Felician University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az első prioritás a diákjainkkal. A második az ő jövője.

Alapítva 1942-ben a Felicián Sisters, Felicián Egyetem egyike azon kevés ferences egyetem az országban, és az egyetlen, New Jersey-ben. Már épül meg hírnevét a hangsúlyt a szolgáltatási és tisztelete az emberiség, mint volt az álma Boldog Mary Angela Truszkowska - a alapítónő a Felicián Sisters több mint egy évszázaddal ezelőtt. Még ma is arra törekszünk, hogy képviselje azokat az értékeket, amit csinálunk.

Kétségtelen, a hallgatók a legfontosabb a Felicián.

Mi biztosítjuk a személyre szabott figyelmet és támogatást, hogy készítsen neked az élet, és a siker, a diploma megszerzése után. Több, mint kiváló diákokat, mi végzős a társadalom hasznos tagjaivá, akik készek arra, hogy a kihívások állandóan változó világban. Ennek közös oktatási, bölcsészettudomány intézmény, Felicián otthont mintegy 2300 graduális, posztgraduális és felnőtt vizsgálatokban a diákok. A teljes munkaidős, részmunkaidős és az online kínálatát, akkor számíthat egy elhelyezésére egyetemi élményt Felicián Egyetemen.

Mission Statement

Felicián független koedukált katolikus / Ferences Egyetem alapított és támogatta a Felicián Sisters nevelése sokszínű népesség diák keretében egy bölcsész hagyomány. Küldetése az, hogy egy teljes kiegészíti a tanulási tapasztalatok, megerősített jelentős tudományos és hallgatói fejlesztési programok célja, hogy a hallgatók a legmagasabb lehetséges, és felkészítse őket, hogy megfeleljen a kihívásoknak, az új század tájékoztatta elmék és a megértés szívét. A tartós célja Felicián Egyetem célja, hogy elősegítse a szeretet a tanulás, a vágy, az Isten, az önismeret, mások szolgálata és tisztelete az egész teremtés.

VISION NYILATKOZAT

Ahhoz, hogy egy kiemelkedő katolikus ferences Egyetemen ösztöndíj és a gyakorlat az oktatás és a tanulás helye a diákok először a maradandó igazság keresése és az állandó törekvés a kompetencia, karakter, és az együttérzés.

Felicián ferences értékek

Emberi méltóság tiszteletben tartása ... mi tisztelet és elkötelezettség előmozdítása és védelme az emberi méltóság. Együttérzés ... empatikus tudat mások kifejezett gondoskodó szolgáltatást. Átalakítás ... a folyamat, amely arra ösztönzi a nyitott elme és a szív, ami a folyamatos fejlesztés a személy és szolgálata. Szolidaritás a szegény ... biztosítva van szüksége a szegény és kiszolgáltatott teljesülnek képviselete révén és a cselekvés. Igazságosság és Béke ... kovácsolás jobb kapcsolatokat, újra a fenntartható környezet, elősegítve a közjó - mind a törekvés a béke.

Tények

Az egyik 20 ferences egyetem az Egyesült Államokban, és az csak a New Jersey Egy campus, két helyszínen Rutherford és Lodi, NJ - 40 teljes hektáros 10.000 óra hallgatói végzett önkéntes munka évente 55 tudományos programok Átlagos osztálylétszám 15 fő 92% -a hallgatók kapnak pénzügyi támogatást Hallgató kari arány 13: 1 Két egymást követő évben elnyerte New Jersey Kiváló Tanuló év tanára 10 mérföldre a New York-i, 20 perces ingázás 2,5 óra Philadelphia és Atlantic City 10 Division II sportos programok 230% -kal nőtt a Study Abroad részvétel 144 éves vár a Rutherford campus szerepel a Nemzeti Örökség

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Health BScs » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés MSc » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

BA

Campus Nappali 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Rutherford

[+]

Lehet is jelentős más fegyelem az egyetemen, és kisebb az Art.

Területek Koncentráció Fine Art grafikai tervezés Állásajánlatok [-]

Bachelor kommunikáció és újságírás

Campus Nappali 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Rutherford

Mint kommunikációs szakos Felicián, megtudhatja, hogy közölje a történetet, hogy a világ! [+]

mint a

[-]

Bachelor of Criminal Justice

Campus Nappali 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Rutherford

[+]

Double Major Látványosság

Hangsúlyozzuk a javítás által okozott károk bűnöző viselkedés együttműködési folyamatok, például az áldozat-elkövető közötti közvetítés, kárpótlás és az ex-elkövető támogatási programok.

Állásajánlatok [-]

Bachelor of Cybersecurity

Campus Nappali 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Rutherford

[+]

Double Major Állásajánlatok IT szakértő Titkosírás szakértő [-]

Bachelor of Physical and Life Sciences

Campus Nappali 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Rutherford

[+]

programok Fejleszteni megbecsülésére katolikus / ferences értékeket, mint azok a gyakorló tudomány. [-]

Bachelor oktatás

Campus Nappali 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Rutherford

[+]

Látványosság Állásajánlatok A rendszeres K-12 iskolai tanár a fokozatok Ön minősítéssel tanítani Fő Felügyelő [-]

BA

Bachelor of Social Sciences

Campus Nappali 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Rutherford

Bontsa ki az egy tanulmányi terület határait, ha a társadalom- és viselkedéstudományi fokozatot választja. Ez a program egy interdiszciplináris fő, amely magában foglalja a széles körű területek és tudományágak, beleértve a szociológia, a pszichológia, az antropológia, a közgazdaságtan, a történelem, az üzleti élet, a politikai tudomány és a büntető igazságszolgáltatás [+]

Program

Bővítse az egy tanulmányi terület határait, ha diplomát választ Szociális és viselkedési tudományok. Ez a program egy interdiszciplináris fő, amely magában foglalja a széles körű területek és tudományágak, beleértve a szociológia, a pszichológia, az antropológia, a közgazdaságtan, a történelem, az üzleti élet, a politikai tudomány és a büntető igazságszolgáltatás

Látványosság

A főnök szándékosan rugalmas, így tanácsadója segítségével olyan programot alakíthat ki, amely érdekeit szolgálja, vagy lehetővé teszi, hogy felkészüljön egy széles körű tudásszintű karrierre. Az Ön által megszerzett készségek előkészítik Önt szakmai programok, mint a szociális munka, a jog és az orvostudomány.... [-]


BSc

Bachelor számítástechnika

Campus Nappali 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Rutherford

[+]

Double Major Látványosság

Szakos hallgatók a Computer Science az egyedülálló élmény részt venni egy sor nagyon progresszív tevékenységek támogassák a megértése a témában. Ezek a tevékenységek a következők:

Állásajánlatok alkalmazás fejlesztő programozó elemzője Számítógépes biztonsági szakértő Rendszergazda [-]

Kapcsolat

Cím 1 Felician Way Rutherford, NJ
Rutherford, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok
Telefon undefined