Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Compass Főiskola Filmművészeti.

Üdvözöljük a kollégium, hogy más, mint a többi iskola, amit valaha tapasztaltam. Mi vagyunk az egyetlen télikert-stílusú, felekezetközi főiskola a nemzet, amelynek tananyag kifejezetten a szórakoztató iparban. Az egyedülálló, a teljesítmény-alapú tananyag, mi határozza meg a minőségi filmkészítés oktatás kínálunk, és a sikerek öregdiák.

A ragyogó dolog a másság az, hogy te más is. Van egy művész benned. Tudod. Tudjuk azt. És ha készen áll, hogy megtalálja a helyét, mint egy művész egyik leggyorsabban növekvő iparág a világon, elkötelezett oktatók és dolgozók itt, hogy segítsen irányítani, hogy az álmod valóra válik.

Film iskola egy utazás. Egy iránytű fogja meg mutatott valódi irányát. Utazás velünk.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Compass College of Cinematic Arts

Iránytű Főiskola Filmművészeti kínál Bachelor of Fine Arts (BFA) fokozatot Cinematic és Média, amely egyesíti egy intenzív, alkalmazva tanulmány a film és a média művésze ... [+]

Iránytű Főiskola Filmművészeti kínál Bachelor of Fine Arts (BFA) fokozatot Cinematic és Média, amely egyesíti egy intenzív, alkalmazva tanulmány a film és a média művészet létrehozásának folyamata négy koncentrációban: Executive Termelő, írás, utómunka, és megbízott. Ez a program célja a diákok, akik szeretnének dolgozni egy nagy stúdió, például a Warner Brothers, Disney, Pixar és a Paramount, ahol a főiskolai diploma szükséges. Ez is egy jó választás, ha egy vállalkozó szeretnének építeni a saját produkciós cég vagy multimédiás üzleti, illetve a munka a vállalati marketing vagy multimédia ügynökségek.

A Bachelor of Fine Arts program egy legalább 120 óra hitel és azonnal képzése diákok film és médiaművészet termelés. Majd indul az első naptól kezdve a tanulás művészete narratív történetmesélés és hogyan lehet átvinni ezt a képességet egy forgatókönyvet, vagy más formában. Meg fogod tanulni termelő, berendezések, világítás és a film esztétikai. Onnan, akkor lépni, hogy osztályok összpontosított gyártás előtti, utómunka, operatőr és rendező.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Compass College of Cinematic Arts