Cornell College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Cornellről

Cornell College 1853 óta változtatja meg az életét és az oktatási normákat.

Az Iowa-i Mount Vernon-ban található Cornell volt az első egyetem a Mississippi-től nyugatra, amely a nők számára ugyanolyan jogokat és kiváltságokat biztosított, mint a férfiak, és 1858-ban egy nőnek diplomát ítél oda.

1978-ban a Cornell tanszék elfogadta az Egy tanfolyam egy időben tantervét, átalakítva a tanítás és a tanulás Cornellben történő történetét. A Loren Pope's Colleges That Change Lives 1996-os kiadásával a Cornell életét megváltoztató oktatását hivatalosan elismerték. Cornell továbbra is elismert minden új kiadással.128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Cornell értékek

Küldetésünk és alapvető értékeink irányítják a tanítást és a tanulást.

Hangsúlyozzuk a következő oktatási prioritásokat és eredményeket azáltal, hogy beépítjük azokat minden kurzusba és az osztálytermen kívüli lehetőségekbe.

Küldetés

Cornell College innovatív és szigorú tanulási közösséget kínál, ahol a tanárok és az alkalmazottak együttműködnek a hallgatókkal az egész életen át tartó tanuláshoz és elkötelezett állampolgársághoz szükséges szellemi kíváncsiság, kreativitás és erkölcsi bátorság fejlesztése érdekében.

Alapértékei

  • A liberális oktatás, amely a felfedezést ünnepli, és magában foglalja a tudás integrációját és alkalmazását
  • Szellemi, erkölcsi és személyes növekedés
  • Polgári és társadalmi felelősségvállalás
  • Az egyének méltósága és érdeme egy sokszínű közösségben

Egy tanfolyam egyszerre

A megkülönböztető egy tanfolyam egyszerre tantervvel a Cornell hallgatók három és fél hetes blokkonként csak egy tudományos tudományágba merülnek. Ez a hangsúly a professzorok számára lehetővé teszi, hogy túllépjék a hagyományos előadás formátumát kibővített beszélgetések és laboratóriumok, egész napos szimulációk, valamint egyetemen kívüli tanulás után egy délutáni vagy egy egész blokkban anélkül, hogy más osztályokkal versenyeznének. Az elmúlt négy évben a Cornell kar 70 nem campus kurzust tanított . És a hallgatók könnyen eljuthatnak egy blokkba, hogy tapasztalatokat szerezzenek szakmai gyakorlatok révén.

Nemzeti elismerés

  • Cornell egyike annak a 40 iskolanak, amelyet Loren Pope „Az életmódot megváltoztató kollégiumok ” című könyvébe írtak.
  • Az USA News and World Report sorolja Cornellot a nemzeti liberális művészeti főiskolák felső szintjére.
  • Cornell a 64. helyen szerepelt az USA News legjobb értékű iskolák listáján
  • 16 Cornellianus részesült Fulbright-ösztöndíjakban az elmúlt 12 évben. Ezen felül két Cornell oktató Fulbright-díjat kapott ösztöndíjakért 2016-ban és 2017-ben.
  • Cornell campusa szerepel a történelmi helyek nemzeti nyilvántartásában.128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Tanulási programok

A főiskola több mint 40 felsőoktatási és előzetes szakmai programot kínál, valamint korlátlan számú egyedi igényű nagyvállalkozót. Ezenkívül a Cornell Nyári Kutatóintézet nyári életmód-tanulási közösséget biztosít, amely elősegíti a művészetek, a humán, a társadalomtudomány és a tudomány kutatását.

Elhelyezkedés

A főiskola az Iowa állambeli Mount Vernon városában található, amelynek városi szélsőséges hangulata kisvárosi helyszínévé teszi a város legjobbját művészeti fesztiválokkal, népszerű helyi éttermekkel és kávézókkal, valamint mókás butikokkal. A Mount Vernon történelmi épületek és a kreatív hangulat keveréke az Arthur Frommer költségvetési újságjánakAmerika legmenőbb kisvárosa” -nak örvend .

Kar

A Cornell professzorok kiemelkedő kutatók, tudósok és mindenekelőtt mentorok. A főiskola karrierjének kilencvennyolc százaléka rendelkezik a legmagasabb fokozattal a saját területén. A hallgatók és hallgatók aránya 1:11, és sok hallgató szorosan együttműködik a kar tagjaival kutatási vagy egyéb projektek során.

Egyetemi élet

Az élet a Cornellben aktív és változatos. A hallgatók számos klubban, szervezetben és érdekcsoportban vesznek részt. A hallgatók 19 százaléka vesz részt a képzőművészetben. A hallgatók 36 százaléka vesz részt az egyetemi atlétikában.

Helyszínek

Mount Vernon

Address
1st Street, 600
52314 Mount Vernon, Iowa, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket