Compass College of Cinematic Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Compass Főiskola Filmművészeti.

Üdvözöljük a kollégium, hogy más, mint a többi iskola, amit valaha tapasztaltam. Mi vagyunk az egyetlen télikert-stílusú, felekezetközi főiskola a nemzet, amelynek tananyag kifejezetten a szórakoztató iparban. Az egyedülálló, a teljesítmény-alapú tananyag, mi határozza meg a minőségi filmkészítés oktatás kínálunk, és a sikerek öregdiák.

A ragyogó dolog a másság az, hogy te más is. Van egy művész benned. Tudod. Tudjuk azt. És ha készen áll, hogy megtalálja a helyét, mint egy művész egyik leggyorsabban növekvő iparág a világon, elkötelezett oktatók és dolgozók itt, hogy segítsen irányítani, hogy az álmod valóra válik.

Film iskola egy utazás. Egy iránytű fogja meg mutatott valódi irányát. Utazás velünk.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés Associate of Applied Science »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Bachelor Képzőművészeti (BFA) Fokozatot Filmes és Médiaművészet

Campus Nappali Részidős 12 - 24 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids + 1 további

Iránytű Főiskola Filmművészeti kínál Bachelor of Fine Arts (BFA) fokozatot Cinematic és Média, amely egyesíti egy intenzív, alkalmazva tanulmány a film és a média művészet létrehozásának folyamata négy koncentrációban: Executive Termelő, írás, utómunka, és megbízott. Ez a program célja a diákok, akik szeretnének dolgozni egy nagy stúdió, például a Warner Brothers, Disney, Pixar és a Paramount, ahol a főiskolai diploma szükséges. Ez is egy jó választás, ha egy vállalkozó szeretnének építeni a saját produkciós cég vagy multimédiás üzleti, illetve a munka a vállalati marketing vagy multimédia ügynökségek. [+]

Iránytű Főiskola Filmművészeti kínál Bachelor of Fine Arts (BFA) fokozatot Cinematic és Média, amely egyesíti egy intenzív, alkalmazva tanulmány a film és a média művészet létrehozásának folyamata négy koncentrációban: Executive Termelő, írás, utómunka, és megbízott. Ez a program célja a diákok, akik szeretnének dolgozni egy nagy stúdió, például a Warner Brothers, Disney, Pixar és a Paramount, ahol a főiskolai diploma szükséges. Ez is egy jó választás, ha egy vállalkozó szeretnének építeni a saját produkciós cég vagy multimédiás üzleti, illetve a munka a vállalati marketing vagy multimédia ügynökségek.

A Bachelor of Fine Arts program egy legalább 120 óra hitel és azonnal képzése diákok film és médiaművészet termelés. Majd indul az első naptól kezdve a tanulás művészete narratív történetmesélés és hogyan lehet átvinni ezt a képességet egy forgatókönyvet, vagy más formában. Meg fogod tanulni termelő, berendezések, világítás és a film esztétikai. Onnan, akkor lépni, hogy osztályok összpontosított gyártás előtti, utómunka, operatőr és rendező.... [-]


Videók

Compass College of Cinematic Arts