Florida College of Integrative Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az FCIM-ről

Akár érdekli az integratív orvostudomány, mint a karrier vagy a meglévő orvosi gyakorlat kiterjesztése, az Florida College of Integrative Medicine (FCIM) egyedülálló programot kínál, amely integrálja a keleti orvoslás tanításait és technikáit a nyugati orvosi tudományok alapjául. Az FCIM egyedülálló abban, hogy a tudás integrációját következetesen bemutatjuk tantervünkben, amely jobban felkészíti a diplomáinkat, hogy megfeleljenek az Amerika gyorsan fejlődő egészségügyi környezetének változó igényeinek.

A keleti orvostudományi tanítások és a nyugati orvosi tudományok hatékony integrációjával foglalkozó intézményként az FCIM arra törekszik, hogy sikeres diplomáinkat biztosítsák - mindegyiknek mind az egyetemi, mind az orvostudományi mester fokozata lesz, amely egyedülálló él, hogy megfeleljen az amerikai fejlődő egészségügyi ellátórendszer változó igényei.

Történelem

A Florida College of Integrative Medicine (FCIM) az egyik legrégebbi akupunktúrás iskola Amerikában. 1990-ben alakult, az FCIM volt az első iskola Floridában, akkreditálta az Akupunktúra és Oriental Medicine (ACAOM) akkreditációs bizottsága, és amelyet a Floridai Független Oktatási Bizottság engedélyezett.

1990 óta az FCIM kiváló hírnevet szerzett Amerika egyik első számú Oriental Medicine intézményének, különösen Floridában és az Egyesült Államok délkeleti részén. 1997-ben az FCIM nemzetközi hallgatók befogadását kezdte, és sikeres diplomát szerzett olyan országokban, mint Ausztrália, Anglia, Oroszország, Korea, Vietnam, Fülöp-szigetek, Törökország, Irán, India, Kína és Tajvan.116952_116879_bannerwithimage.jpg

Az Oriental Medicine Program küldetése

Küldetésünk

Az FCIM feladata, hogy átfogó oktatást nyújtson a hagyományos kínai orvostudomány elveiben, koncepcióiban és gyakorlatában, melynek célja, hogy az egyes diákokat képzett és engedéllyel rendelkező egészségügyi szakembergé alakítsa, aki akupunktúrás diagnózist és kezelést, gyógynövényes szereket, valamint kiegészítő terápiákat és diagnosztikát biztosít. az egészség előmozdítására, fenntartására és helyreállítására és a betegségek megelőzésére szolgáló technikák.

Az Oriental Medicine Program küldetése és filozófiája

A Keleti Orvostudományi Program feladata, hogy átfogó oktatást nyújtson a keleti orvostudomány alapvető elméleteiben és gyakorlatában, ugyanakkor biztosítja, hogy a diplomások jól tájékozottak legyenek a nyugati orvostudományi koncepciók és technológiák terén.

A nyugati orvostudományok integrációja a keleti orvostudományi programba növeli a diákok és diplomások által nyújtott keleti orvoslás színvonalát. A szigorú tantervek széles és mélyrehatóak, és célja, hogy hozzájáruljon a diákok szakmai és személyes fejlődéséhez, segítve őket a felelősségteljes független ítélet kialakításában és hatékony betegellátásban.

Küldetésünk minden oktatási tevékenységünk és programunk sarokköve, és egyértelműen megjelent kiadványainkban, felvételi folyamatainkban, osztálytermi tapasztalatainkban, klinikai eljárásokban, karok kiválasztásában és továbbképzési programjainkban. Egy olyan világnézet alapján, amely magában foglalja a harmónia és az egyensúly megőrzésének fontosságát az egyes testek testében, arra törekedtünk, hogy támogassuk a professzionális primer egészségügyi szakembereket, akik az akupunktúrás diagnózis és az Oriental Medicine kezelés, valamint a kiegészítő terápiák és diagnosztikai technikák számára az egészség előmozdítása, fenntartása és helyreállítása, valamint a betegségek megelőzése.116953_116878_image.png

Helyszínek

Orlando

Address
7100 Lake Ellenor Drive
FL 32809 Orlando, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Az intézmény további kínálata: