Cornell College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Cornellről

Cornell College 1853 óta változtatja meg az életét és az oktatási normákat.

Az Iowa-i Mount Vernon-ban található Cornell volt az első egyetem a Mississippi-től nyugatra, amely a nők számára ugyanolyan jogokat és kiváltságokat biztosított, mint a férfiak, és 1858-ban egy nőnek diplomát ítél oda.

1978-ban a Cornell tanszék elfogadta az Egy tanfolyam egy időben tantervét, átalakítva a tanítás és a tanulás Cornellben történő történetét. A Loren Pope's Colleges That Change Lives 1996-os kiadásával a Cornell életét megváltoztató oktatását hivatalosan elismerték. Cornell továbbra is elismert minden új kiadással.122153_rsz_1adobestock_265535103.jpg

Cornell értékek

Küldetésünk és alapvető értékeink irányítják a tanítást és a tanulást.

Hangsúlyozzuk a következő oktatási prioritásokat és eredményeket azáltal, hogy beépítjük azokat minden kurzusba és az osztálytermen kívüli lehetőségekbe.

Küldetés

Cornell College innovatív és szigorú tanulási közösséget kínál, ahol a tanárok és az alkalmazottak együttműködnek a hallgatókkal az egész életen át tartó tanuláshoz és elkötelezett állampolgársághoz szükséges szellemi kíváncsiság, kreativitás és erkölcsi bátorság fejlesztése érdekében.

Alapértékei

  • A liberális oktatás, amely a felfedezést ünnepli, és magában foglalja a tudás integrációját és alkalmazását
  • Szellemi, erkölcsi és személyes növekedés
  • Polgári és társadalmi felelősségvállalás
  • Az egyének méltósága és érdeme egy sokszínű közösségben

Egy tanfolyam egyszerre

A megkülönböztető egy tanfolyam egyszerre tantervvel a Cornell hallgatók három és fél hetes blokkonként csak egy tudományos tudományágba merülnek. Ez a hangsúly a professzorok számára lehetővé teszi, hogy túllépjék a hagyományos előadás formátumát kibővített beszélgetések és laboratóriumok, egész napos szimulációk, valamint egyetemen kívüli tanulás után egy délutáni vagy egy egész blokkban anélkül, hogy más osztályokkal versenyeznének. Az elmúlt négy évben a Cornell kar 70 nem campus kurzust tanított . És a hallgatók könnyen eljuthatnak egy blokkba, hogy tapasztalatokat szerezzenek szakmai gyakorlatok révén.

Nemzeti elismerés

  • Cornell egyike annak a 40 iskolanak, amelyet Loren Pope „Az életmódot megváltoztató kollégiumok ” című könyvébe írtak.
  • Az USA News and World Report sorolja Cornellot a nemzeti liberális művészeti főiskolák felső szintjére.
  • Cornell a 64. helyen szerepelt az USA News legjobb értékű iskolák listáján
  • 16 Cornellianus részesült Fulbright-ösztöndíjakban az elmúlt 12 évben. Ezen felül két Cornell oktató Fulbright-díjat kapott ösztöndíjakért 2016-ban és 2017-ben.
  • Cornell campusa szerepel a történelmi helyek nemzeti nyilvántartásában.122154_rsz_adobestock_217121819.jpg

Tanulási programok

A főiskola több mint 40 felsőoktatási és előzetes szakmai programot kínál, valamint korlátlan számú egyedi igényű nagyvállalkozót. Ezenkívül a Cornell Nyári Kutatóintézet nyári életmód-tanulási közösséget biztosít, amely elősegíti a művészetek, a humán, a társadalomtudomány és a tudomány kutatását.

Elhelyezkedés

A főiskola az Iowa állambeli Mount Vernon városában található, amelynek városi szélsőséges hangulata kisvárosi helyszínévé teszi a város legjobbját művészeti fesztiválokkal, népszerű helyi éttermekkel és kávézókkal, valamint mókás butikokkal. A Mount Vernon történelmi épületek és a kreatív hangulat keveréke az Arthur Frommer költségvetési újságjánakAmerika legmenőbb kisvárosa” -nak örvend .

Kar

A Cornell professzorok kiemelkedő kutatók, tudósok és mindenekelőtt mentorok. A főiskola karrierjének kilencvennyolc százaléka rendelkezik a legmagasabb fokozattal a saját területén. A hallgatók és hallgatók aránya 1:11, és sok hallgató szorosan együttműködik a kar tagjaival kutatási vagy egyéb projektek során.

Egyetemi élet

Az élet a Cornellben aktív és változatos. A hallgatók számos klubban, szervezetben és érdekcsoportban vesznek részt. A hallgatók 19 százaléka vesz részt a képzőművészetben. A hallgatók 36 százaléka vesz részt az egyetemi atlétikában.

Helyszínek

Mount Vernon

Address
1st Street, 600
52314 Mount Vernon, Iowa, Amerikai Egyesült Államok