Hivatalos Leírás

Kihívja az elmédet - Folytassa szenvedéseit - Keresse meg helyét - Építsd el sikeredet


Többet keresi a főiskolai tapasztalatodtól - és magadtól? Jöjjön el a CMU-nál. A gondoskodó közösség által, minden elképzelhető lehetőséggel körülvett, fel fogja fedezni az erősségeiteket. Találd meg a hangodat. A legjobbat érdemes elérni - tudósként, vezetőként, mint a világ különbözo gyártójaként./>


akadémikusok
A CMU több mint 40 tanulmányi programot kínál, melyeket szakértői kar tanít a magasan személyre szabott osztályokban.Az 1854-ben alapított Central Methodist University egy négyéves, privát, bölcsészettudományi egyetem. A CMU fő campusja, a Liberális Művészetek és Tudományok Kollégiuma (CLAS) székhelye, Fayette-ben található, Missouriban, ahol 1100 diák vett részt. Több mint 4000 diák vesz részt a CMU College of Graduate és a Extended Studies (CGES), amely kínál online órák és a helyszíneken Missouri és a régióban. A CMU kapcsolódik az Egyesült Metodista Egyházhoz, és üdvözli a diákokat minden hitről.


Küldetés/>

Central Methodist University felkészíti a diákokat, hogy különbséget tegyenek a világban az akadémiai és szakmai kiválóság, az etikus vezetés és a társadalmi felelősségvállalás hangsúlyozásával.


Hitvallás/>

A Central Methodist University közössége, összhangban az Egyesült Metodista örökségével, törekszik a tudományos kiválóságra, az egyéni teljesítményre és a társadalmi felelősségvállalásra. A közösség tagjaként hiszünk:

 • Keresni a tudást, az igazságot és a bölcsességet;
 • A szabadság, az őszinteség, az udvariasság és a sokszínűség értékelése;
 • A szolgálat és a vezetés életének élettartama; és
 • Felelősséget vállalunk magunkért és a közösségekhez, ahol élünk.


Nyilatkozat a civilitásról/>

A civilitás a tiszteletet, a kedvességet és a diplomácia értékét tartja fenn közvetlen és közvetett kölcsönhatásaink másokkal. A sokféleség felismeri az emberek közötti különbségeket, és ezeket a különbségeket érzékeli a közösség számára.


Vezető jövőkép/>

Central Methodist University elismert és elismert intézményként fogható fel, amely megkülönböztető tudományos kiválósági programokat nyújt, egy robusztus és támogató egyetemi környezetben, amely felkészíti a tanulókat élet és élet megszerzésére.

Annak biztosítása érdekében, hogy a CMU-n belüli oktatási tapasztalatok a misszió és a jövőkép nyilatkozataiba beépített eszméket hajtsanak végre, a kar, adminisztráció és kurátorok új, egyetemi szintű tanítási elveket és a kapcsolódó eredményeket fogadtak el 2016 tavaszán. A kilenc eredmény közül hat az általános oktatási program. A fennmaradó magasabb rendű eredményeket a vezető, végzős hallgatói szinten értékelik. Ezek:


Kommunikáció (artikulált, multimodális, professzionális)/>

 • A diákok világosan és hatékonyan beszélnek és írnak.
 • A diákok multimodálisak, képesek értelmezni és kifejezni ötleteiket többféle kommunikációs móddal.
 • A diákok professzionálisak, magabiztos, felelősségteljesen és elfogulatlanul képesek alkalmazkodni másokhoz és kölcsönhatásba lépnek egymással.


Érdekesség (felfedez, elemez, teremt)/>

 • A hallgatók felfedezhetik, felfedezhetik és megkereshetik a felhalmozott tudáson és a jelenlegi kutatáson alapuló megoldásokat.
 • A hallgatók elemezhetik, értékelhetik, értelmezhetik és összegezhetik az adatokat.
 • A diákok kreatív és kreatív készségeket tudnak létrehozni és innoválni.


Közösség (szolgálja, tisztelje, vezet)/>

 • A diákok mások szolgálatában állnak, etikusak és tájékozott polgárok.
 • A diákok megértik és tiszteletben tartják a sokszínűséget, beleértve más nézőpontokat, pozíciókat és hiedelmeket.
 • A diákok kreatívan és együttmûködõen vezetnek pozitív változásokat a szélesebb világban.

értékek


Kik vagyunk/>

Central Methodist University magas színvonalú egyetemi és diplomás oktatási programjairól, értékközpontú tanulási tapasztalatairól és a régóta fennálló egyházi kapcsolatokról, erős bölcsészettudományi hagyományairól, a karakterre és a vezetői fejlődésre való összpontosításáról, valamint a diplomások sikerességéről oktatási és szakmai célokat. Az akadémiai kiválóság és a proaktív, személyre szabott hallgatói szolgáltatások jellemzik a programokat a Fayette-ben és az egész országban a távoktatási technológiákon keresztül, valamint az iskolákkal, egyházakkal, kórházakkal és más felsőoktatási intézményekkel való partnerségen keresztül.


értékek/>

Central Methodist University megerősíti Wesleyan örökségét és egyedülálló helyét, mint az egyetlen United Methodist-related University of Missouri. Fővárosának elhelyezkedése egy kicsi, történelmi, vidéki közösségben lehetőséget biztosít a diákok számára, hogy biztonságos helyen éljenek és tanuljanak. Az egyetem értékeli az erős bölcsészettudományokat, amely alapot nyújt a kiváló szakmai programok számára. A CMU és kiutatható tevékenységei olyan környezetet teremtenek, amelyben egy változatos hallgatói test tudatosan, társadalmilag és lelkileg fejlődhet. Az egyetemi élet hangsúlyozza az őszinteséget, az integritást, az udvariasságot és a személyes felelősség erős érzetét, mint a karakter és a vezetés szerves elemeit. Central Methodist University gondoskodik a közösség és gondozás szelleméről a diákok, a tanárok és a személyzet között.


Oktatási célok/>

A Central Methodist University tapasztalatai az egyetemi programon és gyakorlati tapasztalatokon keresztül a tudás, a személyes integritás, a szellemiség és a szakmai kompetencia növekvő hallgatói fejlődését eredményezik. Ezenkívül a diákokat megkérdőjelezik, hogy fejlesszék a globális állampolgárság érzését és elkötelezzék magukat a világ jobbá tételében. A CMU-oktatással rendelkező diákok készek:


Akadémiai célok/>

 • bizonyítani tudják a bölcsészettudományi és akadémiai specialitásokat, valamint a technikai készségeket és a szakmai kompetenciákat.
 • kritikusan és koncepcionálisan gondolkodjanak, és tudásukat és készségeiket a problémák megoldására alkalmazzák.
 • pontos és hatékony kommunikációt hallgatva, beszédben és írásban.


Karakter célok/>

 • továbbra is önismeretet, bizalmat, tiszteletet és elkötelezettséget alakít ki azzal, hogy felelősséget és vezetést vállal mások szolgálatában.
 • törekedjen az ötletek, kérdések és események megértésére a közvetlen közösségen belül és azon túl, és értékelje a sokszínűség ajándékát.
 • értékeljék személyes erejüket és képességeiket, és vizsgálják meg a megfelelő karrierlehetőségeket a változó világban.
 • bátran állhat az etikai, esztétikai, gazdasági és környezeti következményekre alapozott döntések meghozatala.
 • elkötelezik magukat egy olyan életre, amely az ön-, család-, egyház-, egyetemi és közösségi kapcsolatokban példát mutat.


Élet megváltoztatása - Tanuljon egy diákot a CMU-ra/>

1854 óta a CMU hallgatók megtanultak, éltek és nevelkedtek olyan egyénekként, amelyek célja a világ különbségeinek elérése. Függetlenül attól, hogy tanulmányoznak-e Fayette-ben, on-line vagy a CMU számos Missouri-központjában, életmódváltó átalakulást tapasztalnak, amely sikerhez vezet. Ismerek valakit, aki szeretne egyetemünket? Segíts nekik megtalálni, hol járnak - mint egy Eagle a CMU-nál!

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Central Methodist University

Ön a reflektorfénybe tartozik? Szereted a színjátszásodat a következő szintre? Élvezze a teljesítményét, a színfalak mögötti produkciót vagy a rendezést, és izgalmas karr ... [+]

Ön a reflektorfénybe tartozik? Szereted a színjátszásodat a következő szintre? Élvezze a teljesítményét, a színfalak mögötti produkciót vagy a rendezést, és izgalmas karriert alakítson át a CMU Színházművészeti vezetőjével. Kiváló gyakorlati tapasztalatot kapsz, miközben fejleszted azokat a tudást és készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy elviszi, ahová akarsz menni.

A programról/>

A Színházi Művészeti Főiskolát a Színházművészeti Főiskolán vagy a Színházi Művészeti Szakoktatáson alapuló Bachelor diplomáson nyújtják. A másodlagos szintű beszéd vagy dráma tanításához szükséges tanúsítvány hozzá van adva ezekhez a lehetőségekhez. Ha érdeklődik a tanúsítás megszerzésétől, akkor válassza ki a hangsúlyt az Oktatás és Színház művészetben (középfokú), amikor megtervezi a fokozat tervét. Bármelyik pályát választja, a színházak, ügynökségek, oktatási intézmények és posztgraduális iskolák által megszerzett tapasztalat szilárd alapot kap.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fayette
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Central Methodist University

A biológia az élet tanulmányozása. A bioszféraktól, az ökoszisztémáktól és a biológiai közösségektől a szervezetektől, sejtektől és szervektől, a biológiától a diákok szá ... [+]

A biológia az élet tanulmányozása. A bioszféraktól, az ökoszisztémáktól és a biológiai közösségektől a szervezetektől, sejtektől és szervektől, a biológiától a diákok számára lehetőség nyílik arra, hogy széles körben és mélyen behatoljon az élő rendszerek tudományába. A CMU Biology szakos hallgatók kiváló előkészítést kapnak a karrierek széles skálájára, kombinálva az osztálytermi alapú fogalmakat gyakorlati laboratóriumi tapasztalattal, valamint erős elemzéssel, érveléssel és kommunikációs készségekkel.

A programról

A biológiai főiskola felkészíti a diákokat a biológiai tudományok posztgraduális iskolájára. Azt is felkészíti a diákokat, hogy lépjenek be az orvostudomány, a tanítás és más területek, köztük a gazdasági, ipari és alkalmazott biológia területén.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fayette
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Central Methodist University

Szeretne sikeres vállalkozást építeni vagy hozzájárulni egy már megalapozott üzlethez, és segítene neki sikerrel? Elképzelései növelik-e az ügyfelek elégedettségét és pro ... [+]

Szeretne sikeres vállalkozást építeni vagy hozzájárulni egy már megalapozott üzlethez, és segítene neki sikerrel? Elképzelései növelik-e az ügyfelek elégedettségét és profitját Minden szervezet, függetlenül az iparágtól, az üzletileg hozzáértő egyénektől függ. Csatlakozzon üzleti diákjainkhoz a CMU-nál, és Ön is megérkezik egy jutalmazó és sikeres pályára.

A programról/>

Az üzleti főnök különböző területekre összpontosít, beleértve a marketinget és a reklámozást, a menedzsmentet, a pénzügyeket, a vállalkozói szellemet és még sok minden mást. Ezzel a fővel olyan készségeket fejleszt ki, amelyek felépítik és átalakítanak egy olyan igényes szakemberré, aki készen áll az üzleti világ megszerzésére.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fayette USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Central Methodist University

Számítástechnikai főiskolánk az Ön számára, ha szeretne dolgozni számítógéppel és érdekel a programozásban. Ezzel a fővel olyan készségeket fejleszt ki, amire szükséged v ... [+]

Számítástechnikai főiskolánk az Ön számára, ha szeretne dolgozni számítógéppel és érdekel a programozásban. Ezzel a fővel olyan készségeket fejleszt ki, amire szükséged van ahhoz, hogy a technika iránti szenvedélyedet egy igényes szakmává alakíthassa.

A programról/>

A Számítástudományi Főnök felépíti az analitikus, kommunikációs és problémamegoldó készségeket, miközben megtanulod tanulni, hogyan működnek a számítógépes rendszerek. Olyan készségeket fejlesztesz fel, amelyek felkészítenek erre a folyamatosan fejlődő területre azáltal, hogy osztályokat tartanak az adatbázis technológiákra, a programozási nyelvekre és a hardverre és a szoftverekre összpontosítva.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fayette USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Central Methodist University

A múltról szóló döntések és fellépések kérdése, a történelmi események iránt érdeklődő és a társadalmi és politikai kérdésekkel kapcsolatos vélemények megfogalmazása csak ... [+]

A múltról szóló döntések és fellépések kérdése, a történelmi események iránt érdeklődő és a társadalmi és politikai kérdésekkel kapcsolatos vélemények megfogalmazása csak néhány olyan jel, amelyre a történelem iránt érdeklődik. Meg fogod tanulni a múltbeli és a jelen döntéseket, amelyek az emberi történelmet formálják, és felkészülnek egy karrierre egy olyan területen, amelyre a CMU történelmi főszereplője szenvedélyes.

A programról/>

A történelemtanulók hallgatják a múlt eseményeit, tanulmányozzák, értelmezik és elmagyarázzák a történelmi dokumentumok tanulmányozását, az adatok összeállítását és rögzítését, valamint az ötletek és magyarázatok közlését. Lehetőségek végtelenek, ha a CMU történelmi főszereplője, mivel megkapja a karrierlehetőségekhez szükséges előkészületeket. Legyen történész, újságíró, előadó, régész, vagy akár egy idegenvezető egy történelmi helyszínen.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fayette
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Central Methodist University

Ha szenvedélyesen szeretne zenét folytatni, és szeretné folytatni a karrierjét, amely rávilágít a tehetségeidre és a személyes érdeklődésedre, a CMU zenei vezetője óriási ... [+]

Ha szenvedélyesen szeretne zenét folytatni, és szeretné folytatni a karrierjét, amely rávilágít a tehetségeidre és a személyes érdeklődésedre, a CMU zenei vezetője óriási lépés a helyes irányba. Ezzel a programmal nemcsak a zene különböző fajtáiban szerezhet tapasztalatokat és ismereteket, hanem olyan teljesítményt és bizalmat hozhat létre, amely ragyog.

A programról/>

A zenés főművészt a Swinney Zenei Konzervatóriumon keresztül kínáljuk a hallgatóinknak. Ez a főszereplő gyakran nagyszerű választás, ha kiskorút szeretne hozzáadni az Ön oktatási tapasztalatához. Tanfolyamaink jól illeszkednek a zene zenéjéhez, és megteremtik a zenei pályafutáshoz szükséges alapokat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fayette
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Central Methodist University

Ha érdekel a társadalmi jelenségek, a politikai rendszerek, a nemzetközi kapcsolatok és a közjog, akkor nagy hasznára válik a CMU Political Science főnöke. Ezzel a tanulm ... [+]

Ha érdekel a társadalmi jelenségek, a politikai rendszerek, a nemzetközi kapcsolatok és a közjog, akkor nagy hasznára válik a CMU Political Science főnöke. Ezzel a tanulmányi programmal olyan készségeket fejlesztesz, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a szenvedélyed és az érdeklődésed igényes foglalkozássá alakuljon.

A programról/>

Politikatudományi hallgatóink megismerkednek a politikai tudomány, a politikai elmélet és a különböző politikai rendszerek jelentős szerzői, munkásságaival és elméletekkel. Megtanulják alkalmazni a kvantitatív és kvalitatív adatok elemzésének készségét a valódi társadalomtudományi adatokra, és bemutatják, megvitatják és megvédik a kutatást.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fayette
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Central Methodist University

Szeretsz dolgozni képletekkel, felismerve a mintákat, manipulálni a szimbólumokat, és megoldani az agyi teasers? A CMU matematikus hallgatói a sikeres karriert felkészíti ... [+]

Szeretsz dolgozni képletekkel, felismerni a mintákat, manipulálni a szimbólumokat, és megoldani az agyi teasers? A CMU matematikus hallgatói a sikeres karriert felkészítik a matematika nyelvének szóbeli, írásos és szimbolikus formában történő tanulmányozása során.

A programról

A matematika főmérnöke változatos, és kiterjed olyan területekre, mint az algebra, a kalkulus, a geometria, a mérnöki, az elemzési és a statisztikai adatok. Ezzel a tanulmányi programmal olyan készségeket fejleszt ki, amelyek szükségesek ahhoz, hogy különböző karrierlehetőségekhez jussanak.

Mint CMU matematika fő, akkor lehetősége van arra, hogy:

a matematika nyelvén hatékonyabbá válnak az adatok összeállítása és elemzése, a problémamegoldás, a számítások alkalmazása és megoldások bemutatásaa tanulási tapasztalatokon keresztül részt vesznek projektek, gyakornokok és kutatási lehetőségek révénfejleszteni tudásukat és készségeiket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy karrierlehetőségeket törekedjen olyan területeken, mint a tanítás, a számítástechnika, a mérnöki tevékenység, az üzleti élet, a közgazdaságtan, a statisztika, a fizikai tudomány és más olyan területek, amelyek erős kvantitatív készségeket igényelnekmegkapja a szükséges lépéseket a posztgraduális iskolábaA fokok elérhetőek/>A matematika tudományának professzora - CLAS , CGESBachelor of Arts in Mathematics - CLAS , CGESBachelor of Science Matematika - CLAS , CGESegy kolléga a matematikában elérhető - CLAS , CGESEgyéb CMU matematikai programok:/>Középiskolai oktatás - matematikaKözépfokú oktatás - matematika tanúsításMatematika matematikaFelvételi követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Fayette
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Central Methodist University

Az emberi viselkedés lenyűgöz téged? Találsz magadnak az álmokat elemezni, megpróbálni megérteni az emberi fejlődést, vagy kíváncsi az elmének működésére? Ha ezek a tantá ... [+]

Az emberi viselkedés lenyűgöz téged? Találsz magadnak az álmokat elemezni, megpróbálni megérteni az emberi fejlődést, vagy kíváncsi az elmének működésére? Ha ezek a tantárgyak érdekelnek Önt, nagyszerűen illeszkedik a CMU Pszichológia főnökéhez. Meg fog tanulni az érzelmekről, gondolatokról és viselkedésformákról, miközben egy igényes készségek készítésén dolgozik, ami egy sikeres karrierbe hozza fel a sikert.

A programról/>

A Pszichológiai főcsoport a kóros pszichológia, a tanácsadás, a társadalmi folyamatok, a személyiség és a biológiai fejlődés területén folytatott kutatásokra összpontosít. Ebben a főiskolában hallgatói lehetnek gyakorlati tapasztalatok és gyakornoki lehetőségek. Ezt a programot gyakran alapítványként használják olyan posztgraduális tanulmányok számára, mint a pszichológia, a tanácsadás, a minisztérium és más területek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fayette USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul

BSc

Central Methodist University

Úgy gondolja, hogy az oktatás és a testmozgás fontos? Fordítsa szenvedélyét a wellness és a vágy, hogy tanítani a karrier a CMU a fizikai oktatás fő. Ez a program párosít ... [+]

Úgy gondolja, hogy az oktatás és a testmozgás fontos? Fordítsa szenvedélyét a wellness és a vágy, hogy tanítani a karrier a CMU a fizikai oktatás fő. Ez a program párosítja az egészségtudományokat és a gyakorlati oktatási készségeket, hogy biztosítsa a sikerhez szükséges szakmai tapasztalatot. Nemcsak különbséget tesz az általuk neveltek életében, hanem érezni fogja az elégedettséget és a teljesítményt.

A programról/>

A Testnevelési Főnök arra készül, hogy vezető szerepet töltsön be az oktatásban, miközben elősegíti az egészséges, aktív életmódot. A fizikai és kognitív fogalmakra összpontosító osztályokon keresztül olyan képességeket szerezhet, amelyeket az iskolák az osztályteremben és gyakorlati tanulási tapasztalatokon keresztül keresnek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fayette
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul