Elizabethtown College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Elizabethtown College

Elkötelezettségünk a Szolgáltatásra való nevelés . Hisszük, hogy a tanulás a leghíresebb, ha mások javára használják, függetlenül a választott pályafutástól. A hallgatókat felkészítjük arra, hogy gazdag életcélúak legyenek, miközben önálló gondolkodást, személyes integritást és társadalmi felelősséget teremtenek. Ezek a tanulás életének alapjai. Támogatjuk a béke, az erőszakmentesség, az emberi méltóság és a társadalmi igazságosság értékeit.

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Elizabethtown College küldetése:

Elizabethtown College transzformatív oktatási élményt nyújt, amely a személyes erősségeket ápolja, és az egész életen át tartó tanulás és a célzott munka iránti szenvedélyét fejleszti.

A transzformatív oktatási tapasztalat

Az Elizabethtown College oktatásának hatása hosszú távú és messzemenő, mert mélyen átalakuló. A diákok megszerzik az elme és a szív új szokásait - néhányat az egyetemi tapasztalatok során, mások a főiskolán kívüli tanulók körében.

138349_ScreenShot2020-07-15at9.52.47AM.png

Oktatásunk tulajdonságai

Oktatási tapasztalatunk ötvözi az ösztöndíj magas színvonalát és négy aláírási attribútumot, amelyek magukban foglalják a tanulóknak a kapcsolatközpontú tanulási közösségben való oktatására vonatkozó kötelezettségvállalásait, a diákjaink nemzetközi és kultúrák közötti perspektívák előmozdítására, a tantermi oktatás gyakorlati tanulási lehetőségekkel való kiegészítésére, és készítsünk diákjainkat célirányos életre és értelmes munkára.

107786_IMG_0500.JPG

Kapcsolatközpontú tanulás

Oktatási programjaink olyan módon vesznek részt a diákoknál, hogy a legmélyebb figyelmet szerezzék, szembesüljenek velük a tanulási tapasztalatokkal, amelyek kényszerítőek, és hívják ki azokat a válaszokat, amelyek túlmutatnak azon, amit még lehetségesnek tartottak. Ebben a tanulási közösségben a karunk tagjaink és más munkatársaink szemléltetik szenvedélyüket a tantárgyaik és a folyamatos tanulás érdekében, hogy diákjaink láthassák, milyen kényszerítő mély elkötelezettség van. A diákok személyes figyelmet kapnak, mivel minden alkalmazott elkötelezi magát, hogy őszinte és őszinte érdeklődését fejezi ki diákjaink oktatási sikere iránt. Főiskolánk osztályai szándékosan kicsiek, hogy támogassák diákjaink egyéni szükségleteit és kihívást jelentenek a növekedésre.

128675_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Nemzetközi és kulturális perspektívák

Az Elizabethtown globalizált tantervet és tananyagot kínál. A tanulási és fejlesztési programok segítik a tanulókat megérteni és hatékonyan együttműködni más kultúrákkal, az élet és a munka globalizációjával. Munkatársaink olyan oktatók és más alkalmazottak, akik a világ minden tájáról érkező országok állampolgárai, akik sokféle nyelvet beszélnek, és akiknek számos kontinensen rengeteg tanulmányi és lakossági tapasztalata van. A diákok más kultúrák diákjai mellett tanulnak. Ráadásul a nemzetközi világgal találkoznak, amikor olyan városokban, mint Harrisburg, Philadelphia, London, Peking és Quito, olyan városokban látogatnak, tanulnak vagy élnek.

138298_ScreenShot2020-07-14at1.02.43PM.png

Tapasztalati tanulás

Az Elizabethtown arra törekszik, hogy bővítse a diákok tanulásának kontextusát azáltal, hogy elősegíti az oktatási tapasztalatokat, amelyeken keresztül a diákok megtanulják a tanulást. A tapasztalati tanulás révén a diákok kifejlesztik az elméletet és a tapasztalatot összekapcsoló alkalmasságot, és jobban felkészültek arra, hogy az egész életük során folytassák a tanulást. Ezek a lehetőségek gyakornoki és externships, terepi elhelyezési feladatok, független és együttműködő kutatási projektek, a szolgáltatás-tanulás és a polgári szerepvállalás, a vezetői fejlesztés és az egyetemi élmény révén érhetők el.

138348_ScreenShot2020-07-15at9.58.27AM.png

Célzott életmunka

Mind a tantervben, mind a tantervben a Kollégium oktatási programja elősegíti az oktatás megértését olyan célú életre, amely a karrierfejlesztést integráló, a diákok fejlődésének holisztikus modelljén alapul; gondolkodás a hivatásról, a jelentésről és az életről; és a civil szerepvállalás iránti elkötelezettség. Ennek eredményeként az Elizabethtown-i diplomások készen állnak a világ jobb helyére. Ezt részben úgy teszik, hogy az egyéni kötelezettségeiket tükröző módon élnek, válaszolnak mások szükségleteire, és értékelik a személyes és etikai integritást.

138297_ScreenShot2020-07-14at1.02.18PM.png

Helyszínek

Elizabethtown

Address
One Alpha Drive
Elizabethtown, PA 17022-2298

17022 Elizabethtown, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok