Hivatalos Leírás

Chowan Egyetem egy Christian oktatási intézmény alapította 1848-ban baptista családok és elemzi Chowan - ami azt jelenti, "az emberek a déli" - tiszteletére az indián Algonquin Chowanook törzs. Több mint 165 éves, Chowan élvezték a hosszú és hagyomány a hit és az oktatás, Északkelet-NC. Küldetésünk az, hogy egy gondoskodó környezetben azzal jellemezve Keresztény értékek és szellemi szabadság ahol a diákok megszerezzék a tudást, készségeket, a kreativitást, és az etikai értékeket, amelyekre szükségük van, hogy virágzik a gyorsan változó, kulturálisan sokszínű globális társadalomban.

Chowan Egyetem elkötelezett amellett, hogy szolgálja az átlagos diákok. A "átlagos" értünk diákok a GPA 2,25-3,25 és az "átlagos" SAT pontszámok (1300 körül a három részből álló SAT). A diákok az alábbi e kritériumoknak is elfogadható, amennyiben mutatnak elkötelezettséget a Chowan Egyetem tapasztalat és a tudományos potenciál.

Sok diák első generációs főiskolai hallgatók, ami azt jelenti, hogy a szülők nem vett részt főiskolai vagy teljes főiskolai végzettség. Mert Chowanelkötelezettségét az egyéni figyelmet egy Christian környezetEzek a diákok boldogulni Chowan Egyetem. A Chowan Egyetem Közösség arra törekszik, hogy hisznek, és hogy éljük meg a Jézus Krisztus tanításait. Ezt a célt keresztül valósul mentorálás, minisztérium, és a tanítás a keresztény oktatók és dolgozók, és a küldetés és a szolgáltatás tapasztalatokat az egyetemen, a közösségben, az Egyesült Államokban, és a világ minden tájáról.

A lelkipásztori campus minisztérium csapat biztosít lehetőséget a diákoknak, hogy növekszik a hitben, miközben eleget tesz mások szükségleteire. Helyi, nemzeti, és nemzetközi missziós úton, tanítványság, kollégiumfejlesztés Biblia tanulmányokat, mentorálás, és sok-sok egy-egy figyelmet és az imádság, hogy a diákok egy átalakító oktatás.

Minden diák, akik igyekeznek befejezni a diplomát Chowan Egyetem kell beiratkozni egy bevezető kurzus a Bibliáról. A diákok is részt vesznek egy maroknyi Perspectives események, amelyek hetente, amely magában foglalja a holisztikus prezentációk és előadások, vallási ünnepek, színházi előadások és egyéb Chowan közösséggel kapcsolatos eseményeket.

Nem azért vagyunk itt, hogy belesulykol senkit, hanem megmutatja nekik a keresztény életforma, mint kiderült, az életét és szolgálatát Jézus Krisztus. Nem keresztény hallgatók és a más vallási hagyományok tiszteletben tartását, és üdvözölte itt és boldogulni ebben a környezetben.

Elhelyezkedés

Fészkelt a kis történelmi város Murfreesboro északkeleti North Carolina, Chowan Egyetem egy rövid autóútra a strandok mind Észak-Karolina és Virginia. Chowan az autós távolságon belül számos kényelmi, beleértve a vásárlás, éttermek, vidámparkok, és a nagyvárosi területeken, mint a Virginia Beach.

A város Murfreesboro egy kis közösség, amely összevonja az egész egyetemen. Chowan a legjobb mindkét világból; Murfreesboro egy kicsi, biztonságos közösséget, mégis jelentős városi szolgáltatásoknak csak egy rövid autóútra található.

Chowan Egyetem lakik egy 450 + hektáros campus körül fás területek, és több tó. Mi található az a része, Észak-Karolina jelölték a "Belső bankok", és a campus tükrözi a természetes szépség, a vízi úttól.

Murfreesboro éli mind a négy évszak, de adottságai enyhe időjárás. Az átlagos magas hőmérséklet az iskola hónapokban 65 fok (18 fok).

Az érték a Értékek Oktatási

Chowan Egyetem ismert, amiért "A hit a jövőben." Sokkal több, mint egy szlogen, mi küldetésünk az, hogy az oktatás, amely a közönséges diákokat rendkívüli diplomások. Tesszük ezt jóhiszeműen bízva Isten a Jézus Krisztus személyében, optimizmussal minden diák sikere. Karunk jönnek Chowan tanítani, tanácsot, és vegyenek részt a diákok az osztályteremben, a mezők és a bíróságok a verseny, és az egész tanórán kívüli tevékenységek. Faith in Action kiemeli minden, amit teszünk. Nem elég, megtanítani a diákokat, mit gondoljon; tanítjuk a diákok, hogyan kell együtt élni a becsület és lelkiismeret segítségével a fej, a szív és a kéz.

"Jézus növekedett bölcsességben és a futamidő és az Isten és az ember." Lukács 2,52

Fej: tanítunk Abban Chowan, diák vesz osztályok a filozófia, tudomány, képzőművészet, irodalom, történelem, egészség, és a vallás. De még ennél is fontosabb, hogy megtanulják, hogyan minden fegyelem vonatkozik a többiek. Az integrált oktatás kivételes minőségű gondolkodók, aki képes megérteni a világot, amelyben élünk.

"És a dolgokat, amiket hallottál tőlem jelenlétében sok tanú bízza, hogy megbízható emberek, akik akkor is jogosult tanítani másokat." - 2Tim 2: 2

Szív: Azt tanácsoljuk

Az oktatók és dolgozók, akik körül a diákok járni mellettük és inspirálja a szakmai és személyes álmok szenvedéllyel. Kari tanácsadók hallgatókat egy-egy és következetesen modellezi, és ösztönözze a jobb és egészséges döntéshozatalban.

"Nem felelnek meg a minta a világ, de átalakul megújulása által fejedben. Akkor lesz képes, hogy teszteljék és jóváhagyják, amit Isten akarata-a jó, kedves és tökéletes akarata." - Róma 12: 2

Kezek: Mi Engage

Lehetőségeket a szolgáltatók bővelkednek tagjai a Chowan közösség. Diákok csatlakozzanak oktatók és dolgozók lefordítani, hogy mit tanítanak, és mit tanult abba, hogy mi történik. A ruházattól a rászorulóknak a közösségben, hogy szerető árvák HIV / AIDS Dél-Afrikában, komolyan vesszük a célunk, hogy világosság és igazság nevében, Jézus Krisztus.

"Bizony mondom néktek: amit tett az egyik legkevésbé ilyen testvérek az enyém, értem tettél." - Máté 25:40 Mi egy bölcsészettudományi oktatás, hogy a kihívások a teljes hallgatói. A megváltozott életének diákjaink jobban megbecsülik a mit teszünk meg Chowan Egyetemen.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Chowan University

Hogy kiváló tananyag, kölcsönhatás nagy professzorok, és sok fellépési lehetőséget, Chowan a Department of Music segítségével maximalizálni a potenciális és elérje a célj ... [+]

Bachelor of Arts in Music

Hogy kiváló tananyag, kölcsönhatás nagy professzorok, és sok fellépési lehetőséget, Chowan a Department of Music segítségével maximalizálni a potenciális és elérje a céljait, mint zenész. Pályakezdő programunk mentek, hogy zeneszerzők, általános iskolai zenetanár, közepes és magas iskolai zenekar és kórus rendezők, előadóművészek, és hangmérnök. Mint zenei nagy, akkor meg kell adni alapot a zene tanulmányozása révén zeneelmélet, látvány ének és fül képzés, zenetörténet, osztály zongora, lebonyolítása, együttesek, és az alkalmazott zene. Meg fogja tanulni, legalább egy ilyen alkalmazott zenei területek alatt hivatali ideje: ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Murfreesboro
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BBA

Chowan University

A School of Business Chowan Egyetem képzeli a vállalkozói közösség tehetséges és etikai egyének szakmai kompetenciákkal, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy együttműkö ... [+]

Bachelor of Science in Business Administration

"A School of Business Chowan Egyetem a legjobb hely a penész a karaktert, a potenciális és a szakmaiság. Az iskola lehetővé teszi minden hallgató a lehetőséget, hogy elérjék a legjobb keresztül kihívásokkal, egy-egy kar kölcsönhatás, kisebb csoportok, és az esélyt, hogy megtalálja a saját erősségeit. Vérzek Chowan kék, mert a tapasztalatok a School of Business, amely örökre hatással az életem, és a munkamorál. " - Danielle Coleman, Class 2013 BS Business Administration, koncentráció Management, a Kis-számlázás esetén Chowan, dolgozunk az etikus üzleti vezetői holnap. Építve erőssége keresztény örökséget, mi képessé a diákokat az irányadó számukra a mesteri üzleti elméletek, a szervezeti képességek, műszaki jártasság, és kritikus elemzések, hogy felkészítse őket a pályára a gyorsan változó üzleti világban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Murfreesboro
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Chowan University

Az ilyen mértékű vizsgálja a különböző tényezők és bonyolult Afrika és helyét a világtörténelemben, valamint más nemzeti és kulturális történelmét. ... [+]

Bachelor of Science in afroamerikai történelem és kultúra

Az ilyen mértékű vizsgálja a különböző tényezők bonyolultsága és nem csak az afrikai-amerikai tapasztalat, de annak keretében a világtörténelemben. A diákok meg fogja vizsgálni az afro-amerikai tapasztalatok Észak-Amerikában a gyarmati időszakban a jelen. Az eredete fekete közösség életében és fekete ellenállás alatt a rabszolgaság az afrikai-amerikai tapasztalatok során "Jim Crow" korszak és fejlődésének fekete vezetés, a harc a polgárjogi egészen a mai napig.

Van is tanfolyam mely még részletesebb betekintést ezeket a korszakokat.

Diákok is meg fogja vizsgálni a különböző más nemzeti és kulturális történelme szerezni szempontjából a kisebbségi csoportok és más emberek gyakran figyelmen kívül hagyják a hagyományos felmérések. Témái között szerepel a kölcsönhatások a történelmi hatása lesz szó a diákok szélesebb megértése a nemzet fejlődésében.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Murfreesboro
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Chowan University

Chowan University School of Education elkötelezett a kiválóság tanítás, a tanulás és a szolgáltatás, és működik egy-egy e cél elérése érdekében minden oktatási hallgató! ... [+]

Bachelor of Science in alapfokú oktatás

Chowan University School of Education elkötelezett a kiválóság tanítás, a tanulás és a szolgáltatás, és működik egy-egy e cél elérése érdekében minden oktatási hallgató! Chowan elég kicsi ahhoz, hogy ez a valóság, a kar és a tanácsadók, ellenőrzi a diákok és az elért tettek rendszeresen, hogy biztosan elérjék az egyéni célokat. A tanárok segítik a diákokat felmerülő problémák megoldása azokat esetleg, amely tanúsítja, hogy a tavalyi 100% tompított mértéke a alapfokú oktatás szakok figyelembe a Praxis II vizsga!

Alapfokú oktatás a diákok speciálisan képzett keresztül természetesen a munka és a terepmunka, hogy dolgozzon ki szakmai és vezetői készségek használatát az általános iskolákban - óvodától 6. fokozat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Murfreesboro
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Chowan University

Abban Chowan Egyetem, integráljuk a stratégiák A szociológia és a nyomozás tanúsítás a büntető igazságszolgáltatás tanterv elkészítésére minden diák számára magával ragad ... [+]

Bachelor of Science in Criminal Justice

Abban Chowan Egyetem, integráljuk a stratégiák A szociológia és a nyomozás tanúsítás a büntető igazságszolgáltatás tanterv elkészítésére minden diák számára magával ragadó pályára a különböző büntető igazságszolgáltatás foglalkozások. Kombinálásával dinamikus tanfolyamok - mint a vállalati és a fehérgalléros bűnözés, gyújtogatás nyomozással, bűnügyi bizonyítékok, fiatalkori bűnözés, és a rendőrség-közösségi kapcsolatok - a valós világ munkatapasztalat révén gyakorlat minden szinten, a helyi, állami és szövetségi hivatalok, a diákok elsajátítsák a készségeket szükségesek a sikerhez a maguk területén.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Murfreesboro
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Chowan University

A szem a jövőbe, Chowan teremt, ahol a kreativitás és az innováció egyesülni fog, hogy készítsen egy diák, hogy esztétikailag, elméletileg, és technológiailag képzett gra ... [+]

Bachelor of Science in Graphic Communications

A szem a jövőbe, Chowan teremt, ahol a kreativitás és az innováció egyesülni fog, hogy készítsen egy diák, hogy esztétikailag, elméletileg, és technológiailag képzett grafikai tervezés, interaktív tervezés, nyomtatási technológiának, csomagolás, és / vagy a stúdió művészeti. Egyesítésével a technológiai erőforrások és a tanárok szakértelmét, az egyetem megújítja erőfeszítéseit a diákok kreatív ötletek, művészi képesség, önkifejezés, és a szakmai készségek tanulnak videó, digitális tervezés, print design, rajz, digitális képalkotás, a csomagolás, web design, a fényképezés, a festészet, kerámia, vegyes technika, stb, a kereszteződésekben a művészet és a technológia. Akár az "évszázados módszerekkel vagy határait feszegették a digitális kreativitás," az osztály készítsen egyedi és magabiztos diplomások a készségeket, hogy a kortárs nyomtatási technológia, design, és a művészetek iránti kereslet.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Murfreesboro
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Chowan University

A Chowan Egyetem Oktatási elkötelezett a végzős hallgatók, akik hatékony, magasan képzett tanárok és akik fel vannak szerelve az oktatási stratégiák és a pedagógia képes ... [+]

Bachelor of Science in Secondary Education

A Chowan Egyetem Oktatási elkötelezett a végzős hallgatók, akik hatékony, magasan képzett tanárok és akik fel vannak szerelve az oktatási stratégiák és a pedagógia képes oktatása minden tanuló a folyamatosan változó világban. Az erős alaptanterv, valamint a szakmai és speciális területen tanulmányokat kínált állás előtti tanárok Chowan Egyetem biztosít a leendő pedagógusok ismeretek, készségek és diszpozíciók szükséges ahol különböző diákok és tanulási környezet. Lehetőséget biztosítunk a jelentkezőknek tanulni és értékeli elméletek és elvek a legjobb gyakorlatok nem csak az egyetemi környezetben, hanem együttműködve osztálytermi tanárok és más szakemberek, akik megismerkedhetnek őket gyakorlati alkalmazása a valós beállításokat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Murfreesboro
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Chowan University

Chowan előtti jogi tanácsadási program követi egy speciális pályán a tanulmány, amely áttekintést nyújt az alkotmányos történelem, az igazságszolgáltatási rendszer, a pol ... [+]

Bachelor of Science in Pre-Jog / Történelem

Az American Bar Association hangsúlyozza, hogy nincs preferált fő vagy ajánlott tantervben azok számára készülő jogi egyetemre. Magánszemélyek érdekelt lesz jogi egyetemre is jól érzik magukat következő legtöbb tanulmányi programok együttes tanácsadás révén Chowan előtti jogi tanácsadó program. Ez a program nem jelentős, hanem eszköz a segítő hallgatók teljesítik a követelményeket, hogy a jogi egyetemre, függetlenül attól, hogy a hallgatók jelentős.

A diákok beiratkozott a Pre-törvény Tanácsadó Program követni fogja egy speciális pályán a tanulmány, amely magában foglalja tanfolyamok:

Egyesült Államok alkotmányos története Amerikai igazságszolgáltatási rendszerről American Politics Üzleti Jog büntetőjog Büntetőeljárási A diákok érdekel folytat a jogi karrierjét fel a kapcsolatot a Pre-törvény koordinátor korai tanulmányaikat. A Pre-törvény koordinátora lesz a hallgatók: Egyénre szabott figyelmet megválasztásában tanulmányi program egész egyetemi karrierjét, gyakran felülvizsgálják folyamatban; Up-to-date információk jogi egyetemre felvételi; és Információk a Law School Felvételi Test (LAST), és tanácsot felkészülés is. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Murfreesboro
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Chowan University

Chowan a Pszichológia Tanszék számos egyedi jellemzője, hogy kitűnjön a többi egyetemi programok. Azt szeretnénk, hogy megtalálják a szenvedély. Ellentétben a legtöbb egy ... [+]

Bachelor of Science in Pszichológia

"A pszichológiai szakára Chowan tervezték azzal a szándékkal, felkészít a doktori szintű munka. Én voltam az egyetlen ember az osztályból, hogy volt-csoport tapasztalata, és egyike a nagyon kevés, aki gyakorolta kliens interjúk. Én folyamatosan találom magam olyan helyzetekben során osztályban, ahol van egy előnye a többi diák köszönet tapasztalat Chowan. " - Tonya Sinclair, a legutóbbi Pszichológia diplomás Chowan a Pszichológia Tanszék számos egyedi jellemzője, hogy kitűnjön a többi egyetemi programok. Azt szeretnénk, hogy megtalálják a szenvedély. Ellentétben a legtöbb egyetemi programok, kínálunk több fokos lehetőségek, köztük három speciális pálya a tanulmány. Míg a program tartalmaz egy általános alapja minden diák, mi fokú pályák lehetővé teszik a diákok számára, hogy jobban értelemben sajátos érdeklődési terület. Ha lesz része a Chowan Egyetem Pszichológia Tanszék, akkor egy különleges hely - egy hely, ahol tanulni, hogy jól érezze magát, a nő érzelmileg és lelkileg - egy hely tartozni.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Murfreesboro
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Chowan University

Végzett hallgatók a Sporttudományi program készek folytatni karrierlehetőségek Egészség és Testnevelési Sporttudományi, Sport Management és coaching. ... [+]

Bachelor of Science in Sports Science

"A Sporttudományi Tanszék kínál a diákok széles körű ismereteket és készségeket. A mi több koncentrációban és a remek kari, a Sport Tanulmányok Tanszék felkészülni bármilyen karriert atlétikai! " - Drew Praster, Sporttudományi diplomás, vezető menedzsere Premium árbevétel a Charlotte Hornets, és előkelő Alumnus végzett hallgatók a Sporttudományi program készek folytatni karrierlehetőségek Egészség és Testnevelési Sporttudományi, Sport Management és coaching. További cél az, hogy minden diák a lehetőséget, hogy fejlessze a fizikai, társadalmi, szellemi, érzelmi, környezeti és lelki egészséghez.

Ennek Sporttudományi nagy, tud-e csatlakozni a tanteremben tudás valós élményt. A gyakorlat a hallgatók lehetőséget gyakorlati tapasztalatot szerezni szakmai beállításokat. A munkaerőpiacon továbbra is bővíteni területén Sporttudományi és Testnevelési és diplomások fogadására munkalehetőségek!... [-]

Amerikai Egyesült Államok Murfreesboro
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Chowan Video 2014