Hivatalos Leírás

Alapította 1872-ben Concord egyetem szigorú programokat, amelyek a hallgatókat, hogy folytassa a különböző posztgraduális tanulmányok és szakmai lehetőségekkel és hogy vállalja vezetői és szakmai szerepek egy multikulturális társadalomban. Miközben bele a különböző oktatási módszerek / technológiák, a méret és a gondoskodó elkötelezettsége oktatók, alkalmazottak és alkalmazás fő biztosítsa a minőségi oktatás lehetőségét a Concord Egyetemen.

Campus áttekintés

2800 diák 3% a nemzetközi (35 ország képviselteti magát) Átlagos osztálylétszám 18 18: 1 diák tanár arány

Küldetés A misszió a Concord Egyetemen, hogy minőségi, bölcsészettudományi alapú oktatás, hogy elősegítse tudományos tevékenységeket, és hogy szolgálja a regionális közösség.

Concord egyetem szigorú programok, elsősorban az érettségi szintet, amely a hallgatókat, hogy folytassa a különböző posztgraduális tanulmányok és szakmai lehetőségekkel és hogy vállalja vezetői és szakmai szerepek egy multikulturális társadalomban. A hagyományokhoz híven a szolgáltatást a régióban, a University kínál korlátozott számú gondosan válogatott posztgraduális fok. Miközben bele a különböző oktatási módszerek / technológiák, a méret és a gondoskodó elkötelezettsége oktatók, alkalmazottak és alkalmazás fő biztosítsa a minőségi oktatás lehetőségét a Concord Egyetemen. Ennek tanuló közösség, Concord Egyetem elkötelezett a vonatkozó ismeretek bővítését a szakmai fejlesztési tevékenységek és programok, a kutatás, valamint az alkalmazáson keresztül, kiadvány, megbecsülése és tudományos erőfeszítéseket.

Az elsődleges cél a Concord küldetése, tudományos; Ugyanakkor a szolgáltatás az egyetem biztosít, hogy az állami és a régió túlmutat az osztályteremben. Concord University hozzájárul a minőségi kulturális és gazdasági életének a dél-West Virginia együttműködés révén a köz- és magán szervezetek és ügynökségek, valamint a kiterjesztése a támogatást és segítséget a régióban is szolgál. Végül, Concord Egyetem méri a sikert a teljesítését alumni megtalálja a karrierjük, és egész életükben.

Nevelési céljait Concord Egyetem Az oktatási programok a Concord Egyetem célja, hogy elősegítse készségek, ismeretek és attitűdök esetben széles körű tudományos területen és a szakmai karrier a kulturálisan sokszínű, állandóan változó globális közösség.

A General Studies Program lehetőséget nyújt megkezdi a fejlődő szükséges készségek olyan összetett kérdések, hogy építsenek egy alapítványi tudásbázis egész életen át tartó tanulás, valamint művelni attitűdök, amelyek elősegítik a személyes és társadalmi jólét és a tapasztalati gazdagodást. Építve General Studies program érettségi foka programok lehetőséget nyújtanak a mélyreható vizsgálat során a hallgató által választott terület (ek). Építve választott érettségi diploma programok, a mester fokozatot programok lehetőséget nyújtanak a magasan specializált kutatás és a szakmai fejlődés.

Készségek: Jártasságot adatok értelmezése során, amelyek az információs, gondolatokat fogalmaznak, azt gondolva, kritikusan, és a másokkal való érintkezés, mint azt az alábbi kompetenciákkal:

Közötti hatékony kommunikációs készségek és műveltség, adaptált szükség az igények különféle diskurzus:

hallás és beszéd olvasás és írás A nem verbális kommunikáció média és technológiai jártasság

Hogy képesek foglalkoztatni megfelelő megfigyeléses, logikus, elemző, számítógépes, kreatív és kritikus gondolkodás készségek problémamegoldás. Képessége, hogy megfelelő módszereket és technológiákat lefolytatására empirikus és tudományos kutatás, hogy értelmezze a kutatási eredmények, és használni betekintést nyert az ilyen kutatások egy tájékozott döntéshozatalt. Egy képes elemezni, szintetizálni, és integrálni elemek, információk és ötletek. Az egyén képes a elemet, információk és ötletek a megfelelő kritériumok alapján. Alkalmazásának képessége, és átadni a tudományos és tapasztalati tanulás megfelelően válasszuk el környezetből a másikba. Hogy képesek tanulni, és hatékonyan működik önállóan és közösen.

Tudás: Ismerete alapjául szolgáló elvek tudományos diskurzus a különböző területeken, mint azt az alábbi képességekkel:

Egy képes észrevenni a kölcsönös hatások a környezet, a kulturális hiedelmek és attitűdök, és a társadalmi intézmények és gyakorlatok Tudatosítani alapvető jellemzőit és tulajdonságait a fizikai univerzum. Egy képes értelmezni események és tendenciák történeti kontextusba. Ismeretség alapjául szolgáló elvek nyelveken - például nyelvi, matematikai és számítógépes nyelvi rendszerek. A elismeréseként a bonyolult kölcsönhatásai szervezetekre, beleértve az embert is, és azok környezetét. Tudatosítani az esztétikai elvek, módszerek, anyagok, és a média alkalmazott művészi teljesítmény és létrehozta a műalkotások és az irodalom. Önismeret, köztük a figyelmet a saját kompetenciák, hiányosságok, valamint az optimális egyéni tanulási-style (ek).

Attitűdök: Tendenciák elősegíti az önismeretet, a személyes növekedés és fejlődés, valamint a felelős állampolgári amint azt az alábbi:

A szokásos gondolkodás etikai / morális cselekvések mérlegelés során döntéseket és értékelése eredmények. Gyakorlása felelős vezető - beleértve a vezetés által például - és felelősségteljes followership. Tiszteletteljes figyelem az eltérő nézőpontok és a hajlandóság a párbeszédet a különbségeket annak érdekében, hogy törekszik a kölcsönös megértés és méltányos konfliktuskezelés. Termesztés és támogatása attitűdök és gyakorlatok, amelyek elősegítik a fizikai, mentális, érzelmi és szociális jólét. Elismerését a kreatív folyamatot, és a gazdag sokféleségét művészi teljesítmény. Elkötelezettségét a társadalmi felelősség, beleértve a közösségi szolgáltatások és az állampolgári részvétel. Motivációt, hogy folytassa az élethosszig tartó tanulás és a folyamatos szellemi növekedés.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Concord University

A Bachelor of Science in Business Administration fokozat sikeres elvégzése szükséges 120 félév óra, beleértve (1) A Program általános tanulmányok; (2) A Business Administ ... [+]

A Bachelor of Science in Business Administration fokozat sikeres elvégzése szükséges 120 félév óra, beleértve (1) A Program általános tanulmányok; (2) A Business Administration Core; és (3) egyike annak az öt terület a hangsúlyt az alábbiakban felsorolt. Annak érdekében, hogy kiérdemelje ezt a fokozatot, a diákok is szükség van, hogy fenntartsák a halmozott fokozatú átlagosan legalább 2,25 (C) minden tanfolyamok Business.

A Business Administration Core áll bevezető kurzus összes jelentős üzleti tudományok tanított Concord Egyetemen. Célja, hogy átfogó megértését széles spektrumát mezők üzleti adminisztráció és megalapozza a speciális vizsgálatot a hallgató által választott terület hangsúlyt.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Athén
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Concord University

Az Athletic Training Oktatási Program (ATEP) a Concord Egyetemen jelenleg által akkreditált Akkreditációs Bizottság Athletic Oktatás (CAATE). A program kihasználja a kont ... [+]

Az Athletic Training Oktatási Program (ATEP) a Concord Egyetemen jelenleg által akkreditált Akkreditációs Bizottság Athletic Oktatás (CAATE). A program kihasználja a kontinuum didaktikai és a klinikai tapasztalatok, mint meghatározott a CAATE Standards akkreditációs belépő szintű ATEPs, és hogy megfelelően felkészüljenek a hallgató, mint egy belépő szintű Certified Trainer Athletic. A sikeres befejezése a program, a hallgató a tudásbázis és a klinikai ismeretek szükségesek kihívást jelent, és halad a Board of Certification (BOC) vizsgálata.

Diákok, akik szeretnének alkalmazni a felvételi szakmai program Athletic Training tehet hivatalos kérelmet a felvételi a ATEP sikeres elvégzése után a felvételi követelményeknek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Athén
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Concord University

A pre-professzionális fő célja a diákok Szeretnél részt venni az orvosi egyetemet, fogorvosi iskola, állatorvosi iskolában, vagy folytatja a pályafutását egy másik egészs ... [+]

A pre-professzionális fő célja a diákok Szeretnél részt venni az orvosi egyetemet, fogorvosi iskola, állatorvosi iskolában, vagy folytatja a pályafutását egy másik egészségügyi területen, és az érdeklődő diákok egyetemre vagy más előre szakmai programok.

Core követelmények:

A Bachelor of Science, a súlyos biológia, sikeres elvégzése szükséges 120 félév óra beleértve (1) A Program általános tanulmányok (hat órát az idegen nyelv használata ajánlott); (2) egyike a biológia alább felsorolt ​​programok; és (3) a programot választani, vagy egy kisebb, mint dolgozott ki a hallgató tanácsadója; Ajánlott kiskorúak közé kémia, geológia, fizika, pszichológia, matematika, számítástechnika, vagy a statisztika.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Athén
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul