Chadron State College School of Liberal Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1911-ben alapított Chadron State College az egyetlen négyéves, regionális szinten akkreditált főiskola Nebraska nyugati felében. A tanárképzésben gyökerező közintézményként a Chadron State átfogó főiskolává fejlődött, széles egyetemi és posztgraduális programokkal. A Főiskola büszke volt hozzáférhetőségére és megfizethetőségére, és értékeli az emberek és a gondolkodás sokszínűségét és befogadását. A CSC emellett arra törekszik, hogy hasznos tapasztalatokat és eredményeket vegyen igénybe hallgatói és alkalmazottai számára, valamint elismeri, hogy a hallgatók elkötelezettsége és tanulása a küldetésének fő eleme:

"A Chadron Állami Főiskola olyan tapasztalatokat nyújt, amelyek elősegítik a hozzáértő és elkötelezett vezetőket és polgárokat, hogy gazdagítsák a Alföld régióját és azon túl."

A Főiskola úgy dönt, hogy megünnepli az együttműködést, és szorgalmasan dolgozik annak érdekében, hogy összhangot teremtsen az egyetem minden tanszéke között. Valójában az igazodás a Chadron State 2030, a főiskola stratégiai tervgyűjteményének döntő eleme. A Chadron State 2030 egyesíti a Fő Akadémiai Tervet, a Campus Főtervet és a Chadron Állami Alapítvány átfogó kampányát. Mindhárman együtt dolgoznak egy magas színvonalú tanulási környezet megteremtésében a hallgatók számára, valamint egy vonzó és kifizetődő helyért, ahol élhetnek és dolgozhatnak.

Helyszínek

Chadron

Address
Main Street,1000
69337 Chadron, Nebraska, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket