Chowan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Chowan Egyetem egy Christian oktatási intézmény alapította 1848-ban baptista családok és elemzi Chowan - ami azt jelenti, "az emberek a déli" - tiszteletére az indián Algonquin Chowanook törzs. Több mint 165 éves, Chowan élvezték a hosszú és hagyomány a hit és az oktatás, Északkelet-NC. Küldetésünk az, hogy egy gondoskodó környezetben azzal jellemezve Keresztény értékek és szellemi szabadság ahol a diákok megszerezzék a tudást, készségeket, a kreativitást, és az etikai értékeket, amelyekre szükségük van, hogy virágzik a gyorsan változó, kulturálisan sokszínű globális társadalomban.

Chowan Egyetem elkötelezett amellett, hogy szolgálja az átlagos diákok. A "átlagos" értünk diákok a GPA 2,25-3,25 és az "átlagos" SAT pontszámok (1300 körül a három részből álló SAT). A diákok az alábbi e kritériumoknak is elfogadható, amennyiben mutatnak elkötelezettséget a Chowan Egyetem tapasztalat és a tudományos potenciál.

Sok diák első generációs főiskolai hallgatók, ami azt jelenti, hogy a szülők nem vett részt főiskolai vagy teljes főiskolai végzettség. Mert Chowanelkötelezettségét az egyéni figyelmet egy Christian környezetEzek a diákok boldogulni Chowan Egyetem. A Chowan Egyetem Közösség arra törekszik, hogy hisznek, és hogy éljük meg a Jézus Krisztus tanításait. Ezt a célt keresztül valósul mentorálás, minisztérium, és a tanítás a keresztény oktatók és dolgozók, és a küldetés és a szolgáltatás tapasztalatokat az egyetemen, a közösségben, az Egyesült Államokban, és a világ minden tájáról.

A lelkipásztori campus minisztérium csapat biztosít lehetőséget a diákoknak, hogy növekszik a hitben, miközben eleget tesz mások szükségleteire. Helyi, nemzeti, és nemzetközi missziós úton, tanítványság, kollégiumfejlesztés Biblia tanulmányokat, mentorálás, és sok-sok egy-egy figyelmet és az imádság, hogy a diákok egy átalakító oktatás.

Minden diák, akik igyekeznek befejezni a diplomát Chowan Egyetem kell beiratkozni egy bevezető kurzus a Bibliáról. A diákok is részt vesznek egy maroknyi Perspectives események, amelyek hetente, amely magában foglalja a holisztikus prezentációk és előadások, vallási ünnepek, színházi előadások és egyéb Chowan közösséggel kapcsolatos eseményeket.

Nem azért vagyunk itt, hogy belesulykol senkit, hanem megmutatja nekik a keresztény életforma, mint kiderült, az életét és szolgálatát Jézus Krisztus. Nem keresztény hallgatók és a más vallási hagyományok tiszteletben tartását, és üdvözölte itt és boldogulni ebben a környezetben.

Elhelyezkedés

Fészkelt a kis történelmi város Murfreesboro északkeleti North Carolina, Chowan Egyetem egy rövid autóútra a strandok mind Észak-Karolina és Virginia. Chowan az autós távolságon belül számos kényelmi, beleértve a vásárlás, éttermek, vidámparkok, és a nagyvárosi területeken, mint a Virginia Beach.

A város Murfreesboro egy kis közösség, amely összevonja az egész egyetemen. Chowan a legjobb mindkét világból; Murfreesboro egy kicsi, biztonságos közösséget, mégis jelentős városi szolgáltatásoknak csak egy rövid autóútra található.

Chowan Egyetem lakik egy 450 + hektáros campus körül fás területek, és több tó. Mi található az a része, Észak-Karolina jelölték a "Belső bankok", és a campus tükrözi a természetes szépség, a vízi úttól.

Murfreesboro éli mind a négy évszak, de adottságai enyhe időjárás. Az átlagos magas hőmérséklet az iskola hónapokban 65 fok (18 fok).

Az érték a Értékek Oktatási

Chowan Egyetem ismert, amiért "A hit a jövőben." Sokkal több, mint egy szlogen, mi küldetésünk az, hogy az oktatás, amely a közönséges diákokat rendkívüli diplomások. Tesszük ezt jóhiszeműen bízva Isten a Jézus Krisztus személyében, optimizmussal minden diák sikere. Karunk jönnek Chowan tanítani, tanácsot, és vegyenek részt a diákok az osztályteremben, a mezők és a bíróságok a verseny, és az egész tanórán kívüli tevékenységek. Faith in Action kiemeli minden, amit teszünk. Nem elég, megtanítani a diákokat, mit gondoljon; tanítjuk a diákok, hogyan kell együtt élni a becsület és lelkiismeret segítségével a fej, a szív és a kéz.

"Jézus növekedett bölcsességben és a futamidő és az Isten és az ember." Lukács 2,52

Fej: tanítunk Abban Chowan, diák vesz osztályok a filozófia, tudomány, képzőművészet, irodalom, történelem, egészség, és a vallás. De még ennél is fontosabb, hogy megtanulják, hogyan minden fegyelem vonatkozik a többiek. Az integrált oktatás kivételes minőségű gondolkodók, aki képes megérteni a világot, amelyben élünk.

"És a dolgokat, amiket hallottál tőlem jelenlétében sok tanú bízza, hogy megbízható emberek, akik akkor is jogosult tanítani másokat." - 2Tim 2: 2

Szív: Azt tanácsoljuk

Az oktatók és dolgozók, akik körül a diákok járni mellettük és inspirálja a szakmai és személyes álmok szenvedéllyel. Kari tanácsadók hallgatókat egy-egy és következetesen modellezi, és ösztönözze a jobb és egészséges döntéshozatalban.

"Nem felelnek meg a minta a világ, de átalakul megújulása által fejedben. Akkor lesz képes, hogy teszteljék és jóváhagyják, amit Isten akarata-a jó, kedves és tökéletes akarata." - Róma 12: 2

Kezek: Mi Engage

Lehetőségeket a szolgáltatók bővelkednek tagjai a Chowan közösség. Diákok csatlakozzanak oktatók és dolgozók lefordítani, hogy mit tanítanak, és mit tanult abba, hogy mi történik. A ruházattól a rászorulóknak a közösségben, hogy szerető árvák HIV / AIDS Dél-Afrikában, komolyan vesszük a célunk, hogy világosság és igazság nevében, Jézus Krisztus.

"Bizony mondom néktek: amit tett az egyik legkevésbé ilyen testvérek az enyém, értem tettél." - Máté 25:40 Mi egy bölcsészettudományi oktatás, hogy a kihívások a teljes hallgatói. A megváltozott életének diákjaink jobban megbecsülik a mit teszünk meg Chowan Egyetemen.

Helyszínek

Murfreesboro

Address
One University Place
27855 Murfreesboro, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket