East-West University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

East-West University egyedülálló helyet foglal el a felsőoktatási intézmények között Chicagóban és a régióban. Kelet-Nyugat az ország egyik legmagasabb érettségi iskolájába jutó hallgatók aránya az egyik legnagyobb.

Küldetésünk a kiválóság elérése releváns, hatékony és kényelmes oktatás révén - egyenlő oktatási lehetőség minden faji, etnikai és társadalmi-gazdasági csoport számára; A bölcsészettudományok, valamint a munkával és a karrierhez kapcsolódó szakmai oktatásnak a modern idők szolgáltató gazdaságához igazodó programajánlatai; Az emberiség szolgálata globális, multikulturális és jövőorientált perspektívával.

East-West University oktatja a hallgatókat, hogy vegyenek részt egy globális társadalomban. A sokszínűség úttörőjeként az egyetem tudományos és szellemi lehetőségeket nyit meg a különböző hátterű, etnikumú és vallású hallgatók előtt. A kar tagjai szigorú tanulmányokba és kutatásokba vonják be a hallgatókat, a hallgatók pedig tantermi tapasztalataikat szakmai környezetben szerzett tapasztalatokkal egészítik ki.

Az Egyetem elsősorban azért jött létre, hogy megőrizze, kiterjessze és integrálja és továbbítsa az emberek tudását önmagukról, az univerzumról és a Teremtőjükről. Arra törekszik, hogy fejlettjeiben fejlessze az emberi örökségből fakadó bölcsességet, a felfedezéshez vezető vizsgálódás szellemét és az odaadás érzését, amely az emberiség szolgálatában áll. Arra ösztönzi a hallgatókat, hogy folytassák a természetes és természetfeletti igazságokat, és felszívják a késztetést a teljesebb és eredményesebb életre.

Helyszínek

Chicago

Address
South Michigan Avenue,816
60605 Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: