésére összpontosít az egész ember úgy, hogy minden diák gyarapodik lelkileg, szellemileg, érzelmileg, relációs, és fizikailag Inspirálja a diákokat, hogy átfogja Isten hívása Adj munkánk imádják, és üdvözölje a jelenléte a feltámadt Krisztus, hogy töltse velünk, felszerelni minket, és küldje el nekünk

Alapértékei:

A Krisztus-központú oktatás

Greenville akadémia gyökerei a keresztény főiskolai mozgását tizenkilencedik századi Amerikában volt érintett, hogy egy oktatási középre a következményeit élete, halála és feltámadása. Ez azt jelenti, hogy a háttérben az Isten munkája Krisztusban - révén az alkotás, a megváltás és helyreállítás - keretek az oktatási folyamat egyaránt, és ki az osztályteremben. Azt is javasolja, hogy az oktatás nem önmagáért való, hanem tekintik része a nagyobb hajlítási az teremtett rend vissza Istenhez, és Isten céljait és a Jézus Krisztus által.

Egy nyitott és barátságos közösségi

Greenville College elismeri és üdvözli az egyes ember az egyik legfontosabb része a nagyobb csoport - egy csoport, amely szereti, tiszteli és támogatja tagjait. Míg a közösség támogatja bizonyos szabványoknak tagjai számára, azt is értékeli az egyes egyén identitását, és arra törekszik nyitottságát a mindegyik hátterét és tapasztalatait. Ápolásában olyan környezetben, amely üdvözli a vélemények sokszínűségét és a hagyomány, Greenville College elősegíti nyitottság és hiteles intézkedéseket a vendéglátás a diákok körében, oktatók és dolgozók.

Holisztikus Oktatási

Greenville College célja, hogy megkönnyítse az átalakulás hallgatók számára a tanítás. Követve a Szentírás intésével, hogy szeretik az Urat teljes szívünkből, elme, lélek és az erő, kar hogy ezt a mandátumot az osztályterembe, mert tanítani a szív csepegtetni Krisztus-szerű karakter, a diákok. Arra törekednek, hogy adnak hiteles és modern tudás a fegyelem az elme, valamint inspirálja a szenvedély, hogy a diákok egy választott hivatása.

globális tudatosság

Greenville College kihívások diákok és a tanárok bizonyítani tudatosság, érzékenység és fogékonyság különbségek az egyes kultúrákban, társadalmi gyakorlatokat és vallások. Ez azt is jelenti, hogy nagyon is elismerik összekapcsolódása Isten népének. Ezen kívül, Greenville College hangsúlyozza, hogy a közösség, hogy szükség van elérve, hogy más kultúrák és nemzetek kezelése érdekében a világ problémáit.

Kreatív és kritikus gondolkodók

Építve az alapja a bölcsészettudományi, Greenville College modellek és elősegíti a kreatív és kritikus megközelítése ötleteket és kihívásokat. Keresztül tudományosan szigorú tanterv, kar ösztönzik eredeti és fantáziadús gondolkodás, miközben értékeljük fegyelmezett és érvekkel alátámasztott elemzés.

Karakter és Szolgáltató

Greenville College arra ösztönzi a diákokat, hogy tudják magukat, elismerik, hogy identitását önmegismerés, és a fejlesztés a különleges tehetséggel azokat Isten adta. Arra törekszünk, hogy csepegtetni a diákok képességeit az önvizsgálat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy folyamatosan értékelje a karaktert, és dolgozzon ki egy mély ráébred, miért is nézd kívül magukat, és igényeinek kielégítésére a többiek. A diákok a legjobb a bennük rejlő lehetőségek egész életen át tartó gyakorlat a mások szolgálatának.

Diákok élet Az egyik legemlékezetesebb szempontból a főiskolai tapasztalatok fognak élni a mi gyönyörű 50 hektáros campus. Greenville campus található szívében Greenville, Illinois, egy gyönyörű város 7000 ember található, 45 mérföld / 72 kilométerre található a St. Louis és könnyen megközelíthető a I-70, I-55, I-64 és I-57 . Egyedülálló helyszín ad felbecsülhetetlen értékű lehetőséget tájékoztatási, szórakoztató, gyakorlati tanulás, valamint az állampolgári részvétel.

A Residence Life program épül megosztott a Krisztusba vetett hit, a tisztelet, a bizalom, a barátság és a csapatmunka. Minden kényelmes tartózkodási csarnok személyzettel egy Residence Hall Csapat, amely magában foglalja a koordinátor Residence Oktatás (CRE) és a Hallgatói Resident Káplánok (RC). Nem lesz körülvéve bölcs, együttérző emberek, akik itt vannak, hogy irányt, útmutatást és támogatást. A különböző társadalmi és oktatási programok a tervek az egyes helyiségekben, a padlótól pártok és "Roomies Night Out" testvérek emeleti tevékenységek és bibliai tanulmányok. Ön is részt vehet a mentori program, gazdagodik a hit-alapú programok, és vizsgálja meg a hosszú távú célokat a mi karrier elhelyezési program.

Graduális, posztgraduális és online programok Greenville Főiskola biztosítja a minőségi bölcsészettudományi oktatás több mint 1600 diák. Kínálunk több mint 50 egyetemi szakok, valamint a felnőtt és posztgraduális program elérhető az interneten, vagy partneri helyeken. Előkelő tudományos programokat, gondoskodó kari, és a valódi keresztény közösség átalakítják az életét diákok a világ minden tájáról.

Részt venni! Kínálunk több mint 50 hallgatói szervezetek, beleértve a szolgáltatási és szociális klubok, zenei csoportok, diákönkormányzat, küldetések klubok, csoportok teljesítményét, és a hallgatói kiadványok. Greenville még saját hallgatói tulajdonban lévő rádióállomás, WGRN 89,5 FM.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Undergraduate Pathways » Megjelenítés Health Alapképzés » Megjelenítés 1-year MBAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor in Digital Media

Campus Nappali 3 - 4 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Greenville

A Digital Media fő előkészíti a diákokat, hogy olyan tartalomalkotókká váljanak, amelyeket a technológia folyamatosan alakít ki. Az előkészítés magában foglalja az analitikus és kritikai gondolkodás képességek megszerzését, valamint a digitális zenét és grafikai formákat integráló, komplex interdiszciplináris projektekben való másokkal való munkát és kommunikáció képességét; web alapú digitális kommunikáció; és internetes fejlesztési készségeket. [+]

A Digital Media Major felkészíti a hallgatókat, hogy legyenek olyan tartalomalkotók, akiket a technológia folyamatosan alakít ki. Ez az elemzés magában foglalja az analitikus és kritikai gondolkodási képességek megteremtését, valamint a digitális zenét, digitális művészetet, webes technológiákat és számítástechnikai programozási készségeket integráló komplex interdiszciplináris projektek készítésének és kommunikációjának képességét.

A diákok megtanulják integrálni keresztény nézőpontjukat a kreatív folyamat kiterjesztésében, amint azt a digitális tartalom feltárja, és erkölcsi és felelősségteljes keresztény szakemberekké válnak. A digitális média főnöke hangsúlyozza a kézbesítési eszközök széles körű, elméleti megértését, amely lehetővé teszi számukra, hogy élethosszig tartó tanulókként lépést tudjanak tartani a gyorsan változó technológiával a karrierjük során. A diákok megtanulják a szükséges technikai készségeket is, hogy kezdődjenek a tartalomkészítők az érettségi után. Azok a diákok, akik sikeresen befejezik a digitális média főszereplőjét, érettségi szintű szakmai posztra vagy beiskolázási diplomásra számíthatnak.... [-]


Bachelor in Dual Engineering

Campus Nappali 3 - 5 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Greenville

A mérnöki kettős fokú partnerség két fokozatot eredményez: a fizikai vagy kémiai művészettudományi diplomát a GC-től és a mérnöki diplomát egy partnerségi iskolából. Műszaki kettős diákjaink nagy sikert arattak az ország legjobb két mérnöki iskolájában, a hallgatók 98% -a sikeresen befejezte mérnöki diplomáját egyetemi partnereinkkel. [+]

Mérnöki 3-2 Dual Degree Program

Az Amerikai Munkaügyi Minisztérium statisztikája szerint a mérnöki tevékenység az elkövetkezendő évtized egyik legfontosabb foglalkoztatási területének számít. Ha írásban, kommunikációban, matematikában és tudományban készítette fel középiskolai tanulmányait, akkor készen kell álljon arra, hogy bekerüljön a főiskolai szintű tanfolyamokba. Sokat kell tanulnod, de bármit is érdemes megtenni, valami erőfeszítést igényel. A megtérülés a karrier-elégedettségben történik. A mérnöki szakma a felső 15% -ban a 250 munkatípus között szerepel.

Kettős diplomát szerzett az Illinois-i Egyetemen a Urbana-Champaign-ban... [-]


Bachelor in Music Business

Campus Nappali 3 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Greenville

A Zenei üzleti főosztály a zene és az üzleti élet közötti interdiszciplináris tananyag, amely a hallgatók felkészítésére irányítja a vezetőket, a vezetőket és a rendszergazdákat a zeneipar minden területén. [+]

A Zenei üzleti főosztály a zene és az üzleti élet közötti interdiszciplináris tananyag, amely a hallgatók felkészítésére irányítja a vezetőket, a vezetőket és a rendszergazdákat a zeneipar minden területén. A program a diákok koncentrált tanulmányi és szakmai tapasztalattal rendelkezik a művészek és a helyszínek menedzsment, termelés, kiadás, forgalmazás, kiskereskedelem, a foglalás és a túra.

A tanfolyamok középpontjában a lemezkiadó és a zenei kiadványok jogi vonatkozásai állnak, beleértve a pénzügyi megállapodásokat, a gyártási és irányítási szerződéseket, az engedélyeket, a szellemi tulajdonra vonatkozó törvényeket és az ipar etikáját. Az alapvető zeneelmélet tanulmányozása és az együttesekben való részvétel tanítja a diáknak, hogyan értékelheti kvalitatív módon a művész zenéjét, és formálja az e területen dolgozó szakemberekkel való kommunikációhoz szükséges szókincset. A diákok kritikus és analitikus gondolkodási készségeket fejlesztenek ki "gyakorlati" tapasztalatok és karrier-orientált projektek révén, például gyakornokokkal és a Blackroom Records gyakorlatával. A hallgatók részt vesznek a Music and Entertainment Industry Student Association (MEISA) -on , egy iparágra összpontosító szervezet, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy a zenés üzleti szakemberekkel, fórumokon, szemináriumokon és paneleken keresztül foglalkozzanak az aktuális zenei iparági kérdésekkel.... [-]


Bachelor in Physics

Campus Nappali 3 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok Greenville

A fizika mint tudomány központi szerepet játszik a természettudományokban. Alkalmazásai nyilvánvalóak a mai társadalom minden technológiai fejlődésében. [+]

A fizika mint tudomány központi szerepet játszik a természettudományokban. Alkalmazásai nyilvánvalóak a mai társadalom minden technológiai fejlődésében.

A hallgatók megtalálják a fizika fő kiváló előkészítése a posztgraduális iskola, vagy a tanúsítás az oktatásban az közép-és középfokú.

A fizika olyan természettudomány, amely nagyon alaposan igyekszik pontosan megmagyarázni az anyagot és az energiát. A matematika a szakterület elsődleges nyelve, amely olyan természettudományos fogalmakat kommunikál, amelyek minőségi és mennyiségi szempontból leírják a természeti jelenségeket, amely nemcsak a fizikai, hanem a kémiai és biológiai folyamatokért is felelős.... [-]


Bachelor számítógépes és információs rendszerek

Campus Nappali August 2019 Amerikai Egyesült Államok Greenville

A számítógép és az informatikai rendszerek jelentős segít felkészíteni a hallgatókat, hogy működjön információs szakemberek egy olyan világban, amely folyamatosan átalakul a technológia. Ez a készítmény tartalmazza a termesztés analitikus és kritikus gondolkodás készségek, valamint a képesség, hogy dolgozni és kommunikálni másokkal komplex projektek. [+]

A számítógépes és információs rendszerek fő segít felkészülni a diákokat, hogy működjön információs szakemberek egy olyan világban, amely folyamatosan átalakul a technológia. Ez a készítmény tartalmazza a termesztés analitikus és kritikus gondolkodás készségek, valamint a képesség, hogy dolgozni és kommunikálni másokkal komplex projektek. A diákok megtanulják, hogy integrálja betekintést Isten teremtménye származik számítástechnika és az információs rendszerek a keresztény megértés, a világ és a bemutatkozásra erkölcsi és felelős keresztény szakemberek és szolga vezetők.

A számítógép és az információs rendszerek főbb hangsúlyozza az elméleti alapjait az információs rendszerek, amelyek lehetővé teszik számukra, mint az élethosszig tartó tanulók, hogy lépést tartsanak a gyorsan változó technológia során a karrierjük. A diákok is megtanulják a technikai készségek kell kezdeni, mint az információs szakemberek következő érettségi. Diákok, akik sikeresen befejezik a számítógép és az információs rendszerek fő számíthat belépő szintű szakmai pozíciók vagy belépő egyetemre érettségi után.... [-]


Videók

Greenville University

Kapcsolat

Greenville College

Cím 315 E. College Avenue, Illinois
62246-1145 Greenville, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.greenville.edu/
Telefon +1 618-664-2800