Hivatalos Leírás

Nõi út oktatása


Cottey College független, bölcsészettudományi női kollégium Nevadában, Missouriban. 1884 óta a kollégium felajánlotta a fiatal nőknek, hogy tanulhassanak és fejlődhessenek vezetők, szerepmodellek és magabiztos egyének iránt./>


Ma Cottey egyedülálló kombinációja a nők egyetlen oktatásának, a magas szintű akadémiai normáknak, a vezetői fejlődésre, a nemzetközi tapasztalatok iránti elkötelezettségre és a motivált, nagyenergiájú közösségre összpontosít. Cottey-nál több fokozatú lehetőség van az Ön igényeinek megfelelően. Tudod befejezni a Bachelor of Arts fokozatot négy év alatt a következő nagy kiadók - Üzleti, angol, környezetvédelmi tanulmányok, egészségtudományok, nemzetközi üzleti, nemzetközi kapcsolatok, liberális művészetek vagy pszichológia. A BA-program hallgatói jól felkészültek arra, hogy belépjenek a munka világába és fejlesszék a posztgraduális vagy jogi iskolai tanulmányokat. Ezenkívül a Cottey kétéves, egyetemi diplomát kínál. Képzõmûvészi munkatársa lehet, a képzõmûvészeti munkatárs, a képzõmûvészeti munkatárs, a képzômûvészettel, a képzômûvészettel, a mûvészettel és a mûvészettel foglalkozó szakemberrel. Ezeket a képzési programokat gondosan úgy tervezték meg, hogy megkönnyítsék a négyéves főiskolára vagy egyetemre való átutalást, ha a fent felsoroltakon kívüli területen kívüli területet szeretne befejezni. Alumniumaink dinamikus pályára lépnek az üzleti életben, szórakoztatásban, marketingben, oktatásban, sportban, kommunikációban és sok más területen. A legfontosabb, hogy továbbra is különleges kapcsolatot tartanak fenn a kollégiummal és egymással életük és karrierjük során./>

Az összes női oktatás ereje


Ha olyan környezetben szeretne lenni, ahol érzi magát:/>

 • erősebb,
 • magabiztos magadban,
 • arra ösztönözve, hogy részt vegyen,
 • egy szoros közösség része

akkor a női kollégium, mint például a Cottey College , jó választás. Vegye figyelembe a következő tényeket, és a döntésnek nyilvánvalónak kell lennie:

 • A női főiskolák végzettjei több mint kétszer olyan valószínűek, mint a coeducation főiskolák diplomás doktori fokozatú végzettségei.
 • A női kollégiumok majdnem fele fokozatot szerzett, és 81% -uk folytatta tanulmányait a kollégiumon túl.
 • A női kollégiumok diplomások jobban pályakezdenek; hajlamosak magasabb pozíciókat betölteni, boldogabbak és több pénzt keresni.

Hova fogsz menni?


Az olyan számokból, mint amilyet mi most említettünk, Cottey felkészül arra, hogy mindent megtesz az életben. Ne higgyen nekünk? Nézd meg ezeket a számokat:/>

 • A Business Week azon 50 női üzletágának listáján, amely a Corporate America-ben emelkedik, 30 százalékuk érettségi fokot kapott a női főiskoláktól.
 • A Fortune 1000 vállalat női igazgatótanácsának 33 százaléka nőiskolát végzett.
 • A jelenlegi női kongresszusi tagok közel egynegyede részt vett a női kollégiumokban.
 • Az államháztartás minden hét női kabinetjének egyike női főiskolán vett részt.
 • A Black Enterprise Magazine által azonosított nők 20 százaléka a 20 legerősebb afroamerikai nő a vállalati Amerikában a női főiskolákon végzett.

Küldetés, látomás, tanulási eredmények és értékek


Küldetés/>

Cottey College , független bölcsészettudományi és tudományegyetem, olyan nőket oktat a nők számára, amelyek egy kihívásokkal teli tanterv és dinamikus egyetemi tapasztalat révén hozzájárulnak a globális társadalom tagjaihoz. Sokszínű és támogató környezetünkben a nők kifejleszti a szellemi szerepvállalás és a gondolkodó cselekvés személyes és szakmai életének lehetőségét, mint tanulókat, vezetőket és polgárokat.

Látomás

Cottey College olyan felsőoktatási intézmény lesz, amely különféle hátterű nők számára kínál különféle oktatási programokat, és három vezető szálra összpontosít: vezetés, társadalmi felelősségvállalás és globális tudatosság. Az egyes hallgatók körültekintő és tiszteletben tartásával fel kell hatalmaznunk a nőket arra, hogy gazdagítsák életüket, felismerjék teljes potenciáljukat, és értékes hozzájárulást nyújtsanak a társadalomnak. Cottey College növekvő, élénk, megkülönböztető és szelektív főiskola lesz a nők számára, akik jól ismerik és tiszteletben tartják a több és elérhető formátumú, korszerű létesítményekben és a tudományos kiválóságban nyújtott programokat.

Alapértékei

Cottey College alapvető értékei a hagyomány és a történelem alapját képezik, ahogy azt az alapító Virginia Alice Cottey alapította és a PEO nővére tulajdonában áll. Ez a hét érték tisztázza identitásunkat, múltját, jelenét és jövőjét.


Tanítsuk meg a nőket, hogy ismerkedjenek meg és gondolkodjanak a globális társadalom tagjai./>

A szellemi növekedés előmozdítása a tudomány, a kultúra és a társadalom tanulmányozása révén, valamint az erős gyakorlati készségek fejlesztése, beleértve a kommunikációt, az elemzést és a problémamegoldást.

Növelje a felelősséget a nők személyes és szakmai életükből származó pozitív hozzájárulásának ösztönzésére.

Tiszteletben tartja a különbséget a nyitottság nyitottsága és a különböző kultúrák, tapasztalatok és hozzájárulások sokszínűségének, perspektíváinak, kultúráinak és hozzájárulásának elismerése révén.

A globális perspektívák kibővítése a hallgatók új kultúrákban és tapasztalatokba való bevonásával, valamint a világgazdaság és a kulturális gyakorlatok összekapcsolódásának megértésével.

A gondos cselekvést folytassuk a nyomozás légkörével, az integritással, az őszinteséggel és a kölcsönös tisztelettel.

Fejlessze a női vezetést azzal, hogy lehetőséget nyújt az intellektuális, szociális, esztétikai, szellemi és fizikai fejlődésre az egyéni lehetőségek megvalósítása érdekében.

Tanulási eredmények a Cottey College

Egy sikeres Cottey diák

 1. Felismeri a nők szerepét
  Egy Cottey hallgató megmutatja a nők múltbeli, aktuális és fejlődő hozzájárulásait.
 2. Gazdagítja tudását
  Egy Cottey hallgató bizonyítja a különböző tudományos tudományok ötleteinek megértését.
 3. Kritikusan gondolkodik
  Egy Cottey-hallgató feltárja a kérdéseket, mielőtt elfogadja az érveléseket vagy saját következtetéseit.
 4. Hatékonyan kommunikál
  Egy Cottey hallgató megfelelő eszközöket használ a világos kommunikációhoz.
 5. Megoldja a problémákat
  A Cottey hallgató megoldásokat hoz létre, integrálja és alkalmazza a tudást és a készségeket a tanulmányi és tapasztalati területeken.
 6. Tiszteletben tartja a sokszínűséget
  A Cottey hallgató figyelmes a kulturális kontextusokra, összehasonlítja a kontrasztokat, és tiszteletben tartja a különbségeket.
 7. Sikeresen együttműködik
  A Cottey-diák tisztelettel másokkal támogatja a támogató környezetet, és ötleteket és erőfeszítéseket tesz a csoport munkájának előmozdítása érdekében.
 8. A törvények felelősek
  A Cottey diák reflektív és etikusan jár el, mint a globális, nemzeti és helyi közösségek személyesen és társadalmilag felelős tagja.


Becsületkód

A Cottey College tiszteletbeli kódexe meghatározza és kifejezi az etikai szellemet, amelyben mi, a Cottey közösség tagjai, folytatják a nők oktatását. Felismerve, hogy a tanulás közössége az alapvető erkölcsi rend tiszteletben tartása mellett nem képes jól működni, akkor is értjük, hogy a kiválóság előmozdítása még nagyobb kötelezettségvállalásokat igényel. Így az alapvető erkölcsi elvek mellett megerősítjük Virginia Alice Cottey hangsúlyát a kiváló személyiség jellegének és a felsőoktatás magatartását és minőségét felügyelő szakmai szövetségek pontosabb etikai normáinak fejlesztésében. Mi, a Cottey College közösség tagjai, vállaljuk magunkat, hogy cselekedjenek:

 1. Személyes felelősség.
 2. Akadémiai őszinteség és a sérthetetlenség.
 3. A személyek és tulajdonuk morális tiszteletben tartása.
 4. Etikai aggodalom a kollégium közösségének és az emberiség szélesebb társadalmának javára.

Ezeknek az eszméknek a megragadása mellett arra törekszünk, hogy folyamatosan teljesítsük a kollégium küldetését, mint a magasabb, humánus tanulás központját.


Gyors tények


Típus: Egy független, bölcsészettudományi és tudományos egyetem a nők számára./>

Diákszervezet: A Cottey lakossági hallgatói létszáma általában 350 állampolgár, Kanadából és 26 országból áll.

Helyszín: Nevada, Missouri (9000 lakos), mintegy 100 mérföldre délre Kansas Citytől. A campus 14 épületet foglal el 11 városi tömbön, és egy 33 hektáros erdei rekreációs területet, melynek üdülője van.

Örökség: Virginia Alice Cottey megalapította az egyetemet 1884-ben azzal a szilárd meggyőződéssel, hogy a nők ugyanolyan minőségűek, mint a férfiak. 1927-ben hagyta el a kollégiumot a PEO-testvériséghez, és ez volt az egyetlen nonsectarian kollégium, amely a nők tulajdonában volt és támogatott. A PEO nővére, több mint 225.000 tag filantróp oktatási szervezete a nők oktatási lehetőségeinek szentelt.

A Cottey Education: Hangsúlyozza a magas szintű akadémiai szabványokat, egyedülálló lehetőségekkel a személyes fejlődéshez a lakóhelyi, kulturális és intellektuális tapasztalatok révén. Több mint 8 900 alumnium él az egész világon. Cottey College nem tesz különbséget a programban és a tevékenységekben való részvétel, illetve a programban és tevékenységekben való részvétel, faj, vallás, nemzeti származás, életkor, szexuális irányultság vagy fizikai fogyatékosság alapján.

Residence Halls: Három lakóház minden ház 100-150 diák, akik lakó-stílusú lakosztályok. Minden lakosztály 10-12 fő befogadására alkalmas, egy- és kétágyas hálószobával, nappalival, nagy fürdőszobával és konyhasarokkal.

Szervezetek: A hallgatók több mint 40 olyan szervezetben vezethetnek, amelyek egyetemi területeket, kulturális és szabadidős érdekeket, illetve társadalmi, vallási és önkéntes tevékenységeket képviselnek.

Szolgáltatások: A Diákélet Hivatala vezetői fejlesztést, tanácsadást és korlátozott egészségügyi klinikát biztosít.

US News


Cottey örömmel ismeri fel újra az ország legelevánsabb kollégiumait és egyetemeit. Ezt kínáljuk bizonyítékként elkötelezettségünknek arra, hogy a hallgatók számára egy kihívást jelentő tanterv álljon meg, megfizethető áron. Az amerikai hírek/>

# 7 legjobb főiskolák

# 2 legjobb értékű kollégiumok

# 2 Legalább a hallgatói adósság a diplomásnál

# 3 Legtöbb Proportion Nemzetközi Diákok

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Cottey College

Köszönjük érdeklődését Cottey érettségi programjához a nemzetközi kapcsolatokban! Kínálunk jelentős és kiskorú a nemzetközi kapcsolatokban, valamint számos felmérési tanf ... [+]

Program leírása

Köszönjük érdeklődését Cottey érettségi programjához a nemzetközi kapcsolatokban! Kínálunk jelentős és kiskorú a nemzetközi kapcsolatokban, valamint számos felmérési tanfolyamot a politikai tudomány főbb almezőin, beleértve az amerikai politikát, a nemzetközi kapcsolatokat, az összehasonlító politikát, a közrendet és a közigazgatást. Programunk célja, hogy felkészítse Önt egy sikeres karrierre a közszolgálatban és a magánszektorbeli pozíciókban a gondolattartók, a nonprofit szervezetek és a média számára. Ezenkívül alaposan mentorozzuk hallgatóinkat, amikor felkészülnek a diploma / jogi egyetemre. Legfrissebb alumnásaink jelenleg a közigazgatás és a jog területén végzős diplomát folytatnak. Programunk csúcspontjai:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Nevada
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Cottey College

A Nemzetközi Üzleti program felkészíti a diákokat, hogy sikeresen működjenek a vállalkozások a mai világgazdaságban. Számviteli, marketing, menedzsment és pénzügyi alapis ... [+]

Program leírása

A Nemzetközi Üzleti program felkészíti a diákokat, hogy sikeresen működjenek a vállalkozások a mai világgazdaságban. Számviteli, marketing, menedzsment és pénzügyi alapismeretekkel rendelkezik, és kiterjeszti ezt a tudást a globális üzleti, multinacionális finanszírozás, nemzetközi menedzsment és a világ különböző földrajzi területein folytatott üzleti tanfolyamokon keresztül. Hangsúlyozza a "tanulás útján végzett" normát. Néhány kiemelt pont a következők:

Egy féléves külföldi üzleti kurzus a diák választásának földrajzi helyén.Egy nyári szakmai gyakorlat egy multinacionális cégnél.Tapasztalati tanulási összetevők, amelyek lehetővé teszik a tanulók számára, hogy alkalmazzák az osztályon belüli tanulásukat. Például egy bevezető pénzügyminiszter hallgatói a számviteli vagy üzleti tervekkel foglalkozhatnak helyi üzleti tevékenységgel. A legtöbb kurzus olyan esettanulmányokat tartalmaz, ahol a hallgatóknak tudásukat kell használniuk a különböző vállalatoknál felmerült üzleti problémák megoldására.Külföldi utazás az összes másodikéves Cottey diák számára az egyetem által fizetett tavaszi szünet első hetében.Mintaprogramterv... [-]
Amerikai Egyesült Államok Nevada
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Cottey College

Mit jelent ma nőnek lenni? Mit jelent a múltban? Mi a feminizmus? Hogyan tükrözi és alakítja tapasztalatainkat nőként a kultúra-népszerű kultúra és a magas kultúra? Milye ... [+]

Program leírása

Mit jelent ma nőnek lenni? Mit jelent a múltban? Mi a feminizmus? Hogyan változik a kultúra-népszerű kultúra és a magas kultúra - tapasztalatainkat mint nőket, milyen hatást gyakorolnak a nők? Hogyan javíthatjuk a nők helyzetét az Egyesült Államokban és az egész világon?

Ezek csak néhány kérdést teszünk fel a nők, a nemek és a szexualitás tanulmányai között , egy nagyon interdiszciplináris tanulmányi terület, amely mindent megtesz a Cottey College Mivel a nők, a nemek és a szexualitások tanulmányozása igen széles, erőteljes kiegészítik a választott főbbeket.

A Cottey Női, Nemi és Szexuális Tanulmányok egyik legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy egy női főiskolán lakik. Virginia Alice Cottey azon vágya, hogy a nőket "tudással, gondolkodással és érett felnőttekkel" oktassák a kollégiumnak a " oktassák ... a nőket, hogy a kihívásokkal teli tanterv és a dinamikus egyetemi tapasztalatok révén járuljanak hozzá a globális társadalom tagjaihoz, "Cottey elsődleges aggálya a nők. Ez a női oktatás iránti elkötelezettség a nők, a nemek és a szexualitás tanulmányainak középpontjában áll.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Nevada
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Cottey College

Minden szervezet, a vállalkozói indulótól kezdve a globális, összetett vállalatokhoz, a Cottey üzleti programjain alapuló üzleti elvekből épül fel. A Cottey-ban tanult tu ... [+]

Minden szervezet, a vállalkozói indulótól kezdve a globális, összetett vállalatokhoz, a Cottey üzleti programjain alapuló üzleti elvekből épül fel. A Cottey-ban tanult tudás, készségek és megközelítések gyakorlatilag bármely karrier pályán alkalmazhatók.

Mi más a Cottey-nál? A tapasztalati tanulás hangsúlyt kapott Cottey üzleti tanfolyamokon, lehetővé téve számodra, hogy az elméletet és a tanulás valós helyzetekre kerüljön. Például egy bevezető pénzügyminiszter hallgatói a számviteli vagy üzleti tervekkel foglalkozhatnak helyi üzleti tevékenységgel. A legtöbb kurzus tartalmaz esettanulmányokat, ahol a diákok alkalmazzák tudásukat az üzleti problémák megoldására a valódi szervezetekben./>... [-]

Amerikai Egyesült Államok Nevada
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Cottey College

A Környezetvédelmi Tanulmányok gondoskodó és gyakorlati kurzusokat kínálnak. A program úgy lett kialakítva, hogy felkészítse a hallgatókat a sikeres posztgraduális tanulm ... [+]

A Környezetvédelmi Tanulmányok gondoskodó és gyakorlati kurzusokat kínálnak. A program úgy lett kialakítva, hogy felkészítse a hallgatókat a sikeres posztgraduális tanulmányokra vagy a karrierjük kielégítésére. Célunk, hogy felkészítsük a jövőbeli vezetőket polgári vagy szövetségi szolgálatok, környezetvédelmi tanácsadás, környezetvédelmi jog, hal és vadon élő állatok, környezetvédelmi felmérés és menedzsment, vagy feltörekvő "zöld" iparágak és szolgáltatások területén.

Környezetvédelmi tanulmányok lehetnek az Ön számára, ha ...Tetszik a szabadban és a high-tech elemzésÉrdeklik számos tudományág (és szeretnék kipróbálni a különböző dolgokat)Ön arra törekszik, hogy 21. századi munkaképességet szerezzen egy kielégítő és jól fizetett karrierértNagyon törődsz a bolygó hatásávalÖn intellektuálisan ösztönző és gondolkodó ötleteket keresÖn értékelje a gyakorlati készségeket a grad-iskolában, más tudományokban és szakmákbanSzeretne olyan tudományokat áthidalni, mint a turizmus, az üzleti élet, a hidrológia, a toxikológia, a történelem, az angol, a biológia, a kémia, a földrajz, a GIS / GPS, a távérzékelés)Osztályok áttekintése... [-]
Amerikai Egyesült Államok Nevada
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Cottey College

A biológia az élő szervezetek és a létfontosságú folyamatok tanulmányozása. A biológusok minden élőlény szerkezetét, működését, öröklését és evolúcióját vizsgálják - mikr ... [+]

Program leírása

A biológia az élő szervezetek és a létfontosságú folyamatok tanulmányozása. A biológusok minden élőlény szerkezetét, működését, öröklését és evolúcióját vizsgálják - mikroorganizmusok, gombák, növények és állatok. Ezeket az életformákat minden szinten tanulmányozzák: molekula, sejt, szervezet és népesség. Laboratóriumi és terepi munkákon keresztül a biológia szakemberek megismerik a szervezeteket, azok élőhelyeit és az életműveiket szabályozó folyamatokat.

Biológia hallgatója bemutatja a biolumineszcens baktériumok kutatását

Cottey-nál szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a biológiai oktatás magában foglalja a téma széles körét, és nem csak azokat, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a biológiához. Fontos, hogy erős tudományos háttérrel, vezetéssel és tapasztalati tanulással rendelkezzen, olyan készségekkel, amelyek segítenek nemcsak Cottey-nál, hanem karrierje során is. Ezek a készségek beépülnek a biológiai tantervbe és a társ-tantermi kínálatba. Cottey-nél,... [-]

Amerikai Egyesült Államok Nevada
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

We Are Cottey