Concord University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapította 1872-ben Concord egyetem szigorú programokat, amelyek a hallgatókat, hogy folytassa a különböző posztgraduális tanulmányok és szakmai lehetőségekkel és hogy vállalja vezetői és szakmai szerepek egy multikulturális társadalomban. Miközben bele a különböző oktatási módszerek / technológiák, a méret és a gondoskodó elkötelezettsége oktatók, alkalmazottak és alkalmazás fő biztosítsa a minőségi oktatás lehetőségét a Concord Egyetemen.

Campus áttekintés

2800 diák 3% a nemzetközi (35 ország képviselteti magát) Átlagos osztálylétszám 18 18: 1 diák tanár arány

Küldetés A misszió a Concord Egyetemen, hogy minőségi, bölcsészettudományi alapú oktatás, hogy elősegítse tudományos tevékenységeket, és hogy szolgálja a regionális közösség.

Concord egyetem szigorú programok, elsősorban az érettségi szintet, amely a hallgatókat, hogy folytassa a különböző posztgraduális tanulmányok és szakmai lehetőségekkel és hogy vállalja vezetői és szakmai szerepek egy multikulturális társadalomban. A hagyományokhoz híven a szolgáltatást a régióban, a University kínál korlátozott számú gondosan válogatott posztgraduális fok. Miközben bele a különböző oktatási módszerek / technológiák, a méret és a gondoskodó elkötelezettsége oktatók, alkalmazottak és alkalmazás fő biztosítsa a minőségi oktatás lehetőségét a Concord Egyetemen. Ennek tanuló közösség, Concord Egyetem elkötelezett a vonatkozó ismeretek bővítését a szakmai fejlesztési tevékenységek és programok, a kutatás, valamint az alkalmazáson keresztül, kiadvány, megbecsülése és tudományos erőfeszítéseket.

Az elsődleges cél a Concord küldetése, tudományos; Ugyanakkor a szolgáltatás az egyetem biztosít, hogy az állami és a régió túlmutat az osztályteremben. Concord University hozzájárul a minőségi kulturális és gazdasági életének a dél-West Virginia együttműködés révén a köz- és magán szervezetek és ügynökségek, valamint a kiterjesztése a támogatást és segítséget a régióban is szolgál. Végül, Concord Egyetem méri a sikert a teljesítését alumni megtalálja a karrierjük, és egész életükben.

Nevelési céljait Concord Egyetem Az oktatási programok a Concord Egyetem célja, hogy elősegítse készségek, ismeretek és attitűdök esetben széles körű tudományos területen és a szakmai karrier a kulturálisan sokszínű, állandóan változó globális közösség.

A General Studies Program lehetőséget nyújt megkezdi a fejlődő szükséges készségek olyan összetett kérdések, hogy építsenek egy alapítványi tudásbázis egész életen át tartó tanulás, valamint művelni attitűdök, amelyek elősegítik a személyes és társadalmi jólét és a tapasztalati gazdagodást. Építve General Studies program érettségi foka programok lehetőséget nyújtanak a mélyreható vizsgálat során a hallgató által választott terület (ek). Építve választott érettségi diploma programok, a mester fokozatot programok lehetőséget nyújtanak a magasan specializált kutatás és a szakmai fejlődés.

Készségek: Jártasságot adatok értelmezése során, amelyek az információs, gondolatokat fogalmaznak, azt gondolva, kritikusan, és a másokkal való érintkezés, mint azt az alábbi kompetenciákkal:

Közötti hatékony kommunikációs készségek és műveltség, adaptált szükség az igények különféle diskurzus:

hallás és beszéd olvasás és írás A nem verbális kommunikáció média és technológiai jártasság

Hogy képesek foglalkoztatni megfelelő megfigyeléses, logikus, elemző, számítógépes, kreatív és kritikus gondolkodás készségek problémamegoldás. Képessége, hogy megfelelő módszereket és technológiákat lefolytatására empirikus és tudományos kutatás, hogy értelmezze a kutatási eredmények, és használni betekintést nyert az ilyen kutatások egy tájékozott döntéshozatalt. Egy képes elemezni, szintetizálni, és integrálni elemek, információk és ötletek. Az egyén képes a elemet, információk és ötletek a megfelelő kritériumok alapján. Alkalmazásának képessége, és átadni a tudományos és tapasztalati tanulás megfelelően válasszuk el környezetből a másikba. Hogy képesek tanulni, és hatékonyan működik önállóan és közösen.

Tudás: Ismerete alapjául szolgáló elvek tudományos diskurzus a különböző területeken, mint azt az alábbi képességekkel:

Egy képes észrevenni a kölcsönös hatások a környezet, a kulturális hiedelmek és attitűdök, és a társadalmi intézmények és gyakorlatok Tudatosítani alapvető jellemzőit és tulajdonságait a fizikai univerzum. Egy képes értelmezni események és tendenciák történeti kontextusba. Ismeretség alapjául szolgáló elvek nyelveken - például nyelvi, matematikai és számítógépes nyelvi rendszerek. A elismeréseként a bonyolult kölcsönhatásai szervezetekre, beleértve az embert is, és azok környezetét. Tudatosítani az esztétikai elvek, módszerek, anyagok, és a média alkalmazott művészi teljesítmény és létrehozta a műalkotások és az irodalom. Önismeret, köztük a figyelmet a saját kompetenciák, hiányosságok, valamint az optimális egyéni tanulási-style (ek).

Attitűdök: Tendenciák elősegíti az önismeretet, a személyes növekedés és fejlődés, valamint a felelős állampolgári amint azt az alábbi:

A szokásos gondolkodás etikai / morális cselekvések mérlegelés során döntéseket és értékelése eredmények. Gyakorlása felelős vezető - beleértve a vezetés által például - és felelősségteljes followership. Tiszteletteljes figyelem az eltérő nézőpontok és a hajlandóság a párbeszédet a különbségeket annak érdekében, hogy törekszik a kölcsönös megértés és méltányos konfliktuskezelés. Termesztés és támogatása attitűdök és gyakorlatok, amelyek elősegítik a fizikai, mentális, érzelmi és szociális jólét. Elismerését a kreatív folyamatot, és a gazdag sokféleségét művészi teljesítmény. Elkötelezettségét a társadalmi felelősség, beleértve a közösségi szolgáltatások és az állampolgári részvétel. Motivációt, hogy folytassa az élethosszig tartó tanulás és a folyamatos szellemi növekedés.

Helyszínek

Athén

Concord University

Address
Athén, Nyugat-Virginia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 800-344-6679