Concordia College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk?

Mi egy magán, koedukált, négy éves bölcsész főiskolai. Mi vagyunk a közösség több mint 2100 diák, akik jönnek a 36 állam és 29 ország és képviseli 38 vallások és felekezetek. Mi foglalkoztat 175 főállású oktatók, beleértve a NASA és az NSF tudósok, díjnyertes zeneszerző és író, és a nemzeti szakértők széles köre tekintetében.

Ahol élünk

A szülővárosában - Fargo-Moorhead - egy növekvő közösség közel 30.000 főiskolai hallgatók, a ugráló művészeti és szórakoztató jelenet, és szédítő sor szakmai és foglalkoztatási lehetőségeket.

Hogyan tanuljuk

Concordia kínál több mint 50 szakon, köztük 15 kitüntetéssel szakok, valamint a 12 preprofessional programok orvosi, a jogi, műszaki, fogászati ​​és így tovább. Több száz szakmai és kooperatív oktatási lehetőségeket a városban és az egész világon biztosítanak elegendő első kézből szakmai tapasztalat.

Hova megyünk

A globalizált tananyag ötvözi jelentős tanulmányt távol lehetőségek és használati hét világnyelven. Mi egy országosan elismert vezető között egyetemi intézmények a hallgatók száma szert a globális külföldi tapasztalatokat.

Mivel Foglalkozunk

Több mint 100 diák szervezetek - újságok és irodalmi folyóiratokban, önkéntes csoportok, vallási szervezetek és több - megkönnyíti, hogy vegyenek részt és aktív marad. Több mint egyharmada a mi hallgatói szervezet részt vesz egy (vagy több) a 19 zenei együtteseket, és közel negyede a diákok részt vesznek a versenyképes atlétika.

Mit érünk el

Concordia diákok értek el 88 százalékos elfogadási arány az orvosi egyetemre (10 év megkérdezett). Kilencvennyolc százaléka a megkérdezett Concordia diplomás munkahelyek, vagy amelyek a doktori iskola hat hónapon belül az érettségi. Öt diák nyert rangos Fulbright ösztöndíjak az elmúlt három évben. Az elmúlt években a Concordia gyűjtött kilenc tekintélyes NCAA Posztgraduális ösztöndíjak.

Helyszínek

Moorhead

Concordia College

Address
901 8th St. S.
56562 Moorhead, Minnesota, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 218-299-4000