Erskine College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Erskine College több mint 180 éve Erskine College fel a hallgatókat a tanulás, a szolgálat és a vezetés életére. Keresztény bölcsészettudományi főiskolaként karrierre oktatjuk a hallgatókat, de ami ennél is fontosabb, felkészítünk életed hívására.

Szigorú, személyre szabott oktatók

Az Erskine-nél személyre szabott élményben lehet része. 19 fő és 27 kiskorú karunkkal karunk segíthet a személyes és karrier céljainak megfelelő tanfolyam testreszabásában. Az osztálylétszám kicsi, ezért a professzorok ismerik hallgatóikat, és mentori kapcsolatokat igyekeznek kiépíteni velük. Bármilyen lehetőségeket is keres - kutatási projekteket, szakmai gyakorlatokat, külső gyakorlatokat, missziós utazásokat vagy külföldi tanulmányi tapasztalatokat -, biztos lehet benne, hogy professzorai azt akarják látni, hogy sikerrel járnak.

129324_1.jpg

Felkészült az életre

Az Erskine felkészíti a hallgatókat mind a munkaerőre, mind a posztgraduális tanulmányokra. A doktori iskolába jelentkezők közül 98% -ot fogadnak be a választott programba.

Miért Erskine?

Erős közösség

Az Erskine több mint 25 hallgatói szervezetet kínál a tudományos tapasztalatok kiegészítésére. Csatlakozhat egy irodalmi társasághoz, amely bizonyos szempontból hasonló a testvériséghez vagy a testvériséghez. Lehet, hogy több titkos társaság egyikébe kerül. A vezetésbe bekapcsolódhat a lakóhelyi élet, a diákönkormányzat vagy más hallgatói szervezetek révén is. Az Erskine nemzedékei óta a társadalmi élet az erős, egész életen át tartó barátságok ápolására összpontosít. Ez egy kis iskola egyik óriási előnye.

129271_IMG_1142.jpg

Versenyezze az atlétikát

Az Erskine 23 sportágat kínál, és duálisan versenyez interkollégiumi szinten az Országos Kollégiumi Atlétikai Szövetség (NCAA) II. Osztályának tagjaként a Conference Carolinas tagjaként, valamint az Országos Keresztény Főiskola Atlétikai Szövetségének (NCCAA) tagjaként. Elkötelezettek vagyunk a sportolók növekedése és fejlődése mellett. Azt akarjuk, hogy versenyképesek legyenek az osztályteremben és a játék terén is.

141092_Soccer.jpg

Hiteles kereszténység

A hit és a tanulás integrálva van az Erskine tantermében, és kiemelt fontosságúvá tesszük hallgatóink lelki növekedését és fejlődését. A hallgatók igénybe vehetik a bibliatanulmányozást, az istentiszteleteket, az ösztöndíjas eseményeket és az egyetemi minisztériumi csoportok által támogatott lelkigyakorlatokat, köztük a baptista kollégista minisztériumokat (BCM), a keresztény sportolók ösztöndíját (FCA) és a református egyetemi ösztöndíjat (RUF).

129327_8.jpg

Egyetemi élet

Az Erskine tágas, 90 hektáros campusa klasszikus és modern létesítményeket egyaránt kínál. A Galloway Tevékenységek Központjában két tornaterem, racquetball pálya, aerobik / súlyzó, mászófal és atlétikai edzőterem található.

Intramural Sport

A hallgatói intramuralis gyakornok vezetésével több társult intramural sportot kínálunk azok számára, akik versenyszelleműek, de szeretnek szórakozni is. A kínálat olyan sportokat tartalmaz, mint a dodgeball, a frizbi, a röplabda és egyebek.

129270_DSC00518.jpg

Campus tevékenységek

A hallgatók örömmel csatlakozhatnak a szórakozáshoz az egész egyetemen végzett tevékenységeinkkel, amelyeket az Erskine Tevékenységek Testülete és a Hallgatói Önkormányzati Egyesület hozott Önök elé. Az apróságok estéitől és az élelmiszer-bingótól a nagyobb eseményekig, mint például a Fall Fest, a Campus Life Office kínál valamit az Ön számára.

129329_12.jpg

Megfizethető oktatás

Az Erskine Financial Aid munkatársai minden családdal külön dolgoznak, hogy pénzügyi tervet készítsenek az egyetem megfizethetővé tétele érdekében. A legtöbb Erskine-hallgató szövetségi, állami és intézményi támogatási forrásokból kap valamilyen pénzügyi támogatást. Évente odaítélik az akadémikusok, az atlétika, a dráma és a zene érdemein alapuló ösztöndíjakat.

129267_DSC_4803.jpg

Helyszínek

Due West

Address
2 Washington St
SC 29639 Due West, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket