Eastern Mennonite University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mintegy EMU

EMU oktatás segít a diákoknak felfedezni a célja az életben, és előkészíti, hogy a különbség a közös jó itthon és szerte a világban. EMU szigorú tudósok hangsúlyozzák egy-egy kapcsolatok professzorok, cross-kulturális tudatosság, ellátás létrehozása, és mások szolgálata.

EMU kínál graduális, posztgraduális és szemináriumi programok Mennonitaként Anabaptista szempontból egy gyönyörű környezetben, a gyönyörű Shenandoah Valley.

Hallgatók tanfolyamok fő campus Harrisonburg, Virginia; a mi Lancaster, Pennsylvania helyszínen; online; és szerte a világon keresztül jól ismert cross-kulturális program.

Csak a megfelelő méret

EMU elég kicsi ahhoz, hogy könnyedén megismerni osztálytársai és a tanárok a különböző programok. Professzorok mentorok ismerlek személyesen, és tanácsot ad, 1: 1. Akkor vegyenek részt a különböző tevékenységek, mint a színház, Student Önkormányzatok Szövetsége, campus minisztérium, falakon belüli vagy egyetemközi sport, a zene és a kórus. Mindezek a lehetőséget, hogy többet magadról és fejlesztése értékes tapasztalatokat a jövő folytatódik.

Bölcsészettudományi

Mint egyetemi hallgató, függetlenül a fő, akkor előnyös az érték a bölcsészettudományi oktatás. A munkaadók és a doktori iskolák értékelik a kérelmezők egy bölcsészettudományi oktatás alapja, mert jól lekerekített kritikus gondolkodók és a probléma megoldó, akik széles expozíció kérdések és ötletek a tudományágak és a társadalom.

Az élet a diploma megszerzése után

EMU diplomások többet keresnek, mint egy bizonyos fokú - rájönnek, hogy a célja az életben, és vezet a szervezetek szolgálják a közjót. EMU öregdiák sikeres üzletemberek, fényvisszaverő szakemberek, és a szakemberek. Ezrek voltak jelentős hatással a nemzetközi szolgáltató szervezetek, mint például Mennoniták Központi Bizottsága és mennonita katasztrófa szolgáltatás mellett más felekezeti alapú és világi szolgáltatási programok.

EMU alumna Leymah Gbowee egyike a három nő elnyerte a 2011-es Nobel-békedíjat. Leymah kezdte útját EMU a mi világhírű Nyári Békeépítő Intézet és folytatta keresni a Masters in Conflict átalakulás.

Közel 90% -a GMU grads aki válaszolt alumni felmérések talált munkát tanulmányi területen egy éven belül az érettségi. A munkáltatók felvenni EMU diplomások minden szinten, mert az erős erkölcs és értékek, mások tisztelete, a vágy, hogy tegyen különbséget, a kommunikáció és a kritikus gondolkodás képességeit, és az önbizalom. További információ a graduális siker az érettségi után.

Mi Mennonitaként?

Nem ismeri a Mennonites? Mennonites tartozik a történelmi békeegyházak. Sok EMU diákok érkeznek Mennonitaként Hitletéteményünk, de a többség az EMU diákok érkeznek más hithagyomány. Több tucat vallási csoport képviselteti magát az egyetemen az egész világon. Ez a sokféleség teszi a kultúraközi találkozások az egyetemen, és a tantermekben.

Virginia és Pennsylvania

GMU fő campus és a helyszínen: Lancaster, Pennsylvania, kínál osztályok off-site helyszíneken egyaránt Pennsylvania és Virginia, és számos osztályt (és két fokkal) az interneten. Legyen Ön a mi szép campus a Shenandoah Valley (Harrisonburg, VA) - közel két nemzeti erdők és Shenandoah Nemzeti Park - a mi virágzó tantermekben Lancaster, PA, vagy egy templom Philadelphiában, észre fogod venni a vendéglátó és a közösség, amely oly fontos a GMU-hoz.

EMU úgy ...

GMU közös alapvető értékek középpontjában a keresztény egyetem, mint senki más. A graduális, posztgraduális, szeminárium és más programok a diákokat felkészítsék a szolgálatra és vezet világszerte.

Globális közösség és a kultúrák ismerete

Élünk, egy olyan világ egyre jobban összekapcsolódik. Itt feltesszük magunknak, hogy a mi választási befolyásolják egymást szerte a világon.

Jól ismert a kultúrák programot - több mint három évtizedes múltra visszatekintő - az egyik legerősebb a kultúrák tanulmányi programok az országban. Ez része a mi teszi EMU keresztény egyetem, mint senki más.

Kereszt-kulturális tanulmány - mindig veterán kar és személyzet - a követelmény, hogy a GMU diákok. Néhány részt vehetnek három hetes program a helyi közösségben vagy nagyobb Észak-Amerikában. Néhány eltölteni egy szemesztert a városi Washingtonban részt izgalmas szakmai. Mások eltölteni egy szemesztert egy másik része a világ, gyakran a Közel-Keleten, Közép-és Kelet-Ázsiában, Latin-Amerikában, Afrikában vagy.

Ha már utazott Közép-Amerikában, felkereste a kávébab mezőket, és maradt a küszködő gazdák, elkezded megérteni a nagy képet. Vagy amikor a kultúraközi vizsgálatok elviszi a dél-afrikai város Soweto megismerni a történelem és a hosszan tartó hatása apartheid első kézből, a értelme a empátia mélyült, együtt a megértését összekapcsolt világban.

Fenntarthatóság és Gondoskodás

Az EMU-t gyakorló fenntarthatóság régen "zöld" lett divatos. A energiahatékony épületek közül néhány a legjobb teljesítményt nyújtó egyetemi létesítmények az országban.

A napelem a Hartzler Könyvtár tető volt a legnagyobb napelem telepítése a Virginia állam mikor volt telepítve 2010. A campus kert biztosítja termelni az étkezőben; komposztálható hulladékot a étkezőben táplálja a kertben. A fenntarthatóság beleszőve a tananyag több szinten.

Hit és Fellowship

A hit fontos EMU. Mindannyian utazást együtt - noha lehet, hogy különböző utakat - felé mélyülő hitünk, a tanulás, hogyan éljünk, hogy a hit napról napra, és elérte a tudományos és szakmai célokat.

Körülbelül egyharmada az egyetemi hallgatói szervezet mennonita. Több tucat felekezetek és hithagyomány, és több mint 30 nemzetiség, mind része a GMU család.

Néhány módja egyetemi hallgatók csatlakozni Krisztus az egyetemen tartalmazza: kápolnák egész héten, vasárnap este ünnepségek, imádat a zene, bibliaórák nevelőtanári, és az ima partnerek készek támogatni Önt az egész évben. Más diákok élvezik, hogy egy hálózat részeként a felnőtt tanulók, akik hasonló értékeket és célokat.

Szolgáltatás Egyéb

Elérve, hogy mások is fontos. EMU, akkor részt vesz a közösségi szolgáltatások és talán még találni megváltoztatja az életet. Sok öregdiák csinálni önkéntes szolgálat egy vagy több évre a diploma megszerzése után, vagy akár egy életen át egyházi minisztérium és más segítő szakmák.

Helyszínek

Harrisonburg

Eastern Mennonite University

Address
Eastern Mennonite University
1200 Park Road

22802 Harrisonburg, Virginia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1-800-368-2665

Lancaster

Eastern Mennonite University

Address
Eastern Mennonite University
1846 Charter Lane

17601 Lancaster, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 540-432-4000