Grand Canyon University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EGYETEM PILLANATKÉP

Fő Campus

Üdvözöljük a Grand Canyon University (GCU), Arizona premier saját keresztény egyetem. Több, mint 65 éve, a mi Phoenix campus volt az átjáró a siker számtalan tudós és az ipar vezetői. Elkötelezettségünket a keresztény világnézet végezzük szeretetteljes módon, amely nagyobb egység az egész egyetemen, és a mi alapító dokumentumok segítségével fejezzék ki ezek a hiedelmek és kik vagyunk, mint egy közösség. A hold festői helyszínek és kiváló lehetőség, meghívjuk a következő generációs diákok és dolgozó szakemberek, hogy élvezze a teljes egyetemi évek.

egyetemi növekedés

GCU rohamosan növekszik tervek további bővítése. 2009 óta már befektetett milliók az egyetem minőségének javítása érdekében a tudományos kínálatát és tanítvány. Ez az infrastruktúra magában foglalja az új tantermek, laboratóriumok, könyvtárak, tanuló központok, kollégiumok és szabadidős létesítmények. Ősszel 2016, üdvözöltük rekordszámú diákok a Phoenix egyetemen, és azt tervezzük, hogy bővítjük hallgatók és egyetemi létesítmények megy előre.

Egyetemünk is folytatódik elhelyezésére növekvő online és este hallgatói közösségek. Van több tízezer online hallgatók részt vett osztály szerte a világon. Viszont folyamatosan finomítjuk digitális platformokon szállít GCU kiemelkedő egyetemi tapasztalatok virtuális környezetben. Mi is az épület további campus helyeken, hogy segítsen a teljes munkaidős és este a diákok részt vesznek osztály közelebb haza.

„Új” van átitatva egész GCU növekvő egyetemen. Ősszel 2016-ig elkészült építési egy 173.447 négyzetméter területű, state-of-the-art műszaki épület elhelyezésére tervezett egyre növekvő számú tanuló STEM szakon. Mi is nyitott három új on-campus lakóházak számára upperclassmen. Ennek része a kezdeményezést, hogy adjunk hozzá 10 új sportlétesítmények campus a következő két évben, bemutatta az új, 6000 férőhelyes stadion GCU őszén 2016 otthont a NCAA Division I labdarúgó csapat.

GCU is bővítette kívül campus tartalmazza az új tulajdonságokat. A GCU Hotel közel van egyetemen, és megfizethető árak és felújított szálláshelyek - a tökéletes hely a családok, amikor meglátogatja a diák. Canyon 49 Grill található a szálloda, tökéletes helyi társalgóból finom ételekkel, családbarát hangulatú és rengeteg Lope szellem és a vendéglátás. Fedezze fel a GCU Hotel ellátogat gcuhotel.com; kattintson Ital böngészni Canyon 49 Grill menük. A Grand Canyon italok Company is található a szálloda és az egyetemen, ínyenc ital, többek között kávé, tea és különleges italokat.

Student Experience at GCU

Abban GCU, megtalálod, amire szükség van, hogy élvezze a teljes egyetemi tapasztalatai alapján NCAA Division I atlétika igényét stílusú kollégiumok, népszerű étkezési lehetőség, szórakoztató rendezvények, klubok és szervezetek. Hagyományos, online és esti tagozaton egyaránt értékes tagjai a közösségnek, és kap teljes hozzáférést GCU campus erőforrások és eseményeket.

GCU küldetése és jövőképe

Látomás

GCU egy premier keresztény egyetem, diákok oktatására, hogy vezesse, és tálaljuk.

Küldetés

Grand Canyon University felkészíti a tanulókat, hogy globális polgárok kritikus gondolkodók, a hatékony kommunikátorok és felelős vezetők nyújtva egy tudományosan kihívást, értékalapú tananyag a keretében a keresztény örökség.Christian világnézet: Pályakezdő GCU képes lesz kifejezni szempontból a keresztény világnézet, amely hatással lehet az emberi értékét és méltóságát, az etikus döntéshozatal, tudományágak és hivatását.

„Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus.” (1 Timothy 2: 5)

VILÁGPOLGÁROK: VILÁGPOLGÁROK tanulni empátia, ne etnocentrizmus és ölelés a valóságot, hogy az emberek különbözőek. Ők értékelik egy sor perspektívák a történelem, a vallás, értékrend és sok más szempontból az élet. Globális állampolgárság azt jelenti, hogy mások megértése, megtanuljuk megérteni önmagunkat.

„Ugyanez az Ura mindeneknek, gazdagon megáldja mindazokat, akik hívja őt.” (Róma 10: 12b)

Hatékony Kommunikátorok: Hatékony kommunikátorok excel nyelvtudás, megérteni, hogy az írott szó hatások mások szellemileg és érzelmileg, és megtámadta ad az új helyszínek és kommunikációs módok.

„Május a szavak a számat, és a meditáció a szívem tetszenek a látvány, Uram.” (Zsolt 19:14)

Felelős vezetők: Felelős vezetők megalapozni a valóságban a világ, a következményeket a választás, és arra törekszenek, önzetlenül segíteni másoknak megfeleljen a legmagasabb lehetséges keresztül szolga vezetés.

„Ehelyett, aki akar lenni köztetek nagy legyen a szolgátok.” (Matthew 20:26)

Kritikus gondolkodók: Kritikus gondolkodók dolgoznak a mester egyértelműség és ésszerűség gondolatban. Megkérdezik kérdésekre, és folytatja a tudás, hogy elkerüljék a vak elfogadás az ötletek, megoldások keresése helyett rágódni problémákat.

„Ne a legjobb bemutatni magát Istenre, mint egy elismert, a munkás, aki nem kell szégyenkeznünk, és aki helyesen kezeli az igazságnak beszédét.” (2 Timothy 2:15)

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Online BScs » Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Online Masters » Megjelenítés Health BScs » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés Health PhD-k » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Részidős MBA » Megjelenítés Doctors of Education » Megjelenítés DBA » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés PhD » Megjelenítés Mester » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bsc az üzleti adminisztrációban, hangsúlyt fektetve az üzleti intelligenciára

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

Miután elnyerte a Grand Canyon Egyetem (GCU) Bachelor of Business Administration fokozatot a Business Intelligence fokozatban, sok karrierlehetőségre készül. A Business Intelligence programban a Colangelo College of Business által kínált üzleti intelligencia programban megvizsgálja a menedzsment, számvitel, pénzügy és marketing kulcsfontosságú funkcionális területeit. [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Szerezzen a Bachelor 's Degree Business Administration kiemelt üzleti intelligencia Miután elnyerte a Grand Canyon Egyetem (GCU) Bachelor of Business Administration fokozatot a Business Intelligence fokozatban, sok karrierlehetőségre készül. A Business Intelligence programban a Colangelo College of Business által kínált üzleti intelligencia programban megvizsgálja a menedzsment, számvitel, pénzügy és marketing kulcsfontosságú funkcionális területeit. Azt is tanulmányozod, hogyan használhatod a webes elemzést a webhelyek hatékonyságának megismeréséhez, különös tekintettel arra, hogy miként lehet nyomon követni, rögzíteni, elemezni és megfejteni a webhelyforgalmat.... [-]


BA

BA a keresztény tanulásban, hangsúlyt fektetve a globális minisztériumban

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Keresztény Tanulmányok Művészeti Főiskolája a hangsúly a Globális Minisztérium programban úgy tervezték, hogy jól átgondolt teológiai oktatást kínáljon, és felkészítse a hallgatókat a hű szolgálathoz szükséges alapvető ismeretekkel és készségekkel. [+]

A Keresztény Tanulmányok Művészeti Főiskolája a hangsúly a Globális Minisztérium programban úgy tervezték, hogy jól átgondolt teológiai oktatást kínáljon, és felkészítse a hallgatókat a hű szolgálathoz szükséges alapvető ismeretekkel és készségekkel. A globális minisztériumi program középpontjában a Krisztus-szerű jelleg beidegződésére összpontosít, különös tekintettel a helyi egyház és a keresztény környezetben a bölcsesség és érzékenység bölcseleti képességére. Ennek a Bachelor of Arts kurzusnak a Keresztény Tanulmányi Program célja, hogy a bibliai és teológiai alapokat biztosítsa a hatásos küldetéshez, a történelmi szemléletből származó küldetések megértéséhez és az evangélium kultúrák közötti hatékony kommunikációhoz szükséges alapvető készségekhez. Az alapvető kompetenciákkal, például a kritikai gondolkodással, a vezetéssel és a globális tudatossággal ellátva, befolyásos miniszter vagy misszióvezető lehet az egyházak és missziós szervezetek számára észak-amerikai és nemzetközi környezetben.... [-]


BA a keresztény tanulásban, hangsúlyt fektetve az ifjúsági minisztériumban

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Grand Canyon University Művészeti Főiskolája a Keresztény Tanulmányok programjában a bibliai tanulmányokat mint alapot, a teológia, a filozófia és a keresztény történelem megértését képezi a Krisztus különböző közönségeknek való kommunikációjára. [+]

A Grand Canyon University Művészeti Főiskolája a Keresztény Tanulmányok programjában a bibliai tanulmányokat mint alapot, a teológia, a filozófia és a keresztény történelem megértését képezi a Krisztus különböző közönségeknek való kommunikációjára. A keresztény tanuláshoz nélkülözhetetlen spirituális képződés és exegetikai készségek mellett a diplomások képesek lesznek alkalmazni a hatékony minisztériumhoz szükséges kommunikációt, vezetést és szervezési készségeket.

[-]

BA angol középfokú oktatás - kezdő tanár engedélyeztetést

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Arts in angol középfokú oktatás szak célja, hogy a jövőben és középiskolai pedagógusok számára a tudás és a gyakorlati képzés szükséges, hogy sikeres legyen angol tanárok holnap változatos és gyorsan változó tantermekben. [+]

Kezdeti program - ahhoz vezet, hogy az alapképzés engedélyeztetést

Ajánlott szerint: Főiskola Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar

Áttekintés

Készülj Legyen egy engedélyezett angoltanár a középfokú oktatásban

Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Arts in angol középfokú oktatás szak célja, hogy a jövőben és középiskolai pedagógusok számára a tudás és a gyakorlati képzés szükséges, hogy sikeres legyen angol tanárok holnap változatos és gyorsan változó tantermekben.

Ez Bachelor of Arts in angol szak áll a Főiskola Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar összefüggésben a College of Education. Ha áttér ezt Bachelor of Arts a középfokú oktatásban szak, akkor felel meg követelményeket a középfokú oktatás bizonyítványt angolul. Akkor is jogosult középiskolás és gimnáziumi évfolyam támogatása, amely lehetővé teszi, hogy tanítani évfolyamon 5-12.... [-]


BA keresztény tanulás

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

Ez a releváns és fontos szakok a diákok számára, akik a Főiskolai szintű bevezetést keresik a Biblia, az alapvető keresztény tanok és a teológia, a személyes spirituális fejlődés, a más világvallások rövid áttekintése és az egyházak és más keresztény szolgálatok vezető vezetői elvek. [+]

Ez a releváns és fontos szakok a diákok számára, akik a Főiskolai szintű bevezetést keresik a Biblia, az alapvető keresztény tanok és a teológia, a személyes spirituális fejlődés, a más világvallások rövid áttekintése és az egyházak és más keresztény szolgálatok vezető vezetői elvek.

Mint ilyen, a program jó előkészületben van ahhoz, hogy valaki megkezdje a posztgraduális iskolát vagy szemináriumot, és egy egyházi pásztor vagy egy helyi egyház vezetője legyen. A tananyag a bibliai tanulmányokat alapul szolgálja, valamint a teológia, a filozófia és a keresztény történelem megértését, mint keretet, hogy Krisztust a különböző közönségeknek közvetítse. A keresztény tanuláshoz nélkülözhetetlen spirituális képződés és exegetikai készségek mellett a diplomások képesek lesznek alkalmazni a hatékony minisztériumhoz szükséges kommunikációt, vezetést és szervezési készségeket.... [-]


BA keresztény tanítások a filozófia kiemelésével

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Keresztény Tanulmányok Bachelor fokozata a filozófia kiemelésével átfogó teológiai oktatást kínál, amely biztosítja a hallgatók számára a hű szolgálathoz elengedhetetlen készségeket és tudást. [+]

A Keresztény Tanulmányok Bachelor fokozata a filozófia kiemelésével átfogó teológiai oktatást kínál, amely biztosítja a hallgatók számára a hű szolgálathoz elengedhetetlen készségeket és tudást.

A keresztény értékeken és elveken alapuló karakter belső fejlesztésére összpontosít. A Keresztény Tanulmányok BA-val, a Filozófiát hangsúlyozó programban a bölcsességgel és érzékenységgel, a helyi gyülekezetben és más keresztény környezetben is szolgálhat.

A keresztény szakoktatási program filozófiájának hangsúlyozása felkészíti Önt a minisztériumra, amely etikai és ideológiai elkötelezettséget igényel az állami arénában. Ön is bensőséges expozíció a kompetenciák szükséges a szolgálat hatékony miniszterek, akik képesek bevonni a nyilvános téren, és mások vezetni ugyanezt.... [-]


BA keresztény tanítások a hangsúly a bibliai tanulmányok

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Grand Canyon University Művészeti Főiskolája a Keresztény Tanulmányok programjában a bibliai tanulmányokat mint alapot, a teológia, a filozófia és a keresztény történelem megértését képezi a Krisztus különböző közönségeknek való kommunikációjára. [+]

A Grand Canyon University Művészeti Főiskolája a Keresztény Tanulmányok programjában a bibliai tanulmányokat mint alapot, a teológia, a filozófia és a keresztény történelem megértését képezi a Krisztus különböző közönségeknek való kommunikációjára. A keresztény tanuláshoz nélkülözhetetlen spirituális képződés és exegetikai készségek mellett a diplomások képesek lesznek alkalmazni a hatékony minisztériumhoz szükséges kommunikációt, vezetést és szervezési készségeket.

[-]

BA keresztény tanítások a hangsúly az istenfélő vezetés

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

Grand Canyon University Művészeti Bachelor a Keresztény Tanulmányokban, a hangsúly az istentisztelet vezetőségi programban sztrájkolja azt a kiegyensúlyozottságot a teológiai kutatás és a 21. századi alkalmazás között. [+]

A keresztény vezetők szerepe és jelentősége gyorsan fejlődik, valamint az emberek életét befolyásoló lehetőségeket. Azoknak a készségeknek, háttérismeretnek és tapasztalatnak, akiknek szükségük van arra, hogy életüket a modern világban szolgálatuk szolgálhassák, széles körű vezetési és támogatási készségeket kell nyújtaniuk közösségeik szolgálatában.

Grand Canyon University Művészeti Bachelor a Keresztény Tanulmányokban, a hangsúly az istentisztelet vezetőségi programban sztrájkolja azt a kiegyensúlyozottságot a teológiai kutatás és a 21. századi alkalmazás között.

[-]

BA történelem, a középfokú oktatásban - a tanárképző engedélyeztetést

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

A mai középiskolai tanárok szembesülnek egyedülálló kihívások. Amellett, hogy utasítja a fiatal elmék, a tanárok időnként helyzetek válna cég etikai normákat. Vezetőinek keres pedagógusok, akik rendelkeznek etikai szilárdság mellett kombinációja tartalmi tudás és a tanítási készség. [+]

Kezdeti program - ahhoz vezet, hogy az alapképzés engedélyeztetést

Ajánlott szerint: Főiskola Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar

Áttekintés

Gyarapodás egy osztályteremben környezetben

A mai középiskolai tanárok szembesülnek egyedülálló kihívások. Amellett, hogy utasítja a fiatal elmék, a tanárok időnként helyzetek válna cég etikai normákat. A vezetők olyan oktatókat keresnek, akik etikai erővel rendelkeznek a tartalom-ismeretek és a tanítási készségek kombinációja mellett. * Ha szeretne hozzájárulni a közösségéhez oktatóként, a Grand Canyon Egyetem (GCU) segíthet középiskolai vagy középiskolai társadalomtudományi vagy történelmi tanárvá válni. A Főiskola Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar kínálja ezt a történelem tanár szak, hogy szilárd alapot nyújt a történelmi tartalmak és az osztályteremben készségek a sikeres karrier a tanítás a tanterv átitatva keresztény és erkölcsi tanítások.... [-]


BSc

B.Sc. a marketing és a reklám területén

On-line Campus 8 - 15 hetek September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 további

Grand Canyon University Marketing és Reklám programja, amelyet a Colangelo College of Business a Phoenix-ben kínál, felkészíti a hallgatókat, hogy versenyezzenek a belépő szintű menedzsment és reklám pozíciókra a vállalati marketing, a digitális marketing kommunikáció és a globális termékek és szolgáltatások reklámozásában piacokon. A főiskolák a marketing és hirdetési programban képesek lesznek stratégiai elemzést végezni az iparági kutatások és adatok terén, mivel ezek az üzleti igényekhez kapcsolódnak; alkalmazza a kritikus gondolkodást etikus és optimális üzleti megoldások létrehozására; és megfogalmazza a marketing célokat, kezeli a marketing döntéseket és alkalmazza az ügyfélkapcsolat-kezelési stratégiákat. [+]

ÁttekintésMunka a kreatív karrier felé a marketingben

Grand Canyon University Marketing és Reklám programja, amelyet a Colangelo College of Business a Phoenix-ben kínál, felkészíti a hallgatókat, hogy versenyezzenek a belépő szintű menedzsment és reklám pozíciókra a vállalati marketing, a digitális marketing kommunikáció és a globális termékek és szolgáltatások reklámozásában piacokon.

DiplomamunkaIsmerje meg a promóciós és marketing taktikákat

A főiskolák a marketing és hirdetési programban képesek lesznek stratégiai elemzést végezni az iparági kutatások és adatok terén, mivel ezek az üzleti igényekhez kapcsolódnak; alkalmazza a kritikus gondolkodást etikus és optimális üzleti megoldások létrehozására; és megfogalmazza a marketing célokat, kezeli a marketing döntéseket és alkalmazza az ügyfélkapcsolat-kezelési stratégiákat.... [-]


B.Sc. a vállalkozói tanulmányokban

On-line Campus 8 - 15 hetek September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 további

Grand Canyon University Marketing és Reklám programja, amelyet a Colangelo College of Business a Phoenix-ben kínál, felkészíti a hallgatókat, hogy versenyezzenek a belépő szintű menedzsment és reklám pozíciókra a vállalati marketing, a digitális marketing kommunikáció és a globális termékek és szolgáltatások reklámozásában piacokon. A főiskolák a marketing és hirdetési programban képesek lesznek stratégiai elemzést végezni az iparági kutatások és adatok terén, mivel ezek az üzleti igényekhez kapcsolódnak; alkalmazza a kritikus gondolkodást etikus és optimális üzleti megoldások létrehozására; és megfogalmazza a marketing célokat, kezeli a marketing döntéseket és alkalmazza az ügyfélkapcsolat-kezelési stratégiákat. [+]

Ról ről

Grand Canyon University Marketing és Reklám programja, amelyet a Colangelo College of Business a Phoenix-ben kínál, felkészíti a hallgatókat, hogy versenyezzenek a belépő szintű menedzsment és reklám pozíciókra a vállalati marketing, a digitális marketing kommunikáció és a globális termékek és szolgáltatások reklámozásában piacokon. A főiskolák a marketing és hirdetési programban képesek lesznek stratégiai elemzést végezni az iparági kutatások és adatok terén, mivel ezek az üzleti igényekhez kapcsolódnak; alkalmazza a kritikus gondolkodást etikus és optimális üzleti megoldások létrehozására; és megfogalmazza a marketing célokat, kezeli a marketing döntéseket és alkalmazza az ügyfélkapcsolat-kezelési stratégiákat.... [-]


B.Sc. Az alapfokú oktatásban, kiemelten az angolul, mint második nyelv - kezdeti tanári engedély

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

Grand Canyon University alapismerete az általános iskolai oktatásban, az angol nyelv elsajátításának szakirányú felkészítése a K-8 osztályban való tanításra felkészíti a tanári jelölteket, akik kifejezetten az angol nyelvtanulóknak tartott diákokkal dolgoznak. [+]

Grand Canyon University alapismerete az általános iskolai oktatásban, az angol nyelv elsajátításának szakirányú felkészítése a K-8 osztályban való tanításra felkészíti a tanári jelölteket, akik kifejezetten az angol nyelvtanulóknak tartott diákokkal dolgoznak. A hallgatók egy általános tanítási engedélyt kérhetnek arra, hogy ezeket a hallgatókat egy általános iskolai tantermi környezetben tanítsák.

Ebben a programban a diákok megvizsgálják a serdülőkori fejlődést, az oktatási tervezést, az oktatási trendeket, a kulturális különbségeket / kereszt-kulturális tanulmányokat, a hallgatói szerepvállalást és a tanulási környezetek kezelését, miközben erős bölcsészettudományi alapot nyernek.... [-]


B.Sc. Az alapfokú oktatásban - kezdeti tanári engedély

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

Grand Canyon University alapképzési alapképzési programja felkészíti a hallgatókat karrierre, mint K-8 általános tanárra, és keresni kezdeti engedélyezést. Keresőképesség ilyen mértékű szolgál Pathway bevitele az oktatás területén vezet a gyermekek mentális, érzelmi és szociális fejlődés, valamint, hogy a hallgatók egy alapítvány elején az alap tudósok (mint a matematika és olvasás). [+]

Grand Canyon University alapképzési alapképzési programja felkészíti a hallgatókat karrierre, mint K-8 általános tanárra, és keresni kezdeti engedélyezést. Keresőképesség ilyen mértékű szolgál Pathway bevitele az oktatás területén vezet a gyermekek mentális, érzelmi és szociális fejlődés, valamint, hogy a hallgatók egy alapítvány elején az alap tudósok (mint a matematika és olvasás).

Ebben a szakaszban a tanárok felelősek a hallgatók erősségeinek és gyengeségeinek azonosításáért. E megfontolások alapján a tanárok olyan tartalmakat, tevékenységeket és projekteket alakítanak ki, amelyek megfelelnek a különböző tanulók igényeinek és érdekeinek. Más munkakörülmények közé tartozik a tanulók motiválása, magatartási szabályok létrehozása és a szülőkkel való kommunikáció.... [-]


B.Sc. Az információs technológia kiemelt szerepet játszik a számítógépes biztonságban

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

Grand Canyon University Informatikai Tudományok Bachelor fokozatában a Cyber ​​Security előkészíti Önt, hogy beléphessen az információs technológia gyorsan növekvő, igény szerinti területére. [+]

Ajánlatkérő: College of Science, Engineering,

Áttekintés

Növelje a készségeket a Cyber ​​Securityben Grand Canyon University Informatikai Tudományok Bachelor fokozata a Cyber ​​Security programban felkészíti Önt arra, hogy belépjen az információs technológia gyorsan növekvő igényeire. Ha keresi a számítógépes biztonságot az agglegényektől, hanem mélyreható megértést szeretne szerezni az IT értékéről, akkor ez a fokozat az Ön számára. Ismerje meg, hogyan javíthatja az üzleti teljesítményt, növelheti a szervezeti hatékonyságot és csökkentheti a vállalati rendszerek költségeit. Az informatikai főiskolák a számítógépes biztonsági fokozattal kapcsolatos hangsúlyt fektetik az IT-alapú üzleti, szoftvertermék és eszközök, vállalati információs rendszerek és a számítógépes biztonság alapvető kompetenciáira.... [-]


BS a belbiztonsági és vészhelyzeti menedzsmentben

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Bachelor of Homeland Security és Emergency Management fokozat program kiemeli a alkalmazás és a megértés a felkészülés, a vezetés és a kommunikáció válsághelyzetekben. [+]

A Bachelor of Homeland Security és Emergency Management fokozat program kiemeli a alkalmazás és a megértés a felkészülés, a vezetés és a kommunikáció válsághelyzetekben. A tanfolyamok úgy vannak kialakítva, hogy kritikus gondolkodókat és etikus döntéshozókat műveljenek, katasztrófákra és vészhelyzetekre.

[-]

BS a Cybersecurityben

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

Grand Canyon University Cyber ​​Security Science programban, iparági útmutatással dolgozik, hogy magasan képzett, jól felszerelt cybersecurity szakembereket állítson elő. [+]

Grand Canyon University Cyber ​​Security Science programban, iparági útmutatással dolgozik, hogy magasan képzett, jól felszerelt cybersecurity szakembereket állítson elő.

Mivel növekvő számú számítógépes támadás és információbiztonsági fenyegetés érte el nemzetünket, a szakértői cybersecurity szakemberek jelentős igényt támasztanak a kormányzati szervek, a védelmi cégek, a pénzügyi szolgáltatások és a vállalatok számára a magánadatok kezelése terén. A hallgatók megismerik a digitális tereket, a számítógépes környezeteket, a hálózatokat és az érzékeny információkat a rosszindulatú szoftverfejlesztők és a hackerek védelméért. Ez a program tanítja és értékeli a kompetenciát a védekező és támadó cybersecurity, cyber law és cyber-etika minden területén. A tanulmányi területek közé tartoznak az információbiztonsági alapítványok, a digitális törvényszéki nyomozások, a kártevők visszafordítása, a vezeték nélküli biztonság, a biztonsági architektúra kialakítása, a biztonsági keretrendszerek és a biztonságos rendszerfelügyelet. A program hangsúlyozza a kritikus gondolkodást, a valós alkalmazást és a gyakorlati projektmenedzsment tapasztalatokat. A hallgatók tovább értékelik az értékes munkahelyi készségeket, mint például a hatékony kommunikáció, a csapatmunka, a kezdeményezés, az erős munkahelyi etika, az analitikus készségek, az alkalmazkodóképesség és az önbizalom.... [-]


BS a közbiztonsági és vészhelyzeti menedzsmentben

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

Grand Canyon University a közbiztonsági és vészhelyzeti menedzsment programban alapképzési program, amely elméleti és alkalmazott megközelítést kínál a hallgatók szakmai képzésének, miközben biztosítja a hazai biztonság és a közbiztonsági iparág relevanciáját. [+]

Grand Canyon University a közbiztonsági és vészhelyzeti menedzsment programban alapképzési program, amely elméleti és alkalmazott megközelítést kínál a hallgatók szakmai képzésének, miközben biztosítja a hazai biztonság és a közbiztonsági iparág relevanciáját.

A program hangsúlyozza a vészhelyzeti menedzsment alapjait, miközben interdiszciplináris tanfolyamot biztosít a vészhelyzeti tervezési és irányítási készségek és gyakorlatok területén. A diplomás pályázók közé tartoznak azok, akik több területen dolgoznak, vagy szeretnének dolgozni, beleértve a sürgősségi menedzselést, a tűzvédelemt, a sürgősségi orvosi reagálást, a bűnüldözést, a környezet egészségét és biztonságát, valamint más kapcsolódó területeket. A program kiemeli a kutatási módszertan alkalmazását; a kommunikációs készségek kihasználása személyes, szakmai és közszférában; valamint a szakmai készségek és ismeretek fejlesztése a közbiztonság és a vészhelyzeti menedzsment területén.... [-]


BS a nevelési tanulmányok (NITL)

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

Grand Canyon University Pedagógiai Pedagógiai Pedagógiai Tanulmányok oktatói fejlesztik a hagyományos osztályteremben kívüli lehetőségeket. Az oktatási tanulmányi fokozat olyan alapkészségeket biztosít, amelyek az alapvető pedagógiai gyakorlatok kialakítására és alkalmazására összpontosítanak, különböző beállításokra. [+]

Grand Canyon University Pedagógiai Pedagógiai Pedagógiai Tanulmányok oktatói fejlesztik a hagyományos osztályteremben kívüli lehetőségeket. Az oktatási tanulmányi fokozat olyan alapkészségeket biztosít, amelyek az alapvető pedagógiai gyakorlatok kialakítására és alkalmazására összpontosítanak, különböző beállításokra.

Az alapképzés az oktatási tanulmányok magában foglalja az oktatási pszichológia, az írás-olvasás, a sokszínűség, az oktatási technológia, a kommunikáció és az osztálytermi menedzsment. A tanítási készségek a karrierlehetőségek sarokkövei. Hagyományosan az oktatási végzettséggel foglalkozó hallgatók érdeklődtek olyan oktatási munkákban, amelyek nem igényelnek hagyományos tanári minősítést, beleértve a parkokat és szabadidős tevékenységeket, a nonprofit szervezeteket, a munkahelyi képzést és a közösségi programokat. A tanítás és a tanulás alapjainak megértése után a hallgatók készségeket fejlesztenek, hogy hatékonyan tanítsák és gyakorolják a különböző tanulási környezeteket.... [-]


BS a pszichológiában

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A pszichológiai főnök széles körű kurzusokat kínál, amelyek növelik a múltban és a jelenben az emberi cselekvések megértését. Ezzel a megértéssel jön a felelősség a másokkal való kapcsolataink javítása és a többiek számára, hogy hasonló megértést és betekintést érjenek el saját viselkedéseikben. [+]

A pszichológiai főnök széles körű kurzusokat kínál, amelyek növelik a múltban és a jelenben az emberi cselekvések megértését. Ezzel a megértéssel jön a felelősség a másokkal való kapcsolataink javítása és a többiek számára, hogy hasonló megértést és betekintést érjenek el saját viselkedéseikben.

A program elősegíti a hallgatók felkészítését olyan belépő szintű posztokra, amelyek segítséget nyújtanak a rászorulóknak. Meg kell érteni, hogy a segítő szakmák számos pozíciójában a foglalkoztatásra vonatkozó követelmények magukban foglalják a felsőfokú oktatást követő fejlett oktatást.

[-]

BS a pszichológiában, hangsúlyt fektetve a teljesítményre és a sportpszichológiára

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Pszichológia Tudományok Bachelor fokozatosan a teljesítmény és a sportpszichológia célja a diákok számára, akik nagy érdeklődést mutatnak a sportágakban, az előadó-művészetekben, az egészségügyben és a fitneszben vagy a mentális egészség terén. [+]

A Pszichológia Tudományok Bachelor fokozatosan a teljesítmény és a sportpszichológia célja a diákok számára, akik nagy érdeklődést mutatnak a sportágakban, az előadó-művészetekben, az egészségügyben és a fitneszben vagy a mentális egészség terén.

Csatolja szenvedélyét az emberi viselkedéshez, miközben tanítja a legmagasabb szintű teljesítményt a sportpszichológia fokozattal. A pszichológiai wellness a versenyképesség nagysága. Tanulmányozza a viselkedési egészség alapjait, és megtanulja megtudni, hogyan hozza ki a legjobban a különböző népességeket.

[-]

BS a pénzügyi és közgazdasági

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

Ha érdekel az üzleti, vállalati pénzügyek, banki, biztosítási vagy befektetési vállalkozások karrierje, a Grand Canyon University (GCU) Colangelo College of Business kínálja a Bachelor of Science in Pénzügyi és Közgazdasági diplomát. [+]

Ha érdekel az üzleti, vállalati pénzügyek, banki, biztosítási vagy befektetési vállalkozások karrierje, a Grand Canyon University (GCU) Colangelo College of Business kínálja a Bachelor of Science in Pénzügyi és Közgazdasági diplomát.

Ez a közgazdaságtudományi és pénzügyminta-program olyan tématerületeket veszi fel, amelyek fontosak lesznek ezen a területen a karrierhez, és mélyrehatóan megvizsgálják. Ebben a Bachelor of Science közgazdasági és pénzügyi program, tanulmányozza a nemzetközi kereskedelem és a pénzügyek, és vizsgálja meg a kölcsönhatásokat a nemzetközi monetáris környezet és a pénzügyi tervezés a vállalatok a tengerentúli műveletek.... [-]


BS a sport menedzsmentben

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A főiskolák a sport menedzsment program teljes mértékben akkreditált, és biztosítja a mélyreható feltárása az üzleti tevékenység a sportág különböző témájú területeken. [+]

A főiskolák a sport menedzsment program teljes mértékben akkreditált, és biztosítja a mélyreható feltárása az üzleti tevékenység a sportág különböző témájú területeken. A tanfolyam ebben a sportmenedzsment programban megvizsgálja a legfontosabb üzleti készségeket a sportipar aktuális kérdéseivel és tendenciáival kapcsolatos konkrét alkalmazással.

Ismerkedjen meg az eseménytervezéssel az atlétikai, szórakoztató, szórakoztató és különleges rendezvényekről, különös tekintettel a költségvetés, a helyszíni kiválasztás, a szponzorálás és a létesítménymenedzsment területén.

[-]

BS a tanácsadásban, a hangsúly a függőség, a kémiai függőség és az anyagi visszaélés

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Bachelor of Science in Counseling a hangsúly a függőség, a kémiai függőség és az anyag-visszaélés célja, hogy a gyakorló szakemberek a területen a függőség tanácsadás, kémiai függőség és a kábítószer-abúzus kezelés. [+]

A Bachelor of Science in Counseling a hangsúly a függőség, a kémiai függőség és az anyag-visszaélés célja, hogy a gyakorló szakemberek a területen a függőség tanácsadás, kémiai függőség és a kábítószer-abúzus kezelés.

A tanfolyam a pszichopatológiai állapotok természetére és azoknak az emberi lény fizikai, érzelmi, társadalmi, szellemi és szellemi természetére gyakorolt ​​hatására fókuszál. A fő tanfolyamok közé tartozik a pszichopatológiai viselkedésnek az egyénre, a családra és a társadalomra gyakorolt ​​hatásának tanulmányozása; szűrés és értékelési módszerek a kezelés kezdetekor; és az esetkezelést a kezelési szakaszok alatt. A tanácsadási készségek és a terepmunka / gyakorlati kurzus teljesíti a fókuszált kurzuslistát. Ennek a programnak a befejezése a diplomásokat is felveheti, hogy megfeleljen a szakmai megelőzési szakembereknek és a kezelői tanácsadóknak / szolgáltatóknak az állami, nemzeti és nemzetközi tanúsításra vonatkozó előírásoknak. A résztvevőknek fel kell venniük a kapcsolatot a megfelelő igazoló szervvel annak biztosítása érdekében, hogy a tanfolyamok megfeleljenek a tanúsítási követelményeknek.... [-]


BS a Vendéglátóipari Menedzsmentben

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A GCU Colangelo College of Business kínálta vendéglátó-gazdálkodási főiskolák főbb kurzusainak magja. A Bachelor of Science in Hospitality Management programban a GCU hozzáférést biztosít szállodáihoz és golfpályájához, így az iparági sikerhez szükséges készségek nyerhetők. [+]

A GCU Colangelo College of Business kínálta vendéglátó-gazdálkodási főiskolák főbb kurzusainak magja.

A Bachelor of Science in Hospitality Management programban a GCU hozzáférést biztosít szállodáihoz és golfpályájához, így az iparági sikerhez szükséges készségek nyerhetők. Ez lehetővé teszi a gyakorlati tanulási tapasztalatokat, beleértve a lehetőséget, hogy elsőként megtudja, hogyan kezelik a szállodát. Önnek meg kell szereznie egy meghatározott óraszám fizetett vagy nem fizetett tapasztalatot a vendéglátóiparban a program ideje alatt, hogy teljesítse az érettségi követelményeket.

[-]

BS a viselkedésegészségügyi tudományban, a hangsúly a traumában

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Bachelor of Science Behavioural Health Science a hangsúly a Trauma fokozat programban biztosítja a diákok az alapítványt, hogy lépjen be a területen, mint viselkedési egészségügyi szakemberek vagy szakemberek. [+]

A Bachelor of Science Behavioural Health Science a hangsúly a Trauma fokozat programban biztosítja a diákok az alapítványt, hogy lépjen be a területen, mint viselkedési egészségügyi szakemberek vagy szakemberek. A készségeket és a tréninget a klinikai munka részeként különböző helyszíneken, például egy fekvőbeteg, járóbeteg vagy bentlakásos klinikán belül szerzi meg.

A Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Főiskolán belüli viselkedési egészségtudományi program átfogó tanulmányt tesz közzé a trauma és a traumával kapcsolatos gondozás biopszicho-szociális hatásairól. Ez a program arra is szolgál, hogy tükrözze a GCU keresztyén világnézetét, amelynek középpontjában a keresztény értékek - például az együttérzés és az empátia - beillesztése a tanfolyamon és a tanulási környezeten belül. Ezt a viselkedési egészségügyi szakot befejezni egy olyan professzionális karkötővel, amely a tananyag tartalmának szintézisét és integrálását tükrözi. A cél az, hogy készítsen egy írásos javaslatot egy közösségen alapuló magatartási egészségügyi szervezetre, amely az Ön konkrét érdeklődési területére összpontosít.... [-]


BS a viselkedési egészség tudományban, hangsúlyt fektetve a családi dinamikára

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Bachelor of Science Behavioural Health Science a hangsúly a Family Dynamics fokozat programban fejleszti a diplomások, akik készek dolgozni, mint viselkedész egészségügyi szakemberek vagy szakemberek. [+]

A Bachelor of Science Behavioural Health Science a hangsúly a Family Dynamics fokozat programban fejleszti a diplomások, akik készek dolgozni, mint viselkedész egészségügyi szakemberek vagy szakemberek.

Ezek a szakemberek különböző helyszíneken dolgozhatnak, például a lakossági, fekvőbeteg vagy járóbeteg-klinikákon, a klinikai csapat tagjaként. A Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kollégiumon belüli viselkedési egészségtudományi program célja, hogy széles körű tanulmányt készítsen a viselkedési egészségi állapotról, amely erős alapot nyújt a családi dinamikában. Az alapvető viselkedési egészségi készségek mellett megismerheti a család eredetét és észlelését annak érdekében, hogy szerepet játszhasson az ügyfélkapcsolatok javításában. Szakmai egyesületek és iránymutatások sorakoznak a programkészségek terén, többek között az Amerikai Pszichiátriai Szövetség (APA), az American Counseling Association (ACA) Etikai Kódex és az Amerikai Családterápiai Egyesület (AAMFT) etikai kódexe. Ez a magatartási egészségügyi oklevél nem vezet engedélyhez.... [-]


BS a viselkedési egészségügyben

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Bachelor of Science Behaviour Health Science fokozat program felkészíti a diákokat, hogy működjenek viselkedési egészségügyi szakemberek vagy szakemberek a különböző beállításokat, mint egy tagja a klinikai csapat. [+]

A Bachelor of Science Behaviour Health Science fokozat program felkészíti a diákokat, hogy működjenek viselkedési egészségügyi szakemberek vagy szakemberek a különböző beállításokat, mint egy tagja a klinikai csapat. A Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Főiskolán belüli viselkedési egészségügyi program általánosabb és szélesebb körű perspektívát nyújt a viselkedési egészségügy egyes területein. Átfogó tanulmányt kapsz az emberi viselkedésről egy keresztény értékközpontú környezetben, melynek célja az együttérzés és az etika hangsúlyozása. Ez a magatartási egészségtudományi fokozat nem vezet engedélyhez.

[-]

BS a viselkedési egészségügyben, hangsúlyt fektetve a gyermekkori és serdülőkori betegségekre

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Bachelor of Science Behavioural Egészségtudományi hangsúlyt a gyermekkori és serdülőkorú betegségek képzési program felkészíti a hallgatókat a készségek és a képzés dolgozni a különböző környezetekben, mint viselkedési egészségügyi szakemberek vagy szakemberek. [+]

A Bachelor of Science Behavioural Egészségtudományi hangsúlyt a gyermekkori és serdülőkorú betegségek képzési program felkészíti a hallgatókat a készségek és a képzés dolgozni a különböző környezetekben, mint viselkedési egészségügyi szakemberek vagy szakemberek.

A gyermekkori és a serdülők fejlődésének és viselkedésének átfogó tudásbázisává válik, különös tekintettel a gyermekkori és a serdülőkori betegségek alapos megértésére. A Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kollégiumon belül feltárja azokat a biológiai, érzelmi és környezeti szempontokat, amelyek befolyásolják a gyermekkori és a serdülő fejlődést, valamint a gyermekkori és a kamaszkori fizikai és viselkedési egészséggel kapcsolatos elméleteket. A magatartási egészségtudományi program a gyermekek és serdülők magatartási egészségügyi kezelésének értékelésére, diagnózisára, beavatkozására és legjobb gyakorlataival foglalkozik. Ez a magatartási egészségügyi oklevél nem vezet engedélyhez.... [-]


BS az üzleti analitikában

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

Grand Canyon University Business Analytics programban szerzett diplomáját a Colangelo College of Business kínálja, amely megvizsgálja az üzleti élet alapjait, beleértve a marketinget, a számvitelt, a pénzügyeket, a közgazdaságtant és a menedzsmentet. [+]

Grand Canyon University Business Analytics programban szerzett diplomáját a Colangelo College of Business kínálja, amely megvizsgálja az üzleti élet alapjait, beleértve a marketinget, a számvitelt, a pénzügyeket, a közgazdaságtant és a menedzsmentet.

Ön részt fog venni az egyetem küldetésének kritikus kompetenciáin, beleértve a hatékony kommunikációt, a kritikai gondolkodást, a keresztény világnézetet, a vezetést és a globális tudatosságot, perspektívákat és az etikát. Ezen túlmenően az üzleti elemzési program főiskolái tanítják az üzleti elemzések alapvető kompetenciáit és domainjeit.

[-]

BSc-informatikus

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

A Grand Canyon Egyetem Informatikai Tudományok Bachelor előkészíti Önt arra, hogy pályafutását a gyorsan növekvő informatika területén kezdjék el. Ez az informatikai szakoktatási program az információtechnológia értékének megértését, valamint azt, hogy ez a szakmai specializáció hogyan javíthatja a teljesítményt, növeli a hatékonyságot és csökkenti a vállalati rendszerek költségét. [+]

Ajánlatkérő: College of Science, Engineering & Technology

Áttekintés

Növelje IT tudásbázisát A Grand Canyon Egyetem Informatikai Tudományok Bachelor előkészíti Önt arra, hogy pályafutását a gyorsan növekvő informatika területén kezdjék el. Ez az informatikai szakoktatási program az információtechnológia értékének megértését, valamint azt, hogy ez a szakmai specializáció hogyan javíthatja a teljesítményt, növeli a hatékonyságot és csökkenti a vállalati rendszerek költségét.

Az informatikai program területein az alapképzés közé tartozik a platformtechnológiák, a hálózatépítés, az információbiztosítás, a biztonság és a menedzsment, a programozás alapjai, a számítási felhő, az adatközpontok és a webes rendszerek és technológiák. Megtanulja a problémát megoldani a technológia használatával, és összpontosítani az alkalmazott, gyakorlati tevékenységekre, miközben kihasználja az aktuális tapasztalatokat és tanúsítványokat.... [-]


Bsc a számítógépes programozásban

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

A Grand Canyon Egyetem Science, Engineering és Technology College-ban kínált Bachelor of Science programban a Java, a C # és az SQL fejlesztése mellett a szoftverfejlesztés mellett is növeli a megértését. [+]

Ajánlatkérő: College of Science, Engineering & Technology

Áttekintés

Szerezz diplomát számítógépes programozásban A Grand Canyon Egyetem Science, Engineering és Technology College-ban kínált Bachelor of Science programban a Java, a C # és az SQL fejlesztése mellett a szoftverfejlesztés mellett is növeli a megértését. Ebben a programban a "Hello World" -ról a 21. századi digitális szoftverekre és alkalmazásokra vonatkozó tanulmányokat tanulmányoz a számítógépes programozási nyelvekben. A társadalom egyre nagyobb mértékben támaszkodik a technológia iránt, ami nagy jelentőséggel bír a szakképzett szakemberek számára.

Alapvető megközelítéssel az oktatáshoz, ez a számítógépes programozási program olyan kurzusokkal kezdődik, amelyek bemutatják a keresztény világnézetet, a hatékony kommunikációt és a kritikai gondolkodást. A kis dinamikus tanulási környezetekben a kutatás és a technikai írás, a korszerű programozási és információbiztonsági elvek irányába mutat. Nagy hangsúlyt fektet a szoftver és az adatbázis-alkalmazások fejlesztésére a program során, hogy felkészüljenek a technológiai trendek megváltoztatására.... [-]


BSc az alapfokú oktatásban, hangsúlyt a keresztény nevelésben

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

Ez a Bachelor of Science (BS) az általános iskolai oktatásban, a GCU-ban a keresztény nevelés fokozatának hangsúlyozása segít megtanulni, nem csak az alapfokú tanár megismerését, hanem hogyan kell azt hit-alapú perspektívából csinálni. [+]

A nevelési munka minden ágazatban, beleértve a keresztény nevelést is, növekszik. Mivel a szülők jobban képesek döntéseket hozni gyermekeik iskoláztatásában, olyan iskolákat találnak, amelyek igazodnak hitrendszerükhöz és értékeikhez. Sok keresztény iskola keresi a keresztény nevelési fokozattal rendelkező embereket, hogy megfeleljen ezeknek a növekvő igényeknek.

Ez a Bachelor of Science (BS) az általános iskolai oktatásban, a GCU- ban a keresztény nevelés fokozatának hangsúlyozása segít megtanulni, nem csak az alapfokú tanár megismerését, hanem hogyan kell azt hit-alapú perspektívából csinálni.

Olyan készségeket fejlesztesz, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a gyermekeket egy bibliai perspektívával átadott tudományos útra irányítsák. Ezenkívül a gyermekek és a serdülőkorúak fejlődését mind az elméletben, mind a gyakorlatban tanulmányoznák az osztály- és terepi tanulási tapasztalatokon keresztül.... [-]


Bsc az alkalmazott üzleti elemzésekben

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

Az Alkalmazott üzleti analitika Bachelor of Science irányultságai olyan diákok felé irányulnak, akik üzleti gondolkodásmódjukkal és az adat- és elemzési hajlandósággal rendelkeznek [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Alkalmazzunk üzleti ismereteket és elemző készségeket Az Alkalmazott üzleti analitika Bachelor of Science irányultságai olyan diákok felé irányulnak, akik üzleti gondolkodásmódjukkal és az adat- és elemzési hajlandósággal rendelkeznek. Gyűjtsd össze az adat készletekkel kapcsolatos munkákat, amelyek az adatkészletekkel való munkához kapcsolódnak a jelentés megtalálásához, valamint az analitikai készségekhez, amelyek magukban foglalják a modellek meghatározását és végrehajtását, hogy betekintést nyerjenek a cselekvés (ek) előfordulásának vagy ajánlásának előrejelzésébe.... [-]


Bsc az alkalmazott üzleti információs rendszerekben

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

Az alkalmazott informatikai rendszer programjait olyan személyek számára alakították ki, akik üzleti gondolkodásmódjuk és az információs rendszerek technológiájával szembeni hajlandóságuk van. [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Létrehozhatja jövőjét az üzleti életben és a technológia területén A Grand Canyon Egyetem Alkalmazott üzleti Információs Rendszerek tudományága Bachelor-fokozat az üzleti információs rendszerek és a technológia alapjait vizsgálja, beleértve a programozást, az adatbáziskezelés alapjait, a hálózatépítést, az IT-projekt menedzselését és az informatikai irányítással kapcsolatos etikai megfontolásokat. Az alkalmazott informatikai rendszer programjait olyan személyek számára alakították ki, akik üzleti gondolkodásmódjuk és az információs rendszerek technológiájával szembeni hajlandóságuk van.... [-]


BSc kisgyermekkori nevelés és a kisgyermekkori gyógypedagógiai

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

Tanuld meg felismerni és segít leküzdeni a gyermekek fejlődési késések a Bachelor of Science in kisgyermekkori nevelés és Bölcsőde Gyógypedagógiai mértékben. [+]

Kezdeti program - ahhoz vezet, hogy az alapképzés engedélyeztetést

Ajánlott szerint: College of Education

Áttekintés

Tedd Rendkívüli Gyerekek a Path to Success

Tanuld meg felismerni és segít leküzdeni a gyermekek fejlődési késések a Bachelor of Science in kisgyermekkori nevelés és Bölcsőde Gyógypedagógiai mértékben. Csatorna a szenvedély jelentsenek a fiatal gyermekek, miközben készül minősítésre kisgyermekkori nevelés, valamint a kora gyermekkori gyógypedagógiai államokban, ahol az utóbbi esetben.

Mivel képesek felismerni a fejlődési késések az élet korai szakaszában bővült, így már a kereslet a speciális oktatás felkészült tanárok. Építsd meg a készségek tanulásszervezés és a pedagógia, ugyanakkor a tanulás stratégiák család, a közösség és a klinikai részvétel igényeinek kielégítése kivételes gyerekek.... [-]


BSc matematika középfokú oktatás eredeti program - tanári engedélyeztetést

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

Grand Canyon University (GCU) kínálja a Bachelor of Science in Matematika Secondary Education szak, hogy a jövőben és középiskolai pedagógusokat a matematika tudás és a gyakorlati képzés szükséges, hogy sikeres legyen a matematika tanár a jövő változatos és gyorsan változó tantermekben. [+]

Kezdeti program - ahhoz vezet, hogy az alapképzés engedélyeztetést

Ajánlott szerint: Főiskola Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar

Áttekintés

Készülj Legyen egy engedélyezett matematika tanár a középfokú oktatásban

Grand Canyon University (GCU) kínálja a Bachelor of Science in Matematika Secondary Education szak, hogy a jövőben és középiskolai pedagógusokat a matematika tudás és a gyakorlati képzés szükséges, hogy sikeres legyen a matematika tanár a jövő változatos és gyorsan változó tantermekben.

A BS-ben matematika középfokú oktatás program részeként érhető el a közös vállalat közötti GCU Főiskola Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar és College of Education. Ha áttér Bachelor of Science in Mathematics szak, ha megszerzi az alapvető készségek és eszközök szükségesek keresni a középiskolai bizonyítványt a matematika. Akkor is jogosult a középső fokozat jóváhagyását, amely lehetővé teszi, hogy tanítani középiskolai és középiskolás diákok számára.... [-]


BSc általános iskolai és gyógypedagógiai - tanárképzés engedélyeztetést

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

A Bachelor of Science in iskolai és Gyógypedagógiai kettős mértékben, akkor megszerezheti a tudást, hogy támogassa a hallgatók különböző tanulási igényeket. Grand Canyon University (GCU) regionális akkreditált és az Arizona State Board of Education jóváhagyott bachelor általános iskolai fő speciális oktatási program nyújt Önnek a tudás és a tanfolyam, hogy felkészüljenek a tanítás engedélyeztetést. [+]

Kezdeti program - ahhoz vezet, hogy az alapképzés engedélyeztetést

Ajánlott szerint: College of Education

Áttekintés

Hatásos gyermekek különböző tanulási képességek

A Bachelor of Science in iskolai és Gyógypedagógiai kettős mértékben, akkor megszerezheti a tudást, hogy támogassa a hallgatók különböző tanulási igényeket. Grand Canyon University (GCU) regionális akkreditált és az Arizona State Board of Education jóváhagyott bachelor általános iskolai fő speciális oktatási program nyújt Önnek a tudás és a tanfolyam, hogy felkészüljenek a tanítás engedélyeztetést. Által kínált College of Education, ez a kettős szak online elérhető, este korosztályok vagy a hagyományos campus Phoenix.... [-]


BSC üzleti információs rendszerek

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

A Grand Canyon Egyetem, a Business Information Systems diplomája Bachelor of Business, melyet a Colangelo College of Business kínál, biztosítja Önnek azokat a készségeket, amelyek felkészítenek a karrierre a technológiai és információs rendszerek irányításában. [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Szerezd meg a Bachelor diploma a Business Information Systems Ahogy a technológia tovább halad, az informatikai készségekkel rendelkező egyének iránti igény tovább növekszik. Azok a személyek, akik szakmai hozzáértéssel rendelkeznek a technológiai rendszerekkel, a vezetői képességek és az üzleti ismeretek mellett, versenyelőnyt élveznek a mai munkaerőpiacon. A Grand Canyon Egyetem, a Business Information Systems diplomája Bachelor of Business, melyet a Colangelo College of Business kínál, biztosítja Önnek azokat a készségeket, amelyek felkészítenek a karrierre a technológiai és információs rendszerek irányításában.... [-]


BSC üzleti középfokú oktatás - kezdő tanár engedélyeztetést

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 további

A Colangelo College of Business' Bachelor of Science in Business Secondary Education, akkor inspirálja jövő vezetők elérni az üzleti siker és a vállalkozói innováció. [+]

Kezdeti program - ahhoz vezet, hogy az alapképzés engedélyeztetést

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Taníts Business Vállalkozói Future Vezetők

A Colangelo College of Business' Bachelor of Science in Business Secondary Education, akkor inspirálja jövő vezetők elérni az üzleti siker és a vállalkozói innováció. Ez egyetemi üzleti végzettséggel, összefüggésben felajánlott a College of Education, akkor megkapjuk a készség és credentialing tanítani az üzleti és közgazdasági kurzusok középiskolai és gimnáziumi beállításokat. A régiónként akkreditált és az Arizona State Board of Education által jóváhagyott tanterv összehangolja a szakmai oktatás és a kapcsolódó nemzeti tartalmi követelményeknek, felkészít, hogy folytassa a tanárképző engedélyeztetést.... [-]


BS korai gyermekkori oktatásban

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

Készüljön fel a csecsemők tanításában való előmenetelre az elsődleges hallgatóknak a korai gyermekkori neveléstudományban. A gyermekek fejlődését és korai beavatkozásait a születésről a K-kor előtti gyermekekre, és elsajátítsák a K-3-as kezdeti engedélyezéshez szükséges tudást. [+]

Készüljön fel a csecsemők tanításában való előmenetelre az elsődleges hallgatóknak a korai gyermekkori neveléstudományban. A gyermekek fejlődését és korai beavatkozásait a születésről a K-kor előtti gyermekekre, és elsajátítsák a K-3-as kezdeti engedélyezéshez szükséges tudást.

Az Oktatási Főiskola által kínált, a kora gyermekkori nevelési programban részt vevő főiskolák alapképzést nyújtanak a tanításhoz és a tanfolyamhoz, hogy felkészüljenek arra, hogy magasan képzett tanárgá váljon. Kicsi, dinamikus akadémiai környezetben merüljön el a korai kiskorúak oktatásával foglalkozó, karban folytatott beszélgetések másokkal.

... [-]

BS számviteli

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science programban a számviteli szakképzésben felkészül egy jövőbeli könyvelői karrierre. A GCU Colangelo College of Business-n keresztül kínálja fel a számviteli elvek és eljárások alapjait, és jogosult a Certified Management Accountant (CMA) vizsgára. [+]

A Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science programban a számviteli szakképzésben felkészül egy jövőbeli könyvelői karrierre. A GCU Colangelo College of Business-n keresztül kínálja fel a számviteli elvek és eljárások alapjait, és jogosult a Certified Management Accountant (CMA) vizsgára. A legtöbb államban is jogosult lehet az Uniform Certified Public Accountant (CPA) vizsgára, miközben továbbra is dolgozik az engedélyezéshez szükséges 150 óra hitelidő alatt.

[-]

BS üzleti adminisztrációban

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

A Grand Canyon University belépő szintű üzleti menedzsmentjeinek készítése. A BSc Bachelor of Business Administration programban tanulja meg a vállalkozói és etikai gyakorlatok alapelveit, amelyek a mai versenypiacon sikerrel járnak. [+]

A Grand Canyon University belépő szintű üzleti menedzsmentjeinek készítése. A BSc Bachelor of Business Administration programban tanulja meg a vállalkozói és etikai gyakorlatok alapelveit, amelyek a mai versenypiacon sikerrel járnak. A Colangelo College of Business kínálja ezt a főiskolai üzleti igazgatás szak célja, hogy gazdagítsa a hajlandóság műveletek kezelésére, mennyiségi elemzés és a stratégiai növekedés a bizonyítékokon alapuló kutatás és az innovatív koncepciók.

[-]

MSc in Business Analytics

On-line Campus Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 további

A Master of Science in Business Analytics program felkészíti a hallgatókat a karrier az üzleti elemzés, amelynek középpontjában a nagy adatok használata, hogy segítsen a szervezetek taktikai és stratégiai döntéseket. [+]

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Legyen szakértő az üzleti elemzésben és az adatokban A Master of Science in Business Analytics program felkészíti a hallgatókat a karrier az üzleti elemzés, amelynek középpontjában a nagy adatok használata, hogy segítsen a szervezetek taktikai és stratégiai döntéseket. Ez az MS az üzleti elemzési programban olyan diákok számára készült, akik már üzleti háttérrel és gyakorlati iparági tapasztalattal rendelkeznek. Az üzleti elemzési program mesterei fejlett tudományos pályának bizonyulnak ahhoz, hogy karrierjét a gyors ütemű, egyre növekvő adatelemzési üzleti környezetben folytathassa.... [-]


Videók

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Kapcsolat
Cím
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Közösségi Média
Cím
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Közösségi Média
Cím
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Közösségi Média
Cím
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Közösségi Média
Cím
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Közösségi Média