Hivatalos Leírás

Mintegy EMU

EMU oktatás segít a diákoknak felfedezni a célja az életben, és előkészíti, hogy a különbség a közös jó itthon és szerte a világban. EMU szigorú tudósok hangsúlyozzák egy-egy kapcsolatok professzorok, cross-kulturális tudatosság, ellátás létrehozása, és mások szolgálata.

EMU kínál graduális, posztgraduális és szemináriumi programok Mennonitaként Anabaptista szempontból egy gyönyörű környezetben, a gyönyörű Shenandoah Valley.

Hallgatók tanfolyamok fő campus Harrisonburg, Virginia; a mi Lancaster, Pennsylvania helyszínen; online; és szerte a világon keresztül jól ismert cross-kulturális program.

Csak a megfelelő méret

EMU elég kicsi ahhoz, hogy könnyedén megismerni osztálytársai és a tanárok a különböző programok. Professzorok mentorok ismerlek személyesen, és tanácsot ad, 1: 1. Akkor vegyenek részt a különböző tevékenységek, mint a színház, Student Önkormányzatok Szövetsége, campus minisztérium, falakon belüli vagy egyetemközi sport, a zene és a kórus. Mindezek a lehetőséget, hogy többet magadról és fejlesztése értékes tapasztalatokat a jövő folytatódik.

Bölcsészettudományi

Mint egyetemi hallgató, függetlenül a fő, akkor előnyös az érték a bölcsészettudományi oktatás. A munkaadók és a doktori iskolák értékelik a kérelmezők egy bölcsészettudományi oktatás alapja, mert jól lekerekített kritikus gondolkodók és a probléma megoldó, akik széles expozíció kérdések és ötletek a tudományágak és a társadalom.

Az élet a diploma megszerzése után

EMU diplomások többet keresnek, mint egy bizonyos fokú - rájönnek, hogy a célja az életben, és vezet a szervezetek szolgálják a közjót. EMU öregdiák sikeres üzletemberek, fényvisszaverő szakemberek, és a szakemberek. Ezrek voltak jelentős hatással a nemzetközi szolgáltató szervezetek, mint például Mennoniták Központi Bizottsága és mennonita katasztrófa szolgáltatás mellett más felekezeti alapú és világi szolgáltatási programok.

EMU alumna Leymah Gbowee egyike a három nő elnyerte a 2011-es Nobel-békedíjat. Leymah kezdte útját EMU a mi világhírű Nyári Békeépítő Intézet és folytatta keresni a Masters in Conflict átalakulás.

Közel 90% -a GMU grads aki válaszolt alumni felmérések talált munkát tanulmányi területen egy éven belül az érettségi. A munkáltatók felvenni EMU diplomások minden szinten, mert az erős erkölcs és értékek, mások tisztelete, a vágy, hogy tegyen különbséget, a kommunikáció és a kritikus gondolkodás képességeit, és az önbizalom. További információ a graduális siker az érettségi után.

Mi Mennonitaként?

Nem ismeri a Mennonites? Mennonites tartozik a történelmi békeegyházak. Sok EMU diákok érkeznek Mennonitaként Hitletéteményünk, de a többség az EMU diákok érkeznek más hithagyomány. Több tucat vallási csoport képviselteti magát az egyetemen az egész világon. Ez a sokféleség teszi a kultúraközi találkozások az egyetemen, és a tantermekben.

Virginia és Pennsylvania

GMU fő campus és a helyszínen: Lancaster, Pennsylvania, kínál osztályok off-site helyszíneken egyaránt Pennsylvania és Virginia, és számos osztályt (és két fokkal) az interneten. Legyen Ön a mi szép campus a Shenandoah Valley (Harrisonburg, VA) - közel két nemzeti erdők és Shenandoah Nemzeti Park - a mi virágzó tantermekben Lancaster, PA, vagy egy templom Philadelphiában, észre fogod venni a vendéglátó és a közösség, amely oly fontos a GMU-hoz.

EMU úgy ...

GMU közös alapvető értékek középpontjában a keresztény egyetem, mint senki más. A graduális, posztgraduális, szeminárium és más programok a diákokat felkészítsék a szolgálatra és vezet világszerte.

Globális közösség és a kultúrák ismerete

Élünk, egy olyan világ egyre jobban összekapcsolódik. Itt feltesszük magunknak, hogy a mi választási befolyásolják egymást szerte a világon.

Jól ismert a kultúrák programot - több mint három évtizedes múltra visszatekintő - az egyik legerősebb a kultúrák tanulmányi programok az országban. Ez része a mi teszi EMU keresztény egyetem, mint senki más.

Kereszt-kulturális tanulmány - mindig veterán kar és személyzet - a követelmény, hogy a GMU diákok. Néhány részt vehetnek három hetes program a helyi közösségben vagy nagyobb Észak-Amerikában. Néhány eltölteni egy szemesztert a városi Washingtonban részt izgalmas szakmai. Mások eltölteni egy szemesztert egy másik része a világ, gyakran a Közel-Keleten, Közép-és Kelet-Ázsiában, Latin-Amerikában, Afrikában vagy.

Ha már utazott Közép-Amerikában, felkereste a kávébab mezőket, és maradt a küszködő gazdák, elkezded megérteni a nagy képet. Vagy amikor a kultúraközi vizsgálatok elviszi a dél-afrikai város Soweto megismerni a történelem és a hosszan tartó hatása apartheid első kézből, a értelme a empátia mélyült, együtt a megértését összekapcsolt világban.

Fenntarthatóság és Gondoskodás

Az EMU-t gyakorló fenntarthatóság régen "zöld" lett divatos. A energiahatékony épületek közül néhány a legjobb teljesítményt nyújtó egyetemi létesítmények az országban.

A napelem a Hartzler Könyvtár tető volt a legnagyobb napelem telepítése a Virginia állam mikor volt telepítve 2010. A campus kert biztosítja termelni az étkezőben; komposztálható hulladékot a étkezőben táplálja a kertben. A fenntarthatóság beleszőve a tananyag több szinten.

Hit és Fellowship

A hit fontos EMU. Mindannyian utazást együtt - noha lehet, hogy különböző utakat - felé mélyülő hitünk, a tanulás, hogyan éljünk, hogy a hit napról napra, és elérte a tudományos és szakmai célokat.

Körülbelül egyharmada az egyetemi hallgatói szervezet mennonita. Több tucat felekezetek és hithagyomány, és több mint 30 nemzetiség, mind része a GMU család.

Néhány módja egyetemi hallgatók csatlakozni Krisztus az egyetemen tartalmazza: kápolnák egész héten, vasárnap este ünnepségek, imádat a zene, bibliaórák nevelőtanári, és az ima partnerek készek támogatni Önt az egész évben. Más diákok élvezik, hogy egy hálózat részeként a felnőtt tanulók, akik hasonló értékeket és célokat.

Szolgáltatás Egyéb

Elérve, hogy mások is fontos. EMU, akkor részt vesz a közösségi szolgáltatások és talán még találni megváltoztatja az életet. Sok öregdiák csinálni önkéntes szolgálat egy vagy több évre a diploma megszerzése után, vagy akár egy életen át egyházi minisztérium és más segítő szakmák.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Eastern Mennonite University

EMU kémia és biokémia programok szilárd alapot nyújt a négy fő területen a kémia: szerves, analitikai, fizikai és biológiai kémia. ... [+]

Kémia Program EMU

EMU kémia és biokémia programok szilárd alapot nyújt a négy fő területen a kémia: szerves, analitikai, fizikai és biológiai kémia.

Példák kutatások a kémia hallgatók és oktatók EMU változatosak, de van két dolog közös: teremtés ellátás és a kémia a közjó. Diákok, akik a projekt több mint egy nyári általában látni egészen a befejezéséig, és megosszák eredményeket a tudományos folyóiratokban.

Az elmúlt 10 évben több mint 90% -a GMU diákok, akik elvégezték EMU előtti orvosi programot fogadtak el az orvosi egyetemre, míg az országos átlag 49%.

Globálisan tisztában tudósok

A kis Christian bölcsészettudományi főiskola oktatja a diákokat, hogy szolgálja, és vezet a globális környezetben, hangsúlyozva a fenntarthatóság, a béketeremtés és a közösség. Minden EMU tanuló vesz részt a kultúrák tanulmány, legyen az egy szemesztert külföldön, egy három hetes nyári élmény, vagy egy szakmai keresztül Washington közösségi Tudós Központ DC Global figyelmet a sikerhez az üzleti életben, az orvosi gyakorlatban és az iparban .... [-]

Amerikai Egyesült Államok Harrisonburg Lancaster
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Eastern Mennonite University

A digitális média jelentős összpontosít metszéspontjában az internet, a digitális video-, audio- és fényképezés belül egyre tömb szállítási rendszerek. ... [+]

A vizuális és kommunikációs Művészeti Tanszék (VACA) kínál nagy kiadók a stúdió művészeti, művészeti oktatás, a kommunikáció, a digitális média és a fényképezés. Ezek szakon készítenie a hallgatókat arra, hogy szakmai munkát a különböző karrier, és folytassa diplomás munka egy sor programot.

A nagy kiadók a hallgatókat, hogy mozogni kényelmesen a stúdió, a galéria, a mezőre, és a képernyőre a kreatív tevékenységek. Kíváncsi szakmai lehetőségeit EMU alums? Látogassa meg VACA karrier oldal ..

Szakon és kiskorúak Art nagyobb és művészeti képzési hozzájárulás

Felkészíti a diákokat, akik folytatni professzionális művészeti vonatkozású karrier, független művészeti munka és diplomás munka művészet. A művészet nagy széles skáláját kínálja a stúdió művészeti lehetőségek után a diákok befejezni alaptanterv.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Harrisonburg Lancaster
Szeptember 2020
Angol
Nappali
50 órák
Campus
Bővebben magyarul
Eastern Mennonite University

A szakértői kar venni a gyakorlati oktatását a mérnöki, és a top-os műszaki oktatás belül Christian bölcsészettudomány összefüggésben. ... [+]

Mérnöki Tanulmányok: Számítógép és mechanikai

A szakértői kar venni a gyakorlati oktatását a mérnöki, és a top-os műszaki oktatás belül Christian bölcsészettudomány összefüggésben.

Ebben a programban, szigorú tudósok és a fejlett problémamegoldó konvergálnak értékekkel, mint a fenntarthatóság és a határokon kulturális tudatosság. GMU STEM diplomások gyakran úgy érzik, többet elő a doktori iskola vagy munkahely, mint társaik a nagyobb intézményekben.

mérnöki létesítmények

GMU kitöltésével $ 4.000.000 felújítása a Suter Science Center, amely a ház egy gyors prototípus labor 3-D nyomtatók, számítógépes tervezés labor; mérnöki támogatás labor, és terek kari / diák együttműködést támogató mérnöki és egyéb STEM programokat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Harrisonburg Lancaster
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Eastern Mennonite University

Ha érdekel a biológia, ha érdekel az életben. Emberek, állatok, erdők, patakok és a talaj ... ezek alanyai aggodalomra, és lenyűgöző. ... [+]

Tanulmányok Biológia EMU

Ha érdekel a biológia, ha érdekel az életben. Emberek, állatok, erdők, patakok és a talaj ... ezek alanyai aggodalomra, és lenyűgöző.

EMU akkor dolgozik egymás mellett másokkal, akik osztoznak az érdeklődését, ahogy végezzen kísérleteket, az adatok elemzését, tanulmány ábrákat, vita kérdéseiben és tanulmányi kirándulások. Biológia diákok a kiváltság dolgozó kari kutatási projektek a biológiában.

Néhány példa a közelmúltból a hallgatók kutatási projekteket tartalmazhatnak a genetika az öregedés, a hatása a magas sótartalmú diéta a magas vérnyomás, az ökológiai termelés áfonya, és nyomon követésének módszerei kókusz orrszarvú bogarak azok párzási.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Harrisonburg
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Eastern Mennonite University

Csatlakozz a campus, ahol a béke és az igazságosság egy nagy része a beszélgetés a tudományágak. Válassza ki, hogy nagy a béketeremtés, valamint fejlesztési és akkor ásni ... [+]

Béke- és fejlesztési Major

Csatlakozz a campus, ahol a béke és az igazságosság egy nagy része a beszélgetés a tudományágak. Válassza ki, hogy nagy a béketeremtés, valamint fejlesztési és akkor ásni mélyen a bonyolult munka a társadalmi változás. Program professzorok éltek nemzetközileg elkötelezetten dolgoznak az igazságért itthon és szerte a világon.

EMU egyetemi jelentős egyedülálló gazdagítják a jelenléte a Center for Justice és béketeremtés az egyetemen, amely felhívja a békét szakemberek a világ minden tájáról.

A fő béketeremtésben és fejlesztése áll 52-54 SH.

A béketeremtés, valamint fejlesztési fő felkészíti a tanulókat a szakmai gyakorlat területén a béketeremtés, valamint a nemzetközi és a közösség fejlődését. Arra összpontosít, hogy megértést és előmozdítsák a konstruktív társadalmi változások felé, a béke, az igazságosság és a jólét az emberek helyzetekben a konfliktus sújtotta, a szegénység és az egyenlőtlenség.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Harrisonburg Lancaster
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Eastern Mennonite University

EMU Biblia és a vallás a diákok ásni mélyen a Szentírás, nem a saját lelki képzés a munka, és megtalálja a célja az életben, mint Jézus követői; válnak felszerelve szolgá ... [+]

Biblia és vallás EMU

EMU Biblia és a vallás a diákok ásni mélyen a Szentírás, nem a saját lelki képzés a munka, és megtalálja a célja az életben, mint Jézus követői; válnak felszerelve szolgálja a közjót közel van a haza és az egész világon.

Mint egy diplomás, akkor kész részt venni szemináriumban vagy posztgraduális tanulmányokat, vagy azonnal megkezdődik szolgálni a templomokban, szolgáltató szervezetek, iskolák, kórházak, és a közösségi szervezetek. Lesz fejleszteni öntudata és készségek, hogy a különbség egy elkötelezettség Anabaptista mennonita értékeit a kultúrák közötti megértés, gondoskodás létrehozását, erőszakmentes béketeremtés, valamint mások szolgálata, mint Jézus mintájára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Harrisonburg Lancaster
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Eastern Mennonite University

EMU, akkor kap egy remek tudományos oktatás köszönhetően professzorok, akik szakértők a saját területén, és a jól lekerekített, interdiszciplináris tanulási megközelítés. ... [+]

Környezeti fenntarthatóság Major

EMU, akkor kap egy remek tudományos oktatás köszönhetően professzorok, akik szakértők a saját területén, és a jól lekerekített, interdiszciplináris tanulási megközelítés. Ez része annak, amit tesz EMU keresztény egyetem, mint senki más.

Környezeti fenntarthatóság szakon tanulni, hogy igazán megérteni a természetét környezetvédelmi kutatás és kérdések tanfolyamot a különböző tudományágak. Biológia, a szociológia és a béketeremtés professzorok szorosan működjenek együtt a környezeti fenntarthatóság tanfolyamok, szövés előrelátó fenntarthatósági gyakorlat kérdéseivel a nemzetközi és a közösség fejlődését és megőrzése.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Harrisonburg Lancaster
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Eastern Mennonite University

EMU számítástechnika program célja, hogy készítsen képzett számítástechnikai szakemberek tekintetében a kulturális és társadalmi hatása számítási technológiák a modern gl ... [+]

számítástechnika

EMU számítástechnika program célja, hogy készítsen képzett számítástechnikai szakemberek tekintetében a kulturális és társadalmi hatása számítási technológiák a modern globális közösségben.

A teljes tananyag célja, hogy megfeleljen az ACM 2013 Curriculum irányelveket. Az osztály együttműködik az Intézet tanúsítása számítástechnikai szakemberek ajánlani két lehetséges igazolásait befejezésekor mindkét fokú és sikeres a CS2013 vizsga. Diákok, akik pontszám 50% -os vagy magasabb mindkét része a vizsga jogosult a ICCP Certified Computer Science Associate igazolvány. Diákok, akik pontszám 70% -os vagy magasabb jogosultak az ICCP Certified Computer Scientist - mastery szintet.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Harrisonburg Lancaster
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Eastern Mennonite University

EMU keresztény bölcsészettudományi főiskola szentelt mennonita értékeit a béketeremtés és a szolgáltatás. Tanulmányozzuk a történelem egy globális nézőpontból, amely kiem ... [+]

History ... a történet az emberiség

EMU keresztény bölcsészettudományi főiskola szentelt mennonita értékeit a béketeremtés és a szolgáltatás. Tanulmányozzuk a történelem egy globális nézőpontból, amely kiemeli, hogy szükségünk van egymásra. Tanulmány a történelem velünk, és mi elemezzük az emberi tapasztalatok révén a béke és az igazság objektív.

History udvarunkban

A campus csak két óra mindkét Washington, DC, az ország fővárosa, és a Richmond, a Konföderációs fővárosban. Mi is közel számos más történelmi helyek a történelemben gazdag Virginia, ideértve az egyedi Museum of American Frontier Culture közeli Staunton, sok polgárháborúban harctereken, és a Nemzeti Park Szolgálat történelmi Sklyine meghajtó.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Harrisonburg Lancaster
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Eastern Mennonite University

EMU elkészítjük Önnek, hogy sikeres legyen, hogy támogassák a közjó és hogy aktív vezető a mai piacon. A professzorok segít növelni az üzleti tudás, megtanulják a fontos ... [+]

Üzlet és Gazdaságtudomány Business Administration Major

EMU elkészítjük Önnek, hogy sikeres legyen, hogy támogassák a közjó és hogy aktív vezető a mai piacon. A professzorok segít növelni az üzleti tudás, megtanulják a fontos gyakorlati készségek, és dolgozzon ki egy értékalapú megközelítés az üzleti és menedzsment.

A diplomások megérteni az értékét az emberek az üzleti életben, és tudja, milyen fontos találkozó gazdasági igény, hogy az állam a világon, és a béketeremtés terén folyamatban. Elkötelezettek vagyunk a kiválóság, az etika és a társadalmi igazságosság, és javasoljuk tanulmány a tudományágak, a hangsúly a fenntarthatóság, és a fejlesztés a globális perspektíva. EMU Ön:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Harrisonburg Lancaster
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Start your Journey!

Welcome to Eastern Mennonite!

Campus Tour

Student Life