Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Silberman Főiskola

A Silberman College of Business az egyik legmagasabb rangú üzleti iskola, amely egyetemi, kombinált és posztgraduális diplomások, beleértve az MBA, Executive MBA; a mesterképzés az ellátási lánc menedzsment, a számvitel, az adózás és a digitális marketing (online); és diplomás tanúsítványokat.

A Silberman College of Business New Jersey-i diplomája felkészíti Önt arra, hogy vezető szerepet töltsön be az üzleti életben és a vezetésben - valaki, aki etikai perspektívát hoz bármely szakmai környezetbe. Csak kérdezd meg azokat, akik előtte jöttek, és kiemelkedő vezetőkké váltak az üzleti világban. Az üzleti fokozatú tanfolyam első kézből kapja meg az üzleti közösség tapasztalatait, bizonyított módszereket nyújtva pénzügyi és stratégiai elemzésében, általános üzleti tervezésben és megvalósításban.

A Silberman College of Business-től egy üzleti diplomát kereshet, ha három egyetemünk valamelyikében részt vesz, vagy beiratkozik az online mesterünkre a Digital Marketing Degree programba.

New Jersey-ben

 • Florham Campus Madisonban, NJ
 • Metropolitan Campus, Teaneck, NJ

Kanadában

 • Vancouver Campus, Vancouver, Kanada

Az FDU Vancouver Campus, Kanada belvárosában, Vancouver belvárosában, Bachelor's degree programokat kínál üzleti menedzsment és informatika területén.


Küldetésnyilatkozat

A Fairleigh Dickinson Egyetem Silberman Főiskolájának küldetése a mai napig a jövő vezetőinek oktatása iránt elkötelezett tanulás középpontja, hogy felkészítse hallgatóinkat, hogy sikeresek legyenek a globális környezetben és előmozdítsák az üzleti megértést.


Látomás

A Silberman College of Business globálisan, az érdekelt felek és a társaik körében elismerik kiválóságát a tanításban, a szellemi hozzájárulásban és a tudást bővítő programokban, amelyek elősegítik az üzleti menedzsment gyakorlatát. Mi lesz az oktatási és ösztöndíjas üzleti oktatási kiválóság irányítási programja, és lehetővé tesszük hallgatóink számára, hogy hatékonyan működjenek egy kihívásokkal teli és dinamikus multikulturális munkakörnyezetben.


Közös értékek

A Fairleigh Dickinson Egyetem küldetésével összhangban a Silberman Főiskola segít a diákoknak, hogy túléljenek magukon és a dinamikus globális piac elkötelezett életében.

 • Elkötelezettek vagyunk a rendkívül hatékony tanítás mellett, és a diákokat mint tanulók partnerévé teszik.
 • Elkötelezzük magunkat a személyes és szakmai integritás és az etikus magatartás magas színvonalával.
 • Elkötelezettek vagyunk a megfelelő vezetői felelősségvállalás mellett, beleértve a társadalmi, gazdasági és környezeti felelősséget.
 • Eredményorientált és elkötelezettek vagyunk a diákok egyéni és szervezeti sikeréhez.
 • Értékeljük a sokszínűséget, a nyitottságot és a kölcsönös tiszteletet, és úgy véljük, hogy kritikusak a programjaink sikeréhez.
 • Támogatjuk és bátorítjuk hallgatóinkat, oktatóinkat és munkatársainkat, hogy vállaljanak polgári törekvéseket, közösségeket és nagyobb globális megértéseket.
 • Értékeljük a folyamatos fejlesztést, és a diplomások élethosszig tartó és elkötelezett tanulók.
 • Továbbra is reagálunk a globális, multikulturális üzleti környezet változó szükségleteire.
 • Ösztöneinket fontos partnerként tartjuk számon, és értékeljük több érdekelt fél bevonását a tanulási környezetünkbe.
 • Tantárgyfelelős közösség vagyunk, és értékeljük az ösztöndíj szerepét a tanítás szerepének erősítésében.
 • Úgy véljük, az üzleti oktatás integrálja a tájékoztatást, a gazdasági, a társadalmi és a környezeti felelősséget.
 • Értékeljük más kultúrák és nézőpontok elismerését.
 • Úgy véljük, hogy az aktív és együttműködő tanulás fontos eszköz a tanulási tapasztalat relevánsabbá, érdekesebbé és hasznosabbá tételében.


Silberman - Az AACSB akkreditációjának egyik vezető üzleti iskolája az 5% -a

A Silberman College of Business akkreditálta az AACSB International - a világ legkiválóbb akkreditációs hatósága a kollégiumi iskolák számára. A világ üzleti iskolái kevesebb mint 5% -a rendelkezik AACSB akkreditációval.

A Silberman vezető szerepet tölt be a magas színvonalú, innovatív üzleti vezetői képzésben a kar alkalmazott kutatási és szakmai tevékenységei révén, és mostantól világszerte elérhetővé válik a diákok világszerte az online üzleti fokozatokon keresztül.


Kiváló üzleti iskola rangsor

Büszkék vagyunk arra, hogy azt mondhatjuk, hogy a Silberman a legjobb üzleti iskola, amelyet függetlenül értékelnek ezek a megbízható források:

 • A Princeton Review a Silberman College-ot a nemzet legjobb üzleti iskolái közé sorolja.
 • US News
 • Eduniversal árak Silberman College, mint a "kiváló üzleti iskola"
 • A kezdeti osztályú árak a Silberman a második helyen állnak csak a New Jersey-i Rutgers Business School-ban.
 • A Silberman Rothman Innovációs és Vállalkozói Intézete, a Deshpande Alapítvány Innovációs Tanulmányi Innovációjának Kiválósága
 • Tax Talent, Inc. aránya Silberman az egyik legjobb 10 mester számviteli MAcc Program által
 • Számviteli fokozat felülvizsgálati díjak Silberman az egyik legjobb 10 legjobb egyetemi számvitel program New Jersey


Vezető globális vállalati fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás az ENSZ partnerségén keresztül

2009 óta a Silberman az ENSZ Responsible Management Education (PRME) elvei - az üzleti iskolák globális hálózata, amelyek elkötelezettek az üzleti menedzsment oktatás, a kutatás és a gondolkodás irányításának átalakításán keresztül a tantervek kidolgozása révén. magában foglalja a fenntarthatóságot és a társadalmi felelősségvállalást. Minden évben beszámolunk a fejlődésünkről.


Online mesterfokozat

A Silberman online mestere a Digital Marketing-ben most lehetőséget nyújt a diákok országos és világszerte történő megszerzésére a Fairleigh Dickinson Egyetemen.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Az FDU pénzügyminisztereként szilárdan megismerheti a pénzügyi elemzést, a pénzgazdálkodást és a pénzügyi rendszereket. Ön dönthet úgy, hogy koncentrációt folytat a Wealt ... [+]

A Fairleigh Dickinson pénzügyminősége megismerteti Önt a pénzügyi elemzésekkel, pénzügyi menedzsmenttel és pénzügyi rendszerekkel. Ezt a programot a Fairleigh Dickinson Silberman College of Business kínálja a Florham Campus és a Metropolitan Campus helyszíneken. A Főiskola az AACSB International - a Szövetségtől az Advance Collegiate School of Business-hez - nyújt elismert akkreditációt - amely felismeri a kar, a tudományos programok és az erőforrások minőségét. Az amerikai üzleti iskolák kevesebb mint egyharmada rendelkezik az AACSB elismerésével, hozzáadva az egyetemi diplomáját a Fairleigh Dickinson Egyetemen.

Követelmények a Bachelor of Science fokozat a pénzügyminiszter... [-]
Amerikai Egyesült Államok Madison Teaneck
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Az egyetemi számviteli programot a Top 10 Legjobb Egyetemes Számviteli Program New Jersey-ben Számviteli Degree Review, és számos kari nem tekinthető kiemelkedő oktatók a ... [+]

A számviteli végzettség követelményei közé tartozik a hét szükséges kurzus a fő egyetemi és üzleti alaptanterv teljesítéséhez, valamint minimum 121 teljes kredit.

Friss év, akkor bevezető kurzusokat az üzleti, irányítási információs rendszerek és a matematika mellett a fő tanterv és kurzusok a humán és a társadalomtudományok.

A második évben, bevezetni a számviteli kurzusokat és üzleti kurzusokat különböző tudományágakban. A könyvelési fő tanfolyamok súlyos koncentrációja a harmadik évben kezdődik.

Miért kell a számviteli tanulmányokat az FDU-ban?

Tudtad...

Az FDU számviteli hallgatók a # 1, 3 és 5-t a New Jersey-i Certified Public Accountant vizsgán szerezték.A legtöbb könyvelő szakemberek egy évvel a diploma megszerzése előtt kapnak állásajánlatokat.A New Jersey-i Állami Számviteli Társaság (NJSCPA) ösztöndíjat ítél oda az FDU hallgatóknak.Három FDU oktatót az NJSCPA Outstanding Educator Awards díjazottak.A Certified Public Accounting cégek korlátozzák a toborzást csak olyan kollégiumoknak, mint az FDU, amelyek a hallgatókat a Certified Public Accountant vizsga számára minősítik.A 4 1-es kombinált szakok diákjai 5 év alatt diplomázhatnak BS és MS fokozattal.Kötelező tanfolyamokACCT3241 Közepes pénzügyi számvitel IACCT3242 Köztes Pénzügyi Számvitel IIACCT3243 Költségszámítás: Mérés és ellenőrzésACCT3390 Számviteli információs rendszerekACCT4261 Speciális számvitelACCT4263 Könyvvizsgálati koncepciókACCT4267 A szövetségi adózás alapjai... [-]
Amerikai Egyesült Államok Madison Teaneck
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Az üzleti adminisztráció főszereplője az adminisztratív elvek széles körű megértéséhez keres, és ha szeretné, válasszon egy koncentrációs területet a karrier-célok elérés ... [+]

Felajánlja magát a Silberman előrelátó üzleti adminisztrációjának vezetőjévé, hogy egy keresett diplomás legyen. Kiválaszthatja, hogy befejezze az üzleti adminisztráció főbbét koncentrációs terület nélkül vagy anélkül. Az üzleti adminisztráció vezetője lehetőséget ad arra, hogy koncentráljon egy koncentrációs területre olyan fejlett üzleti tanfolyamok segítségével, amelyek segítenek meghatározni készségeit.

A Bachelor of Science programba beiratkozott összes hallgatónak az egyetemi és üzleti alaptantervet az Alsóiskolai Főiskolai Főiskolai Főiskolai Főiskolai Főiskolai Főiskolai Főiskolai Főiskolai Főiskolai Főiskolai Főiskolán... [-]

Amerikai Egyesült Államok Madison Teaneck
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

A Reverman Institute of Innovation és Vállalkozás a Silberman College-ban, a Kiválóság a Tanterv Innováció a Vállalkozói Díjban, ötvözi az osztályterveket és az oktatási ... [+]

A vállalkozók nagy keresletet igényelnek, hiszen a társadalmunk számára fontosak a gazdasági motorok építésében, amelyek segítenek a gazdaság növekedésében. Támogatják a technológiai és társadalmi változásokat, innovációjukat és kreativitásukat pedig a jövőnkre kovácsolják.

A Silberman Rothman Innovációs és Vállalkozói Intézetét, országosan tekintett vállalkozói központot nemrégiben a Deshpande Alapítvány Kiválósági Tanulmányi Innovációs Vállalkozói Díjjal honorálták.

A Rothman Intézet alapképzési vállalkozói programja ötvözi az osztálymunkát és a tájékoztatási programokat, amelyek lehetőséget nyújtanak arra, hogy valódi környezetben megtanulják és gyakorolják a vállalkozást. Alapos és gyakorlati megértést nyújt az üzleti tevékenység megkezdésével és az innováció előmozdításában érintett vállalati környezetben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Madison Teaneck
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Ha a cél az, hogy pozíciót szerezzen a menedzsmentben, akkor ez a nagyvállalat globális üzleti irányítási perspektívát kínál, különös hangsúlyt fektetve az etikára és a f ... [+]

A menedzsment fő célja azoknak a hallgatóknak a megtervezése, akik az első szakmai munkájuk kezdetén használhatják az interperszonális és vezetési készségeket, valamint olyan hosszú távú perspektívát és értékrendet alakíthatnak ki, amely teljes karrierjüket szolgálja.

A menedzsment tanszék kínálata kiemeli:

Az osztálytermi oktatásra vonatkozó megközelítés, amely a hallgatót a tanulási folyamatba vonja beKoncentráció a tudásra és készségekre, amelyek praktikusak és használhatóakOlyan globális perspektíva, amely hangsúlyozza az etikát és a hosszú távú fenntartható üzleti gyakorlatokatA csapat alapú oktatás és tanulás alkalmazása... [-]
Amerikai Egyesült Államok Madison Teaneck
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Marketingképzési programunk célja, hogy előkészítse Önt az értékesítés, a kiskereskedelem, a reklámozás, a termékmenedzsment, a közvetlen marketing és a kutatás területén ... [+]

A marketing szakemberek olyan interdiszciplináris kurzusoknak vannak kitéve, amelyek széleskörű üzleti készségeket fejlesztenek ki. A marketing tananyag célja, hogy felkészítse a hallgatókat az értékesítés, a kiskereskedelem, a reklámozás, a termékmenedzsment, a közvetlen marketing és a kutatás területén. Ez az előkészítés az alapvető marketingkoncepciókon keresztül történik, és karrier-specifikus tanfolyamokkal egészül ki. A tanulási folyamatot projektekkel, esettanulmányokkal és szakmai gyakorlattal bővítik.

Követelmények a BS-re a Marketing fokozatra

A Bachelor of Science fokozatba beiratkozott összes hallgatónak az alább felsorolt ​​legfontosabb követelmények mellett az egyetemi és üzleti alaptantervet be kell fejeznie.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Madison Teaneck
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

FDU Silberman College: Greih Wilson McClain, Accelerated 4+1

FDU Silberman College: Marcela Alzate Gomez, Traditional MBA

Address
Florham Campus 285 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Address
Metropolitan Campus 1000 River Road
07666 Teaneck, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok