Faith Bible College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Faith Bible College International küldetése hivatásos, pünkösdi szolga-vezetők felkészítése, akik változatos világot hoznak létre az Úr Jézus Krisztus nagy megbízatásának teljesítésében. (Máté 28:19, 20)

Az FBCI a felsőoktatás egyetlen fókuszintézménye, oktatja a férfiakat és a nőket teológiai tanulmányokba, miközben lelkipásztornak, evangélistának, misszionáriusnak, oktatónak, istentiszteleti vezetőnek és egyebeknek készül. Küldetésünk betartása mellett arra ösztönözzük diákjainkat, hogy felfedezzék, fejlesszék és teljesítsék céljaikat a keresztény szolgálatban. Ihletett órákon, felkent kápolnákon, egyéni mentoráláson és gyakorlati szolgálati tapasztalatokon keresztül a diákok érettebbé válnak ajándékozásukban. Ezenkívül arra törekszünk, hogy az adósság terhe nélkül utat kínáljunk a hallgatóknak a szolgálat megáldásához.

INTÉZMÉNYI CÉLOK

Küldetésünket és kultúránkat a következő alapértékek fokozzák:

Az FBCI a bibliai felsőoktatás egyetlen célja, tanulóközpontú intézmény, amely felkészíti a keresztény hivatásos minisztereket a Nagy Bizottság kommunikációjára és teljesítésére.

Az FBCI olyan közösség, amely az egész hallgatót szolgálni fogja, oktatási, bibliai, lelki és társadalmi igényeket kezelve multikulturális környezetben.

Az FBCI oktatói és munkatársai ösztönzik hallgatóinkat, hogy ihletett órákon, felkent kápolnákon, egyéni mentoráláson és gyakorlati szolgálati gyakorlatokon keresztül fedezzék fel, fejlesszék és teljesítsék céljaikat a keresztény szolgálatban.

Az FBCI arra törekszik, hogy adósságteher nélkül utat kínáljon a hallgatóknak a szolgálat megáldásához.

Az FBCI Krisztus-központú környezet, amely elkötelezett az intézményi integritás mellett.

Az FBCI folyamatos stratégiai tervezés és értékelés révén fel fogja venni a hallgatói létszám és programok növekedését.

Az FBCI Krisztust megtisztelő szakmai szolgáltatást nyújt a főiskola minden tevékenységében.

Helyszínek

Charleston

Address
Main Road,29
04422 Charleston, Maine, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket