Ferrum College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alumni és aktuális Panthers példázza elkötelezettségünket a diákok sikeréhez

Elkötelezettek vagyunk az akadémiai kiválóság iránt, és úgy véljük, hogy diákjaink megérdemlik, hogy sikeres eredményeket érjenek el, mielőtt még diplomát szereznének. Jelenlegi diákjaink olyan lehetőségekben vesznek részt, amelyek megerősítik az önéletrajzukat, és most valós tapasztalatokat adnak nekik. A Ferrum College öregdiákai bizonyítékként szolgálnak arra, hogy a Ferrum oktatása a diákok kívánságának sikerét eredményezi!

A Ferrum College missziója

Küldetésünk az, hogy a felsőoktatásban tanítsuk a diákokat, és hogy segítsünk nekik átgondolt és észlelhető, artikulálni és szakmailag képesek legyenek, és gondoskodniuk kell a közösségük, nemzetük és a világ polgárainak.

A Ferrum College tapasztalata

A Ferrum College egyedülálló lehetőségeket és kiváló oktatási élményt nyújtunk, amely a diákok életét egy barátságos, támogató közösségben alakítja át. Azt akarjuk, hogy diákjaink, az élet minden területén, felhatalmazást kapjanak arra, hogy felfedezzék a potenciáljukat, elérjék céljaikat, és változtassanak közösségeikben. A Ferrum tapasztalata gazdag a gyakornoki lehetőségek, a gyakorlati tanulás, a nemzetközi és a hazai utazás, a tudósok programjainak, a személyes fejlődésnek és a közösség számára nyújtott szolgáltatásoknak.

Egyetemi élet

Ferrum College számos szabadidős tevékenységgel és szolgáltatással büszkélkedhet, amelyek egy sor diákklubot és szervezetet foglalnak magukban, valamint tizenkilenc NCAA III. A Ferrum Outdoors program lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a kalandokat a közeli hegyekben és az állami parkokban, valamint a tavakon és a folyókon. A 30.000 négyzetméteres Hank Norton Center a kültéri sportprogramjaink nagy része. A YMCA egyetemünk üdvözli mind a kollégiumot, mind a közösséget, a YMCA tagság minden hallgató számára elérhető.

Akkreditáció

Ferrum College a Főiskolák Dél-Szövetsége és a Főiskolák Bizottsága (SACSCOC) akkreditálja az érettségi fokozat megszerzéséhez. Lépjen kapcsolatba a SACSCOC-szal 1866-ban, Dél-Lane, Decatur, Grúzia, 30033-4097 vagy hívja a 404-679-4500-at a Ferrum College akkreditációjával kapcsolatos kérdésekre.

Ferrum College az Egyesült Metodista Egyetem Szenátusa akkreditálja, tagja az Egyesült Metodista Egyház Iskolák és Főiskolák Országos Szövetségének.

Nem diszkriminációs nyilatkozat

Ferrum College programjaiban és tevékenységeiben nem vehet részt a faj, a vallás, a szín, a nemzeti származás, az életkor, a veterán státusz, a szex vagy a hátrány miatt. Ferrum College megerősíti az egyén méltóságát és értékét a szexuális irányultságtól vagy a nemi identitástól függetlenül, és nem tolerálja a zaklatás és a megkülönböztetés semmilyen személy ellen.

elismerések

„Legjobb regionális főiskolák” délen
- US News

„A legjobb ütés a Buckért” - Délkelet
- Washington Havi, 2015, 2016, 2017

„Oktatási állapot: felső középiskolák

„Katonai barát”
- Útmutató a katonai baráti iskolákhoz, 2014, 2015, 2016, 2017

„A legkülönbözőbb főiskolák Virginiaban”
- Niche.com, 2017

Kar

„2016-17 Top Health Promotion Professional”
- Az Amerikai Egészségügyi Tanács, Dr. Lynise Anderson

„2017-es tudománypolitikai munkatárs”
- Amerika Entomológiai Társasága, Dr. Tim Durham

„Eugene P. Odum-díj az ökológiai oktatás kiválóságáért”
- Amerikai Ökológiai Társaság, 2016, Dr. Carolyn Thomas és Dr. Bob PohladFerrum College students in the library" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/111296_10296790183_c72c7bd6f8_b.jpg" alt="Ferrum College students in the library" />Ferrum Főiskola

Helyszínek

Ferrum

Address
John Wesley Hall
215 Ferrum Mountain Road

24088 Ferrum, Virginia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket