Elmira College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Elmira College egy privát, koedukációs Phi Beta Kappa főiskola, Elmira, New York. Az 1855-ben alapított Elmira volt az első női főiskola, amelynek szigorú tanulmányi ideje megegyezett a legjobb férfikollégiumokkal. A „női szemináriumok”, ahogyan akkoriban hívták őket, lényegében dicsőített középiskolák voltak. Ezzel szemben kezdettől fogva az Elmira College szigorú tudományos programokat kínált.

1969-ben koedukálissá vált, ma Elmira mintegy 800 nappali tagozatos, főleg bentlakásos hallgatót vesz be. A Főiskola emelt szintű bizonyítványokat, mesterképzési programokat és nem hiteles tanfolyamokat is kínál a szakmai fejlődéshez. Az Elmira College a Quarry Farm őrzőjeként, ahol Mark Twain évtizedek óta nyaralt és sok legismertebb regényét írta, a Mark Twain Studies Központjának ad otthont, amely a négy országosan elismert Twain-helyszínek egyike, amely kutatási központként szolgál Twain látogatásához. tudósok.

A szabad bölcsészettudományokban alapított Elmira College együttműködési és támogató környezetet biztosít, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy aktív tanulókká, hatékony vezetőkké, felelős közösségi tagokká és globálisan elkötelezett állampolgárokká váljanak. Büszke történelmére és hagyományaira a Főiskola elkötelezett a közösségi elkötelezettség, valamint az intellektuális és személyes növekedés eszményei mellett.

Helyszínek

Elmira

Address
Park Place,1
14901 Elmira, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket