College of Coastal Georgia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Található, a délkelet-atlanti partján Brunswick, félúton Savannah és Jacksonville, Florida, a College of Georgia Parti egy egyetemi kollégium a University of Georgia rendszer. A Kollégium kedvező árú és interaktív oktatás a természetes szépség és a bőséges napsütés Grúzia Golden Isles, egy terület híres világszínvonalú golfpályák és üdülőhelyek, valamint csodálatos sokszínűségét tengeri élőhelyek, a vadon élő állatok és tengeri élőlények.

A diákok felfedezni lehetőségek minden szinten: a vezetői szerepek valamennyi területén egyetemi élet; a közösség bevonása révén a szolgáltatás-tanulás, gyakorlati alkalmazásáról tantermi anyag, a szellem az önkéntesség és elkötelezettség, hogy a pozitív változásokat; a kitüntetéssel programok, szakmai gyakorlatok, ösztöndíjak, valamint ösztöndíjak, amelyek elősegítik a természetes kíváncsiság; és az on-campus munkalehetőségek és ösztöndíj nemcsak elősegítik főiskolai megfizethetőség, hanem ösztönzik a tudományos, sport és szabadidős programok részvételt.

Az Akadémia Hivatal Üdülés és wellness támogatja a diákok tevékenységeket kihasználni az akadémia közelsége két nagyszerű strandok gyors túrák alatt a töltés, hogy akár St. Simons Island vagy Jekyll Island. Halad, hogy Jekyll Island kiadják főállású diák, és hozzáférést biztosít az összes kényelmi az állam tengerparti játszótér. Off-campus kaland kirándulások St. Simons Island közé stand-up paddle beszállás és kajak. A diákok is igénybe vehet, hogy a víz, valamint a túrázni a strandok és a pályák a mi regionális ökológiai szántóföldi irányított tanulás egy tengerparti környezetben, amely egy élő laboratórium és az első kijelölt, védett vizes élőhelyek a nemzet.

A Kollégium érettségi fok American Studies, Biológiai Intézet, üzleti adminisztráció, oktatás, egészségügyi informatika, matematika, ápolási (BSN), Pszichológia, Public Affairs és nemrégiben hozzáadott diplomát Interdiszciplináris tanulmányok. Keresztül aktív program szakmai és szolgáltató-learning, a diákok csapat közösségi partnerekkel, mint például a Georgia Department of Natural Resources, a Jekyll Island Hatóság és a Georgia Sea Turtle Center, a délkelet-Georgia Health System, valamint a Szövetségi Rendészeti Központ izgalmas tapasztalatot valós alkalmazása tanfolyam a közösségben. A diákok minden szakterületnek tartalmas lehetőségeket, hogy működjön együtt kar, társszerzőség és társ-bemutató érdemi kutatási és jelentéseket.

Kar élvezettel és támogatása diák interakció, szolgáló mentorok, tanácsadók, sőt beavatkozó részéről a diákok túl óra tantermi készítmény és a tanítás. A diákok név szerint ismert, nemcsak osztálytársak, de a kar és a személyzet. Az elképzelés az Akadémia, hogy egy egyetemi választás a diákok a Grúzia és azon túl, amely elérhető és megfizethető oktatást. Támogatja kiválóság ösztöndíj és közösség bevonása, a testület elősegíti hallgató vezetése, tudományos progresszió és időben érettségi keresztül tanuló-központú programok, amelyek egy gazdag és sokszínű hallgatói élmény.

Megjegyzendő, a szép campus, egy kivételével valamennyi épület az Akadémia sem épült vagy felújított az elmúlt hat évben, és az építkezés megkezdődött egy második csomag alapú kollégiumfejlesztés. Csatlakozás óta a déli államok Athletic Conference 2011-ben, a Mariners tettek bélyegét a sportélet, megnyerte a NAIA férfi nemzeti golf bajnokságot 2014-ben. Parti Grúzia atlétikai program jelenleg támogatja a nyolc versenysportok csapatok: három férfi csapat (kosárlabda, golf, tenisz és) és öt női csapat (kosárlabda, golf, tenisz, softball, és röplabda). A golf, tenisz, röplabda és csapatok országos rangsorban.

Ez egy campus, amely lehet pontosan leírni, mint egy gondoskodó közösség részt, interaktív diákok, oktatók és dolgozók. A diákok jönnek Parti Georgia egyik oka, de marad a sok közül.

Mission Statement

Mivel egy állami egyetemen az egyetemi rendszer Grúzia, a College of Parti Georgia lesz kollégium választás lakosok Georgia és azon túl azáltal, hogy elérhető és megfizethető minőségi oktatást. Támogatja kiválóság ösztöndíj és közösség bevonása, a testület elősegíti hallgató progresszió és időben érettségi keresztül tanuló-központú programok, amelyek egy gazdag és sokszínű hallgatói élmény. A diákok felkészültek a tartalmas munka, felsőfokú tanulmányokat, az élethosszig tartó tanulás és a részvétel a globális és technológiai társadalom. Az intézmény biztosítja a társult és érettségi fokot, amely támogatja a szellemi, gazdasági és kulturális igényeinek a közösség és a régió.

Látomás

A College of Parti Georgia lesz kollégium választás a diákoknak belül Georgia és azon túl, amely egy kiváló oktatás a jövő vezetői és a polgárok szolgáltatás tanulás, a globális tudatosság és elkötelezett a vállalkozói szellemet.

Értékek

A College of Parti Georgia alapvető értékeit a keret a küldetés és a jövőkép, és irányítja az intézmény a változó idők és a prioritások:

Minőségi oktatás:

Elkötelezettségét a magas minőségű, innovatív és rugalmas oktatási lehetőségeket és szolgáltatásokat hozzáférhető tanuló-központú környezetben légkörének megteremtése felfedezés, amely értékeli és felöleli mind érdeklődés és kreativitás; elvárják, hogy a diákok aktív felelősséget az oktatás; elősegítse szoros tanár-diák kötvények; hez folyamatos értékelését tudományos programok; integrálja az összes programot, amely elősegíti a hallgatók hozzáférése és a siker.

Tapasztalati tanulás:

Integrálja értelmes tapasztalati és holisztikus közösségi szolgáltatások az egyetemen, és a tágabb közösség oktatási és reflexió gazdagítják a tanulási tapasztalat, hogy erősíti a hozzáállása nagylelkűség szolgáltatás, tanítás polgári felelősség és a közösségek megerősítésére.

Globális Tudatosság:

Elkötelezettségét az értéknövelt oktatás támogatása a kultúrák közötti megértést, elősegíti a tiszteletet és megbecsülést körében és a hallgatók, oktatók és dolgozók, valamint ápolása együttműködési kapcsolatokat a nemzetközi programok és globális közösségekben.

Vezetés:

Advocate vezető szerepet, hogy tartsa fenn a professzionalizmus, a felelősség és a motiváció fokozott készségek szervező, tervező, problémamegoldás, és a kommunikáció, hogy felkészítse a diákokat, hogy megfeleljen a jövő munkavállalói és a régió változó fejlesztési igényeit.

Vállalkozói szellem:

Betölt kutatás és az innováció az egész nevelési folyamatot, miközben horgonyzó ezek vállalati stratégiák a szociális és közösségi célra.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBAs » Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bachelor Of Science In Biology

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Brunswick

A Department of Natural Sciences (DNS) kínál érettségi foka a biológiai tudomány, amely felkészíti a tanulókat a pályára professzionális biológusok a legkülönbözőbb területeken. A program kínál három pálya a tanulmány: Parti Ecology, tanárképzés a középfokú vagy Pre-szakmai utat, a diákok, akik tervezik, hogy menjen be a gyógyszert, állatgyógyászat, bio-orvostudomány, fogorvosi, gyógyszerészeti vagy fizikai kezelést. [+]

Bachelor of Science in Biology A Department of Natural Sciences (DNS) kínál érettségi foka a biológiai tudomány, amely felkészíti a tanulókat a pályára professzionális biológusok a legkülönbözőbb területeken. A program kínál három pálya a tanulmány: Parti Ecology, tanárképzés a középfokú vagy Pre-szakmai utat, a diákok, akik tervezik, hogy menjen be a gyógyszert, állatgyógyászat, bio-orvostudomány, fogorvosi, gyógyszerészeti vagy fizikai kezelést. A diákok fogják meríteni interaktív tantermi és laboratóriumi tapasztalatok, valamint a helyszíni tapasztalatok kapcsolatos választott pályán. Az innovatív és szigorú tanterv felkészíti a tanulókat a posztgraduális tanulmányokat a kiválasztott orvosbiológiai tudomány szakma, vagy karrier lehetőségek, mint a középiskolai természettudományos oktatás, a természeti erőforrások kezelése, és az ökológiai kutatás. Küldetésünk A misszió a Department of Natural Sciences Főiskolán Coastal Georgia az, hogy elősegítse a tudás és a képesség, hogy vizsgálja meg a bonyolult és változatos természeti világ minden szintjén szervezet és hogy támogassák a szellemi növekedés a bölcsészettudományi hallgató keretében tudományos szempontból. Specifikus célok: Ösztönzése az aktív tanulásra, laboratóriumi kísérletekkel és kültéri tapasztalatokat hasznosító és csepegtetni ismeri az egyedi tengerparti környezeti erőforrások Amely lehetőséget ad a részt a tudományos kutatás, a szakmai, és a szolgáltatás a helyi közösség Fejlesztése a kritikus gondolkodás képességeit, hogy elősegítse a független gondolkodás és a kreatív kifejezés A hallgatók felkészítése a pályára a természettudományok és a felvételi egyetemi programok és a szakmai iskolákban. Miért biológia Parti Georgia? Az Akadémia parti területi biztosítja az ideális természeti környezetben mezei tanulás parti ökológia és a tengeri tudomány. A biológia program kapcsolata University of Georgia Marine Extension Service (MAREX), valamint a... [-]

Bachelor Of Science In Criminal Justice

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Brunswick

A Bachelor of Science fokozat a büntető igazságszolgáltatás középpontjában a tanulmány a büntető igazságszolgáltatási rendszer, és részeinek, valamint okainak és következményeinek a bűnözés. [+]

A Bachelor of Science fokozat a büntető igazságszolgáltatás középpontjában a tanulmány a büntető igazságszolgáltatási rendszer, és részeinek, valamint okainak és következményeinek a bűnözés. A szak kiemeli integrált képet a büntető igazságszolgáltatási rendszer, kiemelve közötti kapcsolatokat rendszerelemek. A tananyag célja, hogy a hallgatók egy alapítvány alapvető ismeretek a büntető igazságszolgáltatási rendszer, amely felkészíti a tanulókat a pályára a bűnüldözés terén a rendőrség és a bűnügyi nyomozás, valamint a biztonság, a korrekciók, próbaidő, és parole. Koncentrációja Public Management koncentráció amely elsősorban a gazdálkodás állami szervezetek. A büntető igazságszolgáltatás diákok, a cél ez a koncentráció készségek fejlesztése szükséges a magánszemélyek, akik kezelni büntető igazságszolgáltatás és a rendvédelmi szervek, valamint azok, akik fejleszteni és politikák értékeléséhez. Az állami irányítás koncentrációt biztosít piacképes és vezetői kompetenciák, lehet közvetlenül alkalmazni a munkahelyen, míg elültették alapvető értékek, hogy biztosítsa a diákok boldogulni Érettségi pályájuk köztisztviselők. Homeland Security koncentráció egyedülálló lehetőséget nyújt az érdeklődő diákok összpontosító tanulmányait a hatalmas területeket foglalt komplex arénában a belbiztonság. A hangsúly ez a koncentráció, hogy egy átfogó tanulmányt a komplex területeken szembesül a nemzet, mint a bevándorlási politika, a határok biztonsága, vámok érvényesítésére, a számítástechnikai bűnözés, és az értékelés az állami politikák ezeken a területeken. Information Assurance és a Cyber Defense koncentráció lehetővé teszi a diákok elsajátítsák alapvető készségek megértése hálózati védelem, adatbázis-kezelő rendszerek, számítógépes bűnözés, a kiberbiztonság, és a biztonság tervezése és titkosítás. Érettségi után Program diplomások számíthatnak, hogy jól felkészült a belépő szintű foglalkoztatás bármely számos területen belül a hatalmas büntető igazságszolgáltatás terén, beleértve a bűnügyi nyomozó, rendőr, vámos, pártfogó... [-]

Bachelor Of Science In Oktatásban

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Brunswick

A Bachelor of Science in Education egy kettős jelentős korai gyermekkorban és a gyógypedagógiai megfelel előírások által létrehozott egyetemi rendszer Georgia, Georgia Szakmai Standardok Bizottság és az Országos Tanács Akkreditációs tanárképzés. Tanárjelöltek sikeres befejezése a program lesz hiteles a korai gyermekkor és gyógypedagógia, évfolyamon K-5. [+]

Bachelor of Science in Education Keverési hagyományos és nem hagyományos megközelítések tanár készítmény, amelynek középpontjában a tartalmi tudás szakértelem, hatékony tanítási stratégiák és óravezetés, diplomások be a tanári szakma előtt áll, hogy megfeleljen a kihívásoknak a jelenlegi és a jövőbeli tantermek. Tanárjelöltek teljes szakmai oktatás tanfolyam, tartalom tanfolyam matematika, a tudomány és az olvasás, valamint strukturált, felügyelt területen tapasztalatokat az iskolában. A Bachelor of Science in Education egy kettős jelentős korai gyermekkorban és a gyógypedagógiai megfelel előírások által létrehozott egyetemi rendszer Georgia, Georgia Szakmai Standardok Bizottság és az Országos Tanács Akkreditációs tanárképzés. Tanárjelöltek sikeres befejezése a program lesz hiteles a korai gyermekkor és gyógypedagógia, évfolyamon K-5. Alaptantervet A kora gyermekkori / gyógypedagógiai program befejezését követeli 124-126 óra hitel, amely a 60. a teljes alaptanterv területek tól F A következő F területen kurzusok előfeltételei program: EDUC 2110, EDUC 2120, EDUC 2130, ISCI 2001 ISCI 2002 és matematika 2008. A diákok erősen ajánlott rendszeresen munkát egy oktatási tanácsadó befejezésekor alaptanterv. Belépő a tanárképzés Program Előtt beiratkozott a félévben kezdődik a tanárjelöltek szakmai képzés sorrendje természetesen a munka, a hallgatók kötelesek bevonni az tanárképzés Program. A felvételi kérelmeket a tanárképzés Program esedékes vagy azt megelőzően február 1. előtt Junior év őszi szemeszter. Felvételi versenyképes természet és sikeres leendő tanárjelöltek kell felelniük az alábbi minimális követelményeknek: kumulatív GPA 2,5 vagy magasabb az összes tanfolyam. sikeres befejezése a Gace Program Felvételi Assessment vagy mentesség alapján kielégítő eredményt a SAT vagy ACT * befejezése Gace Georgia pedagógus etikai értékelés (Program Entry [350]) fokozatú C vagy annál... [-]

Bachelor Of Science In Pszichológia

Campus vagy on-line tanulás Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Brunswick

A Bachelor of Science in Pszichológia célja a diákok, akik szeretnék, hogy a különbség a mások életét vagy felkészülni pályára hangsúlyozva alap- vagy alkalmazott kutatás. [+]

Bachelor of Science in Psychology Az általános koncentráció felajánlott Camden CENTER! A General Koncentráció hangsúlyt az alap- és alkalmazott kutatás és a felkészülés folyamatos oktatás a posztgraduális szinten már sokkal kényelmesebb Camden megyei lakosok, mint valaha! Fejlesztések az távoktatási technológia, amely lehetővé teszi számunkra, először kínál a teljes kiegészíti a tanfolyamok az általános koncentráció Camden Center. Tanfolyamok lesz elérhető teljesen a helyszínen, teljesen on-line, élőben közvetített valós időben a Brunswick campus és Camden Center, és a "hibrid" (kombinációja helyszíni és on-line) formátumban. Ez a csökkenés Dr. Drew lesz tanítás pszichológiája alkalmazkodási Camden Center, Dr. Culley lesz live-streaming közösségi pszichológia között Brunswick campus és Camden Center, és Dr. Pápa izgatott, hogy tanítja a személyiség elméletek természetesen (szintén élőben közvetítjük között Brunswick és Camden Center). A humán SZOLGÁLTATÁS KONCENTRÁCIÓTÓL most felajánlott TELJESEN ON-LINE! Elején az ősszel, akkor lehet befejezni egy CCGA Pszichológia fok teljesen on-line. A Human Services koncentráció áttervezték, hogy sokkal kényelmesebb, mint valaha! Új tanfolyam kínálatban egy on-line kutatási módszerek természetesen kifejezetten Human Services szakok, valamint az új viselkedés elemzése során, hogy nyissa fel még karrier lehetőség! Mi is kínál egy választható Pszichológiai Szakmai az első alkalommal! Program áttekintése A Bachelor of Science in Pszichológia célja a diákok, akik szeretnék, hogy a különbség a mások életét vagy felkészülni pályára hangsúlyozva alap- vagy alkalmazott kutatás. A pszichológia tudományos tanulmány a viselkedés és a mentális folyamatok. Kortárs pszichológia interdiszciplináris területen, amely számos utak pályára, hogy a tartomány szolgáltatás javítására jólétét az egyének és a társadalmi egészségét közösségek tudományos kutatás és oktatás. A... [-]

BA

Bachelor Of Arts In American Studies

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Brunswick

A Bachelor of Arts egy Major American Studies felkészíti a tanulókat a pályára, ahol az erős elemző és kommunikációs készség értékelése mellett a kreativitás és a globális tudatosság. Amerikanisztika szakokon kritikusan vizsgálja az amerikai élet egy tanterv, amely hangsúlyozza az innovatív szolgáltatás-learning, történelmi ismeretek és a kortárs elméleti megközelítések, hogy vegyenek részt aktívan a közösség és a régió. Ahogy a világ egyre inkább függenek egymástól, American Studies program elősegíti a mély történelmi, kulturális és szociológiai megértése a helyzet az Egyesült Államok a globális kultúra és a gazdaság. [+]

Bachelor of Arts in American Studies A Bachelor of Arts egy Major American Studies felkészíti a tanulókat a pályára, ahol az erős elemző és kommunikációs készség értékelése mellett a kreativitás és a globális tudatosság. Amerikanisztika szakokon kritikusan vizsgálja az amerikai élet egy tanterv, amely hangsúlyozza az innovatív szolgáltatás-learning, történelmi ismeretek és a kortárs elméleti megközelítések, hogy vegyenek részt aktívan a közösség és a régió. Ahogy a világ egyre inkább függenek egymástól, American Studies program elősegíti a mély történelmi, kulturális és szociológiai megértése a helyzet az Egyesült Államok a globális kultúra és a gazdaság. American Studies diplomások jól megélnek az olyan területeken, mint az újságírás, Tömegtájékoztatás, Marketing, Oktatás, műszaki írás, természetvédelmi kezelési és Környezetgazdálkodási. Az American Studies program felkészíti a tanulókat a doktori programok, beleértve a művészeti, bölcsészettudományi, társadalomtudományi, jogi, üzleti, a közrend és az oktatás. Környezetvédelmi és Regionális Tudományi koncentrációkat: A Környezetvédelmi és Regionális Tudományok pálya vizsgálja közötti kölcsönhatásokat az emberek és a természeti világ, hangsúlyt fektetve a délkeleti tengerpart az Egyesült Államokban. Környezetvédelmi Tanulmányok egy interdiszciplináris program, amely azt vizsgálja, ezek a kapcsolatok a különböző Vantage pontokat. Történelmi távlatok, társadalomtudományi és közpolitikai megközelítés, és a tudományos elemzések összes felhasznált megérteni ezeket a komplex emberi természet kapcsolatokat. Kulturális Tanulmányok és kommunikáció Track: A Kulturális Tanulmányok és kommunikációs koncentráció az American Studies program a hallgatók a készségek és kompetenciák a sikerhez a különböző területeken, ahol erős kommunikációs és értelmezési készség szükséges. Rajz a humán- és a társadalomtudományok, CSC szakon megtanulják elemezni, értelmezni, és hozzon létre szövegeket és egyéb kommunikációs formákat, amelyek... [-]

BBA

Bachelor Of Business Administration

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Brunswick

A Bachelor in Business Administration (BBA) célja, hogy a hallgatók egy erős alapot az üzleti kompetenciák hangsúlyozva ugyanakkor alkalmazása a valós munkahelyi környezetben. A BBA mértékben egyesíti alapítványi általános képzés útján, nagy hangsúlyt fektet az üzleti alapjait, majd egy vizsgálat egy terület a koncentráció. Ezen felül a diákok ki kell tölteniük egy szakmai során az utolsó évben. [+]

Üzleti Adminisztráció Bachelor A Bachelor in Business Administration (BBA) célja, hogy a hallgatók egy erős alapot az üzleti kompetenciák hangsúlyozva ugyanakkor alkalmazása a valós munkahelyi környezetben. A BBA mértékben egyesíti alapítványi általános képzés útján, nagy hangsúlyt fektet az üzleti alapjait, majd egy vizsgálat egy terület a koncentráció. Ezen felül a diákok ki kell tölteniük egy szakmai során az utolsó évben. Míg a diákok kereső a BBA mértékben részesülnek a súlyos általános üzleti, a következő területeken összefonódások állnak rendelkezésre: Könyvelés közgazdaságtan pénzügy általános üzleti Health Care Administration Vendéglátás, turizmus, és Resort Management vezetés értékesítés [-]