Hivatalos Leírás

Glenville State College, gyakran nevezik a Lighthouse on the Hill, a West Virginia egyetlen központi elhelyezkedésű állami főiskola.

Alapították 1872-ben, hogy a használati és gyakorlat közös iskolai tanárok a tudomány az oktatás, Glenville State College felülmúlta az eredeti küldetéséhez, és jelenleg felkészíti a tanulókat a pályára az oktatás, az üzleti, termőföldek, zene, a bölcsészettudományi, a természettudományok, büntető igazságszolgáltatás és a humán szolgáltatások.

A beiratkozási mintegy 1800 diák, a főiskola büszkélkedhet egy átlagos osztálylétszám 15. Az Akadémia beiratkozási alkotja diákok 24 állam és 3 országban, és büszkén számos olyan első generációs és a kisebbségi diákok.

Küldetésünk

Glenville State College egy hagyományosan magas színvonalú oktatás az innováció révén a tervezés, szállítás, és értékelési programok és szolgáltatások, munkaerő-fejlesztés, valamint az átfogó hallgatói szolgáltatások; egy közösség aktív tanulók szentelt egész életen át tartó tanulás, a hatékony tanítást, alkalmazott ösztöndíj, kreatív tevékenységek, és a szolgáltatás; vezetés, amely elősegíti a kiválóságot a tanulás, oktatási, kulturális vitalitás, és a gazdasági fejlődés globális közösség.

Filozófia és Core Values

Glenville State College 1872-ben alakult azzal a céllal, hogy minőségi oktatási lehetőségek, hogy a polgárok a West Virginia. Eredetileg alakult, mint egy tanár főiskolai, Glenville State College továbbra is vezető szerepet tölt be felkészülés tanárok. Együtt a hangsúlyt a tanárok felkészültségének, a főiskola reagált az igényeinek West Virginia és kifejlesztett további programok a különböző területeken. A főiskola elkötelezett a hat alapvető értékei: tanuló-központú, közösség, az integritás, a hagyomány, a vezetés és a család.

Tanuló-központú

A diák jön először Glenville állam, és a szervezeti folyamatok és döntések által vezérelt, mi a legjobb a hallgató. Arra törekszünk, hogy akadályok elhárítását fokozza a tanulási tapasztalat, és minden kar és a személyzet tagja és felügyelő személyesen is elkötelezett szolgálja a diákok hatékony és rugalmas módon, függetlenül attól, kinek, mikor és hol.

Közösség

Mi egy közösség a tanulók, akik értékelik a kohéziós kapcsolatot egymással. Arra törekszünk befogadás hallás útján és az együttműködés. Mi együttesen támogatják mindenkor a nyílt kommunikáció, és együtt dolgozunk, mint egy csapat az egyetemen, ott, ahol a munka visz minket, és azokban a közösségekben, ahol élünk, vagy szolgálni.

Integrity

Mi mindig őszinte, etikus és felelős csinál, amit mondunk fogunk tenni. Megmutatjuk, nyitott bizalom, tisztelet a mi sokszínűség és a méltányosság minden, amit csinál. Mi reagáló, következetes és elkötelezett a folyamatos fejlesztés minden területén.

Hagyomány

Büszkék vagyunk a mi gazdag hagyománya, hogy magas színvonalú oktatási lehetőségeket és az oktatás értékét létrehozására határidős. Tartjuk a hagyományok életben, mert így a ünnepli múltunk teljesítmények és az alapját reagálva az új lehetőségek és kihívások állandóan változó világban.

vezetés

Tisztában vagyunk azzal, komoly feladata, hogy vezesse. Elkészítjük a mi társadalmi vezetők, akik átgondolt, produktív, elkötelezett, és fogékony polgárok. Folyamatosan innováció ösztönzése érdekében, amely gazdagítja a tanulási környezetek, és bemutatjuk a kiválóság a mi oktatási programok és szolgáltatások.

Család

Mi egy erős család tükrözi a gondoskodó, tápláló és jelölése barát, ami megkülönböztet minket másoktól. Mi fenntartása olyan kultúra, amely tiszteletben tartja egymást, és egymás sokféleséget, miközben támogató egyénileg és csapatként. Aktívan kommunikálni, és vegyenek részt a kiterjedt család, függetlenül attól, hogy a szülők, öregdiákok, vagy más barátai intézményünk.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Glenville State College

A Department of Criminal bírák tanfolyamokat a Crime Scene Management, Police gyakorlatról és eljárásokról, Technology nyomozás, fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgálta ... [+]

Érettségi vizsga a büntető igazságszolgáltatás

A Department of Criminal bírák tanfolyamokat a Crime Scene Management, Police gyakorlatról és eljárásokról, Technology nyomozás, fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatási rendszer, és így tovább.

Mi otthont táborokat, ahol középiskolás diákok megtanulják, hogy interjút a tanúk és a gyanúsítottak, vizsgálja a tetthelyre, ujjlenyomatot venni, és bizonyítékokat gyűjtsön. A főiskolai hallgatók, hogy élesíteni tudásukat a büntető igazságszolgáltatás House, helyileg a továbbiakban a Crime Scene House.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Charleston
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Glenville State College

Az érettségi diploma Natural Resource Management biztosít a hallgatók a tudás, analitikai és gyakorlati ismeretek, és a döntési kompetenciák védelme és hatékonyan használ ... [+]

Érettségi Natural Resource Management

A Department of Land Resources büszke a gyakorlati megközelítés a tanulás. Hallgatók, amennyiben a tapasztalatok, amelyek megismétlik a valós alkalmazások a lehető legszorosabban. Otthont a Land bő Center belül Waco Center, a hivatal state-of-the-art létesítmények és mintegy 300 hektáros földterület mellett az épület kültéri projektek. Üvegházhatású és fűrésztelep található az ingatlan tanuló használjon együtt tároló épületek esetében a fakitermelés berendezések. A számítógépes labor áll rendelkezésre a megfelelő osztályokat. A labor tartalmaz számítógépek, plotterek, szkennerek, és a szoftver, hogy szaporodik azok, amelyeket a kormányzati, üzleti és ipari irodák. Számtalan kéziszerszámok, nagy berendezések és műszerek alkalmas területen laboratóriumok állnak, hogy fokozza tanítás és tanulás. Globális helymeghatározó rendszerek (GPS) és a földrajzi információs rendszerek (GIS) technológiákat használnak több osztály.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Charleston
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul