Dominican University of California

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Dominican University of California egy független egyetem, amely a szabad művészetek legjobbjait kínálja, szigorú szakmai oktatással kombinálva. Az 1890-ben alapított Dominikai Köztársaság évszázados hírnevet élvez az ösztöndíjak, a kutatás és a közösségi kapcsolatfelvétel területén.

Az egyetem több mint 60 tudományos programot kínál, amelyek tükrözik a kar és a hallgatók sokszínűségét és kreativitását.

Több mint 1800 egyetemet végzett és egyetemi hallgatók, valamint a diákok 10: 1 arányú hallgatói aránya mellett a Dominican sikeresen ötvözi a kisebb iskolákkal kapcsolatos személyes figyelmet egy nagyobb egyetem tudományos forrásaihoz.

Brooke Cagle / Unsplash

Küldetés

A Dominikánus oktatja és felkészíti a diákokat arra, hogy etikus vezetők és társadalmilag felelős globális állampolgárok legyenek, akik beépítik életükbe a Dominikánus tanulmányi, gondolkodási, közösségbeli és szolgálati értékeket. Az Egyetem elkötelezett a sokszínűség, a fenntarthatóság és a bölcsészettudományok, a tudományok és a szakmai programok integrálása iránt. Hírek megtekintése

Akadémiai élet

US News

A dominikánus interdiszciplináris tanulmányokra összpontosító kihívást jelent a tudományos környezet. A tudományokban az egyetem kiválóan alkalmazza az egyetemi hallgatókat kifinomult kutatási projektekben, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy nemzeti akadémiai konferenciákon jelenjenek meg, és karrier mentoraikkel együtt publikálják a szakértői folyóiratokban.

A humán tudományokban a diákok kombinálhatják a táncot és a zenei teljesítményt a filozófia, az irodalom, a világ kultúrái és a vallás tanulmányozásával. A dominikánál az üzleti életben, az oktatásban és az ápolásban is széles körű egyetemi hallgatók állnak rendelkezésre, ezen a területen a végzős kínálat mellett tanácsadási pszichológia és foglalkozási terápia is.

Becca Tapert / Unsplash

Dominikai sokszínűség

A diákok az Egyesült Államokból érkeznek, bár elsősorban a Bay Area és az Észak-Kaliforniából, valamint 18 külföldi országból származnak, köztük Brazília, Kína, Írország, Japán, Oroszország, Spanyolország, Tajvan, Thaiföld és Törökország. A dominikánus hallgatók több mint 92 százaléka kap pénzügyi támogatást. A kis osztályméretek biztosítják, hogy minden diák személyes útmutatást kap a kar mentoraitól.

Atlétika

A Dominikán 12 interkolekuláris programot kínál férfi és női kosárlabda, férfi és női foci, férfi és női golf, férfi és női cross country, női röplabda, férfi lacrosse, női softball és női tenisz.

A modern Conlan Center 2000-es megnyitása óta a dominikánus hatalmas sikert aratott az atlétikai versenyben. 2007-2008 között a férfi kosárlabda csapat nyerte meg az ötödik Cal Pac Conference bajnokságot hat év alatt. A női röplabda és a női foci csapatok is megnyerte a Cal Pac konferencia-bajnokságot 2007-2008 között.

2009-2010-ben a dominika a NAIA-ról az NCAA II. Osztályba került a Pacific West konferencia tagjaként, és 2011-12-ben a teljes NCAA II-es tagjává vált. A férfi lacrosse a Western Intercollegiate Lacrosse Association (WILA) tagja.

Helyszínek

San Rafael

Dominican University of California

Telefonszám
(415) 457-4440