Elizabethtown College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünknek tekintjük a Nevelés Service. Hisszük, hogy a tanulás a legnemesebb, ha használják mások javára, tekintet nélkül választott pályának. Mi készítjük fel a tanulókat, hogy vezesse gazdag életének célja és értelme, miközben halad a független gondolkodás, a személyes integritás és a társadalmi felelősségvállalás. Ezek az alapjait egy életet a tanulás. A testület támogatja béke értékeinek, az erőszakmentesség, az emberi méltóság és a társadalmi igazságosság.

Egy percben

Elizabethtown College szelektív, független, lakossági koedukált kollégium található vonzó 203 hektáros campus a dél-közép Pennsylvania. A mintegy 1800 egyetemisták jégeső közel 30 állam és 40 külföldi országokban.

történelem

Elizabethtown College bérlésének 1899-ben az egyház tagjai a testvérek, akiket érdekel létrehozó felsőoktatási intézmény számára felekezet Kelet Pennsylvania.

Elhelyezkedés

Elizabethtown, Pennsylvania nyugati részén Lancaster megyében. A Kollégium is egy rövid autóútra található az állam fővárosa, Harrisburg, és népszerű szórakoztató hely, Hershey.

Egyetem

203 hektáros campus egyetemi épületek Lakossági Halls Teljesítmény A helyszínek és Galériák

ACADEMICS

17 egyetemi szervezeti egységek-hez 45 egyetemi szakok, 100+ kiskorúak / koncentrációt és 25 együttműködési programok más intézményekkel Alaptanterv hangsúlyozva a művészetek, humán tudományok és fejleszteni interperszonális kommunikáció, írás, a kreatív gondolkodás és döntéshozatal és problémamegoldó készség 12: 1 diák / kar aránya 18 diák átlagosan egyetemi osztály Ajánlatok Kitüntetések program és több becsület társadalmak Több mint 264.000 kötet forgalomban High Library Négy mester programok

Kar

129 teljes munkaidős oktatók 92 százaléka főállású oktatók hold doktori vagy terminál diplomát területén

Tanuló élet

Körülbelül 1800 egyetemi hallgatók 85 százaléka a diákok élni az egyetemen 80+ klubok és szervezetek

Atlétika

22 NCAA Division III atlétikai csapat Intézményen belüli és klub sport

elismerés

Nevezett a Felsőoktatási Közösségi Szolgáltató Honor Roll Rangsorolva US News & World Report "s" Legjobb főiskolák "az északkeleti Először elkötelezettség a tanítás A "legjobb érték" a régióban Negyedik teljes körében érettségi kollégiumok Tagja a vezetés Konzorcium az Association of American Főiskolák és egyetemek "nemzeti kezdeményezés" Core Kötelezettség: tanulókat oktató személyi és szociális felelősség " Friss diplomás kapott Fulbright, Rhodes és Goldwater ösztöndíjak

Akkreditációs

Közép Államok Bizottság Felsőoktatási, (MSCHE) American Chemical Society for Clinical Lab Services (ACS) Országos Szövetsége iskolák Zene (NASM) Nemzeti Tanács a szociális munkás képzés, (CSWE) Akkreditációs Tanács Occupational Therapy Education (ACOTE) Egyesület a kollégiumi üzleti iskolák és programok, (ACBSP) Műszaki Akkreditációs Bizottság ABET Számítástechnikai Mérnöki és Műszaki

Küldetésünk

Öntött egy elkötelezettség, hogy oktassák a szolgáltatás, Elizabethtown College egy közösség a tanulók szentelt nevelése diákok intellektuális, szociális, esztétikai és etikai számára életének szolgáltatás és a vezetés, mint a világ polgárai. Mint egy átfogó intézmény, a College kínál tanulmányi programok a szabad művészetek, a tudományok és a szakmai tanulmányok. Ötvözi tantermi oktatásra tapasztalati tanulás, ezek a programok előre független gondolkodás, a személyes integritás és a társadalmi felelősség, mint az alapjait egy életre a tanulás. Alapította az egyház tagjai a testvérek, a testület úgy véli, hogy a tanulás a legnemesebb, ha használják mások javára, és megerősíti a béke értékére, az erőszakmentesség, az emberi méltóság és a társadalmi igazságosság.

Átalakító Oktatási gyakorlat

A hatás egy Elizabethtown College oktatás tartós és nagy horderejű, mert mélyen átalakító. A hallgatók szerezzenek új szokások az elme és a szív-egynéhány során az egyetemi tapasztalat, mások, mint a diákok után növekedni főiskolán.

A Minőség a mi oktatási

Oktatási tapasztalatok ötvözi a magas színvonalú ösztöndíj négy aláírás attribútumok, amelyek magukban foglalják a kötelezettségvállalásokat, hogy oktassák a diákok egy kapcsolat-központú tanulási közösség, hogy elősegítse a diákjaink nemzetközi és határokon kulturális perspektívák, hogy kiegészítse tantermi oktatást tapasztalati tanulási lehetőségek , és készítse el a tanulókat a céltudatos életet és értelmes munkát.

Kapcsolat-központú tanulás

Oktatási programok vegyenek részt a diákok módon, hogy elfog a legmélyebb figyelem, szembesíti őket a tanulási tapasztalatok, kényszerítő, és hívja ki őket válaszok túlnyúlnak, amit még ők is gondoltam. Ebben az oktatási közösség, a kar tagjai és más alkalmazottai bizonyítják, hogy szenvedélye a tantárgyak és a folyamatos tanulás lehetőségét, hogy a diákok hogyan kényszerítő mély elkötelezettség. A diákok kapnak személyes figyelmet, mint az összes munkavállaló kötelezettséget kifejező őszinte és valódi érdeklődés az oktatási siker diákjaink. A Főiskola osztályok szándékosan tartják kicsi, hogy támogassa a tanulók egyéni igényeihez és kihívást jelent számukra, hogy nő.

Nemzetközi és Kultúraközi perspektívák

Elizabethtown kínál globalizált tanterv és co-tananyag. Tanulmányi programok és fejlesztési tanulók megértsék és hatékonyan vegyenek részt a más kultúrák és a globalizáció az élet és a munka. Munkatársaink tartalmaz oktatók és egyéb alkalmazottak, akik állampolgárai országban szerte a világon, akik beszélnek a többnyelvűség, és akik számtalan tanulmány és a lakossági tapasztalatok más kontinenseken. A diákok Diákok a más kultúrák. Továbbá, azok találkoznak a nemzetközi világban, amikor meglátogat, tanulmányi vagy városokban él olyan változatos, mint Harrisburg, Philadelphia, London, Peking és Quito.

Tapasztalati tanulás

Elizabethtown igyekszik szélesíteni a kontextusban a hallgatói tanulás elősegítése oktatási tapasztalatok, amelyen keresztül a diákok tanulhatnak. Ezzel tapasztalati tanulás, a diákok fejlesztésére az alkalmassági összekapcsolni elmélet és a tapasztalat, és jobban fel vannak készülve, hogy továbbra is a tanulás egész életen át. Ezek a lehetőségek érhetők el szakmai és externships, mező elhelyezése feladatokat, független és együttműködésen alapuló kutatási projekt, a szolgáltatás-learning és az állampolgári szerepvállalás, vezetői fejlesztés és a campus élvezet.

Céltudatos élet munka

Mind a tanterv és cocurriculum, az Akadémia oktatási program elősegíti annak megértését oktatás életet célra alapuló holisztikus modelljét diákok fejlődését, amely integrálja a szakmai előmenetel; reflexió hivatás értelme és az élet; és elkötelezettség a civil elkötelezettség. Ennek eredményeként, a diplomások Elizabethtown kész arra, hogy a világ egy jobb hely. Ők ezt részben az élő oly módon, hogy az tükrözze az egyéni kötelezettségvállalások, reagáljon a mások szükségleteit, és az érték a személyes és etikus.

Filozófiánk

Elizabethtown College folytat hallgatók dinamikus, integrált tanulási folyamat, amely ötvözi a bölcsészettudományi és a szakmai tanulmányok. Megtámadta felelősséget vállalnak az oktatásban, a diákok Elizabethtown csatlakozzanak egy utazás az ön-átalakítás, amely magában foglalja a szellemi, társadalmi és személyes növekedés.

A testület elkötelezett az oktatás az egész ember egy kapcsolatban központú tanulás közösség, ahol a közös célokat elérni elkötelezettség egy szigorú egyetemi tananyag és átgondolt közös tantervi tapasztalatokat. A diákok arra ösztönzik, hogy dolgozzanak ki, és kihívást jelent a saját értékeit, miközben arra törekszik, hogy megértsék és értékeljék az alternatív perspektívák. Beágyazott egy állandóan változó globális környezetben, a testület elősegíti a fejlődési, együttműködő és összetett jellege tanulás.

Arra törekedett, hogy "nevel szolgáltatás" Elizabethtown College úgy véli, hogy a diákok végre nem nagyobb szolgálatot, mint ők, ha a tudás megosztása és a kreativitás másokkal. Erősítésének lehetőségeit ösztöndíj és a vezetés túlnyúlnak az osztályban, és a diákok megtanulják, aktívan a gyakorlati tapasztalatok és az állampolgári részvétel.

A hatás egy Elizabethtown College oktatás tartós és nagy horderejű, mert mélyen átalakító. A hallgatók szerezzenek új szokások az elme és a szív-egynéhány során az egyetemi tapasztalat, mások, mint a diákok után növekedni főiskolán.

Abban Elizabethtown College, a hallgatók inspirálta, és megtámadta:

Felelősséggel tartozik a szellemi fejlődés, a személyes növekedés és a jólét. A hallgatók megtanulják, hogy erőteljesebben kíváncsiság és megismerjék a képességek, stratégiák és szükséges forrásokat tanulni. Ok, elemzése és vegyen részt a kritikus gondolkodás. A hallgatók teszik, rendszeresen értékelik, és szükség esetén, cáfolni azokat az érveket, és azt állítja, mind a saját és mások. Mutassa átgondolt és artikulált kommunikáció alkalmazásával ismereteket különféle helyzetekben, beleértve írás, beszéd, szövegértés és értelmezés. Értse meg a kreatív folyamat és szerepe az emberi kifejezés, és ápolják a képességét, hogy tájékozott esztétikai ítéleteket. Navigálni a különböző kulturális világnézetek és perspektívák, a felismerés, hogy a különböző referencia-keret befolyás elemzés, kommunikáció és viselkedés. Tedd fényvisszaverő etikai döntéseket és feddhetetlen keresni csak eredményekkel kapcsolatban, a közösségek és a társadalom. Alkalmazni és integrálni a különböző szálak a tanulás és megérteni összeköttetések a folyamat ismeretszerzés és tapasztalat. Határozza meg és ápolják a céltudatosságot, amely inspirálja elkötelezettség értelmes munka szolgáltatás a társadalom számára.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

BA In Business Administration

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Elizabethtown

Tanulmány az egyik legjobb Business Administration program Pennsylvania. A Business Administration fokozat: E-város College nyújt Önnek egy átfogó oktatási és a szilárd alapot meg kell adnia a különböző üzleti és vezetői karrier. [+]

Tanulmány az egyik legjobb Business Administration program Pennsylvaniában. A Business Administration fokozat: E-város College nyújt Önnek egy átfogó oktatási és a szilárd alapot meg kell adnia a különböző üzleti és vezetői karrier. Akár keres, hogy elkezdheti felépíteni saját üzletét, vagy a munka akár irányító, a rugalmas program biztosítja az Ön számára a szükséges ismeretek és üzleti érzéket.

Rugalmas. Specializált. Célorientált.

Előkészítés válni üzleti vezetője igényel széles háttér az üzleti életben, a globális perspektíva, a tudás, a viselkedési és társadalomtudományok, valamint a képesség, hogy mennyiségi technikák a problémák megoldásában. Az üzleti mag, Az Alapprogram és meghatározott mennyiségi követelmények szolgálnak ennek tükrében. A hallgató szert további megértéséhez bizonyos területeken az üzleti koncentrálva egy hat területen: Számviteli, gazdálkodási, vállalkozási, pénzügyi, menedzsment, marketing. ... [-]


BSc

Biológia BSc

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Elizabethtown

A Department of Biology Elizabethtown College kínál kutatási földelt tanterv lehetőséget, hogy folytassa tanulmányait a legkülönbözőbb biológiai kapcsolatos területeken. [+]

A Biológiai Intézete A Elizabethtown College kínál kutatási földelt tanterv lehetőséget, hogy folytassa tanulmányait a legkülönbözőbb biológiai kapcsolatos területeken.

Kis osztálylétszám, még az első félévben, gyakorlati laboratóriumi tapasztalatok, a terepmunka és kutatási lehetőségek felkészülni a világ túl főiskolán, akár érdekel folytat doktori iskola, orvosi iskola, vagy egy olyan kifizetődő munkát!

A diplomát biológia felkészít a doktori iskola és a munkaerő által így a készségek megfigyelni, értelmezni és elemezni a világ körül. Míg az osztály, akkor lehetősége van arra, hogy vegyenek részt a kari felügyelt kutatási, külföldi tanulmányi, és alkalmazza a tantermi tanulás közösségi problémák megoldása. Majd az összeköttetések között minden nap, amit tanulsz, és hogyan lehet használni a készség, hogy előre a területen.... [-]


BSc In Engineering

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Elizabethtown

A Engineering program célja körül figyelmet a az egyes tanulók és a szélessége mérnöki ismeretek és készségek. A Program Oktatási céljai magukba értékeit és céljait Elizabethtown College a jelenlegi és újonnan felmerülő igények az ipar és a társadalom: [+]

A Engineering jelentős egy szigorú program célja, hogy vezet a technikai karrier az iparban vagy egyetemre a mérnöki. A mérnöki diploma koncentrációk műszaki, elektromos, és a fenntartható tervezés által akkreditált Műszaki Bizottsága ABET, 111 Market Place, Suite 1050, Baltimore, MD 21202-4012, telefon: (410) 347-7700. a mérnöki program köré tervezték figyelmet a az egyes tanulók és a szélessége mérnöki ismeretek és készségek. A Program Oktatási céljai magukba értékeit és céljait Elizabethtown College a jelenlegi és újonnan felmerülő igények az ipar és a társadalom: 1) Elizabethtown mérnöki végzettségűek fejlesztése megkülönböztetett pályára a legkülönbözőbb műszaki és nem műszaki területeken, felhasználva a képességek révén kialakított széles mérnöki tananyag egészíti ki erős elkötelezettség a bölcsészettudományi. Különösen a diákok vannak felszerelve tervezésére, fejlesztésére, és az innovatív megoldások kihívást problémákat mezők integrálásával elektromos és mechanikus rendszerek keretében a fenntartható tervezés; 2) A diplomások válnak az ipar és a civil vezetők legyenek a különböző területeken, mint képzett probléma megoldó. Diplomások rendelkeznek a multidiszciplináris háttérrel ahhoz, hogy alakja megoldások és meghatározzák a problémákat, amelyekkel a gyorsan változó világban és a globális piacon; 3) Végzős hallgatók magukévá, és alkalmazkodni a fejlődő technológiák által támogatott kombinációja egy erős alapot a mögöttes elmélet és jártasság a modern mérnöki eszközök. Diplomások rendelkeznek a szükséges ismeretekkel, készségekkel, és motivációt, hogy folytassa a fejlett fok, engedélyezés, mint egy mérnök (PE) vagy tanúsítványok, mint a Leadership Energia és Környezeti tervezés (LEED); 4) A diplomások értékeljük a lehetőséget, hogy felhasználja a szakmai készségek, hogy megfeleljen az igényeinek a helyi közösségek és a közös globális közösség, megtalálni teljesítését... [-]