Concord University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapította 1872-ben Concord egyetem szigorú programokat, amelyek a hallgatókat, hogy folytassa a különböző posztgraduális tanulmányok és szakmai lehetőségekkel és hogy vállalja vezetői és szakmai szerepek egy multikulturális társadalomban. Miközben bele a különböző oktatási módszerek / technológiák, a méret és a gondoskodó elkötelezettsége oktatók, alkalmazottak és alkalmazás fő biztosítsa a minőségi oktatás lehetőségét a Concord Egyetemen.

Campus áttekintés

2800 diák 3% a nemzetközi (35 ország képviselteti magát) Átlagos osztálylétszám 18 18: 1 diák tanár arány

Küldetés A misszió a Concord Egyetemen, hogy minőségi, bölcsészettudományi alapú oktatás, hogy elősegítse tudományos tevékenységeket, és hogy szolgálja a regionális közösség.

Concord egyetem szigorú programok, elsősorban az érettségi szintet, amely a hallgatókat, hogy folytassa a különböző posztgraduális tanulmányok és szakmai lehetőségekkel és hogy vállalja vezetői és szakmai szerepek egy multikulturális társadalomban. A hagyományokhoz híven a szolgáltatást a régióban, a University kínál korlátozott számú gondosan válogatott posztgraduális fok. Miközben bele a különböző oktatási módszerek / technológiák, a méret és a gondoskodó elkötelezettsége oktatók, alkalmazottak és alkalmazás fő biztosítsa a minőségi oktatás lehetőségét a Concord Egyetemen. Ennek tanuló közösség, Concord Egyetem elkötelezett a vonatkozó ismeretek bővítését a szakmai fejlesztési tevékenységek és programok, a kutatás, valamint az alkalmazáson keresztül, kiadvány, megbecsülése és tudományos erőfeszítéseket.

Az elsődleges cél a Concord küldetése, tudományos; Ugyanakkor a szolgáltatás az egyetem biztosít, hogy az állami és a régió túlmutat az osztályteremben. Concord University hozzájárul a minőségi kulturális és gazdasági életének a dél-West Virginia együttműködés révén a köz- és magán szervezetek és ügynökségek, valamint a kiterjesztése a támogatást és segítséget a régióban is szolgál. Végül, Concord Egyetem méri a sikert a teljesítését alumni megtalálja a karrierjük, és egész életükben.

Nevelési céljait Concord Egyetem Az oktatási programok a Concord Egyetem célja, hogy elősegítse készségek, ismeretek és attitűdök esetben széles körű tudományos területen és a szakmai karrier a kulturálisan sokszínű, állandóan változó globális közösség.

A General Studies Program lehetőséget nyújt megkezdi a fejlődő szükséges készségek olyan összetett kérdések, hogy építsenek egy alapítványi tudásbázis egész életen át tartó tanulás, valamint művelni attitűdök, amelyek elősegítik a személyes és társadalmi jólét és a tapasztalati gazdagodást. Építve General Studies program érettségi foka programok lehetőséget nyújtanak a mélyreható vizsgálat során a hallgató által választott terület (ek). Építve választott érettségi diploma programok, a mester fokozatot programok lehetőséget nyújtanak a magasan specializált kutatás és a szakmai fejlődés.

Készségek: Jártasságot adatok értelmezése során, amelyek az információs, gondolatokat fogalmaznak, azt gondolva, kritikusan, és a másokkal való érintkezés, mint azt az alábbi kompetenciákkal:

Közötti hatékony kommunikációs készségek és műveltség, adaptált szükség az igények különféle diskurzus:

hallás és beszéd olvasás és írás A nem verbális kommunikáció média és technológiai jártasság

Hogy képesek foglalkoztatni megfelelő megfigyeléses, logikus, elemző, számítógépes, kreatív és kritikus gondolkodás készségek problémamegoldás. Képessége, hogy megfelelő módszereket és technológiákat lefolytatására empirikus és tudományos kutatás, hogy értelmezze a kutatási eredmények, és használni betekintést nyert az ilyen kutatások egy tájékozott döntéshozatalt. Egy képes elemezni, szintetizálni, és integrálni elemek, információk és ötletek. Az egyén képes a elemet, információk és ötletek a megfelelő kritériumok alapján. Alkalmazásának képessége, és átadni a tudományos és tapasztalati tanulás megfelelően válasszuk el környezetből a másikba. Hogy képesek tanulni, és hatékonyan működik önállóan és közösen.

Tudás: Ismerete alapjául szolgáló elvek tudományos diskurzus a különböző területeken, mint azt az alábbi képességekkel:

Egy képes észrevenni a kölcsönös hatások a környezet, a kulturális hiedelmek és attitűdök, és a társadalmi intézmények és gyakorlatok Tudatosítani alapvető jellemzőit és tulajdonságait a fizikai univerzum. Egy képes értelmezni események és tendenciák történeti kontextusba. Ismeretség alapjául szolgáló elvek nyelveken - például nyelvi, matematikai és számítógépes nyelvi rendszerek. A elismeréseként a bonyolult kölcsönhatásai szervezetekre, beleértve az embert is, és azok környezetét. Tudatosítani az esztétikai elvek, módszerek, anyagok, és a média alkalmazott művészi teljesítmény és létrehozta a műalkotások és az irodalom. Önismeret, köztük a figyelmet a saját kompetenciák, hiányosságok, valamint az optimális egyéni tanulási-style (ek).

Attitűdök: Tendenciák elősegíti az önismeretet, a személyes növekedés és fejlődés, valamint a felelős állampolgári amint azt az alábbi:

A szokásos gondolkodás etikai / morális cselekvések mérlegelés során döntéseket és értékelése eredmények. Gyakorlása felelős vezető - beleértve a vezetés által például - és felelősségteljes followership. Tiszteletteljes figyelem az eltérő nézőpontok és a hajlandóság a párbeszédet a különbségeket annak érdekében, hogy törekszik a kölcsönös megértés és méltányos konfliktuskezelés. Termesztés és támogatása attitűdök és gyakorlatok, amelyek elősegítik a fizikai, mentális, érzelmi és szociális jólét. Elismerését a kreatív folyamatot, és a gazdag sokféleségét művészi teljesítmény. Elkötelezettségét a társadalmi felelősség, beleértve a közösségi szolgáltatások és az állampolgári részvétel. Motivációt, hogy folytassa az élethosszig tartó tanulás és a folyamatos szellemi növekedés.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Of Science In Business Administration (bs Ba)

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Athens

A Bachelor of Science in Business Administration fokozat sikeres elvégzése szükséges 120 félév óra, beleértve (1) A Program általános tanulmányok; (2) A Business Administration Core; és (3) egyike annak az öt terület a hangsúlyt az alábbiakban felsorolt. Annak érdekében, hogy kiérdemelje ezt a fokozatot, a diákok is szükség van, hogy fenntartsák a halmozott fokozatú átlagosan legalább 2,25 (C) minden tanfolyamok Business. [+]

A Bachelor of Science in Business Administration fokozat sikeres elvégzése szükséges 120 félév óra, beleértve (1) A Program általános tanulmányok; (2) A Business Administration Core; és (3) egyike annak az öt terület a hangsúlyt az alábbiakban felsorolt. Annak érdekében, hogy kiérdemelje ezt a fokozatot, a diákok is szükség van, hogy fenntartsák a halmozott fokozatú átlagosan legalább 2,25 (C) minden tanfolyamok Business. A Business Administration Core áll bevezető kurzus összes jelentős üzleti tudományok tanított Concord Egyetemen. Célja, hogy átfogó megértését széles spektrumát mezők üzleti adminisztráció és megalapozza a speciális vizsgálatot a hallgató által választott terület hangsúlyt. A cél a számviteli területen az, hogy az oktatási, hogy folytassa a különböző számviteli és üzleti karriert. A tanterv magában kitettség leíró és elemző hasznos információkat az üzleti döntéshozatal folyamatában. A közigazgatási rendszerek területén hangsúlyt ad utasítást az elmélet és a szükséges készségeket, hogy működik, és sikeresen kezelni a jelenlegi irodai környezetben, valamint a rugalmasságot, hogy alkalmazkodjanak a jövőbeli irodai környezetekben technológiák változtatni. Diákok befejezése a program gyakran alkalmazott támogató szolgáltatások, például ügyintézés, bérszámfejtés, információs és adatfeldolgozási; létesítmények működtetését; anyagok ütemezése és elosztása; konferencia tervezés és utazás; iratkezelési, távközlés menedzsment és biztonság. A cél a pénzügyi területen a hangsúly, hogy felkészítse a diákokat, akik a karrier lehetőségeket a következő területeken: vállalati pénzügyek, befektetések kezelése, és a menedzsment a pénzügyi intézmények. Szigor természetesen a munka és a mennyiségi ismeretek fontosságát. Diákok befejezése a program számára a megfelelő expozíciót mind a pénzügyi elmélet és a politika alapvető karrier növekedés, igényes és versenyképes környezetet kicsi vagy nagy pénzügyi... [-]

BSc

Bachelor Of Science In Atlétikai Képzés (bs At)

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Athens

Az Athletic Training Oktatási Program (ATEP) a Concord Egyetemen jelenleg által akkreditált Akkreditációs Bizottság Athletic Oktatás (CAATE). A program kihasználja a kontinuum didaktikai és a klinikai tapasztalatok, mint meghatározott a CAATE Standards akkreditációs belépő szintű ATEPs, és hogy megfelelően felkészüljenek a hallgató, mint egy belépő szintű Certified Trainer Athletic. A sikeres befejezése a program, a hallgató a tudásbázis és a klinikai ismeretek szükségesek kihívást jelent, és halad a Board of Certification (BOC) vizsgálata. [+]

Az Athletic Training Oktatási Program (ATEP) a Concord Egyetemen jelenleg által akkreditált Akkreditációs Bizottság Athletic Oktatás (CAATE). A program kihasználja a kontinuum didaktikai és a klinikai tapasztalatok, mint meghatározott a CAATE Standards akkreditációs belépő szintű ATEPs, és hogy megfelelően felkészüljenek a hallgató, mint egy belépő szintű Certified Trainer Athletic. A sikeres befejezése a program, a hallgató a tudásbázis és a klinikai ismeretek szükségesek kihívást jelent, és halad a Board of Certification (BOC) vizsgálata. Diákok, akik szeretnének alkalmazni a felvételi szakmai program Athletic Training tehet hivatalos kérelmet a felvételi a ATEP sikeres elvégzése után a felvételi követelményeknek. A diákok várhatóan hivatalosan alkalmazzák a felvételi során a tavaszi félévben a gólya évben, feltételezve, hogy befejezi mintegy 30 óra hitel végén az első évben. Átadása a diákok 30 vagy több átadása óra hitel (100 vagy annál magasabb szinten), akik megfelelnek a felvételi követelményeknek kérheti felvételét az ATEP idején azokat elfogadja, hogy az egyetem. A jelöltek száma elfogadták a ATEP évente korlátozott, és elvégezték az összes felvételi követelményeket nem biztosítja automatikusan elfogadását a ATEP. Amennyiben a képesítéssel rendelkező pályázók számát önkényesen klinikai terek állnak rendelkezésre, a megállapítására szolgáló eljárás diákok elfogadják le van írva a ATEP Diák kézikönyv és atlétikai képzés weboldalon. A professzionális fázisa Athletic Training Major áll hat félév (körülbelül 15 óra minden félévben), az egyetemi természetesen a munka és a klinikai gyakorlaton tanfolyamok. Klinikai Gyakorlat tapasztalatok belül bekövetkezik a University [s NCAA Division II atlétikai program, terület középiskolák, főiskolák, sportorvos klinikák, és egyéb off-campus általános orvosi és klinikai forgatás oldalak által... [-]

Bachelor Of Science In Biológia - Pre-professzionális

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Athens

A pre-professzionális fő célja a diákok Szeretnél részt venni az orvosi egyetemet, fogorvosi iskola, állatorvosi iskolában, vagy folytatja a pályafutását egy másik egészségügyi területen, és az érdeklődő diákok egyetemre vagy más előre szakmai programok. [+]

A pre-professzionális fő célja a diákok Szeretnél részt venni az orvosi egyetemet, fogorvosi iskola, állatorvosi iskolában, vagy folytatja a pályafutását egy másik egészségügyi területen, és az érdeklődő diákok egyetemre vagy más előre szakmai programok. Core követelmények: A Bachelor of Science, a súlyos biológia, sikeres elvégzése szükséges 120 félév óra beleértve (1) A Program általános tanulmányok (hat órát az idegen nyelv használata ajánlott); (2) egyike a biológia alább felsorolt ​​programok; és (3) a programot választani, vagy egy kisebb, mint dolgozott ki a hallgató tanácsadója; Ajánlott kiskorúak közé kémia, geológia, fizika, pszichológia, matematika, számítástechnika, vagy a statisztika. Belépés Concord Egyetem üdvözölné a férfiak és nők, akik hajlandóak dolgozni lelkiismeretesen és tekintse meg a lehetőséget, hogy részt vegyen egy egyetem, mint egy komoly kihívás. A pályázókat arra bátorítjuk, hogy a kérelem benyújtásával előtt 60 nappal a félév, amelyben azok a beiratkozásra. Annak ellenére, hogy a meghallgatás nem szükséges, a leendő diákokat arra biztatják, hogy látogassa meg a campus [-]