Glenville State College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Glenville State College, gyakran nevezik a Lighthouse on the Hill, a West Virginia egyetlen központi elhelyezkedésű állami főiskola.

Alapították 1872-ben, hogy a használati és gyakorlat közös iskolai tanárok a tudomány az oktatás, Glenville State College felülmúlta az eredeti küldetéséhez, és jelenleg felkészíti a tanulókat a pályára az oktatás, az üzleti, termőföldek, zene, a bölcsészettudományi, a természettudományok, büntető igazságszolgáltatás és a humán szolgáltatások.

A beiratkozási mintegy 1800 diák, a főiskola büszkélkedhet egy átlagos osztálylétszám 15. Az Akadémia beiratkozási alkotja diákok 24 állam és 3 országban, és büszkén számos olyan első generációs és a kisebbségi diákok.

Küldetésünk

Glenville State College egy hagyományosan magas színvonalú oktatás az innováció révén a tervezés, szállítás, és értékelési programok és szolgáltatások, munkaerő-fejlesztés, valamint az átfogó hallgatói szolgáltatások; egy közösség aktív tanulók szentelt egész életen át tartó tanulás, a hatékony tanítást, alkalmazott ösztöndíj, kreatív tevékenységek, és a szolgáltatás; vezetés, amely elősegíti a kiválóságot a tanulás, oktatási, kulturális vitalitás, és a gazdasági fejlődés globális közösség.

Filozófia és Core Values

Glenville State College 1872-ben alakult azzal a céllal, hogy minőségi oktatási lehetőségek, hogy a polgárok a West Virginia. Eredetileg alakult, mint egy tanár főiskolai, Glenville State College továbbra is vezető szerepet tölt be felkészülés tanárok. Együtt a hangsúlyt a tanárok felkészültségének, a főiskola reagált az igényeinek West Virginia és kifejlesztett további programok a különböző területeken. A főiskola elkötelezett a hat alapvető értékei: tanuló-központú, közösség, az integritás, a hagyomány, a vezetés és a család.

Tanuló-központú

A diák jön először Glenville állam, és a szervezeti folyamatok és döntések által vezérelt, mi a legjobb a hallgató. Arra törekszünk, hogy akadályok elhárítását fokozza a tanulási tapasztalat, és minden kar és a személyzet tagja és felügyelő személyesen is elkötelezett szolgálja a diákok hatékony és rugalmas módon, függetlenül attól, kinek, mikor és hol.

Közösség

Mi egy közösség a tanulók, akik értékelik a kohéziós kapcsolatot egymással. Arra törekszünk befogadás hallás útján és az együttműködés. Mi együttesen támogatják mindenkor a nyílt kommunikáció, és együtt dolgozunk, mint egy csapat az egyetemen, ott, ahol a munka visz minket, és azokban a közösségekben, ahol élünk, vagy szolgálni.

Integrity

Mi mindig őszinte, etikus és felelős csinál, amit mondunk fogunk tenni. Megmutatjuk, nyitott bizalom, tisztelet a mi sokszínűség és a méltányosság minden, amit csinál. Mi reagáló, következetes és elkötelezett a folyamatos fejlesztés minden területén.

Hagyomány

Büszkék vagyunk a mi gazdag hagyománya, hogy magas színvonalú oktatási lehetőségeket és az oktatás értékét létrehozására határidős. Tartjuk a hagyományok életben, mert így a ünnepli múltunk teljesítmények és az alapját reagálva az új lehetőségek és kihívások állandóan változó világban.

vezetés

Tisztában vagyunk azzal, komoly feladata, hogy vezesse. Elkészítjük a mi társadalmi vezetők, akik átgondolt, produktív, elkötelezett, és fogékony polgárok. Folyamatosan innováció ösztönzése érdekében, amely gazdagítja a tanulási környezetek, és bemutatjuk a kiválóság a mi oktatási programok és szolgáltatások.

Család

Mi egy erős család tükrözi a gondoskodó, tápláló és jelölése barát, ami megkülönböztet minket másoktól. Mi fenntartása olyan kultúra, amely tiszteletben tartja egymást, és egymás sokféleséget, miközben támogató egyénileg és csapatként. Aktívan kommunikálni, és vegyenek részt a kiterjedt család, függetlenül attól, hogy a szülők, öregdiákok, vagy más barátai intézményünk.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

érettségi A Büntető Igazságszolgáltatás

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Charleston

A Department of Criminal bírák tanfolyamokat a Crime Scene Management, Police gyakorlatról és eljárásokról, Technology nyomozás, fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatási rendszer, és így tovább. [+]

Érettségi vizsga a büntető igazságszolgáltatás A Department of Criminal bírák tanfolyamokat a Crime Scene Management, Police gyakorlatról és eljárásokról, Technology nyomozás, fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatási rendszer, és így tovább. Mi otthont táborokat, ahol középiskolás diákok megtanulják, hogy interjút a tanúk és a gyanúsítottak, vizsgálja a tetthelyre, ujjlenyomatot venni, és bizonyítékokat gyűjtsön. A főiskolai hallgatók, hogy élesíteni tudásukat a büntető igazságszolgáltatás House, helyileg a továbbiakban a Crime Scene House. [-]

érettségi Természeti Erőforrás-gazdálkodás

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Charleston

Az érettségi diploma Natural Resource Management biztosít a hallgatók a tudás, analitikai és gyakorlati ismeretek, és a döntési kompetenciák védelme és hatékonyan használja fel a megújuló források. [+]

Érettségi Natural Resource Management A Department of Land Resources büszke a gyakorlati megközelítés a tanulás. Hallgatók, amennyiben a tapasztalatok, amelyek megismétlik a valós alkalmazások a lehető legszorosabban. Otthont a Land bő Center belül Waco Center, a hivatal state-of-the-art létesítmények és mintegy 300 hektáros földterület mellett az épület kültéri projektek. Üvegházhatású és fűrésztelep található az ingatlan tanuló használjon együtt tároló épületek esetében a fakitermelés berendezések. A számítógépes labor áll rendelkezésre a megfelelő osztályokat. A labor tartalmaz számítógépek, plotterek, szkennerek, és a szoftver, hogy szaporodik azok, amelyeket a kormányzati, üzleti és ipari irodák. Számtalan kéziszerszámok, nagy berendezések és műszerek alkalmas területen laboratóriumok állnak, hogy fokozza tanítás és tanulás. Globális helymeghatározó rendszerek (GPS) és a földrajzi információs rendszerek (GIS) technológiákat használnak több osztály. Az érettségi diploma Natural Resource Management biztosít a hallgatók a tudás, analitikai és gyakorlati ismeretek, és a döntési kompetenciák védelme és hatékonyan használja fel a megújuló források. A diákok kapnak utasítást ökoszisztéma működése, környezeti hatásvizsgálat, térinformatikai elemzés, és a menedzsment. Továbbá a program integrálja természetesen kínálatát a Department of Science and Mathematics, Department of Business, és Department of Social Science. A mértéke magában foglalja az általános oktatás, a természeti erőforrás gazdálkodás alapvető, hét nagyobb koncentrációban területek és a blokk választható összetevő. A hét fokos koncentrációk Applied Science, Business Management, Criminal Justice, Environmental Science, Technology Forest, Landman Technology, és Földmérő Technology. Két egyetemi diplomát programokat kínálnak, Forest Technology és Földmérő Technology. Diákok befejezése ezeket a társult mértékben programok beiratkozik illeszkedik a természeti erőforrás menedzsment szak. A Forest Technology Program elismerte a... [-]