Central Methodist University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kihívja az elmédet - Folytassa szenvedéseit - Keresse meg helyét - Építsd el sikeredet


Többet keresi a főiskolai tapasztalatodtól - és magadtól? Jöjjön el a CMU-nál. A gondoskodó közösség által, minden elképzelhető lehetőséggel körülvett, fel fogja fedezni az erősségeiteket. Találd meg a hangodat. A legjobbat érdemes elérni - tudósként, vezetőként, mint a világ különbözo gyártójaként./>


akadémikusok
A CMU több mint 40 tanulmányi programot kínál, melyeket szakértői kar tanít a magasan személyre szabott osztályokban.Az 1854-ben alapított Central Methodist University egy négyéves, privát, bölcsészettudományi egyetem. A CMU fő campusja, a Liberális Művészetek és Tudományok Kollégiuma (CLAS) székhelye, Fayette-ben található, Missouriban, ahol 1100 diák vett részt. Több mint 4000 diák vesz részt a CMU College of Graduate és a Extended Studies (CGES), amely kínál online órák és a helyszíneken Missouri és a régióban. A CMU kapcsolódik az Egyesült Metodista Egyházhoz, és üdvözli a diákokat minden hitről.


Küldetés/>

Central Methodist University felkészíti a diákokat, hogy különbséget tegyenek a világban az akadémiai és szakmai kiválóság, az etikus vezetés és a társadalmi felelősségvállalás hangsúlyozásával.


Hitvallás/>

A Central Methodist University közössége, összhangban az Egyesült Metodista örökségével, törekszik a tudományos kiválóságra, az egyéni teljesítményre és a társadalmi felelősségvállalásra. A közösség tagjaként hiszünk:

 • Keresni a tudást, az igazságot és a bölcsességet;
 • A szabadság, az őszinteség, az udvariasság és a sokszínűség értékelése;
 • A szolgálat és a vezetés életének élettartama; és
 • Felelősséget vállalunk magunkért és a közösségekhez, ahol élünk.


Nyilatkozat a civilitásról/>

A civilitás a tiszteletet, a kedvességet és a diplomácia értékét tartja fenn közvetlen és közvetett kölcsönhatásaink másokkal. A sokféleség felismeri az emberek közötti különbségeket, és ezeket a különbségeket érzékeli a közösség számára.


Vezető jövőkép/>

Central Methodist University elismert és elismert intézményként fogható fel, amely megkülönböztető tudományos kiválósági programokat nyújt, egy robusztus és támogató egyetemi környezetben, amely felkészíti a tanulókat élet és élet megszerzésére.

Annak biztosítása érdekében, hogy a CMU-n belüli oktatási tapasztalatok a misszió és a jövőkép nyilatkozataiba beépített eszméket hajtsanak végre, a kar, adminisztráció és kurátorok új, egyetemi szintű tanítási elveket és a kapcsolódó eredményeket fogadtak el 2016 tavaszán. A kilenc eredmény közül hat az általános oktatási program. A fennmaradó magasabb rendű eredményeket a vezető, végzős hallgatói szinten értékelik. Ezek:


Kommunikáció (artikulált, multimodális, professzionális)/>

 • A diákok világosan és hatékonyan beszélnek és írnak.
 • A diákok multimodálisak, képesek értelmezni és kifejezni ötleteiket többféle kommunikációs móddal.
 • A diákok professzionálisak, magabiztos, felelősségteljesen és elfogulatlanul képesek alkalmazkodni másokhoz és kölcsönhatásba lépnek egymással.


Érdekesség (felfedez, elemez, teremt)/>

 • A hallgatók felfedezhetik, felfedezhetik és megkereshetik a felhalmozott tudáson és a jelenlegi kutatáson alapuló megoldásokat.
 • A hallgatók elemezhetik, értékelhetik, értelmezhetik és összegezhetik az adatokat.
 • A diákok kreatív és kreatív készségeket tudnak létrehozni és innoválni.


Közösség (szolgálja, tisztelje, vezet)/>

 • A diákok mások szolgálatában állnak, etikusak és tájékozott polgárok.
 • A diákok megértik és tiszteletben tartják a sokszínűséget, beleértve más nézőpontokat, pozíciókat és hiedelmeket.
 • A diákok kreatívan és együttmûködõen vezetnek pozitív változásokat a szélesebb világban.

értékek


Kik vagyunk/>

Central Methodist University magas színvonalú egyetemi és diplomás oktatási programjairól, értékközpontú tanulási tapasztalatairól és a régóta fennálló egyházi kapcsolatokról, erős bölcsészettudományi hagyományairól, a karakterre és a vezetői fejlődésre való összpontosításáról, valamint a diplomások sikerességéről oktatási és szakmai célokat. Az akadémiai kiválóság és a proaktív, személyre szabott hallgatói szolgáltatások jellemzik a programokat a Fayette-ben és az egész országban a távoktatási technológiákon keresztül, valamint az iskolákkal, egyházakkal, kórházakkal és más felsőoktatási intézményekkel való partnerségen keresztül.


értékek/>

Central Methodist University megerősíti Wesleyan örökségét és egyedülálló helyét, mint az egyetlen United Methodist-related University of Missouri. Fővárosának elhelyezkedése egy kicsi, történelmi, vidéki közösségben lehetőséget biztosít a diákok számára, hogy biztonságos helyen éljenek és tanuljanak. Az egyetem értékeli az erős bölcsészettudományokat, amely alapot nyújt a kiváló szakmai programok számára. A CMU és kiutatható tevékenységei olyan környezetet teremtenek, amelyben egy változatos hallgatói test tudatosan, társadalmilag és lelkileg fejlődhet. Az egyetemi élet hangsúlyozza az őszinteséget, az integritást, az udvariasságot és a személyes felelősség erős érzetét, mint a karakter és a vezetés szerves elemeit. Central Methodist University gondoskodik a közösség és gondozás szelleméről a diákok, a tanárok és a személyzet között.


Oktatási célok/>

A Central Methodist University tapasztalatai az egyetemi programon és gyakorlati tapasztalatokon keresztül a tudás, a személyes integritás, a szellemiség és a szakmai kompetencia növekvő hallgatói fejlődését eredményezik. Ezenkívül a diákokat megkérdőjelezik, hogy fejlesszék a globális állampolgárság érzését és elkötelezzék magukat a világ jobbá tételében. A CMU-oktatással rendelkező diákok készek:


Akadémiai célok/>

 • bizonyítani tudják a bölcsészettudományi és akadémiai specialitásokat, valamint a technikai készségeket és a szakmai kompetenciákat.
 • kritikusan és koncepcionálisan gondolkodjanak, és tudásukat és készségeiket a problémák megoldására alkalmazzák.
 • pontos és hatékony kommunikációt hallgatva, beszédben és írásban.


Karakter célok/>

 • továbbra is önismeretet, bizalmat, tiszteletet és elkötelezettséget alakít ki azzal, hogy felelősséget és vezetést vállal mások szolgálatában.
 • törekedjen az ötletek, kérdések és események megértésére a közvetlen közösségen belül és azon túl, és értékelje a sokszínűség ajándékát.
 • értékeljék személyes erejüket és képességeiket, és vizsgálják meg a megfelelő karrierlehetőségeket a változó világban.
 • bátran állhat az etikai, esztétikai, gazdasági és környezeti következményekre alapozott döntések meghozatala.
 • elkötelezik magukat egy olyan életre, amely az ön-, család-, egyház-, egyetemi és közösségi kapcsolatokban példát mutat.


Élet megváltoztatása - Tanuljon egy diákot a CMU-ra/>

1854 óta a CMU hallgatók megtanultak, éltek és nevelkedtek olyan egyénekként, amelyek célja a világ különbségeinek elérése. Függetlenül attól, hogy tanulmányoznak-e Fayette-ben, on-line vagy a CMU számos Missouri-központjában, életmódváltó átalakulást tapasztalnak, amely sikerhez vezet. Ismerek valakit, aki szeretne egyetemünket? Segíts nekik megtalálni, hol járnak - mint egy Eagle a CMU-nál!

Helyszínek

Fayette

Address
411 Central Methodist Square
65248 Fayette, Missouri, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket