Hivatalos Leírás

Nem a tipikus négyéves egyetem.

A DSU-t 1881-ben alapították a Dakota Terület tanárképzési iskolájának. Ma a Midwest egyik legfejlettebb technológiájú egyeteme vagyunk. Egy állami egyetem, a Regents Dél-Dakota Rendszer Igazgatósága irányítja, és a Felsőoktatási Bizottság által akkreditált.

Szakterületünk a számítógépes menedzsment, a számítógépes információs rendszerek és más kapcsolódó egyetemi és posztgraduális programok. Hűségünk marad a gyökereinknek, különös hangsúlyt fektetve arra, hogy a tanítási és tanulási folyamatban a számítógépes technológia használatában jártas szakemberek felkészüljenek. Több, mint 45 nagy cégünk közül választhatunk, valamint egy robusztus diplomás program.

Elhelyezkedés

Mi vagyunk Madison, Dél-Dakota. Ez egy nyüzsgő közösség, barátságos, kisvárosú érzéssel. Tudod, hogy egy túra a mi campus online vagy megszervezni egy campus látogatást.

Méret

A 2017. év őszére való teljes beiratkozásunk 3 307 volt, 381 először egyetemi főiskolával.

osztályok

Az egyetemen és az interneten az osztályméretek kicsi megtartása érdekében dolgozunk. A hallgató-kar aránya csak 17,4: 1. Azoknak a diákoknak, akik nem tudják eljutni a főiskolánkba, online vagy egyetemi központon - Sioux Fallson - tanfolyamokat kínálunk.

Atlétika

A DSU a North Star Athletic Association (NSAA) tagja, a National Intercollegiate Athletics (NAIA) egyesületének. Mascotjaink a DSU trójai és a Lady T-ek, és tizenkét sportcsapat képviseli.

Küldetés

A DSU tanulást biztosít, amely integrálja a technológiát és az innovációt, hogy fejlessze a diplomásokat, akik készek hozzájárulni a helyi, nemzeti és globális jóléthez.

Látomás

A megkülönböztető küldetése alapján a DSU lesz:

 • A választott egyetem azok számára, akik olyan diákközpontú intézményt keresnek, amely innovatív programokat kínál tanítás, kutatás, technológia, ösztöndíj és szolgáltatási kiválóság alapján.
 • Egy tudományos közösség, amely a helyi, nemzeti és globális piacok gazdasági motorja.
 • A folyamatos minőség javításában elért eredményekről elismert egyetem.

értékek

 • Diák sikere.
 • Egyetemi szintű kiválóság.
 • Megkülönböztetés a tanításban, ösztöndíjban és a szolgáltatásban.
 • Akadémiai szabadság és integritás.
 • Sokféleség, tisztelet és befogadás.
 • Folyamatos fejlesztés.
 • Közösség, együttműködés és kommunikáció.
 • Technológia és innováció az osztályon belül és kívül.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Miért DSU?

Dolgozzon a legújabb technológiával.

Ki akar tanulni egy elavult osztályteremben? A DSU-nál azokra a technológiákra összpontosítunk, amelyeket ténylegesen a karrierje során használ. A gyakorlati képzésre összpontosítunk.

Emiatt a diákok nagyobb sikereket látnak. A szakképzett munkások gyártásában szerzett hírneve miatt a munkaadók megkeresik a DSU diplomát. Ezenkívül 99% -os teljes elhelyezési arányunkat tartjuk fenn a legutóbbi végzettségű osztály esetében - sokan látják a 100% -os elhelyezési arányt.

Ez nem a nagyszülei osztályterem.

Diákjaink professzionális technológiával dolgoznak. Az újonnan felújított Tudományos Központ a legújabb kémiai, biológiai és fizikai laboratóriumokat kínál, amelyek felkészítik a diákokat a Hematech, a NASA, a Los Alamos és más vezető tudományos szervezetek számára.

De ez nem csak a tudomány. Minden nagy cégünk és programunk az osztályteremben és azon kívül a legfrissebb technológiákkal van ellátva.

 • Minden osztályteremben van elektromos aljzat.
 • High-end számítógépes laborok, beleértve a játéktervezésünket és a hacker laborjainkat.
 • SMART táblák.
 • iPad, Kindles és Chromebookok.
 • 3D nyomtatók.
 • Starfish korai riasztórendszer.
 • Ipari szabványos szoftverek a digitális művészetekhez hasonló programokhoz
 • 24/7 hozzáférés több épülethez kézi szkennerek segítségével.
 • Minden diák laptopot kap a laptop program részeként.

Ráadásul a DSU egy tudományos szempontból szigorú négyéves intézmény, amely a régió magániskoláival versenyez, és kevesebb költséggel jár.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

Dakota State University

Mivel az adatok megsértése, a rosszindulatú szoftverek és a szoftverek sebezhetősége olyan gyakori a mai technológiai világban, kritikus fontosságú, hogy teljes mértékben ... [+]

Mivel az adatok megsértése, a rosszindulatú szoftverek és a szoftverek sebezhetősége olyan gyakori a mai technológiai világban, kritikus fontosságú, hogy teljes mértékben megértsük, hogyan történnek ezek a támadások. A kibernetikus műveletek nagy (az egyetemen és az interneten kínált) műveletek során mélyre fogsz ásni, hogy megértsd az ilyen típusú támadásokat végrehajtó hackerek mentalitását, motivációit és technikáit.

A programozás, a matematika és a hálózatépítés erős alapjával kezdődik, majd ezt a tudást alkalmazza a számítógépes biztonság leg technikaiabb területeire. A fokozat középpontjában megtudhatja, hogyan működik a fordított mérnöki munka, elemzi a rosszindulatú programokat és kiaknázza a szoftvert. Ön jobban megérti a hacker gondolkodásmódját, és képes lesz felfedezni a széles körben elterjedt számítógépes rendszerek sebezhetőségeit.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Sioux Falls
August 2019
Nappali
8 félév
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Dakota State University

A Digital Arts and Design Computer Graphics program (az egyetemen kínált) szilárd alapot biztosít a grafikai tervezés és a 3D-s tervezés technológiai fókuszában. Meg fogj ... [+]

A Digital Arts and Design Computer Graphics program (az egyetemen kínált) szilárd alapot biztosít a grafikai tervezés és a 3D-s tervezés technológiai fókuszában. Meg fogja tanulni, hogyan hozhat létre lenyűgöző grafikákat a legújabb szoftverek, technológiák és berendezések segítségével.

A számítógépes grafika DSU-n való tanulásának előnyei

A számítógépes grafika program valójában a digitális művészet és a tervezési fokozat specializációja. A diákok több számítógépes platformon tanulnak meg, ami lehetővé teszi a diákok számára, hogy sokoldalúak legyenek az üzleti világban. És olyan osztályok egy csoportjával, amelyek más médiákhoz, például hang- és digitális mesemondáshoz vezetnek be és épülnek fel, a számítógép grafikus készségeinek széles skáláján fogják felállítani.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Madison
August 2019
Nappali
8 félév
Campus
Bővebben magyarul
Dakota State University

A Digital Arts and Design Production animációs program (az egyetemen kínált) szilárd alapot nyújt a 3D digitális tervezéshez és animációhoz. Megtanulod, hogyan hozhatsz l ... [+]

A Digital Arts and Design Production animációs program (az egyetemen kínált) szilárd alapot nyújt a 3D digitális tervezéshez és animációhoz. Megtanulod, hogyan hozhatsz létre realisztikus digitális környezetet és karaktereket a modern szórakoztatáshoz.

A termelési animáció tanulmányozásának előnyei a DSU-ban

A termelési animációs program valójában a digitális művészet és a tervezési fokozat specializációja. Az alapvető követelményeket a multimédiás tervezőcsapatok és a hagyományos művészetek, mint például a rajzolás és a festés készítésére fogja felkészíteni.

A digitális művészeti órák kicsiek a gyakorlati projektek számára. A karnak valódi tapasztalata van az iparágban. Mint tanuló az osztályteremben, valós tanácsokat kapsz, amelyek azonnal alkalmazhatók lesznek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Madison
August 2019
Nappali
8 félév
Campus
Bővebben magyarul
Dakota State University

A számítógépes információs rendszerek olyan személyeket foglalnak magukba, akik rendszereket terveznek és építenek, az embereket, akik ezeket a rendszereket használják, é ... [+]

A számítógépes információs rendszerek fontosak az üzleti világ minden területén. A számítógépes információs rendszerek olyan személyeket foglalnak magukba, akik rendszereket terveznek és építenek, az embereket, akik ezeket a rendszereket használják, és az ilyen rendszerek kezeléséért felelős személyeket. A hagyományos személyzet, mint például a programozók, az üzleti elemzők, a rendszerelemzők és a tervezők iránti kereslet jelentős. A DSU számítógépes információs rendszereinek főszereplőjét az egyetemen és az interneten kínálják.

A DSU számítógépes információs rendszereinek tanulmányozásának előnyei

FÁK-fokozatunk egy 48 fő krediten alapul, amelyek magukban foglalják a szakmai gyakorlatot és / vagy az egyetemi tanulmányokat. Ezután kiválasztja a szakterületet három területen: üzleti elemzés, projektmenedzsment és alkalmazásfejlesztés.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Sioux Falls
August 2019
Nappali
8 félév
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Dakota State University

Ha a játékos vagy a 3D-s tervezés és a szimuláció iránt érdeklődő tervező, akkor a DSU megtanítja, hogyan kell csinálni. Megtanulod a videojátékok tervezéséhez, fejleszté ... [+]

Ha a játékos vagy a 3D-s tervezés és a szimuláció iránt érdeklődő tervező, akkor a DSU megtanítja, hogyan kell csinálni. Megtanulod a videojátékok tervezéséhez, fejlesztéséhez és gyártásához szükséges alapvető készségeket. Gyere egy jobb játékot a DSU-nál. A DSU számítógépes játéktervező főiskoláját a legkorszerűbb tanulási terek kínálják.

A DSU számítógépes játéktervezésének előnyei

A DSU számítógépes játéktervezési programja az egyik legerősebb a nemzetben. Ez az egyetlen bachelor of science játéktervezési program az államban, és az egyik a kevés a felső-közép-nyugati régióban. A tanfolyam szigorú, beleértve a számítástechnikát és a fizikát, valamint a számítógépes programozást és a vizuális tervezési osztályokat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Madison
August 2019
Nappali
8 félév
Campus
Bővebben magyarul
Dakota State University

Nem csak tanulni programozhat, amikor a Computer Science-t tanulmányozza; a számítógépek alapjaitól a legmodernebb eszközökig és alkalmazásokig mesterek. Számítógéptudomá ... [+]

Nem csak tanulni programozhat, amikor a Computer Science-t tanulmányozza; a számítógépek alapjaitól a legmodernebb eszközökig és alkalmazásokig mesterek. A mai problémákat megoldó megoldásokat tervezhet és tervezhet, valamint a számítógépek egyre összetettebb és izgalmasabb lehetőségeit is áthatja a társadalmunk. Ahogy az internetet számítógépes tudósok programozták, a tárgyak internetét számítógépes tudósok programozzák! Számítógéptudományi nagyjaink (az egyetemen és az interneten) felajánlja Önt az eszközökkel, ismeretekkel és jövőképekkel, hogy olyan rendszereket és alkalmazásokat építsen, amelyek gazdagítják az Ön számára érdekes területeket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Sioux Falls
August 2019
Nappali
8 félév
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Address
Washington Avenue North,820
57042 Madison, South Dakota, Amerikai Egyesült Államok