Fresno Pacific University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Fresno Pacific University a Valley egyetlen akkreditált keresztény egyeteme, amely összekapcsolja a hallgatók kiaknázatlan lehetőségeit, korlátlan lehetőséget kínálva a szakmai, személyes és etikai fejlődésre. Nonprofit és független, az FPU több mint 100 tanulmányi területet kínál körülbelül 4000 hagyományos egyetemi hallgatóknak, a felnőttoktatás befejezéséig, a délkelet-fresnói fővárosban és a Fresno-i fővárosban, valamint Észak-Fresno, Visalia, Bakersfield és Merced valamint online. Diákjaink nagy ötleteket kutatnak, és ötféle iskolán keresztül kutatják a mély hitet: a School of Business; a Természettudományi Kar; a Bölcsészettudományi, Vallási és Társadalomtudományi Iskola; az Oktatási Iskola; és a Fresno Pacific Biblical Seminary. Az egyetem 10 000 diákot ér el szakmai fejlesztési tanulmányok révén.

Mivel az osztály 1944-ben nyílt meg, az FPU arra ösztönözte az első generációs hallgatókat, hogy többet érjenek el, miközben megépítik a régió legmagasabb négyéves érettségi szintjét. Az oktatást hozzáférhetővé tesszük a hagyományos egyetemisták 98 százaléka számára nyújtott pénzügyi támogatással, valamint a négyéves érettségi garanciával azok számára, akik jogosultak. Nem csak egy spanyol szolgálatot adó intézmény, az FPU a legmagasabb spanyolországi érettségi arányok közül a nemzet legmagasabb 10 HSI-ja közé tartozik, a Felsőoktatási Krónika szerint . Az egyetemet a WASC Senior College és az Egyetemi Bizottság (WSCUC) akkreditálja, és szerepel az amerikai hírekben

A hallgatók felkészítése arra, hogy többet érjenek el, mint amennyit csak lehetségesnek tartanak. Több mint 80 százaléka doktorált, és mindegyik ötvözi a kihívást jelentő ösztöndíjat a valóságos alkalmazással. Az egyéni figyelem és az osztályteremen kívüli kapcsolattartás támogatja az egész életen át tartó tanulás oktatók és hallgatók közötti kapcsolatait.

Fresno Pacific University - itt lehetséges.

Helyszínek

Fresno

Fresno Pacific University

Address
Fresno Pacific University
1717 S Chestnut Ave

93702 Fresno, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 559-453-2000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket