Hivatalos Leírás

Található, a délkelet-atlanti partján Brunswick, félúton Savannah és Jacksonville, Florida, a College of Georgia Parti egy egyetemi kollégium a University of Georgia rendszer. A Kollégium kedvező árú és interaktív oktatás a természetes szépség és a bőséges napsütés Grúzia Golden Isles, egy terület híres világszínvonalú golfpályák és üdülőhelyek, valamint csodálatos sokszínűségét tengeri élőhelyek, a vadon élő állatok és tengeri élőlények.

A diákok felfedezni lehetőségek minden szinten: a vezetői szerepek valamennyi területén egyetemi élet; a közösség bevonása révén a szolgáltatás-tanulás, gyakorlati alkalmazásáról tantermi anyag, a szellem az önkéntesség és elkötelezettség, hogy a pozitív változásokat; a kitüntetéssel programok, szakmai gyakorlatok, ösztöndíjak, valamint ösztöndíjak, amelyek elősegítik a természetes kíváncsiság; és az on-campus munkalehetőségek és ösztöndíj nemcsak elősegítik főiskolai megfizethetőség, hanem ösztönzik a tudományos, sport és szabadidős programok részvételt.

Az Akadémia Hivatal Üdülés és wellness támogatja a diákok tevékenységeket kihasználni az akadémia közelsége két nagyszerű strandok gyors túrák alatt a töltés, hogy akár St. Simons Island vagy Jekyll Island. Halad, hogy Jekyll Island kiadják főállású diák, és hozzáférést biztosít az összes kényelmi az állam tengerparti játszótér. Off-campus kaland kirándulások St. Simons Island közé stand-up paddle beszállás és kajak. A diákok is igénybe vehet, hogy a víz, valamint a túrázni a strandok és a pályák a mi regionális ökológiai szántóföldi irányított tanulás egy tengerparti környezetben, amely egy élő laboratórium és az első kijelölt, védett vizes élőhelyek a nemzet.

A Kollégium érettségi fok American Studies, Biológiai Intézet, üzleti adminisztráció, oktatás, egészségügyi informatika, matematika, ápolási (BSN), Pszichológia, Public Affairs és nemrégiben hozzáadott diplomát Interdiszciplináris tanulmányok. Keresztül aktív program szakmai és szolgáltató-learning, a diákok csapat közösségi partnerekkel, mint például a Georgia Department of Natural Resources, a Jekyll Island Hatóság és a Georgia Sea Turtle Center, a délkelet-Georgia Health System, valamint a Szövetségi Rendészeti Központ izgalmas tapasztalatot valós alkalmazása tanfolyam a közösségben. A diákok minden szakterületnek tartalmas lehetőségeket, hogy működjön együtt kar, társszerzőség és társ-bemutató érdemi kutatási és jelentéseket.

Kar élvezettel és támogatása diák interakció, szolgáló mentorok, tanácsadók, sőt beavatkozó részéről a diákok túl óra tantermi készítmény és a tanítás. A diákok név szerint ismert, nemcsak osztálytársak, de a kar és a személyzet. Az elképzelés az Akadémia, hogy egy egyetemi választás a diákok a Grúzia és azon túl, amely elérhető és megfizethető oktatást. Támogatja kiválóság ösztöndíj és közösség bevonása, a testület elősegíti hallgató vezetése, tudományos progresszió és időben érettségi keresztül tanuló-központú programok, amelyek egy gazdag és sokszínű hallgatói élmény.

Megjegyzendő, a szép campus, egy kivételével valamennyi épület az Akadémia sem épült vagy felújított az elmúlt hat évben, és az építkezés megkezdődött egy második csomag alapú kollégiumfejlesztés. Csatlakozás óta a déli államok Athletic Conference 2011-ben, a Mariners tettek bélyegét a sportélet, megnyerte a NAIA férfi nemzeti golf bajnokságot 2014-ben. Parti Grúzia atlétikai program jelenleg támogatja a nyolc versenysportok csapatok: három férfi csapat (kosárlabda, golf, tenisz és) és öt női csapat (kosárlabda, golf, tenisz, softball, és röplabda). A golf, tenisz, röplabda és csapatok országos rangsorban.

Ez egy campus, amely lehet pontosan leírni, mint egy gondoskodó közösség részt, interaktív diákok, oktatók és dolgozók. A diákok jönnek Parti Georgia egyik oka, de marad a sok közül.

Mission Statement

Mivel egy állami egyetemen az egyetemi rendszer Grúzia, a College of Parti Georgia lesz kollégium választás lakosok Georgia és azon túl azáltal, hogy elérhető és megfizethető minőségi oktatást. Támogatja kiválóság ösztöndíj és közösség bevonása, a testület elősegíti hallgató progresszió és időben érettségi keresztül tanuló-központú programok, amelyek egy gazdag és sokszínű hallgatói élmény. A diákok felkészültek a tartalmas munka, felsőfokú tanulmányokat, az élethosszig tartó tanulás és a részvétel a globális és technológiai társadalom. Az intézmény biztosítja a társult és érettségi fokot, amely támogatja a szellemi, gazdasági és kulturális igényeinek a közösség és a régió.

Látomás

A College of Parti Georgia lesz kollégium választás a diákoknak belül Georgia és azon túl, amely egy kiváló oktatás a jövő vezetői és a polgárok szolgáltatás tanulás, a globális tudatosság és elkötelezett a vállalkozói szellemet.

Értékek

A College of Parti Georgia alapvető értékeit a keret a küldetés és a jövőkép, és irányítja az intézmény a változó idők és a prioritások:

Minőségi oktatás:

Elkötelezettségét a magas minőségű, innovatív és rugalmas oktatási lehetőségeket és szolgáltatásokat hozzáférhető tanuló-központú környezetben légkörének megteremtése felfedezés, amely értékeli és felöleli mind érdeklődés és kreativitás; elvárják, hogy a diákok aktív felelősséget az oktatás; elősegítse szoros tanár-diák kötvények; hez folyamatos értékelését tudományos programok; integrálja az összes programot, amely elősegíti a hallgatók hozzáférése és a siker.

Tapasztalati tanulás:

Integrálja értelmes tapasztalati és holisztikus közösségi szolgáltatások az egyetemen, és a tágabb közösség oktatási és reflexió gazdagítják a tanulási tapasztalat, hogy erősíti a hozzáállása nagylelkűség szolgáltatás, tanítás polgári felelősség és a közösségek megerősítésére.

Globális Tudatosság:

Elkötelezettségét az értéknövelt oktatás támogatása a kultúrák közötti megértést, elősegíti a tiszteletet és megbecsülést körében és a hallgatók, oktatók és dolgozók, valamint ápolása együttműködési kapcsolatokat a nemzetközi programok és globális közösségekben.

Vezetés:

Advocate vezető szerepet, hogy tartsa fenn a professzionalizmus, a felelősség és a motiváció fokozott készségek szervező, tervező, problémamegoldás, és a kommunikáció, hogy felkészítse a diákokat, hogy megfeleljen a jövő munkavállalói és a régió változó fejlesztési igényeit.

Vállalkozói szellem:

Betölt kutatás és az innováció az egész nevelési folyamatot, miközben horgonyzó ezek vállalati stratégiák a szociális és közösségi célra.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

College of Coastal Georgia

A Bachelor of Arts egy Major American Studies felkészíti a tanulókat a pályára, ahol az erős elemző és kommunikációs készség értékelése mellett a kreativitás és a globáli ... [+]

Bachelor of Arts in American Studies

A Bachelor of Arts egy Major American Studies felkészíti a tanulókat a pályára, ahol az erős elemző és kommunikációs készség értékelése mellett a kreativitás és a globális tudatosság. Amerikanisztika szakokon kritikusan vizsgálja az amerikai élet egy tanterv, amely hangsúlyozza az innovatív szolgáltatás-learning, történelmi ismeretek és a kortárs elméleti megközelítések, hogy vegyenek részt aktívan a közösség és a régió. Ahogy a világ egyre inkább függenek egymástól, American Studies program elősegíti a mély történelmi, kulturális és szociológiai megértése a helyzet az Egyesült Államok a globális kultúra és a gazdaság.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Brunswick
Szeptember 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

BBA

College of Coastal Georgia

A Bachelor in Business Administration (BBA) célja, hogy a hallgatók egy erős alapot az üzleti kompetenciák hangsúlyozva ugyanakkor alkalmazása a valós munkahelyi környeze ... [+]

Üzleti Adminisztráció Bachelor

A Bachelor in Business Administration (BBA) célja, hogy a hallgatók egy erős alapot az üzleti kompetenciák hangsúlyozva ugyanakkor alkalmazása a valós munkahelyi környezetben. A BBA mértékben egyesíti alapítványi általános képzés útján, nagy hangsúlyt fektet az üzleti alapjait, majd egy vizsgálat egy terület a koncentráció. Ezen felül a diákok ki kell tölteniük egy szakmai során az utolsó évben.

Míg a diákok kereső a BBA mértékben részesülnek a súlyos általános üzleti, a következő területeken összefonódások állnak rendelkezésre:

Könyvelés közgazdaságtan pénzügy általános ü... [-]
Amerikai Egyesült Államok Brunswick
Szeptember 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

BSc

College of Coastal Georgia

A Department of Natural Sciences (DNS) kínál érettségi foka a biológiai tudomány, amely felkészíti a tanulókat a pályára professzionális biológusok a legkülönbözőbb terül ... [+]

Bachelor of Science in Biology

A Department of Natural Sciences (DNS) kínál érettségi foka a biológiai tudomány, amely felkészíti a tanulókat a pályára professzionális biológusok a legkülönbözőbb területeken. A program kínál három pálya a tanulmány: Parti Ecology, tanárképzés a középfokú vagy Pre-szakmai utat, a diákok, akik tervezik, hogy menjen be a gyógyszert, állatgyógyászat, bio-orvostudomány, fogorvosi, gyógyszerészeti vagy fizikai kezelést. A diákok fogják meríteni interaktív tantermi és laboratóriumi tapasztalatok, valamint a helyszíni tapasztalatok kapcsolatos választott pályán. Az innovatív és szigorú tanterv felkészíti a tanulókat a posztgraduális tanulmányokat a kiválasztott orvosbiológiai tudomány szakma, vagy karrier lehetőségek, mint a középiskolai természettudományos oktatás, a természeti erőforrások kezelése, és az ökológiai kutatás.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Brunswick
Szeptember 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
College of Coastal Georgia

A Bachelor of Science fokozat a büntető igazságszolgáltatás középpontjában a tanulmány a büntető igazságszolgáltatási rendszer, és részeinek, valamint okainak és következ ... [+]

A Bachelor of Science fokozat a büntető igazságszolgáltatás középpontjában a tanulmány a büntető igazságszolgáltatási rendszer, és részeinek, valamint okainak és következményeinek a bűnözés. A szak kiemeli integrált képet a büntető igazságszolgáltatási rendszer, kiemelve közötti kapcsolatokat rendszerelemek. A tananyag célja, hogy a hallgatók egy alapítvány alapvető ismeretek a büntető igazságszolgáltatási rendszer, amely felkészíti a tanulókat a pályára a bűnüldözés terén a rendőrség és a bűnügyi nyomozás, valamint a biztonság, a korrekciók, próbaidő, és parole.

Koncentrációja Public Management koncentráció amely elsősorban a gazdálkodás állami szervezetek. A büntető igazságszolgáltatás diákok, a cél ez a koncentráció készségek fejlesztése szükséges a magánszemélyek, akik kezelni büntető igazságszolgáltatás és a rendvédelmi szervek, valamint azok, akik fejleszteni és politikák értékeléséhez. Az állami irányítás koncentrációt biztosít piacképes és vezetői kompetenciák, lehet közvetlenül alkalmazni a munkahelyen, míg elültették alapvető értékek, hogy biztosítsa a diákok boldogulni Érettségi pályájuk köztisztviselők. Homeland Security koncentráció egyedülálló lehetőséget nyújt az érdeklődő diákok összpontosító tanulmányait a hatalmas területeket foglalt komplex arénában a belbiztonság. A hangsúly ez a koncentráció, hogy egy átfogó tanulmányt a komplex területeken szembesül a nemzet, mint a bevándorlási politika, a határok biztonsága, vámok érvényesítésére, a számítástechnikai bűnözés, és az értékelés az állami politikák ezeken a területeken. Information Assurance és a Cyber Defense koncentráció lehetővé teszi a diákok elsajátítsák alapvető készségek megértése hálózati védelem, adatbázis-kezelő rendszerek, számítógépes bűnözés, a kiberbiztonság, és a biztonság tervezése és titkosítás. Érettségi után ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Brunswick
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
College of Coastal Georgia

A Bachelor of Science in Education egy kettős jelentős korai gyermekkorban és a gyógypedagógiai megfelel előírások által létrehozott egyetemi rendszer Georgia, Georgia Sz ... [+]

Bachelor of Science in Education

Keverési hagyományos és nem hagyományos megközelítések tanár készítmény, amelynek középpontjában a tartalmi tudás szakértelem, hatékony tanítási stratégiák és óravezetés, diplomások be a tanári szakma előtt áll, hogy megfeleljen a kihívásoknak a jelenlegi és a jövőbeli tantermek. Tanárjelöltek teljes szakmai oktatás tanfolyam, tartalom tanfolyam matematika, a tudomány és az olvasás, valamint strukturált, felügyelt területen tapasztalatokat az iskolában.

A Bachelor of Science in Education egy kettős jelentős korai gyermekkorban és a gyógypedagógiai megfelel előírások által létrehozott egyetemi rendszer Georgia, Georgia Szakmai Standardok Bizottság és az Országos Tanács Akkreditációs tanárképzés. Tanárjelöltek sikeres befejezése a program lesz hiteles a korai gyermekkor és gyógypedagógia, évfolyamon K-5.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Brunswick
Szeptember 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
College of Coastal Georgia

A Bachelor of Science in Pszichológia célja a diákok, akik szeretnék, hogy a különbség a mások életét vagy felkészülni pályára hangsúlyozva alap- vagy alkalmazott kutatás ... [+]

Bachelor of Science in Psychology

Az általános koncentráció felajánlott Camden CENTER!

A General Koncentráció hangsúlyt az alap- és alkalmazott kutatás és a felkészülés folyamatos oktatás a posztgraduális szinten már sokkal kényelmesebb Camden megyei lakosok, mint valaha! Fejlesztések az távoktatási technológia, amely lehetővé teszi számunkra, először kínál a teljes kiegészíti a tanfolyamok az általános koncentráció Camden Center. Tanfolyamok lesz elérhető teljesen a helyszínen, teljesen on-line, élőben közvetített valós időben a Brunswick campus és Camden Center, és a "hibrid" (kombinációja helyszíni és on-line) formátumban. Ez a csökkenés Dr. Drew lesz tanítás pszichológiája alkalmazkodási Camden Center, Dr. Culley lesz live-streaming közösségi pszichológia között Brunswick campus és Camden Center, és Dr. Pápa izgatott, hogy tanítja a személyiség elméletek természetesen (szintén élőben közvetítjük között Brunswick és Camden Center). ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Brunswick
Szeptember 2019
Nappali
Campus
On-line
Bővebben magyarul