East Tennessee State University - Bachelor Programs

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Campus

Szívében Johnson City, ETSU fő campus ül 340 hektáron árnyékában Buffalo és a Cherokee-hegység.

Az egész ETSU campus majd át több mint 80 épület, köztük a tudományos és oktatási létesítmények, rendkívüli könyvtár, state-of-the-art kollégiumok és atlétikai létesítmények, és még egy obszervatórium és egy szabadtéri amfiteátrum.

A központ területe campus a közelmúltban átalakult, mint a közúti és parkolókat is ki, hogy megteremtse a Quad, a szép új, zöld terület, amely otthont ad a Veterans Memorial. 2014 elején, ETSU megnyílik egy új diák parkolóház, hogy növeli a több mint 1200 további parkolóhelyek.

Amellett, hogy a fő campus ETSU az eszközök, a VA campus az utca túloldalán, a campus Kingsport, Elizabethton és Sevierville, és több műholdas lehetőségek a környéken így az oktatás és a források a régióban.

Otthonunk

ETSU a főépületben található, Johnson City, Tennessee, ahol a lakosság száma 61.990. Johnson City található az északkeleti sarokban az állam által határolt Virginia és Észak-Karolinában.

Johnson City valamit ajánlani mindenkinek, és fellebbezést az érdekek lehet, hogy. Számos étterem, zenei rendezvény, multi-screen digitális mozik, egy virágzó közösség színház, és számos fesztiválon, hogy töltse ki az éjszaka a városban.

Ezen kívül, Johnson City csak egy napi autóútra a fele az USA lakosságának. ETSU van egy nagy jelen a helyi gazdaság, így Johnson City az érzésem, egy "egyetemi város", hanem egy barátságos, alacsony bűnözés közösség és a szép környezetet, hogy érzi magát, mint otthon, mint egy hosszabb nyaralás.

Történetünk

ETSU-ben alakult 1911-ben, mint Kelet-Tennessee State Normal School, hogy oktassák tanárok.

East Tennessee State hivatalosan is a főiskola 1925, amikor megváltoztatta a nevét, hogy Kelet-Tennessee State Teachers College, később egyre akkreditáció a déli Szövetsége főiskolák és középiskolák 1927. 1943-ban, Kelet-Tennessee State Teachers College-ben bővült a főiskolai és egy sor, bölcsészettudomány kínálatát, egyre Kelet-Tennessee State College. A főiskola egyetemmé vált 1963-ban, és elfogadta a név is tart ma.

ETSU ment keresztül sok változás a kezdetektől fogva. Az megbízatása 9 elnökök ETSU nőtt magába foglalja a 11. főiskolák felhasználásával 4 egyetemen és több műholdas létesítmények. Között a főiskolák a Tennessee Igazgatóság Regents csak College of Medicine, alapították 1974-ben, és a magánfinanszírozású College of Pharmacy, amely elismerte, hogy az első osztály 2007. Az évek ETSU nőtt, nem csak fizikailag, hanem szinte keresztül online jelenlét. ETSU nyitotta meg első távoktatási kurzus 1990-ben. ETSU felajánlotta az első online tanfolyam 1995-ben, és az első teljesen online program 2001-ben, az első egyes, a Tennessee államban. ETSU Online azóta nőtt is közel 500 tanfolyamok és 45 teljesen online szak koncentrációjának és bizonyítványokat az őszi 2013.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BBA

BBA - Számviteli Fő

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Johnson City

A tanulmány a számviteli elmélet és eljárások alapjául szolgáló pénzügyi kimutatás elkészítése. További témák közé tartozik az elszámoltathatóság, a pénzügyi ellenőrzés, a pénzügyi kimutatások elemzése, és a jövedelemadó elszámolás. [+]

Számviteli Major, BBA Általános Program információ ETSU felsőfokig követelmények

Írás: diákok ki kell töltenie egy legalább négy írás-intenzív kurzusok. Legalább két ilyen tanfolyamokat kell a fő kutatási területe. Legalább két, a négy tanfolyamok kell lennie a 3000-4000 szinten. Szóbeli kommunikáció: diákok ki kell töltenie egy legalább két szóbeli kommunikáció-intenzív kurzusok. Legalább egy ilyen tanfolyamokat kell a fő kutatási területe. Informatikai technológia: diákok meg kell felelnie az informatikai nyelvvizsga vagy sikeres teljesítéséhez CSCI 1100 - Információtechnológia használata során az első naptári évben vagy azt megelőzően felhalmozódó 33 félévben hitelek ETSU. Ezen felül a diákok ki kell töltenie legalább egy informatikai technológia-intenzív tanfolyam a fő kutatási területe. Transzfer a diákok is a csökkentett számú intensives. Lásd ETSU felsőfokig követelmények részleteit.... [-]


Üzleti Adminisztráció Bachelor

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Johnson City

[+]

Üzleti Adminisztráció Bachelor VISION Az elképzelés a College of Business és Technológiai kell országosan elismert vezető szerepet tölt be a minőségi oktatás az alkalmazott tudományok, az üzleti és a technológia a régióban. küldetés A misszió a College of Business and Technology az, hogy a minőségi oktatás és előmozdítására és támogatására a gazdasági és a műszaki fejlődés a régióban. Által Biztosítása a hallgatók a szükséges ismeretek, készségek és képességek, hogy javítsák előmeneteli lehetőségek és ösztönzi az élethosszig tartó tanulás. Az ismeretek bővítése a tudományos és szakmai közösségek a kutatás, kreatív és tudományos tevékenység. Támogatást és vezetés a megyék, a főiskola, az egyetem, az üzleti és a civil közösségek és a szakma. Fejlesztése és partnerségek támogatása az üzleti, ipari, kormányzati és a felsőoktatás. Célok Annak érdekében, hogy kiváló minőségű, tanuló-központú oktatási tapasztalat. Toborzása, megtartása és támogassa a magas színvonalú oktatók és dolgozók. Elősegítése és támogatása a régió gazdasági, műszaki és szakmai fejlődés. Erősíteni kell a szerepét CBAT Tanácsadó Testület. Fejlesztése és előmozdítása partnerségeket az egyének, üzleti, ipari, kormányzati és a felsőoktatás. [-]

BSc

Bachelor Of Science In Számítástechnikai

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Johnson City

Ez a program a diákok egy erős háttérrel rendelkező programozás, design, számítógépes szervezés, adatbázis-kezelés, a hálózatépítés és a szoftverfejlesztés. [+]

Bachelor of Science in Computing A ETSU Department of Computing egyetemi programot kínál három koncentrációt: számítástechnika Információs Rendszerek Az információs technológia A koncentrációk megosztani alapvető számítástechnikai tanfolyamok, hogy a diákok egy erős háttérrel rendelkező programozás, design, számítógépes szervezés, adatbázis-kezelés, a hálózatépítés és a szoftverfejlesztés. Hangsúlyozzák, a gyakorlati készségek szükségesek a sikerhez a pályára a számítástechnika, beleértve a műszaki ismeretek, írásbeli és szóbeli kommunikáció, projektmenedzsment, és a csapatmunka. Diplomások munka az egész régióban és a nemzet, a rendkívül versenyképes fizetést, és a legkülönbözőbb iparágakban. Ezen kívül, sok a diplomások tovább, hogy további vizsgálatok, többek között a tanszék mesterképzés. Minden egyetemi koncentráció által akkreditált Computing Akkreditációs Bizottság (CAC) ABET, egy akkreditációs testület által elismert Tanács Felsőoktatási Akkreditációs (CASA). Függetlenül attól, hogy a koncentráció, számítástechnikai szakon kap egy erős liberális művészeti háttérrel mellett a nagyobb természetesen a munka. Egyetemi Computer Science Koncentráció A Computer Science (CS) koncentráció kiegészíti a Computing alaptanterv tanfolyamok az objektum-orientált programozás és tervezés, számítógépes architektúrák és operációs rendszerek. A koncentráció azt is előírja, 17 óra, a matematika, köztük egy matematikai természetesen az osztályon belül (CSCI 1900), valamint a matematika sorozat szükséges a matematika szakon. Ez a koncentráció célja a diákok, akik szeretnék tudásukat egy tudományos, mérnöki vagy matematikai környezetet, vagy azoknak, akik tervezik diplomás munkát a számítógép-tudomány vagy alkalmazott számítógépes matematika. Egyetemi Információs Rendszerek Koncentráció Az információs rendszerek (IS) koncentráció kiegészíti a Computing alaptanterv tanfolyamok a vállalati információs rendszerek és üzleti folyamatok. A koncentráció azt is előírja, hogy a hangsúly a menedzsment vagy számvitel. Ez a koncentráció célja a... [-]

Bs - Biológia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Johnson City

A Tanszék Biológiai Tudományok kínál a súlyos biológia vezető Bachelor of Science fokozatot. A fő célja a diákok, akik tervezik, hogy adja meg e szakmáknak a biológia. [+]

Biológia Major

A Tanszék Biológiai Tudományok kínál a súlyos biológia vezető Bachelor of Science fokozatot. A fő célja a diákok, akik tervezik, hogy meg egy ilyen szakma például a biológia, biokémia, tudományos oktatás, az orvostudomány, állatorvos-tudomány, mezőgazdaság, megőrzése, és az ipar. Egyes kurzusok megfelelő lehet a diákok más tudományterületek, aki szeretne megismerkedni a jelenségek az élő szervezetekre. A részleg a Master of Science in biológia, és részt vesz a PhD Biomedical Sciences keresztül Quillen College of Medicine. További információk a doktori programok tartalmazzák a Graduate katalógus.

Egyetemi kutatási lehetőségek ... [-]