Globe Institute of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tudjuk, hogy a pedagógiai tapasztalat fontos neked. Ezért szeretnénk, ha tudná, néhány funkciók, előnyeinek és egy oktatási által nyújtott Globe Institute of Technology:

Megfelelő üzleti, egészségügyi és technológiai programok az igényeknek megfelelő és a potenciális

A tanúsítvány programok és szakok New Yorkban épül a széles tudásbázis fromthe üzleti és informatikai területen. Vannak dinamikus, akkreditált programsthat magával ragad, és inspirál.

Pénzügyi támogatást

Mindenkinek meg kell szerezni az oktatási, amire vágynak, és szükség. Együtt Globe Műszaki Intézet látni akar elérni a terveid a jövőre nézve. Amit kínálunk pénzügyi támogatást a diákoknak, akik qualify.Our pénzügyi támogatást csapat fog dolgozni, hogy meghatározzák a legjobb lehetőségek jobb élményt.

Értékes karrier szaktanácsadás szolgáltatások

Mindenkinek meg kell szerezni az oktatási, amire vágynak, és szükség. Együtt Globe Műszaki Intézet látni akar elérni a terveid a jövőre nézve. Amit kínálunk pénzügyi támogatást a diákoknak, akik qualify.Our pénzügyi támogatást csapat fog dolgozni, hogy meghatározzák a legjobb lehetőségek jobb élményt.

Globe Műszaki Intézet akkreditált, speciális felsőoktatási intézmény kínál érettségi, társult, és a tanúsítvány programok az üzleti és informatikai.

A misszió a Globe Institute of Technology, hogy olyan oktatást a diákok eltérő háttérrel, beleértve azokat is, akik hagyományosan alulreprezentáltak a felsőoktatásban, és felkészítse a hallgatók piacképes készségek szükségesek a sikeres karrier belépés, fejlődés és a haladás.

Globe Műszaki Intézet igyekszik megvalósítani küldetését azáltal, hogy ösztönzi a tanuló-központú tanulási környezet hangsúlyozva a kölcsönös tisztelet és a tolerancia, az ezt segítő külön oktatók és dolgozók, valamint élvonalbeli technológiát.

Támogató gól

Ahhoz, hogy a tanuló-központú tanulási környezet, amely foglalkozik az egyedi igényeinek egyének különböző háttérrel, képességeit, és a korok és sokféleségét tükrözi a főiskola helyét Csepegtetni egy erős közösségi érzés és elismerése és tisztelete a multikulturalizmus, a pluralizmus, a sokféleség és az oktatás, hogy biztosítja az alapot a siker közösség és a karrier Ahhoz, hogy fokozza a tanulók szellemi, társadalmi és személyes növekedés biztosításával dinamikus általános oktatási program Tanfolyamokra és a támogató szolgáltatások széles körét, hogy foglalkozzon az egyedi igényeket a hallgatók, akik nem akadémikus készített főiskolai szintű munka Hogy átfogó hallgatói szolgáltatások célja, hogy lehetőséget biztosítson a személyes gazdagodás, fokozza a tanulók vezetői készségek, valamint a tolerancia és a megértés a világ, amelyben élünk Hogy folytassanak nyílt felvételi politika és megfizethető tandíj és minimalizálják a szociális és pénzügyi akadályok oktatási lehetőséget Hogy dolgozzon kapcsolatokat a rosszul közösségek és hozzáférést biztosítanak a programok és szolgáltatások fejlesztésével rugalmas beosztása és a szállítási rendszerek Hogy elősegítsék a hangulat az egyetemi autonómiának, amely elősegíti a intellektuális érdeklődés és a sokszínűség a gondolkodás és beszélgetés Hogy lehetőséget biztosítson a karrier a mobilitás és a személyes meggazdagodás azáltal egyéni kurzus a hitel és a nem-hitel továbbképzési kurzusok Ahhoz, hogy használni az értékelési gyakorlat, amely fenntartja és fokozza a szabványok, a diákok teljesítményére, a tanítás, a program minősége, erőforrások és szolgáltatások, amelyek támogatják a szakmai fejlődés és a fejlesztési személyzet Ahhoz, hogy használni a stratégiai tervezés és az eredmények értékelése, hogy biztosítsa az Akadémia pénzügyi integritás és rendelkezni kell a megfelelő prioritások és a források elosztása

Helyszínek

New York

Globe Institute Of Technology

Address
500 7th Avenue New York
NY 10018

10018 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 212-349-4330

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket