Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Amit ajánlunk:

Rangsorolva Amerika 10 legjobb üzleti programja, 2019; Legjobb online főiskolák, 2020; Legjobb Online Főiskola Értékért, 2018; Legjobb ár-érték arányú iskolák Georgia, 2019; 50 legfontosabb MBA-program, 2018; Legjobb marketing szak, 2020; Legjobb főiskolai kar a HR-ben, 2018

Olyan oktatói csapat, akiket a hallgatók és társaik következetesen elismernek az egyetem legfelsõbb oktatói karaként - vonzóak, érdemi tanácsokat kínálnak és rendelkezésre állnak hallgatóik segítésére.

A legújabb innovatív technológiákat integrálják tananyagunkba és tantermeinkbe. Tanulási eszközök vannak érvényben, hangsúlyt fektetve a technológia használatára a vállalatok napjainkban tapasztalható különféle üzleti problémák megoldására.

Küldetésnyilatkozat

Az Üzleti és Számítástechnikai Főiskola küldetése, hogy sokszínű hallgatói minőségi alap- és posztgraduális szintű oktatási programokat nyújtson, amelyek a diplomások számára olyan ismereteket és készségeket nyújtanak, amelyek elősegítik számukra az üzleti karrier, a további tanulmányok és a személyes lehetőségek kiaknázását. . Arra törekszünk, hogy fokozzuk a hallgatók tudományos tapasztalatait a releváns oktatói tevékenységek, a közösségi szolgálat, a Georgia délnyugati régiójához kapcsolódó alkalmazott tudományos törekvések és szakmai tevékenységek révén. Ez az elkötelezettség magában foglalja a következő előírások betartását:

  • Őszinteség és integritás az interakciókban és a vállalásokban
  • Mások jogainak, különbségeinek és méltóságának tiszteletben tartása
  • Felelősség a személyes viselkedésért

Helyszínek

Americus

Address
GSW State University Drive,800
31709 Americus, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket