Florida College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ennek az oktatásnak a filozófiáját alapítói fejezik ki az alapító okirat ezen kijelentésében: „A társaság célja és létrehozásának céljainak általános jellege a következő: Kollégium létrehozása és fenntartása, ahol a művészetek, a tudományok és nyelveket kell tanítani, és lehetőséget kell biztosítani a fiatal férfiak és fiatal nők számára a Biblia tanulmányozására, mint Isten kinyilatkoztatott akaratára az ember számára, valamint a hit és a gyakorlat egyetlen elegendő szabályaként, miközben a szabad művészetek tanultak; . . . ”

Florida College elkötelezett az egész ember oktatása iránt, ami azt jelenti, hogy a tanulmányi program célja, hogy a hallgatók széles körű megértést nyújtsanak a világban, ahol élnek, ismerjék természeti örökségüket, valamint a gondolkodás és az élet kompetenciáit, amelyek elengedhetetlenek a társadalom felelősségének ellátásához.

A bölcsészettudományi főiskola alapvető funkciója a fiatal férfiak és nők felkészítése intellektuálisan és lelkileg, hogy széles körű általános ismereteik, a másokkal való együttműködés képessége, valamint a megértés, az okfejtés és a kommunikáció képessége révén alkalmazkodni tudjanak a változásokhoz. Az üzleti és ipari szakterületeken végzett képzés túl speciális feladat a bölcsészettudományi főiskola számára. Következésképpen a szükséges műszaki ismeretek sokaságát azokra az iparágakra kell hagyni, amelyekre szükségük van. A szakmák és hivatások alapkompetenciái, valamint az emberi viselkedés megértése megfelelően a főiskolai oktatás funkciója.

Helyszínek

Temple Terrace

Address
North Glen Arven Avenue,119
33617 Temple Terrace, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket