Green River College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bárhová mehetsz innen.

Green River Főiskola Nemzetközi Programok büszke a nagy szolgálatot kínál a minden és mindenki a diákjaink. Célunk, hogy segítsen elérni a álom, függetlenül attól, hogy át egy top egyetem, jobb az angol vagy a tapasztalat az amerikai egyetemi életet.

Green River - A vezető egyetemi transzfer

A 2 + 2 transzfer program a diákok a lehetőséget, hogy indul a négy éves főiskolai diplomát. Az átviteli program tanfolyamokat megegyezik az első két évben egy egyetemi diploma. A diákok két év alatt a Green River College, majd öntsük át egy egyetemi befejezni a négy éves mértéke.

Diákjaink bevezetett sok top 100 világ egyetemek *, mint rangsorol Shanghai Jiaotong Egyetem, többek között:

Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, Indiana University, a Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue Egyetem, San Jose-i Állami Egyetem, Seattle Egyetem, a Tufts Egyetem, Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, University of Michigan, Minnesota Egyetem, University of Oregon, Pennsylvania Egyetem, University of Southern California, University of Texas, Austin, a Virginia Egyetem, a Washington Egyetem, University of Wisconsin Washington államban Egyetemi * Megjegyzés: Belépő szelektív egyetemek nagyon versenyképes.

Green River Főiskola nemzetközi diákok már elismerte, hogy több száz egyetemek szerte az Egyesült Államokban. A diákok megszerezzék a szükséges képesítéssel bebocsátást Green River és tegyük a tetejére egyetemek harmadik évben juniorok. Felvételi nem garantált, de a diákok már nagyon sikeres felvételt nyerjen a legjobb egyetemekről.

Képzési követelmények

Annak érdekében, hogy egy főiskolai diplomát az amerikai, mind a diákok ki kell töltenie a különleges követelményeket a nagy, valamint az általános oktatási követelmények képviselő egy alapítvány a tanulás különböző területeken, beleértve a matematikai, írás, tudomány, társadalomtudományi és bölcsész. A diákok kapnak arra, hogy válasszon osztályok az általuk választott általános kategóriák. Például, a "Social Science" kategóriában, a diákok választhatnak bármelyike ​​a következő témákban: a szociológia, pszichológia, politológia, történelem, földrajz és mások. A Bölcsészettudományi a kategóriába tartoznak: a művészet, a beszéd, a kommunikáció, a nyelv, a zene, a filozófia és mások. Tudomány tartalmazza: kémia, biológia, fizika, csillagászat, és mások.

Hogyan működik?

Több mint 25 egyetem felajánlotta az egyetem Transfer Út (UTP) opció minden diák, aki elismerte, hogy a Green River. A garancia nem vonatkozik a "befolyásolta" szakon. Ez így működik:

  1. Alkalmazza a Green River
    1. Válasszon ki egy egyetem - Válasszon az egyetem a listából. Ellenőrizze az egyetem a kérelemről. Válasszon egy egyetem csak. Győződjön meg róla, az egyetem úgy dönt, van a fő.

Lesz kap az egyetem feltételes részvételi levél vagy nyilatkozat ugyanakkor megkapja a Green River felvételi írni.

Green River tudja, milyen fontos a lakhatás, hogy a siker egy diák. Ez az, amiért a ház személyzete megy az extra mérföldet, hogy a lehető legjobb élményben azáltal, hogy a gondoskodó, pozitív, biztonságos és támogató amerikai él tapasztalat.

CAMPUS saroklakosztályok

Tapasztalja meg a hagyományos amerikai egyetemi élet Campus saroklakosztályok (CCA)

A diákok élvezik a kényelmes, on-campus helyét; kényelmes, magas színvonalú létesítmények; kiváló tanulási környezetet; és lehetőséget, hogy vegyenek részt, és a barátok támogató hallgatói közösség 340 amerikai és a nemzetközi hallgatók. Diákok kell lennie 17 éves idején költözhető.

Előnyei élő Campus:

Élet az egyetemen kényelmes! Sétára osztály, könyvtár, fitness központ, edzőterem és Előadóművészeti Központ Közösségi Központ, ahol találkozhat, és szerezz barátokat a világ minden tájáról Rengeteg helyszíni tanulói tevékenységek Egyéni és csoportos tanulmányi területek Könnyen vegyenek részt a campus tevékenységek
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Diplomát üzleti

Campus Nappali 2 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

Úgy tervezték, hogy megfeleljen a forgalmazási előírások egyetemeken Washington államban teljesítése révén az általános követelmények által hozott gólya és a másodéves. [+]

Bárhová mehetsz innen. Green River Főiskola Nemzetközi Programok büszke a nagy szolgálatot kínál a minden és mindenki a diákjaink. Célunk, hogy segítsen elérni a álom, függetlenül attól, hogy át egy top egyetem, jobb az angol vagy a tapasztalat az amerikai egyetemi életet. A következő lista a minta osztályok népszerű egyetemi transzfer szakok: A társult üzleti diplomát általában követett diákok, akik tervezik, hogy adja át egy négy éves egyetemi, mint egy üzleti vagy számviteli nagy befejezése után az első két évben a Green River. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a forgalmazási előírások egyetemeken Washington államban teljesítése révén az általános követelmények által hozott gólya és a másodéves. Az oklevél is jelzi, hogy egy diák befejezte kétéves üzleti programot, amely értékes lehet a karrier vagy életre célokat. Keresni az ilyen mértékű, a diákok ki kell töltenie egy legalább 90 negyedév kredit tanfolyamok számozott 100 vagy magasabb (engedélyezett terjesztési lista), és megfelelnek a meghatározott forgalmazási követelményeknek. Nem több, mint 25 százaléka hitel követelményeket lehet hozni a labdát, amely a / nem-hitel alapján. Ismerjék meg, hogy a kurzusok a "Pass" fokozat nem felel meg a követelményeknek a legnagyobb területen. Diákok kell elérniük kumulatív GPA 2,0 és keresni legalább 24 kredit, beleértve az utolsó negyedévben, a lakóhely Green River. A diákok feladata, hogy ismerjék átadása követelmények és politikák, és sürgette, hogy konzultáljon a katalógusban az intézmény, amelyhez tervezik átadni. Green River - A vezető egyetemi transzfer A 2 + 2 transzfer program a diákok a lehetőséget, hogy indul a négy éves főiskolai diplomát. Az átviteli program tanfolyamokat... [-]

Bachelor In Art

Campus Nappali 2 - 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

Green River Főiskola Nemzetközi Programok büszke a nagy szolgálatot kínál a minden és mindenki a diákjaink. [+]

Bárhová mehetsz innen. Green River Főiskola Nemzetközi Programok büszke a nagy szolgálatot kínál a minden és mindenki a diákjaink. Célunk, hogy segítsen elérni a álom, függetlenül attól, hogy át egy top egyetem, jobb az angol vagy a tapasztalat az amerikai egyetemi életet. A következő lista a minta osztályok népszerű egyetemi transzfer szakok: A társult számítógép vagy elektromos Pre-Engineering AST-Option 2 / MRP mértékben felöleli néhány általános oktatási kurzusok szükséges első- és másodéves hallgatók és az a célja, hogy felkészítse a diákokat tervezi, hogy adja át az egyetem a tudománnyal kapcsolatos területeken. Ez a diákokat a széles háttér szükséges megkezdése előtt több speciális, felső-divízió tanfolyamok. A tananyag célja nem teljesítette Közművelődési / University (GER / GUR) követelményeinek, de hogy felkészítse a leendő transzfer tudomány diákok, hogy belépjen az állam egyetemek junior álló, nem csak a hitelekre, hanem a nagyobb / program előkészítése. Keresni az ilyen mértékű, a diákok ki kell töltenie a 98-negyedév kredit tanfolyamok számozott 100 vagy feletti (engedélyezett terjesztési lista lentebb) és megfelelnek a meghatározott forgalmazási követelményeknek. Nem több, mint 25 százaléka hitel követelményeket lehet hozni a labdát, amely a / nem-hitel alapján. Ismerjék meg, hogy a kurzusok a "Pass" fokozat nem felel meg a követelményeknek a legnagyobb területen. Diákok kell érnie a halmozott fokozatú pont átlagosan 2,0, és keresni legalább 24 kredit, beleértve az utolsó negyedévben a lakóhely, a Green River Community College. A diákok között néhány 200-szintű osztályok saját tanulmányok. A 2 + 2 transzfer program a diákok a lehetőséget, hogy indul a négy éves főiskolai diplomát.... [-]

Bachelor In Engineering

Campus Nappali 2 - 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

A diákok két év alatt a Green River College, majd öntsük át egy egyetemi befejezni a négy éves mértéke. [+]

Bárhová mehetsz innen. Green River Főiskola Nemzetközi Programok büszke a nagy szolgálatot kínál a minden és mindenki a diákjaink. Célunk, hogy segítsen elérni a álom, függetlenül attól, hogy át egy top egyetem, jobb az angol vagy a tapasztalat az amerikai egyetemi életet. A következő lista a minta osztályok népszerű egyetemi transzfer szakok: Fizika Mérnöki Számítás Advanced Mathematics Bevezetés a mérnöki problémák Statisztika Mérnöki Tervező Grafikai Anyagtudományok Termodinamika Dynamics Mechanika anyagok Green River - A vezető egyetemi transzfer A 2 + 2 transzfer program a diákok a lehetőséget, hogy indul a négy éves főiskolai diplomát. Az átviteli program tanfolyamokat megegyezik az első két évben egy egyetemi diploma. A diákok két év alatt a Green River College, majd öntsük át egy egyetemi befejezni a négy éves mértéke. Diákjaink bevezetett sok top 100 világ egyetemek *, mint rangsorol Shanghai Jiaotong Egyetem, többek között: Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, Indiana University, a Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue Egyetem, San Jose-i Állami Egyetem, Seattle Egyetem, a Tufts Egyetem, Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, University of Michigan, Minnesota Egyetem, University of Oregon, Pennsylvania Egyetem, University of Southern California, University of Texas, Austin, a Virginia Egyetem, a Washington Egyetem, University of Wisconsin Washington államban Egyetemi * Megjegyzés: Belépő szelektív egyetemek nagyon versenyképes. Green River Főiskola nemzetközi diákok már elismerte, hogy több száz egyetemek szerte az Egyesült Államokban. A diákok megszerezzék a szükséges képesítéssel bebocsátást Green River és tegyük a tetejére egyetemek... [-]

Bachelor In Environmental Science

Campus Nappali 2 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

A tanulmány az Environmental Science aggódik a természetes és módosított környezet és a kölcsönhatások biológiai (és emberi) rendszerek. [+]

A tanulmány az Environmental Science aggódik a természetes és módosított környezet és a kölcsönhatások biológiai (és emberi) rendszerek. A diákok értsék a környezetvédelmi és ökológiai összefüggésben, beleértve a pozitív és negatív hatásokat, és módszerekkel elemezzük állnak egymással, és megoldja ezeket a komplex rendszerek. Ez a program célja, hogy megfeleljen a legkülönbözőbb tudományos célokat. A Associate in Science Transfer mértékben 1. lehetőség magában foglalja néhány általános oktatási kurzusok szükséges első- és másodéves hallgatók és az a célja, hogy felkészítse a diákokat tervezi, hogy adja át az egyetem a tudománnyal kapcsolatos területeken. Ez a diákokat a széles háttér szükséges megkezdése előtt több speciális, felső-divízió tanfolyamok. A tananyag célja nem teljesítette Közművelődési / University (GER / GUR) követelményeinek, de hogy felkészítse a leendő transzfer tudomány diákok, hogy belépjen az állam egyetemek junior álló, nem csak a hitelekre, hanem a nagyobb / program előkészítése. Keresni az ilyen mértékű, a diákok ki kell töltenie a 90-negyedév kredit tanfolyamok számozott 100 vagy feletti (engedélyezett terjesztési lista lentebb) és megfelelnek a meghatározott forgalmazási követelményeknek. Nem több, mint 25 százaléka hitel követelményeket lehet hozni a labdát, amely a / no credit alapján. Ismerjék meg, hogy a kurzusok a "Pass" fokozat nem felel meg a követelményeknek a legnagyobb területen. Diákok kell érnie a halmozott fokozatú pont átlagosan 2,0, és keresni legalább 24 kredit, beleértve az utolsó negyedévben a lakóhely, a Green River Community College. Green River - A vezető egyetemi transzfer A 2 + 2 transzfer program a diákok a lehetőséget, hogy indul a négy éves főiskolai diplomát. Az... [-]

Bachelor Of Applied Science (BAS) A Marketing és Vállalkozási

Campus Nappali 2 - 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

Green River BAS Marketing és Vállalkozási rendelkezik:

  • Gyakorlati lehetőségek dolgozik a területen ipar valós projektek.
  • A készségek és lehetőséget teremt egy dob kész üzleti saját.
  • A magas kereslet készségek és képességek.
[+]

Emeli a szakmai készségek - előre a karrierjét - Build Your Business Építeni a készségek van szüksége egy izgalmas karrier a marketing vagy elindítani egy magas növekedési üzleti saját. Green River BAS Marketing és Vállalkozási rendelkezik: Gyakorlati lehetőségek dolgozik a területen ipar valós projektek. A készségek és lehetőséget teremt egy dob kész üzleti saját. A magas kereslet készségek és képességek. Mit fogok tanulni ebben a programban? Keresztül projekt-alapú tanulás, akkor kapnak értékes ismeretek szükségesek a sikerhez, mint egy marketing szakember, vállalkozó. Most megtudhatod: Piackutató, termékmenedzsment, üzletfejlesztési, a termékfejlesztés, a digitális marketing, projekt menedzsment, üzleti tervezés, vállalkozói finanszírozás, integrált promóciók Nagy a kereslet a munkahelyek, kiváló fizetést és izgalmas lehetőségeket Marketing pozíciókat King megyében igénylő alapképzésbe iránt nagy a kereslet, és fizetni átlagosan 85.000 $ évente, és fel. Marketing igénylő pozíciók Bachelor fokozatot a magas növekedés és a magas kereslet országszerte. (lásd: US Deptartment Munkaügyi marketing vezetők és elemzők, ONET Online jelentés Piackutató elemzők és marketing szakemberek. 49% -a vezető beosztású bérleti vezetők számoltak nehezen találnak szakképzett jelöltek marketing kapcsolatos pozíciókat, ha felmérésben. A Munkaerő-fejlesztési Tanács King County Pipeline tanulmány kimutatta éves hiány 377 jelöltek Market elemzője igénylő pozíciók a Bachelor fok (43 oldal, foglalkozás 36). Vállalkozók van szükség, és a start-up kultúra nagyra értékelik a gazdaságot. Ennek BAS diák lesz a lehetőséget, hogy építsenek egy dob kész üzleti és mutassa be ötlet, hogy az üzleti vezetők és befektetők számára. Szerint a Kauffman Alapítvány, "Szinte minden nettó munkahelyteremtés 1980 óta bekövetkezett cégek kevesebb, mint öt év." Kényelmes osztály alkalommal egy kényelmes... [-]

Bachelor Of Applied Science In Information Technology: Hálózati Adminisztrációs és Biztonsági

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

Keress egy jó élni. Változtatni. Keresd meg a főiskolai a hálózati adminisztráció és biztonsági Green River Főiskola. Érheti el az a nagy kereslet karrier, mint a hálózati és rendszerek adminisztrációja, informatikai biztonság, és a számítógép támogatja. [+]

Bachelor of Applied Science in Information Technology: Hálózati adminisztrációs és biztonsági Keress egy jó élni. Változtatni. Keresd meg a főiskolai a hálózati adminisztráció és biztonsági Green River Főiskola. Érheti el az a nagy kereslet karrier, mint a hálózati és rendszerek adminisztrációja, informatikai biztonság, és a számítógép támogatja. Keresni egy bizonyos fokú célja az egész készségek és minősítések munkáltatók szeretné. Hands on, alkalmazott oktatás és a legújabb technológiákat. Kis létszámú osztályok és külön kar, akik törődnek a siker. Nappali és esti kapható teljes vagy részmunkaidős ütemezés. A program magában foglalja a körbefutó támogató szolgáltatások, beleértve önéletrajzát szolgáltatásokat, szakmai források és ösztöndíjak. Medián fizetni számítógépes támogatás szaküzlet, hálózati és számítógépes rendszergazdák, és Információbiztonsági elemzők a $ 48.900, 72.560 $, és $ 86,170 évente. Az utazás megkezdése felé egy új és izgalmas karrier a kapcsolatot tanácsadója ma! Belépési követelmények A bejövő hallgatók kell szerzett egyetemi diplomát vagy magasabb egy régiónként akkreditált intézmény, amely magában foglalja a 20 kredit az általános oktatás tanfolyamok. Diákok, akik nem rendelkeznek társult diploma vagy magasabb, de már elvégzett valamilyen főiskolai tanfolyam, vagy korábbi munkatapasztalattal arra ösztönzik, hogy találkozzon tanácsadója az informatikai osztály dolgozzon ki egy képzési tervet a belépés a programot. A kumulatív GPA 2,0 minden főiskolai tanfolyam szükséges. A diákok is szerzett extraszűz 2,5 minden műszaki tanfolyamok beleértve a számítástechnikai és információs technológia. Végül a következő tanfolyamokat, egyenértékű tapasztalattal vagy igazolásokat, erősen ajánlott, mielőtt ez a program: IT 102 Bevezetés a programozás IT 114 CompTIA A + tanúsítás előkészítése IT 131 Hálózati alapismeretek IT 160 Windows Server... [-]

Bachelor Of Business

Campus Nappali 2 - 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

A diákok két év alatt a Green River College, majd öntsük át egy egyetemi befejezni a négy éves mértéke. [+]

Bárhová mehetsz innen. Green River Főiskola Nemzetközi Programok büszke a nagy szolgálatot kínál a minden és mindenki a diákjaink. Célunk, hogy segítsen elérni a álom, függetlenül attól, hogy át egy top egyetem, jobb az angol vagy a tapasztalat az amerikai egyetemi életet. Green River - A vezető egyetemi transzfer A 2 + 2 transzfer program a diákok a lehetőséget, hogy indul a négy éves főiskolai diplomát. Az átviteli program tanfolyamokat megegyezik az első két évben egy egyetemi diploma. A diákok két év alatt a Green River College, majd öntsük át egy egyetemi befejezni a négy éves mértéke. Diákjaink bevezetett sok top 100 világ egyetemek *, mint rangsorol Shanghai Jiaotong Egyetem, többek között: Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, Indiana University, a Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue Egyetem, San Jose-i Állami Egyetem, Seattle Egyetem, a Tufts Egyetem, Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, University of Michigan, Minnesota Egyetem, University of Oregon, Pennsylvania Egyetem, University of Southern California, University of Texas, Austin, a Virginia Egyetem, a Washington Egyetem, University of Wisconsin Washington államban Egyetemi * Megjegyzés: Belépő szelektív egyetemek nagyon versenyképes. Green River Főiskola nemzetközi diákok már elismerte, hogy több száz egyetemek szerte az Egyesült Államokban. A diákok megszerezzék a szükséges képesítéssel bebocsátást Green River és tegyük a tetejére egyetemek harmadik évben juniorok. Felvételi nem garantált, de a diákok már nagyon sikeres felvételt nyerjen a legjobb egyetemekről. Képzési követelmények Annak érdekében, hogy egy főiskolai diplomát az amerikai, mind... [-]

Bachelor Of Economics

Campus Nappali 2 - 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

A Green River Főiskola felteheti a tanulmányait azáltal, hogy tanfolyamokat, amelyek készíteni, hogy legyen "nagy kész", és tegyük egy egyetem. [+]

Economics diákok megtanulják, hogy elemezzék a termelési rendszerek és az áruk forgalmazása és szolgáltatások csoportok és egyének. A diákok megtanulják megérteni és megmagyarázni a különböző témákban, mint például a foglalkoztatás, az infláció, az üzleti ciklusok, a gazdasági növekedés, a piacok, a termelés, elosztás, a bérek, a nyereség, a kamatlábak, a pénz, az adók, a verseny, monopólium, a nemzetközi kereskedelem, a gazdasági történelem, nyilvános politikát, és így tovább. A Green River Főiskola felteheti a tanulmányait azáltal, hogy tanfolyamokat, amelyek készíteni, hogy legyen "nagy kész", és tegyük egy egyetem. Amíg szedi a legfontosabb előfeltétele belül a transzfer mértékben, akkor elsősorban a disztribúciós döntéseket, és választható kredit felé találkozott a nevelési célok és érdeklődési terület. Tantárgyleírásokat Közgazdaságtan (ECON) ECON 100 gazdasági elvek és alkalmazások (5) Általános felmérés során hangsúlyozva alapelveit gazdasági elemzés és alkalmazásaik a jelenlegi problémákra és társadalmi kérdésekre. Elsősorban a diákok nem szakon üzleti vagy közgazdasági, és nem szándékoznak hozni ECON 200. PREREQUISITE: Jogosult ENGL 099 vagy oktató engedélyével. Kielégíti a társadalomtudományi követelmény AA fokozatot. ECON 101 Gazdaságtudományi Verseny (5) Tanulmány a szűkösség, a verseny, a költségek, az árak, és a nyereség, külön figyelmet fordítva erőforrások, a szakszervezetek, az üzleti és a kormány. PREREQUISITE: Jogosult ENGL 099 vagy oktató engedélyével. Kielégíti a társadalomtudományi követelmény AA fokozatot. ECON 194 Különleges témák-Economics (1-5) Középpontjában egy különleges témát, mint az infláció, a munkanélküliség, a népesség növekedése, a környezetszennyezés, az energia, az adózás, a diszkrimináció, a szegénység, a bűnözés, az egészségügy, vagy az energia. Olykor az egyik természetesen kiterjedhet több ilyen téma. Áll előadások, osztály... [-]

Bachelor Számítástechnika

Campus Nappali 2 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

A Computer Science program megtanítja a diákokat, hogy fejlesszék számítógépes szoftver, az adatok elemzésére és a problémák megoldása. [+]

A Computer Science program megtanítja a diákokat, hogy fejlesszék számítógépes szoftver, az adatok elemzésére és a problémák megoldása. Megtanulják a különböző programozási nyelvek, valamint hogyan képviselje, tárolására, elérésére, megjelenítésére, szerkesztésére, és átalakítja információkat programozásával számítógépek. Számítástechnika kapcsolódik számos tanulmányi területeket és lehetővé teszi a diákok legyen tájékozott számos területen. A diákok felkészültek a szakmai karriert vagy posztgraduális tanulmányok. A Green River Főiskola felteheti a tanulmányait azáltal, hogy tanfolyamokat, amelyek készíteni, hogy legyen "nagy kész", és tegyük egy egyetem. Amíg szedi a legfontosabb előfeltétele belül a transzfer mértékben, akkor elsősorban a disztribúciós döntéseket, és választható kredit felé találkozott a nevelési célok és érdeklődési terület. Mikor lehet új hallgatók iratkozhatnak? Meg kell adnod a Green River Computer tudományos osztályok elején minden negyedév hely áll rendelkezésre. Mennyi ideig tart a program, hogy? Azoknak folytató társult Applied Science Transfer mértékben, általában két évig tart, vagy hat quarterst, hogy mindazokat a fokozat követelményeihez. Azok számára, akiknek szükségük van, hogy javítsák a meglévő alapvető készségek, hogy megfeleljen a Előfeltétele időt vesz majd igénybe, hogy teljes. A Associate in Science Transfer fokú 2. lehetőség magában foglalja néhány általános oktatási kurzusok szükséges első- és másodéves hallgatók és az a célja, hogy felkészítse a diákokat tervezi, hogy adja át az egyetem a tudománnyal kapcsolatos területeken. Ez a diákokat a széles háttér szükséges megkezdése előtt több speciális, felső-divízió tanfolyamok. A tananyag célja nem teljesítette Közművelődési / University (GER / GUR) követelményeinek, de hogy felkészítse a leendő transzfer tudomány diákok, hogy belépjen az állam egyetemek junior álló, nem csak a hitelekre,... [-]

Főiskolai Alkalmazott Tudomány Informatikai Szoftverfejlesztés

Campus Nappali 2 - 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

Az innovatív alkalmazott főiskolai szak felkészíti a diplomások magas bér, nagy a kereslet munkahely, mint a szoftverfejlesztő, mobil alkalmazás fejlesztő, webfejlesztő és szoftver teszt fejlesztő. [+]

Az innovatív alkalmazott főiskolai szak felkészíti a diplomások magas bér, nagy a kereslet munkahely, mint a szoftverfejlesztő, mobil alkalmazás fejlesztő, webfejlesztő és szoftver teszt fejlesztő. Gyakorlati tapasztalat dolgozik a legújabb technológiákat. Kis létszámú osztályok és külön kar, akik törődnek a siker. Nappali és esti rendelkezésre Auburn és Kent vasútállomástól. A program magában foglalja önéletrajz szolgáltatások és a karrier eseményeket. Pénzügyi támogatás és ösztöndíjak állnak rendelkezésre azoknak, akik jogosultak. A kereslet a szoftverfejlesztők az előrejelzések szerint 22% át 2022-medián fizetése $ 93,350. Az utazás megkezdése felé egy új és izgalmas karrier a kapcsolatot tanácsadója ma! Belépési követelmények Megadásához a program a harmadik évben (junior) állt, a beérkező hallgatók kell szerzett társult diploma vagy magasabb egy regionális akkreditált intézmény, amely legalább 20 kredit az általános oktatás tanfolyamok. Diákok, akik nem rendelkeznek társult diploma vagy magasabb, de már elvégzett valamilyen főiskolai tanfolyam, vagy korábbi munkatapasztalattal arra ösztönzik, hogy találkozzon tanácsadója az informatikai osztály dolgozzon ki egy képzési tervet a belépés a programot. A kumulatív GPA 2,5 minden főiskolai tanfolyam szükséges. A diákok is szerzett extraszűz 2,5 minden műszaki tanfolyamok beleértve a számítástechnikai és információs technológia. Végül a következő tanfolyamokat, vagy azzal egyenértékű tapasztalat, erősen ajánlott, mielőtt ez a program: CS & 141 ​​Java 1 vagy IT 219 Programozás 1 CS 145 Java 2 vagy IT 220 Programozás 2 IT 121 Bevezetés a HTML és CSS IT 190 Linux Administration 1 IT 201 Adatbázis alapjai Minta Menetrend Negyed 1 Rendszerek programozása Web Development keretrendszerek Közművelődési természetesen Negyed 2 Teljes Stack Webfejlesztés Adatszerkezetek és algoritmusok... [-]

Főiskolai Alkalmazott Tudomány Repüléstechnikai Tudomány

Campus Nappali 2 - 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

A Green River Science Légiforgalmi BAS fokozat célja, hogy felkészítse a tanulókat a foglalkoztatás a különböző Aviation pozíciók, mint a pilóták, diszpécserek, a légiforgalmi irányítók, a repülőtéri irányítás és pilóta nélküli légi rendszerek. [+]

Bárhová mehetsz innen. Green River Főiskola Nemzetközi Programok büszke a nagy szolgálatot kínál a minden és mindenki a diákjaink. Célunk, hogy segítsen elérni a álom, függetlenül attól, hogy át egy top egyetem, jobb az angol vagy a tapasztalat az amerikai egyetemi életet. Green River - A vezető egyetemi transzfer A 2 + 2 transzfer program a diákok a lehetőséget, hogy indul a négy éves főiskolai diplomát. Az átviteli program tanfolyamokat megegyezik az első két évben egy egyetemi diploma. A diákok két év alatt a Green River College, majd öntsük át egy egyetemi befejezni a négy éves mértéke. Diákjaink bevezetett sok top 100 világ egyetemek *, mint rangsorol Shanghai Jiaotong Egyetem, többek között: Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, Indiana University, a Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue Egyetem, San Jose-i Állami Egyetem, Seattle Egyetem, a Tufts Egyetem, Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, University of Michigan, Minnesota Egyetem, University of Oregon, Pennsylvania Egyetem, University of Southern California, University of Texas, Austin, a Virginia Egyetem, a Washington Egyetem, University of Wisconsin Washington államban Egyetemi * Megjegyzés: Belépő szelektív egyetemek nagyon versenyképes. Green River Főiskola nemzetközi diákok már elismerte, hogy több száz egyetemek szerte az Egyesült Államokban. A diákok megszerezzék a szükséges képesítéssel bebocsátást Green River és tegyük a tetejére egyetemek harmadik évben juniorok. Felvételi nem garantált, de a diákok már nagyon sikeres felvételt nyerjen a legjobb egyetemekről. Képzési követelmények Annak érdekében, hogy egy főiskolai diplomát az amerikai, mind... [-]

Főiskolai Művészeti és Design

Campus Nappali 2 - 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

A diákok két év alatt a Green River College, majd öntsük át egy egyetemi befejezni a négy éves mértéke. [+]

Bárhová mehetsz innen. Green River Főiskola Nemzetközi Programok büszke a nagy szolgálatot kínál a minden és mindenki a diákjaink. Célunk, hogy segítsen elérni a álom, függetlenül attól, hogy át egy top egyetem, jobb az angol vagy a tapasztalat az amerikai egyetemi életet. Green River - A vezető egyetemi transzfer A 2 + 2 transzfer program a diákok a lehetőséget, hogy indul a négy éves főiskolai diplomát. Az átviteli program tanfolyamokat megegyezik az első két évben egy egyetemi diploma. A diákok két év alatt a Green River College, majd öntsük át egy egyetemi befejezni a négy éves mértéke. Diákjaink bevezetett sok top 100 világ egyetemek *, mint rangsorol Shanghai Jiaotong Egyetem, többek között: Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, Indiana University, a Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue Egyetem, San Jose-i Állami Egyetem, Seattle Egyetem, a Tufts Egyetem, Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, University of Michigan, Minnesota Egyetem, University of Oregon, Pennsylvania Egyetem, University of Southern California, University of Texas, Austin, a Virginia Egyetem, a Washington Egyetem, University of Wisconsin Washington államban Egyetemi * Megjegyzés: Belépő szelektív egyetemek nagyon versenyképes. Green River Főiskola nemzetközi diákok már elismerte, hogy több száz egyetemek szerte az Egyesült Államokban. A diákok megszerezzék a szükséges képesítéssel bebocsátást Green River és tegyük a tetejére egyetemek harmadik évben juniorok. Felvételi nem garantált, de a diákok már nagyon sikeres felvételt nyerjen a legjobb egyetemekről. Képzési követelmények Annak érdekében, hogy egy főiskolai diplomát az amerikai, mind... [-]

Főiskolai Művészeti és Design

Campus Nappali 2 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

Ön a művészeti oktatást itt kezdődik. Green River Főiskola elősegíti a mélyreható felkészülés a tanulmányi és létrehozása művészet. [+]

Ön a művészeti oktatást itt kezdődik. Green River Főiskola elősegíti a mélyreható felkészülés a tanulmányi és létrehozása művészet. A Green River akkor vállalja a tanulmányi program, amely segít az egyes diák közötti egyensúly megtalálása esztétika és technika a kreatív folyamatot és a véleménynyilvánítás. Keresztül az erős problémamegoldó készség, megtudhatja, hogy megvitassák az elméleti és gyakorlati értelme a munkát. A Green River tudod fejleszteni ötleteit, építsenek erős technikák, és hozzon létre egy versenyképes portfólió. A társult Fine Arts fokozatot Art általában követett diákok, akik tervezik, hogy adja át egy négyéves egyetemen. Azonban befejezése ennek mértéke nem garantálja felvételi, mint egy művészeti szakon. Az ilyen mértékű a diákok egy széles alapot a korszerű oktatás, vagy a karrier a művészet. A diákok nyújtott mértéke megfelel minden követelménynek a Washington állam közvetlen átvitel megállapodás (DTA). A portfólió kiemelve a tanuló legjobb munkája befejeződött a Green River Community College, hangsúlyozva az eredetiség, a létesítmény, és a felfedezés erősen ajánlott. Portfolio bemutatása általában a meghatározó tényező az elfogadás Képzőművészeti nagy, és ilyen mértékű biztosít a szerkezet elkészítéséhez egy erős portfoliót. Keresni az ilyen mértékű, a diákok ki kell töltenie egy minimum 105-106 negyedévben kredit tanfolyamok számozott 100 vagy magasabb (engedélyezett terjesztési lista lentebb) és megfelelnek a meghatározott forgalmazási követelményeknek. Nem több, mint 25 százaléka hitel követelményeket lehet hozni a labdát, amely a / nem-hitel alapján. Ismerjék meg, hogy a kurzusok a "Pass" fokozat nem felel meg a követelményeknek a legnagyobb területen. Diákok kell elérniük kumulatív GPA 2,0 és keresni legalább 24 kredit, beleértve az utolsó negyedévben,... [-]

Főiskolai Szociológia

Campus Nappali 2 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

Már az első 2 évben a Bachelor of Sociology a Green River. [+]

Bárhová mehetsz innen. Már az első 2 évben a Bachelor of Sociology a Green River. Green River Főiskola Nemzetközi Programok büszke a nagy szolgálatot kínál a minden és mindenki a diákjaink. Célunk, hogy segítsen elérni a álom, függetlenül attól, hogy át egy top egyetem, jobb az angol vagy a tapasztalat az amerikai egyetemi életet. Körülbelül Egyetem Transfer útvonal (UTP) Green River Főiskola Egyetem Transfer útvonal (UTP) Program biztosítja feltételes garancia és kijelölt utak több mint 30 partner intézmények az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt. Amikor Ön vagy az egyetem átutalással vagy gimnázium befejezését programok, megadhatja, hogy kap egy feltételes részvételi levél vagy nyilatkozat egyik kedves UTP alábbi intézmények. Hozd ez a levél együtt a fogadó levél Green River, hogy az Egyesült Államok diplomáciai képviselet alkalmazása során a tanuló vízummal. Green River - A vezető egyetemi transzfer A 2 + 2 transzfer program a diákok a lehetőséget, hogy indul a négy éves főiskolai diplomát. Az átviteli program tanfolyamokat megegyezik az első két évben egy egyetemi diploma. A diákok két év alatt a Green River College, majd öntsük át egy egyetemi befejezni a négy éves mértéke. Diákjaink bevezetett sok top 100 világ egyetemek *, mint rangsorol Shanghai Jiaotong Egyetem, többek között: Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, Indiana University, a Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue Egyetem, San Jose-i Állami Egyetem, Seattle Egyetem, a Tufts Egyetem, Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, University of Michigan, Minnesota Egyetem, University of... [-]

Főiskolai újságírás

Campus Nappali 2 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Auburn

Már az első 2 évben a Bachelor of Journalism a Green River. [+]

Bárhová mehetsz innen. Már az első 2 évben a Bachelor of Journalism a Green River. Green River Főiskola Nemzetközi Programok büszke a nagy szolgálatot kínál a minden és mindenki a diákjaink. Célunk, hogy segítsen elérni a álom, függetlenül attól, hogy át egy top egyetem, jobb az angol vagy a tapasztalat az amerikai egyetemi életet. Körülbelül Egyetem Transfer útvonal (UTP) Green River Főiskola Egyetem Transfer útvonal (UTP) Program biztosítja feltételes garancia és kijelölt utak több mint 30 partner intézmények az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt. Amikor Ön vagy az egyetem átutalással vagy gimnázium befejezését programok, megadhatja, hogy kap egy feltételes részvételi levél vagy nyilatkozat egyik kedves UTP alábbi intézmények. Hozd ez a levél együtt a fogadó levél Green River, hogy az Egyesült Államok diplomáciai képviselet alkalmazása során a tanuló vízummal. Green River - A vezető egyetemi transzfer A 2 + 2 transzfer program a diákok a lehetőséget, hogy indul a négy éves főiskolai diplomát. Az átviteli program tanfolyamokat megegyezik az első két évben egy egyetemi diploma. A diákok két év alatt a Green River College, majd öntsük át egy egyetemi befejezni a négy éves mértéke. Diákjaink bevezetett sok top 100 világ egyetemek *, mint rangsorol Shanghai Jiaotong Egyetem, többek között: Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, Indiana University, a Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue Egyetem, San Jose-i Állami Egyetem, Seattle Egyetem, a Tufts Egyetem, Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, University of Michigan, Minnesota Egyetem, University of... [-]

Videók

Come Study at Green River College - You Can Go Anywhere From Here

A Year At Green River

Student Testimonial: Gouresh Kamble - United Kingdom