Concord University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapította 1872-ben Concord egyetem szigorú programokat, amelyek a hallgatókat, hogy folytassa a különböző posztgraduális tanulmányok és szakmai lehetőségekkel és hogy vállalja vezetői és szakmai szerepek egy multikulturális társadalomban. Miközben bele a különböző oktatási módszerek / technológiák, a méret és a gondoskodó elkötelezettsége oktatók, alkalmazottak és alkalmazás fő biztosítsa a minőségi oktatás lehetőségét a Concord Egyetemen.

Campus áttekintés

 • 2800 diák
 • 3% a nemzetközi (35 ország képviselteti magát)
 • Átlagos osztálylétszám 18
 • 18: 1 diák tanár arány
Egyetértés

Küldetés

A misszió a Concord Egyetemen, hogy minőségi, bölcsészettudományi alapú oktatás, hogy elősegítse tudományos tevékenységeket, és hogy szolgálja a regionális közösség.

Concord egyetem szigorú programok, elsősorban az érettségi szintet, amely a hallgatókat, hogy folytassa a különböző posztgraduális tanulmányok és szakmai lehetőségekkel és hogy vállalja vezetői és szakmai szerepek egy multikulturális társadalomban. A hagyományokhoz híven a szolgáltatást a régióban, a University kínál korlátozott számú gondosan válogatott posztgraduális fok. Miközben bele a különböző oktatási módszerek / technológiák, a méret és a gondoskodó elkötelezettsége oktatók, alkalmazottak és alkalmazás fő biztosítsa a minőségi oktatás lehetőségét a Concord Egyetemen. Ennek tanuló közösség, Concord Egyetem elkötelezett a vonatkozó ismeretek bővítését a szakmai fejlesztési tevékenységek és programok, a kutatás, valamint az alkalmazáson keresztül, kiadvány, megbecsülése és tudományos erőfeszítéseket.

Az elsődleges cél a Concord küldetése, tudományos; Ugyanakkor a szolgáltatás az egyetem biztosít, hogy az állami és a régió túlmutat az osztályteremben. Concord University hozzájárul a minőségi kulturális és gazdasági életének a dél-West Virginia együttműködés révén a köz- és magán szervezetek és ügynökségek, valamint a kiterjesztése a támogatást és segítséget a régióban is szolgál. Végül, Concord Egyetem méri a sikert a teljesítését alumni megtalálja a karrierjük, és egész életükben.

Nevelési céljait Concord Egyetem

Az oktatási programok a Concord Egyetem célja, hogy elősegítse készségek, ismeretek és attitűdök esetben széles körű tudományos területen és a szakmai karrier a kulturálisan sokszínű, állandóan változó globális közösség.

 • A General Studies Program lehetőséget nyújt megkezdi a fejlődő szükséges készségek olyan összetett kérdések, hogy építsenek egy alapítványi tudásbázis egész életen át tartó tanulás, valamint művelni attitűdök, amelyek elősegítik a személyes és társadalmi jólét és a tapasztalati gazdagodást.
 • Építve General Studies program érettségi foka programok lehetőséget nyújtanak a mélyreható vizsgálat során a hallgató által választott terület (ek).
 • Építve választott érettségi diploma programok, a mester fokozatot programok lehetőséget nyújtanak a magasan specializált kutatás és a szakmai fejlődés.

Készségek: Jártasságot adatok értelmezése során, amelyek az információs, gondolatokat fogalmaznak, azt gondolva, kritikusan, és a másokkal való érintkezés, mint azt az alábbi kompetenciákkal:

 • Közötti hatékony kommunikációs készségek és műveltség, adaptált szükség az igények különféle diskurzus:
 • hallás és beszéd
 • olvasás és írás
 • A nem verbális kommunikáció
 • média és technológiai jártasság
 • Hogy képesek foglalkoztatni megfelelő megfigyeléses, logikus, elemző, számítógépes, kreatív és kritikus gondolkodás készségek problémamegoldás.
 • Képessége, hogy megfelelő módszereket és technológiákat lefolytatására empirikus és tudományos kutatás, hogy értelmezze a kutatási eredmények, és használni betekintést nyert az ilyen kutatások egy tájékozott döntéshozatalt.
 • Egy képes elemezni, szintetizálni, és integrálni elemek, információk és ötletek.
 • Az egyén képes a elemet, információk és ötletek a megfelelő kritériumok alapján.
 • Alkalmazásának képessége, és átadni a tudományos és tapasztalati tanulás megfelelően válasszuk el környezetből a másikba.
 • Hogy képesek tanulni, és hatékonyan működik önállóan és közösen.

Tudás: Ismerete alapjául szolgáló elvek tudományos diskurzus a különböző területeken, mint azt az alábbi képességekkel:

 • Egy képes észrevenni a kölcsönös hatások a környezet, a kulturális hiedelmek és attitűdök, és a társadalmi intézmények és gyakorlatok
 • Tudatosítani alapvető jellemzőit és tulajdonságait a fizikai univerzum.
 • Egy képes értelmezni események és tendenciák történeti kontextusba.
 • Ismeretség alapjául szolgáló elvek nyelveken - például nyelvi, matematikai és számítógépes nyelvi rendszerek.
 • A elismeréseként a bonyolult kölcsönhatásai szervezetekre, beleértve az embert is, és azok környezetét.
 • Tudatosítani az esztétikai elvek, módszerek, anyagok, és a média alkalmazott művészi teljesítmény és létrehozta a műalkotások és az irodalom.
 • Önismeret, köztük a figyelmet a saját kompetenciák, hiányosságok, valamint az optimális egyéni tanulási-style (ek).

Attitűdök: Tendenciák elősegíti az önismeretet, a személyes növekedés és fejlődés, valamint a felelős állampolgári amint azt az alábbi:

 • A szokásos gondolkodás etikai / morális cselekvések mérlegelés során döntéseket és értékelése eredmények.
 • Gyakorlása felelős vezető - beleértve a vezetés által például - és felelősségteljes followership.
 • Tiszteletteljes figyelem az eltérő nézőpontok és a hajlandóság a párbeszédet a különbségeket annak érdekében, hogy törekszik a kölcsönös megértés és méltányos konfliktuskezelés.
 • Termesztés és támogatása attitűdök és gyakorlatok, amelyek elősegítik a fizikai, mentális, érzelmi és szociális jólét.
 • Elismerését a kreatív folyamatot, és a gazdag sokféleségét művészi teljesítmény.
 • Elkötelezettségét a társadalmi felelősség, beleértve a közösségi szolgáltatások és az állampolgári részvétel.
 • Motivációt, hogy folytassa az élethosszig tartó tanulás és a folyamatos szellemi növekedés.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Alapképzés

Bachelor Of Science In Business Administration (bs Ba)

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Athens

A Bachelor of Science in Business Administration fokozat sikeres elvégzése szükséges 120 félév óra, beleértve (1) A Program általános tanulmányok; (2) A Business Administration Core; és (3) egyike annak az öt terület a hangsúlyt az alábbiakban felsorolt. Annak érdekében, hogy kiérdemelje ezt a fokozatot, a diákok is szükség van, hogy fenntartsák a halmozott fokozatú átlagosan legalább 2,25 (C) minden tanfolyamok Business. [+]

A Bachelor of Science in Business Administration fokozat sikeres elvégzése szükséges 120 félév óra, beleértve (1) A Program általános tanulmányok; (2) A Business Administration Core; és (3) egyike annak az öt terület a hangsúlyt az alábbiakban felsorolt. Annak érdekében, hogy kiérdemelje ezt a fokozatot, a diákok is szükség van, hogy fenntartsák a halmozott fokozatú átlagosan legalább 2,25 (C) minden tanfolyamok Business. A Business Administration Core áll bevezető kurzus összes jelentős üzleti tudományok tanított Concord Egyetemen. Célja, hogy átfogó megértését széles spektrumát mezők üzleti adminisztráció és megalapozza a speciális vizsgálatot a hallgató által választott terület hangsúlyt. A cél a számviteli területen az, hogy az oktatási, hogy folytassa a különböző számviteli és üzleti karriert. A tanterv magában kitettség leíró és elemző hasznos információkat az üzleti döntéshozatal folyamatában. A közigazgatási rendszerek területén hangsúlyt ad utasítást az elmélet és a szükséges készségeket, hogy működik, és sikeresen kezelni a jelenlegi irodai környezetben, valamint a rugalmasságot, hogy alkalmazkodjanak a jövőbeli irodai környezetekben technológiák változtatni. Diákok befejezése a program gyakran alkalmazott támogató szolgáltatások, például ügyintézés, bérszámfejtés, információs és adatfeldolgozási; létesítmények működtetését; anyagok ütemezése és elosztása; konferencia tervezés és utazás; iratkezelési, távközlés menedzsment és biztonság. A cél a pénzügyi területen a hangsúly, hogy felkészítse a diákokat, akik a karrier lehetőségeket a következő területeken: vállalati pénzügyek, befektetések kezelése, és a menedzsment a pénzügyi intézmények. Szigor természetesen a munka és a mennyiségi ismeretek fontosságát. Diákok befejezése a program számára a megfelelő expozíciót mind a pénzügyi elmélet és a politika alapvető karrier növekedés, igényes és versenyképes környezetet kicsi vagy nagy pénzügyi... [-]

BSc

Bachelor Of Science In Atlétikai Képzés (bs At)

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Athens

Az Athletic Training Oktatási Program (ATEP) a Concord Egyetemen jelenleg által akkreditált Akkreditációs Bizottság Athletic Oktatás (CAATE). A program kihasználja a kontinuum didaktikai és a klinikai tapasztalatok, mint meghatározott a CAATE Standards akkreditációs belépő szintű ATEPs, és hogy megfelelően felkészüljenek a hallgató, mint egy belépő szintű Certified Trainer Athletic. A sikeres befejezése a program, a hallgató a tudásbázis és a klinikai ismeretek szükségesek kihívást jelent, és halad a Board of Certification (BOC) vizsgálata. [+]

Az Athletic Training Oktatási Program (ATEP) a Concord Egyetemen jelenleg által akkreditált Akkreditációs Bizottság Athletic Oktatás (CAATE). A program kihasználja a kontinuum didaktikai és a klinikai tapasztalatok, mint meghatározott a CAATE Standards akkreditációs belépő szintű ATEPs, és hogy megfelelően felkészüljenek a hallgató, mint egy belépő szintű Certified Trainer Athletic. A sikeres befejezése a program, a hallgató a tudásbázis és a klinikai ismeretek szükségesek kihívást jelent, és halad a Board of Certification (BOC) vizsgálata. Diákok, akik szeretnének alkalmazni a felvételi szakmai program Athletic Training tehet hivatalos kérelmet a felvételi a ATEP sikeres elvégzése után a felvételi követelményeknek. A diákok várhatóan hivatalosan alkalmazzák a felvételi során a tavaszi félévben a gólya évben, feltételezve, hogy befejezi mintegy 30 óra hitel végén az első évben. Átadása a diákok 30 vagy több átadása óra hitel (100 vagy annál magasabb szinten), akik megfelelnek a felvételi követelményeknek kérheti felvételét az ATEP idején azokat elfogadja, hogy az egyetem. A jelöltek száma elfogadták a ATEP évente korlátozott, és elvégezték az összes felvételi követelményeket nem biztosítja automatikusan elfogadását a ATEP. Amennyiben a képesítéssel rendelkező pályázók számát önkényesen klinikai terek állnak rendelkezésre, a megállapítására szolgáló eljárás diákok elfogadják le van írva a ATEP Diák kézikönyv és atlétikai képzés weboldalon. A professzionális fázisa Athletic Training Major áll hat félév (körülbelül 15 óra minden félévben), az egyetemi természetesen a munka és a klinikai gyakorlaton tanfolyamok. Klinikai Gyakorlat tapasztalatok belül bekövetkezik a University [s NCAA Division II atlétikai program, terület középiskolák, főiskolák, sportorvos klinikák, és egyéb off-campus általános orvosi és klinikai forgatás oldalak által... [-]

Bachelor Of Science In Biológia - Pre-professzionális

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Athens

A pre-professzionális fő célja a diákok Szeretnél részt venni az orvosi egyetemet, fogorvosi iskola, állatorvosi iskolában, vagy folytatja a pályafutását egy másik egészségügyi területen, és az érdeklődő diákok egyetemre vagy más előre szakmai programok. [+]

A pre-professzionális fő célja a diákok Szeretnél részt venni az orvosi egyetemet, fogorvosi iskola, állatorvosi iskolában, vagy folytatja a pályafutását egy másik egészségügyi területen, és az érdeklődő diákok egyetemre vagy más előre szakmai programok. Core követelmények: A Bachelor of Science, a súlyos biológia, sikeres elvégzése szükséges 120 félév óra beleértve (1) A Program általános tanulmányok (hat órát az idegen nyelv használata ajánlott); (2) egyike a biológia alább felsorolt ​​programok; és (3) a programot választani, vagy egy kisebb, mint dolgozott ki a hallgató tanácsadója; Ajánlott kiskorúak közé kémia, geológia, fizika, pszichológia, matematika, számítástechnika, vagy a statisztika. Belépés Concord Egyetem üdvözölné a férfiak és nők, akik hajlandóak dolgozni lelkiismeretesen és tekintse meg a lehetőséget, hogy részt vegyen egy egyetem, mint egy komoly kihívás. A pályázókat arra bátorítjuk, hogy a kérelem benyújtásával előtt 60 nappal a félév, amelyben azok a beiratkozásra. Annak ellenére, hogy a meghallgatás nem szükséges, a leendő diákokat arra biztatják, hogy látogassa meg a campus [-]