University of Denver

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Denver

Alapították 1864-ben, mindössze néhány év után a város a Denver maga alapította-a University of Denver egyik az ország elsőszámú magánegyetemek.

Az egyetem 125 hektáros campus, néhány mérföldre délre belvárosi Denver, otthona több mint 11.500 diák jelzési minden régiójában az Egyesült Államokban és 83 más országokban.

Az egyetem kínál:

Több mint 100 egyetemi tanulmányi programok. Több mint 120 egyetemi és szakmai programok.

Függetlenül attól, hogy mit tanulnak, University of Denver diákok csatlakozzanak egy személyes oktatási útra, amely segít nekik megtalálni, és kövesse az egyéni célja.

Együttműködő, tapasztalati tanulás

Diákjaink szorosan együttműködik kar, társaik és a közösség tagjai a projektek, kutatások és terepmunka. Átkelnek tudományágak hogy felfedezzék az új nézőpont és megközelítés a problémamegoldás.

És ki az osztályteremben, a diákok tanulhatnak, hogy ők adatgyűjtés terén vagy üzembe elmélet gyakorlatba klinikai körülmények között.

A hatásgyakorlás, helyi és globális szinten

Nem csak azért dolgozunk, hogy javítsuk a közvetlen közösség, de küldünk a diákok és a tanárok külföldi tanulmányi és kutatási széles körű hatást. Ugyanilyen fontos, hogy üdvözöljük a diákok és a tanárok, a világ minden tájáról, hogy új ötleteket és betekintést a campus.

A helyi és a nemzetközi szolgáltatás tanulási programok, a diákok dolgoztak együtt közösségekben mindenütt a belvárostól Denver hogy Afrikában, Európában, Ázsiában és azon túl. Vezette kutatás kar és a diákok tett kézzel fogható különbség a rengeteg területeken, amelyek során új orvosi technológiák, környezetvédelmi biztosítékokat, régészeti felfedezések és még sok más.

De a legnagyobb hatást az egyetem, az a öregdiák. Amikor elhagyják itt, University of Denver diákok menni, hogy értelmes és tartós hozzájárulásokat a szakmák és a közösségek.

Helyszínek

Denver

University of Denver

Address
University of Denver
2199 S. University Blvd.

CO 80208 Denver, Colorado, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 303-871-2000