Colby-Sawyer College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Colby-Sawyer College karaktere

Colby-Sawyer egy dinamikus és innovatív bölcsészettudományi kollégium, amely a New Hampshire-i központi festői Lake Sunapee régióban található. Főiskolai pályafutásaik során diákjaink 100% -a részt vesz egy vagy több szakmai gyakorlatban a tanulmányi területen. Tanulási portfóliókat is létrehoznak, amelyekben bemutatják folyamatos fejlődésüket és eredményüket. Minden diákunk befejezi a vezető évét egy Capstone projektben, amelyben fejleszti és bemutatja a mélyebb tudást.

Mi teszi a Colby-Sawyer megkülönböztető képességét?

 • A hallgatói siker első számú prioritásunk. Minden fontos döntés itt azzal a kérdéssel kezdődik, hogy hogyan járulnak hozzá a diákok?
 • Kisebb osztályméretünk (átlagosan 19 fő) és tehetséges oktatóink személyes figyelmet és kihívást jelentő, mégis támogató akadémiai környezetet biztosítanak hallgatóinknak.
 • Az új technológiák szerves részei a diákok oktatásának. A vezeték nélküli egyetemen minden diák létrehoz egy elektronikus portfóliót, amely nyomon követi az előrehaladást és az eredményeket a főiskolai pályafutásuk során.
 • Colby-Sawyer összekapcsolja a diákok egyetemi életének elemeit - akadémiai, társ-tantervi, szociális és atlétikai - összetett oktatási élménnyé.
 • 100 százaléka a diákok egy vagy több szakmai gyakorlaton keresztül nyereségesen elnyerik a szakmai előmenetelüket, ami lehetővé teszi számukra tudásuk és készségeik alkalmazását, valamint hálózatok kiépítését a jövőbeli foglalkoztatási lehetőségekhez.
 • Diákjaink rendkívüli hozzáférést és lehetőséget kapnak első évükben, függetlenül attól, hogy csatlakozni akarnak-e egy vezetői programhoz, színpadi produkcióban vagy campus rendezvényeken kívánnak-e előadni.
 • Alumíniumaink körvonalazódtak, jól képzett állampolgárok, felkészültek arra, hogy sikeres szakemberek és pozitív közreműködők legyenek közösségeikben.
 • Campusunk New Hampshire gyönyörű Sunapee-tó területén fekszik, 360 fokos kilátással a hegyekre, erdőkre és tavakra. Ez egy nagyszerű hely a szabadtéri kikapcsolódásra, és csak 90 perces autóútra van Bostonba.

Colby-Sawyer College Mission Statement

Colby-Sawyer College egy privát, független főiskola, amely a bölcsészettudományokban alapuló egyetemi és posztgraduális képzési programokat kínál, és célja, hogy felkészítse a tanulókat szakmájukra és folyamatos tanulásukra. A kar, a személyzet és a diákok törekszenek a főiskola elkötelezett tanításának kiválóságára és egy tanulási közösségre, hogy elősegítsék a hallgatók tudományos, intellektuális és személyes fejlődését. A kollégium felkészíti a tanulókat arra, hogy a dinamikus, sokszínű és kölcsönösen függő világban a pozitív hatást gyakorolják és pozitív hatással bírjanak. Colby-Sawyer College 1837-ben akadémián alapult és 1928 óta foglalkozik felsőoktatással. A missziót a Kuratórium fogadta el 2015. október 16-án. Minden Colby-Sawyer College diákja:

 • megtanulják és felhasználják a széles körű tudást, mélységüket a főbb területeken
 • gazdagítják és elmélyítik önismeretüket
 • kreatív és kritikus gondolkodás
 • kommunikálni és hatékonyan kommunikálni
 • etikusan és szakszerűen járjon el
 • megérteni és alkalmazni több perspektívát.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés - Bachelor » Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés - HealthcareStudies »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Grafikus Design

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok New London

Kultiválja kreatív szenvedélyét, vágyát arra, hogy az embereket és a vizuális kommunikáció iránti érdeklődését grafikusi formában valósítsa meg. [+]

Beszéljen a Hues, Contours, illusztrációk és képek

Kultiválja kreatív szenvedélyét, vágyát arra, hogy az embereket és a vizuális kommunikáció iránti érdeklődését grafikusi formában valósítsa meg.

Vizuálisan kommunikálhat olyan ötletekkel, amelyek inspirálják, tájékoztatják és megragadják azáltal, hogy megtanulják elképzelni, kutatni, írni, szerkeszteni, kritizálni, együttműködni és kérdéseket tenni.

Válassza ki a BA programot az átfogó tervezési ismeretekhez , rugalmassággal a mezőkön kívüli szakmák felfedezéséhez vagy a BFA program kiválasztásához, ha karrierjét grafikus tervezőként kívánja megvalósítani . A kiskorú grafikai tervezés kombinálható bármilyen tanulmányi programmal a tervezési koncepciók és gyakorlatok gazdag megértéséhez.... [-]


Bachelor In History

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok New London

A lenyűgöző karakterekkel és a nagyszerű szórakoztatást szolgáló elemekkel - a dráma és a romantika, a háború és a bűnözés miatt - a történelem és a politikai tanulmányok főnöke felkészíti Önt arra, hogy játsszon saját szerepet a jövő alakításában a múltból levont tanulságokkal. [+]

Történelem és a demokrácia megkülönböztetése

A lenyűgöző karakterekkel és a nagyszerű szórakoztatást szolgáló elemekkel - a dráma és a romantika, a háború és a bűnözés miatt - a történelem és a politikai tanulmányok főnöke felkészíti Önt arra, hogy játsszon saját szerepet a jövő alakításában a múltból levont tanulságokkal.

Tedd bele a Perspektívába

Nyerjen széles körű megértést arról, hogy a társadalom, a politikai és a kulturális erők formálják a társadalmakat, különösen az Egyesült Államokat. Fejlessze írásbeli és verbális kommunikációs készségeit a múlt és a kortárs kultúrák és politikai rendszerek másoknak kreatív és kritikus módon történő tanítására, beleértve a tudományos vitákat és a több perspektívák használatát.... [-]


Bachelor In Studio Art

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok New London

Válassza ki a BA képzési programot a mélyreható ismeretekkel rendelkező képzőművészetek számára, ahol lehetőség nyílik különböző karrierlehetőségek feltárására. Válassza ki a BFA fokozatot a vizuális művészetek intenzív tanulmányozásához, amely előkészíti Önt szakmai előadói pályára. [+]

Művészi álmaidat professzionális valósággá tedd

A szín , az árnyék és a textúra keveredése fényes jövővé válik, stúdióművészeti végzettséggel.

Válassza ki a BA képzési programot a mélyreható ismeretekkel rendelkező képzőművészetek számára, ahol lehetőség nyílik különböző karrierlehetőségek feltárására. Válassza ki a BFA fokozatot a vizuális művészetek intenzív tanulmányozásához , amely előkészíti Önt szakmai előadói pályára. Mindkét lehetőség kreatív és kritikus gondolkodási készségeket épít a stúdió és a technikai készségek mellett.

Válasszon a kerámia, a rajz, a grafikai tervezés, a festészet, a fotózás, a grafika és a szobrászat koncentrációi közül, és koncentrálódásán kívül kísérletezzen a művészet szélesebb körű ismereteinek megszerzéséhez.... [-]


Bachelor Pszichológiában

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok New London

Fedezze fel az emberi élményt, és fontos szerepet játsszon a Colby-Sawyer pszichológiai tudásával és a viselkedéssel kapcsolatos kérdések megválaszolásában. [+]

Ez az emberi természet

Fedezze fel az emberi élményt, és fontos szerepet játsszon a Colby-Sawyer pszichológiai tudásával és a viselkedéssel kapcsolatos kérdések megválaszolásában .

Az elme találkozója

Fokozza a pszichológia és a társadalmi és kulturális élmények megértését, amelyek az emberi viselkedést az emberek, szervezetek és közösségek változó igényeihez igazítják. Az egészségügyi és biológiai pszichológia, tanácsadás és rendellenes pszichológia, szociálpszichológia, kutatási tervezés és elemzés tanfolyamokat tanít az egészséges viselkedési megoldások és stratégiák pontos fejlesztésében.

Vegyen részt intenzív, legmodernebb kutatási projektjein a professzorai mellett, és folytassa saját kutatási érdeklődését a klinikai tapasztalattal az emberi interakciós laborban.... [-]


BSc

Bachelor Of Science In Biology

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok New London

Kultúrálja meg a kíváncsiságát azáltal, hogy megvizsgálja az élet minden formáját - az egyes szervezetekből és közösségeikből az élőlényeket alkotó rendszerekhez, sejtekhez és folyamatokhoz. [+]

Az Ön elemében

Kultúrálja meg a kíváncsiságát azáltal, hogy megvizsgálja az élet minden formáját - az egyes szervezetekből és közösségeikből az élőlényeket alkotó rendszerekhez, sejtekhez és folyamatokhoz.

Fejtse ki a biológia valamennyi területének széles körű megismerését és megtanulja, hogyan használhatja a tudományos folyamatokat. Fedezze fel a molekuláris, sejt-, szervezet- és ökológiai biológia fogalmát, és alkalmazza az elméletet a gyakorlatban.

Vezessen élvonalbeli kutatást professzorainkkal a régió számos tava, folyó, erdő és hegyvidéki körzetében, vagy ismerkedjen meg a campus tójával, mezőivel, 86 hektáros tanúsítvánnyal, juharharangházával, permakultúra kertjével és faiskolájával.... [-]


Bachelor Of Science In Business Administration

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok New London

Az üzleti élet a modern társadalom szinte minden vonatkozásában érinti. A kiskereskedelemtől a kutatásig, a tanácsadásig az elemzésig, a megfelelőségért folytatott konzultációig az üzleti karrier többet jelent, mint a hatalmi ruhák, a vízhűtők és az aktatáskák - ez végtelen lehetőség világ, ahol te vagy a jövőed vezérigazgatója. [+]

A jövőd: most nyitva van a vállalkozások számára

Az üzleti élet a modern társadalom szinte minden vonatkozásában érinti. A kiskereskedelemtől a kutatásig, a tanácsadásig az elemzésig, a megfelelőségtől való tanácsadásig az üzleti életben töltött karrier több, mint az energiaellátás, a vízhűtők és az aktatáskák. Ez végtelen lehetőség világa, ahol Ön a jövője vezérigazgatója.

A napirenden

Colby-Sawyer Bachelor of Science fokozattal rendelkezik az üzleti adminisztráció öt koncentrációja, hogy segítsen ragyogni a kívánt szakterületen. Válassza ki a hangsúlyt a számviteli és pénzügyi, általános üzleti, menedzsment, marketing vagy fenntartható üzleti.... [-]


Bachelor Of Science In Sport Menedzsment

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok New London

Több milliárd dolláros iparágként, amely állandó éves növekedéssel rendelkezik, a sportos programok minden szinten magasan képzett szakértőket igényelnek a sport üzleti oldalának irányítására. Légy része az alapvető mögötti színpadi sorozatnak, amely segít a sportolóknak egy sporttudományi Bachelor of Science fokozattal ragyogni. [+]

Lépj fel a lemezre

Több milliárd dolláros iparágként, amely állandó éves növekedéssel rendelkezik, a sportos programok minden szinten magasan képzett szakértőket igényelnek a sport üzleti oldalának irányítására. Légy része az alapvető mögötti színpadi vonalaknak, amely segít a sportolóknak a Sport Management Bachelor of Science fokozattal ragyogni .

Készüljön fel a karrierre, mint sportigazgatási szakemberre, aki úgy gondolja, hogy kritikusan vezet hatékonyan és etikus döntéseket hoz. A Sport Menedzsment Bizottsága által vezetett Colby-Sawyer tanterve lehetővé teszi, hogy a négy üzleti területre koncentráljon: a sport-üzlet, a sportinformáció és a média, a sporttanulmányok, illetve a sport- és rekreációs vezetés.... [-]


Természettudományok Bachelor Of Environmental Science

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok New London

Kombinálja a biogeokémia, a biológia, a kémia és az ökológia iránti szenvedélyét az emberek és a környezet közötti problémák kezelésére és megoldására. [+]

A Dolgok Természetében van

Kombinálja a biogeokémia, a biológia, a kémia és az ökológia iránti szenvedélyét az emberek és a környezet közötti problémák kezelésére és megoldására.

A környezet - Down to a Science

A korszerű környezetvédelmi kérdések tudományos és mennyiségi ismereteinek megszerzése a környezettudományi Bachelor of Science fokozattal . Használja ki a kutatási lehetőségeket a régió sok tavában, folyóban, erdőben és hegyvidéki területen, vagy sétáljon ki a lakótelepen kívül a campus tó, a mező, a juharfalazat, a permakultúra kert és a faiskola, vagy a 86 hektáros engedélyezett fa gazdaságban.

Kombináld az osztálytermet és a laboratóriumi tanulásodat a Colorado folyó medencéjében, a sivatagi Southwest, a Martha's Vineyard szigeti közösségében vagy a New Hampshire-i fehér hegységben.... [-]


Kapcsolat
Cím
541 Main St
New London, New Hampshire, NH 03257 US