Richard T. Doermer School of Business - Indiana University-Purdue University, Fort Wayne

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

A legtöbb felsőoktatási intézmény benyújtja az intézményi akkreditáció, amely ellenőrzi, hogy van egyfajta állandóság révén tégla és habarcs, visszatérő költségvetések, és állandó kari vonalak. Az alapvető cél az intézményi akkreditáció megkülönböztetni jogos felsőoktatási intézmények opportunista vállalkozások célja, hogy kihasználják a piaci potenciál eladni diplomát. Ez a fajta akkreditáció kapjuk a Midwest régióban a North Central Association of főiskolák és egyetemek. IPFW kapott ilyen intézményi akkreditációt North Central.

A legjobb iskolák

Intézményi akkreditáció nem vizsgálja a sajátosságait bizonyos szakok, és mint ilyen, meg kell különböztetni a szakmai akkreditációt, amely a program specifikus. Azok az iskolák egy egyetem ismert szakmai iskolák, mint például egy üzleti iskola, elkülönülő ügynökségek szakmai akkreditációt az egyes programok.

A premier szervezet, amely az üzleti programok akkreditációja AACSB International - A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business, ami megy az egyszerű azonosítója AACSB. Az alapvető célja AACSB akkreditáció, hogy olyan infrastruktúrát egy folyamatosan javítja a tanulási környezet minőségbiztosítási mechanizmus üzleti programokat az érettségi, mester, és doktori szinten. A minőségbiztosítási folyamat küldetés földelt és a kar által vezérelt. Sőt, az üzleti iskola és annak minden lényeges programok egyértelműen azonosítania kell a tudományos küldetése és stratégiai terv; megfelelő politika és folyamatokat, amelyek közvetlenül kötődnek ez a küldetés, fejlesztése értékelési mechanizmusok értékelésére diák tanulási és azok hatékonyságát politikák és eljárások, valamint biztosítja a visszacsatolást az ilyen értékelések finomítani, és így javítja a működési gyakorlat. Az üzleti kar, vezetett a bemeneti széles körű az érdekeltek bevonása, felelősek a kidolgozásában, végrehajtásában és folyamatos javítását, a működési politikája.

A működési filozófia a AACSB akkreditációs folyamat a törekvés a folyamatos fejlesztések révén a tandem belső önértékelés, majd a külső szakértői értékelés érvényesítésre. Mind a önvizsgálat és a szakértői értékelés szakaszában foglalkozni ilyen kritikus kérdésekben, mint:

Iskola és a program küldetése és célkitűzése Kar kompozíció, telepítés, fejlesztés, és a képesítések Tananyag tartalmát, tervezés és értékelés Tanítási források és felelősségek A hallgatók, mint az elsődleges ügyfél

Összegezve, AACSB akkreditáció elősegíti a kiválóság és folyamatos javítását üzleti graduális és posztgraduális oktatásban. Együtt, az önértékelés és a szakértői értékelés teljesítményének biztosítása összhangban vannak a megadott küldetések a program, az iskola, és az általános intézmény.

A Doermer School of Business IPFW büszke arra, hogy elérték az akkreditált státuszt AACSB International annak érettségi és MBA programokat. Csak iskolák AACSB akkreditáció jogosultak, hogy egy fejezetet az üzleti tiszteletbeli társadalom Beta Gamma Sigma; A Doermer School of Business fenntartotta aktív fejezete Beta Gamma Sigma 1988 óta.

Richard T. Doermer

Fort Wayne natív Richard T. Doermer részévé vált az üzleti életének ebben a városban, és észak-Indiana évek közepén 1950-es évek, amikor elkezdte a banki pályafutását Dime Trust és Takarékpénztár. Nem is sejthette akkor, hogy ez megy keresztül számos változtatás beleértve Indiana Bank and Trust Company, Summit Bank, és végül egyre NBD Bancorp Inc. affiliate. Azokban az években, Doermer a között a feladatokat nőtt is; volt elnök-vezérigazgatója a Fort Wayne terület NBD műveletek, amikor visszavonult a december 31, 1993.

Doermer sokkal több, mint egy bankár. Ő egy ügyes üzletember más területeken, közalkalmazott, és emberbarát. Mutatta be az üzleti érzéket a 1980-as volt, amikor a helyettes elnöke a Avis International Corporation felvidéki, Indiana. A cég 12 különböző gyártó létesítmények hét államban, Kanadában és Angliában. Mivel a korai 1960-as években, ő szolgált több mint egy tucat más üzleti kártyák, beleértve Rea Magnet Wire Company, Inc., Journal Gazette Publishing Co., valamint Vasárnapi látogató. Ő volt bemutatva The Sagamore a Wabash 2004 között az akkori Gov. Joe Kernan, a több mint 25 éven át szolgált a testület tagja a közalkalmazotti Nyugdíjas Alap.

Mindig úgy gondolta, hogy egy szilárd oktatás valamennyi szakaszában az üzleti világ legfontosabb, hogy miután egy sikeres vállalkozáshoz. "Partnerség az üzleti iskolák és a helyi vállalkozások rendkívül előnyös mindkét fél számára, diákok első kézből a" való világban "beállítást, és a fogadó vállalkozás tudja, hogy bérel azok a hallgatók, a pénz már jól töltött," mondta . E célból Doermer és a család igen nagylelkű adományokat IPFW ösztöndíj alapok. Az egyetem nagyon büszke arra, hogy az üzleti iskolában már hordozza a nevét.

IPFW Küldetés:

IPFW küldetése, hogy megfeleljen a felsőoktatás igényeit északkeleti Indiana. Kínálunk széles skáláját a kiváló minőségű graduális, posztgraduális és továbbképzési programok, amelyek megfelelnek a regionális igényeket, támogatja mind a kiválóságot a tanításban és a tanulásban, előre és az ismeretek megosztása a kutatás és a kreatív törekvés, és együttműködik a közösség fejlesztése a szellemi, kulturális, gazdasági és humán erőforrásokat.

Küldetésnyilatkozat Richard T. Doermer School of Business:

Küldetésünk, hogy minőségi üzleti oktatás megfeleljen a felsőoktatás igényeit északkeleti Indiana. Kínálunk üzleti programok, amelyek gazdagítják a szakmai tudás, a problémamegoldás, a globális tudatosság, a kommunikáció és az etikai érvelés készségek a hallgatók Northeast Indiana térségben és azon túl. Az iskola arra törekszik, hogy minőségi szellemi hozzájárulás, amely elsősorban a középpontjában az irányítási gyakorlat és tanulás pedagógia.

Vision Statement Richard T. Doermer School of Business:

A Richard T. Doermer School of Business úgy látja magát, egyre vezető városi regionális üzleti iskola országos elismerést.

Core Values ​​Richard T. Doermer School of Business

Kiválóság a diákok tanulási, oktatási, szellemi hozzájárulás és a szolgáltatás valamennyi alapvető eléréséhez küldetésünket és a felkészülés a diákok a sikeres karriert északkeleti Indiana és azon túl. Az alábbi alapértékek arra szolgálnak, hogy irányítsák a tervezést és fellépést a kar és a személyzet a Doermer School of Business:

Tanulás: A szellemi növekedés hallgatók és ápolása a kultúra az élethosszig tartó tanulás alapvető fontosságú. Kollegialitás: a feltevést, hogy a közös célok és intézkedések az említett képviselő School folytatni fogják a közös jó, és együttműködve valamennyi érintett féllel. Relevancia: A kritikus közötti kapcsolat ismerete megosztott és működési jelentősége Északkelet Indiana és azon túl. ÖSZTÖNDÍJ: a törekvés és az ismeretek terjesztése, mint arra vonatkozik, hogy a küldetés, jövőkép és célok, az iskola, amelynek középpontjában az alkalmazott és pedagógiai ösztöndíjat. Gondnokság: A korlátozott erőforrások felhasználása hatékonyan és eredményesen a megfelelő időben. TOLERANCIA: A feltétel nélküli elfogadás a sokféleség. Integritás: az értelme, teljesség, következetesség, és előzték egytől fellépések és vallott értékeket.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bs Business - üzleti Gazdaságtan

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Fort Wayne

A tanulmány közgazdasági felkészíti a tanulókat a különböző pályára az üzleti és a kormány. Azt is kiváló alapot posztgraduális tanulmányok üzleti adminisztráció, közgazdaságtan, pénzügy, és a jog. Legutóbbi IPFW gazdaság alumni dolgozik, mint a pénzügyi szolgáltatások tanácsadás, hitel elemzők, banki vezetők, és a banki vizsgáztatók. [+]

Belépő hallgatók Indiana University Purdue University Fort Wayne (IPFW), amelyben üzleti, mint egy nagy lesz kódolva előre üzleti jelentős, míg a felvételi követelményeket az alábbi feltételek teljesülnek. A diák tanulási a mértéke a következő: Befejezését követően a Bachelor of Science in Business (BSB) diploma, a diákok: Legyen képes integrálni alapelveit üzleti elmélet és a gyakorlat. Legyen képes megoldani a problémákat modellezéssel, adatok elemzése (minőségi és numerikus), és a kritikus gondolkodás képességeit. Legyen képes megérteni a globális és kulturális vonatkozásai üzleti döntéseket. Legyen képes megérteni etikai megfontolások az üzleti döntés. Legyen képes megérteni a közösség kapcsolata és az üzleti. Legyen képes bemutatni a hatékony kommunikációs készség és a csapatmunka. Legyen felkészült az élethosszig tartó tanulás egy dinamikus környezetben. Bachelor of Science in Business El kell ismerni, hogy a Bachelor of Science in Business program diákoknak rendelkezniük kell: befejezett 60 fokos alkalmazható óra hitel kumulatív GPA 2,0 teljes oltási felsorolt, miután megkapta a C vagy jobb minden természetesen egy csillaggal, és amelynek a GPA 2,3 vagy annál jobb az összes tanfolyamok kombinált (HUN W131 nem szerepel a GPA számítás) BUS A201 *, BUS A202 *, BUS J100, BUS J200, BUS K200, BUS K211 *, BUS K212 *, BUS K213 *, BUS L200 *, BUS W204 * COM 114, ECON E201 *, ECON E202 *, ECON E270 *, ENG W131 *, ENG W233 * MA 229, PSY 120 vagy SOC S161 Nem több, mint 6 kredit lehet ismételni, és nem természetesen lehet ismételni többször is. Mind az eredeti, és az ismétlés évfolyam szerzett... [-]

Bs üzleti - Marketing

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Fort Wayne

A marketing fő elláthat általános marketing karrierjét, vagy a karrier egy speciális területe a marketing. Izgalmas munkalehetőségek lehet találni, mint egy hirdetési fiók ügyvezető, értékesítési vezető, beszerzési ügynök, vagy a kiskereskedelemben, piackutatás, e-kereskedelem, vagy a marketing tervezés a különböző szervezetek. [+]

Belépő hallgatók Indiana University Purdue University Fort Wayne (IPFW), amelyben üzleti, mint egy nagy lesz kódolva előre üzleti jelentős, míg a felvételi követelményeket az alábbi feltételek teljesülnek. A diák tanulási a mértéke a következő: Befejezését követően a Bachelor of Science in Business (BSB) diploma, a diákok: Legyen képes integrálni alapelveit üzleti elmélet és a gyakorlat. Legyen képes megoldani a problémákat modellezéssel, adatok elemzése (minőségi és numerikus), és a kritikus gondolkodás képességeit. Legyen képes megérteni a globális és kulturális vonatkozásai üzleti döntéseket. Legyen képes megérteni etikai megfontolások az üzleti döntés. Legyen képes megérteni a közösség kapcsolata és az üzleti. Legyen képes bemutatni a hatékony kommunikációs készség és a csapatmunka. Legyen felkészült az élethosszig tartó tanulás egy dinamikus környezetben. Bachelor of Science in Business El kell ismerni, hogy a Bachelor of Science in Business program diákoknak rendelkezniük kell: befejezett 60 fokos alkalmazható óra hitel kumulatív GPA 2,0 teljes oltási felsorolt, miután megkapta a C vagy jobb minden természetesen egy csillaggal, és amelynek a GPA 2,3 vagy annál jobb az összes tanfolyamok kombinált (HUN W131 nem szerepel a GPA számítás) BUS A201 *, BUS A202 *, BUS J100, BUS J200, BUS K200, BUS K211 *, BUS K212 *, BUS K213 *, BUS L200 *, BUS W204 * COM 114, ECON E201 *, ECON E202 *, ECON E270 *, ENG W131 *, ENG W233 * MA 229, PSY 120 vagy SOC S161 Nem több, mint 6 kredit lehet ismételni, és nem természetesen lehet ismételni többször is. Mind az eredeti, és az ismétlés évfolyam szerzett... [-]

Bs üzleti - Menedzsment

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Fort Wayne

Izgalmas karrier menedzsment bővelkednek; minden szervezet, állami és magán, szükség vezetők. Szakmai vezetők közül a legkeresettebb szakemberek a piacon. [+]

Belépő hallgatók Indiana University Purdue University Fort Wayne (IPFW), amelyben üzleti, mint egy nagy lesz kódolva előre üzleti jelentős, míg a felvételi követelményeket az alábbi feltételek teljesülnek. A diák tanulási a mértéke a következő: Befejezését követően a Bachelor of Science in Business (BSB) diploma, a diákok: Legyen képes integrálni alapelveit üzleti elmélet és a gyakorlat. Legyen képes megoldani a problémákat modellezéssel, adatok elemzése (minőségi és numerikus), és a kritikus gondolkodás képességeit. Legyen képes megérteni a globális és kulturális vonatkozásai üzleti döntéseket. Legyen képes megérteni etikai megfontolások az üzleti döntés. Legyen képes megérteni a közösség kapcsolata és az üzleti. Legyen képes bemutatni a hatékony kommunikációs készség és a csapatmunka. Legyen felkészült az élethosszig tartó tanulás egy dinamikus környezetben. Bachelor of Science in Business El kell ismerni, hogy a Bachelor of Science in Business program diákoknak rendelkezniük kell: befejezett 60 fokos alkalmazható óra hitel kumulatív GPA 2,0 teljes oltási felsorolt, miután megkapta a C vagy jobb minden természetesen egy csillaggal, és amelynek a GPA 2,3 vagy annál jobb az összes tanfolyamok kombinált (HUN W131 nem szerepel a GPA számítás) BUS A201 *, BUS A202 *, BUS J100, BUS J200, BUS K200, BUS K211 *, BUS K212 *, BUS K213 *, BUS L200 *, BUS W204 * COM 114, ECON E201 *, ECON E202 *, ECON E270 *, ENG W131 *, ENG W233 * MA 229, PSY 120 vagy SOC S161 Nem több, mint 6 kredit lehet ismételni, és nem természetesen lehet ismételni többször is. Mind az eredeti, és az ismétlés évfolyam szerzett... [-]

Bs üzleti - Pénzügy

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Fort Wayne

Karrier a finanszírozás általában négy területen: a vállalati pénzügyi menedzsment; pénzügyi intézmények vagy közvetítők (például a bankok); értékpapírpiacok (pl irodák és pénzügyi tanácsadó); és pénzügyi vezetők az állami és non-profit szervezetek. [+]

Belépő hallgatók Indiana University Purdue University Fort Wayne (IPFW), amelyben üzleti, mint egy nagy lesz kódolva előre üzleti jelentős, míg a felvételi követelményeket az alábbi feltételek teljesülnek. A diák tanulási a mértéke a következő: befejezését követően a Bachelor of Science in Business (BSB) diploma, a diákok: Legyen képes integrálni alapelveit üzleti elmélet és a gyakorlat. Legyen képes megoldani a problémákat modellezéssel, adatok elemzése (minőségi és numerikus), és a kritikus gondolkodás képességeit. Legyen képes megérteni a globális és kulturális vonatkozásai üzleti döntéseket. Legyen képes megérteni etikai megfontolások az üzleti döntés. Legyen képes megérteni a közösség kapcsolata és az üzleti. Legyen képes bemutatni a hatékony kommunikációs készség és a csapatmunka. Legyen felkészült az élethosszig tartó tanulás egy dinamikus környezetben. Bachelor of Science in Business El kell ismerni, hogy a Bachelor of Science in Business program diákoknak rendelkezniük kell: befejezett 60 fokos alkalmazható óra hitel kumulatív GPA 2,0 teljes oltási felsorolt, miután megkapta a C vagy jobb minden természetesen egy csillaggal, és amelynek a GPA 2,3 vagy annál jobb az összes tanfolyamok kombinált (HUN W131 nem szerepel a GPA számítás) BUS A201 *, BUS A202 *, BUS J100, BUS J200, BUS K200, BUS K211 *, BUS K212 *, BUS K213 *, BUS L200 *, BUS W204 * COM 114, ECON E201 *, ECON E202 *, ECON E270 *, ENG W131 *, ENG W233 * MA 229, PSY 120 vagy SOC S161 Nem több, mint 6 kredit lehet ismételni, és nem természetesen lehet ismételni többször is. Mind az eredeti, és az ismétlés évfolyam szerzett... [-]

Bs üzleti - Számviteli

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Fort Wayne

A számviteli program felkészíti a tanulókat a pályára, mint a vállalati könyvelő, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó szakmai, belső bevétel ügynök, non-profit pénzügyi tisztviselő és a belső ellenőr. [+]

Belépő hallgatók Indiana University Purdue University Fort Wayne (IPFW), amelyben üzleti, mint egy nagy lesz kódolva előre üzleti jelentős, míg a felvételi követelményeket az alábbi feltételek teljesülnek. A diák tanulási a mértéke a következő: Befejezését követően a Bachelor of Science in Business (BSB) diploma, a diákok: Legyen képes integrálni alapelveit üzleti elmélet és a gyakorlat. Legyen képes megoldani a problémákat modellezéssel, adatok elemzése (minőségi és numerikus), és a kritikus gondolkodás képességeit. Legyen képes megérteni a globális és kulturális vonatkozásai üzleti döntéseket. Legyen képes megérteni etikai megfontolások az üzleti döntés. Legyen képes megérteni a közösség kapcsolata és az üzleti. Legyen képes bemutatni a hatékony kommunikációs készség és a csapatmunka. Legyen felkészült az élethosszig tartó tanulás egy dinamikus környezetben. Bachelor of Science in Business El kell ismerni, hogy a Bachelor of Science in Business program diákoknak rendelkezniük kell: befejezett 60 fokos alkalmazható óra hitel kumulatív GPA 2,0 teljes oltási felsorolt, miután megkapta a C vagy jobb minden természetesen egy csillaggal, és amelynek a GPA 2,3 vagy annál jobb az összes tanfolyamok kombinált (HUN W131 nem szerepel a GPA számítás) BUS A201 *, BUS A202 *, BUS J100, BUS J200, BUS K200, BUS K211 *, BUS K212 *, BUS K213 *, BUS L200 *, BUS W204 * COM 114, ECON E201 *, ECON E202 *, ECON E270 *, ENG W131 *, ENG W233 * MA 229, PSY 120 vagy SOC S161 Nem több, mint 6 kredit lehet ismételni, és nem természetesen lehet ismételni többször is. Mind az eredeti, és az ismétlés évfolyam szerzett... [-]