Colby-Sawyer College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Colby-Sawyer College karaktere

Colby-Sawyer egy dinamikus és innovatív bölcsészettudományi kollégium, amely a New Hampshire-i központi festői Lake Sunapee régióban található. Főiskolai pályafutásaik során diákjaink 100% -a részt vesz egy vagy több szakmai gyakorlatban a tanulmányi területen. Tanulási portfóliókat is létrehoznak, amelyekben bemutatják folyamatos fejlődésüket és eredményüket. Minden diákunk befejezi a vezető évét egy Capstone projektben, amelyben fejleszti és bemutatja a mélyebb tudást.

Mi teszi a Colby-Sawyer megkülönböztető képességét?

 • A hallgatói siker első számú prioritásunk. Minden fontos döntés itt azzal a kérdéssel kezdődik, hogy hogyan járulnak hozzá a diákok?
 • Kisebb osztályméretünk (átlagosan 19 fő) és tehetséges oktatóink személyes figyelmet és kihívást jelentő, mégis támogató akadémiai környezetet biztosítanak hallgatóinknak.
 • Az új technológiák szerves részei a diákok oktatásának. A vezeték nélküli egyetemen minden diák létrehoz egy elektronikus portfóliót, amely nyomon követi az előrehaladást és az eredményeket a főiskolai pályafutásuk során.
 • Colby-Sawyer összekapcsolja a diákok egyetemi életének elemeit - akadémiai, társ-tantervi, szociális és atlétikai - összetett oktatási élménnyé.
 • Diákjaink 100 százaléka nyereséges szakmai előmenetelt szerez a tanterveikben egy vagy több szakmai gyakorlaton keresztül, amelyek lehetővé teszik számukra tudásuk és készségeik alkalmazását, valamint hálózatok kiépítését a jövőbeni foglalkoztatási lehetőségekhez.
 • Diákjaink rendkívüli hozzáférést és lehetőséget kapnak első évükben, függetlenül attól, hogy csatlakozni akarnak-e egy vezetői programhoz, színpadi produkcióban vagy campus rendezvényeken kívánnak-e előadni.
 • Alumíniumaink körvonalazódtak, jól képzett állampolgárok, felkészültek arra, hogy sikeres szakemberek és pozitív közreműködők legyenek közösségeikben.
 • Campusunk New Hampshire gyönyörű Sunapee-tó területén fekszik, 360 fokos kilátással a hegyekre, erdőkre és tavakra. Ez egy nagyszerű hely a szabadtéri kikapcsolódásra, és csak 90 perces autóútra van Bostonba.

Colby-Sawyer College Mission Statement

Colby-Sawyer College egy privát, független főiskola, amely a bölcsészettudományokban alapuló egyetemi és posztgraduális képzési programokat kínál, és célja, hogy felkészítse a tanulókat szakmájukra és folyamatos tanulásukra. A kar, a személyzet és a diákok törekszenek a főiskola elkötelezett tanításának kiválóságára és egy tanulási közösségre, hogy elősegítsék a hallgatók tudományos, intellektuális és személyes fejlődését. A kollégium felkészíti a tanulókat arra, hogy a dinamikus, sokszínű és kölcsönösen függő világban a pozitív hatást gyakorolják és pozitív hatással bírjanak. Colby-Sawyer College 1837-ben akadémián alapult és 1928 óta foglalkozik felsőoktatással. A missziót a Kuratórium fogadta el 2015. október 16-án. Minden Colby-Sawyer College diákja:

 • megtanulják és felhasználják a széles körű tudást, mélységüket a főbb területeken
 • gazdagítják és elmélyítik önismeretüket
 • kreatív és kritikus gondolkodás
 • kommunikálni és hatékonyan kommunikálni
 • etikusan és szakszerűen járjon el
 • megérteni és alkalmazni több perspektívát.

További információért látogasson el nemzetközi oldalunkra a http: // Colby-Sawyer .edu / apply / international-applications webhelyen

Helyszínek

New London

Address
541 Main St
NH 03257 New London, New Hampshire, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket