Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Silberman FÅiskola

A Silberman College of Business az egyik legmagasabb rangú üzleti iskola, amely egyetemi, kombinált és posztgraduális diplomások, beleértve az MBA, Executive MBA; a mesterképzés az ellátási lánc menedzsment, a számvitel, az adózás és a digitális marketing (online); és diplomás tanúsítványokat.

A Silberman College of Business New Jersey-i diplomája felkészíti Ãnt arra, hogy vezetÅ szerepet töltsön be az üzleti életben és a vezetésben - valaki, aki etikai perspektívát hoz bármely szakmai környezetbe. Csak kérdezd meg azokat, akik elÅtte jöttek, és kiemelkedÅ vezetÅkké váltak az üzleti világban. Az üzleti fokozatú tanfolyam elsÅ kézbÅl kapja meg az üzleti közösség tapasztalatait, bizonyított módszereket nyújtva pénzügyi és stratégiai elemzésében, általános üzleti tervezésben és megvalósításban.

A Silberman College of Business-tÅl egy üzleti diplomát kereshet, ha három egyetemünk valamelyikében részt vesz, vagy beiratkozik az online mesterünkre a Digital Marketing Degree programba.

New Jersey-ben

 • Florham Campus Madisonban, NJ
 • Metropolitan Campus, Teaneck, NJ

Kanadában

 • Vancouver Campus, Vancouver, Kanada

Az FDU Vancouver Campus, Kanada belvárosában, Vancouver belvárosában, Bachelor's degree programokat kínál üzleti menedzsment és informatika területén.


Küldetésnyilatkozat

A Fairleigh Dickinson Egyetem Silberman FÅiskolájának küldetése a mai napig a jövÅ vezetÅinek oktatása iránt elkötelezett tanulás középpontja, hogy felkészítse hallgatóinkat, hogy sikeresek legyenek a globális környezetben és elÅmozdítsák az üzleti megértést.


Látomás

A Silberman College of Business globálisan, az érdekelt felek és a társaik körében elismerik kiválóságát a tanításban, a szellemi hozzájárulásban és a tudást bÅvítÅ programokban, amelyek elÅsegítik az üzleti menedzsment gyakorlatát. Mi lesz az oktatási és ösztöndíjas üzleti oktatási kiválóság irányítási programja, és lehetÅvé tesszük hallgatóink számára, hogy hatékonyan működjenek egy kihívásokkal teli és dinamikus multikulturális munkakörnyezetben.


Közös értékek

A Fairleigh Dickinson Egyetem küldetésével összhangban a Silberman FÅiskola segít a diákoknak, hogy túléljenek magukon és a dinamikus globális piac elkötelezett életében.

 • Elkötelezettek vagyunk a rendkívül hatékony tanítás mellett, és a diákokat mint tanulók partnerévé teszik.
 • Elkötelezzük magunkat a személyes és szakmai integritás és az etikus magatartás magas színvonalával.
 • Elkötelezettek vagyunk a megfelelÅ vezetÅi felelÅsségvállalás mellett, beleértve a társadalmi, gazdasági és környezeti felelÅsséget.
 • Eredményorientált és elkötelezettek vagyunk a diákok egyéni és szervezeti sikeréhez.
 • Ãrtékeljük a sokszínűséget, a nyitottságot és a kölcsönös tiszteletet, és úgy véljük, hogy kritikusak a programjaink sikeréhez.
 • Támogatjuk és bátorítjuk hallgatóinkat, oktatóinkat és munkatársainkat, hogy vállaljanak polgári törekvéseket, közösségeket és nagyobb globális megértéseket.
 • Ãrtékeljük a folyamatos fejlesztést, és a diplomások élethosszig tartó és elkötelezett tanulók.
 • Továbbra is reagálunk a globális, multikulturális üzleti környezet változó szükségleteire.
 • Ãsztöneinket fontos partnerként tartjuk számon, és értékeljük több érdekelt fél bevonását a tanulási környezetünkbe.
 • TantárgyfelelÅs közösség vagyunk, és értékeljük az ösztöndíj szerepét a tanítás szerepének erÅsítésében.
 • Ãgy véljük, az üzleti oktatás integrálja a tájékoztatást, a gazdasági, a társadalmi és a környezeti felelÅsséget.
 • Ãrtékeljük más kultúrák és nézÅpontok elismerését.
 • Ãgy véljük, hogy az aktív és együttműködÅ tanulás fontos eszköz a tanulási tapasztalat relevánsabbá, érdekesebbé és hasznosabbá tételében.


Silberman - Az AACSB akkreditációjának egyik vezetŠüzleti iskolája az 5% -a

A Silberman College of Business akkreditálta az AACSB International - a világ legkiválóbb akkreditációs hatósága a kollégiumi iskolák számára. A világ üzleti iskolái kevesebb mint 5% -a rendelkezik AACSB akkreditációval.

A Silberman vezetÅ szerepet tölt be a magas színvonalú, innovatív üzleti vezetÅi képzésben a kar alkalmazott kutatási és szakmai tevékenységei révén, és mostantól világszerte elérhetÅvé válik a diákok világszerte az online üzleti fokozatokon keresztül.


Kiváló üzleti iskola rangsor

Büszkék vagyunk arra, hogy azt mondhatjuk, hogy a Silberman a legjobb üzleti iskola, amelyet függetlenül értékelnek ezek a megbízható források:

 • A Princeton Review a Silberman College-ot a nemzet legjobb üzleti iskolái közé sorolja.
 • US News
 • Eduniversal árak Silberman College, mint a "kiváló üzleti iskola"
 • A kezdeti osztályú árak a Silberman a második helyen állnak csak a New Jersey-i Rutgers Business School-ban.
 • A Silberman Rothman Innovációs és Vállalkozói Intézete, a Deshpande Alapítvány Innovációs Tanulmányi Innovációjának Kiválósága
 • Tax Talent, Inc. aránya Silberman az egyik legjobb 10 mester számviteli MAcc Program által
 • Számviteli fokozat felülvizsgálati díjak Silberman az egyik legjobb 10 legjobb egyetemi számvitel program New Jersey


VezetÅ globális vállalati fenntarthatóság és társadalmi felelÅsségvállalás az ENSZ partnerségén keresztül

2009 óta a Silberman az ENSZ Responsible Management Education (PRME) elvei - az üzleti iskolák globális hálózata, amelyek elkötelezettek az üzleti menedzsment oktatás, a kutatás és a gondolkodás irányításának átalakításán keresztül a tantervek kidolgozása révén. magában foglalja a fenntarthatóságot és a társadalmi felelÅsségvállalást. Minden évben beszámolunk a fejlÅdésünkrÅl.


Online mesterfokozat

A Silberman online mestere a Digital Marketing-ben most lehetÅséget nyújt a diákok országos és világszerte történÅ megszerzésére a Fairleigh Dickinson Egyetemen.

Helyszínek

Madison

Address
Florham Campus 285 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok

Teaneck

Address
Metropolitan Campus 1000 River Road
07666 Teaneck, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok

Akkreditáció

AACSB Accredited