California State University Bakersfield

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a CSUB!

Központi fekvésű, egy 375 hektáros helyszínen a déli San Joaquin Valley, California State University, Bakersfield egy folyamatosan bővülő, átfogó regionális egyetem, amely elkötelezett amellett, hogy az életét a diákok és a közösség révén létrehozott kiválósági az egyetemek, a sokszínűség, a szolgáltatás, és a közösség bevonására, mivel az alapító 1965-ben. A kar az egész nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok (WASC) teljesen akkreditált egyetem világszínvonalú, közel 75% -os részesedést terminál fok saját szakterületükön. A NCAA Division I iskola, CSUB versenyzett eredményesen a Nyugat-Athletic Conference (WAC) 2012 óta, és csak az egyik fontos szempont a növekvő és élénk hallgató élettapasztalat.

Az egyetem szolgál több 8720 diák akár a fő campus Bakersfield vagy CSUB - Antelope Valley és számít több mint 40.000 öregdiák négy iskola: Arts and Humanities, Üzleti és Államigazgatási Természettudomány, matematika és Műszaki és Társadalomtudományi Kar és Oktatási . Az egyetem kínál graduális, posztgraduális, posztgraduális és a hitelesítő programok és CSUB Extended University szolgálja a közösség, amely további szakmai fejlődés, a bizonyítványt, és szakok. A több mint 70 százaléka az alumni megmaradt és a munka a központi völgy, CSU Bakersfield támogatja a folyamatban lévő társadalmi, kulturális és gazdasági fejlődés a régióban.

California State University, Bakersfield elkötelezett a tudományos kiválóság és a közösségi partnerségek. Diákok tekintve hová menjen egyetemre fogja, hogy CSUB kínál számos előnye van más egyetemeken. Büszkék vagyunk, hogy ajánlani:

kiemelkedő oktatási

CSUB kiváló minőségű graduális és posztgraduális programok, amelyek elősegítik a szellemi és személyes fejlődését a diákok. Az egyetem elkötelezett ösztöndíj és az élethosszig tartó tanulás, és jelenleg kínál több mint 50 különböző alapképzési és mesterképzési szakok. Te tényleg kap egy világszínvonalú oktatást itt Bakersfield.

Kitűnő érték

A mai gazdaságban, CSU Bakersfield egy hihetetlen érték. Ön kap minden előnyét egy magánegyetem - mint a kis osztálylétszám, élvonalbeli kutatás, és kiemelkedő oktatói - egy állami iskola költségeit. A helyi diákok is kap egy kiváló oktatást a saját közösségükben, és készen áll, hogy sikerül a világ bármely pontján.

Rendkívüli szintje a diák-tanár interakció

Abban CSU Bakersfield, akkor nem csak egy arc a tömegben. Ön szorosan együtt fog működni a magasan képzett és tapasztalt Ph.D. professzorok modern tantermi és laboratóriumi beállításokat. CSUB kar tagjai tiszteletben tartják a tudományos szakértők, megjelent a kutatók, és részt vesz a közösségi vezetők -, valamint dedikált pedagógusok, akik valóban törődnek a diákok sikerét.

Karrierlehetőségek

CSUB felkészíti a tanulókat a sikeres kihívást és jutalmazása pályára széles köre tekintetében. Számos hivatal kínálhatnak, hogy a diákok gyakorlati, valós tapasztalat. Diplomások magas foglalkoztatási ráta, sok megy egyenesen rangos foglalkozások, ahol hasznosítani CSUB oktatás minden nap.

közösségi elkötelezettség

Az egész helyi közösség hasznára az energia-, a szakértelem és a lelkesedés a CSU Bakersfield diákok, oktatók és a személyzet. Az egyetem továbbra is formálja a jövőben a Kern County hallgatói szakmai, kutatási, egyetemi intézmények, valamint a közösségi események. Minden évben CSU Bakersfield hozzájárul több mint 2000 új öregdiákok a közösség művelt és képzett munkaerő.

Time for fun is!

A diákok a CSU Bakersfield venni iskola komolyan, de van még bőven ideje, hogy élvezze diákok életét és az egyetemen. CSUB tartalmaz egy state-of-the-art hallgató üdülőközpontban, több mint 85 hallgatói szervezetek és klubok, valamint a 11. bajtársi és sororities. A diákok is élvezik Roadrunner NCAA Division I sportesemények, on-campus előadások, és rengeteg étkezési és szórakozási lehetőséget a város Bakersfield.

Mission, Vision és Értékek

Küldetés

California State University, Bakersfield egy átfogó állami egyetem elkötelezett kínál kiváló graduális és posztgraduális programok, amelyek elősegítik a szellemi és személyes fejlődését a diákok. A hangsúlyt a tanulás eredményességét fokozza elkötelezettség ösztöndíj, a sokféleség, a szolgáltatás, a globális tudatosság és az élethosszig tartó tanulás. Az egyetem együttműködik partnereivel a közösséget, hogy növelje a régió teljes iskolai végzettség, fokozza az életminőség, és támogassák a gazdasági fejlődést.

Látomás

CSU Bakersfield lesz a vezető campus a CSU-rendszer szempontjából kar és a tudományos kiválóság és a sokszínűség, a minőség a hallgató tapasztalata, és a közösség bevonására. Megvalósulását az elképzelésnek a megelőlegezett toborzás, fejlesztése és támogatása kiváló és változatos személyzete szervezeti kultúra elkötelezett a kiválóság minden területen.

Core Values

Annak érdekében, hogy tartsák tiszteletben a célunk, és elkötelezettségét a látás minden területen, mi vezérli egy sor alapvető értékek formálja munkánkat diákok egymással, és a régió szolgálunk. Ezek alapvető értékei közé tartozik a következő kötelezettségvállalásokat:

Fejlesztése szellemi és személyes potenciálját minden tanuló Támogatása szellemi és szakmai fejlődés minden kar és a személyzet Kinevelése polgári és kollegiális campus környezetet, amely értékeli a személyek sokféleségét és ötletek Bevonása egymás tekintetében, a megbízhatóságot, az etikus magatartás, és az önreflexió Az aktív és tájékozott részvételét a kar, a személyzet, a diákok, és a közösség érdekeltek a megosztott irányítás Elszámoltatható a nyilvánosság, öregdiákok, diákok és egymás eléréséhez küldetés, jövőkép és célok, az egyetem

akadémiai stratégia

Az egyetem kidolgozza tervezi, hogy növeli a beiskolázási a 18.000 diák az elkövetkező 15-20 évben. Miközben továbbra is elkötelezett a beiratkozási főiskolán transzferek és a nem hagyományos idősebb diákok, nagyobb hangsúlyt kell fektetni beiratkozott több első alkalommal gólya közvetlenül a középiskolát, és a diákok más kaliforniai megyében, más államok, valamint más nemzetek . Megvizsgáljuk a meglévő tudományos programok és meghatározni, hogy mi az új tudományos programokat ki kell egészíteni, hogy megfeleljen a változó hallgatói, közösségi és gazdasági fejlesztési igényeinek régiónkban. Kar a felvétele, mint a beiratkozás növekszik. Új szolgáltatások és támogató infrastruktúra lesz a tervezett elhelyezésére bővítése tudományos programok és beiskolázási.

Stratégiai célok

Hosszabbítsa Kar és a tudományos kiválóság és sokszínűség Minőségének javítása, a Student Experience Meg kell erősíteni a közösségi elkötelezettség Dolgozzanak ki olyan kiváló és változatos személyzet Fejleszteni kell a Campus kultúra egyfajta közösségi és elkötelezettség a Szervezeti kiválóság
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBAs » Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Pre-engineering

Campus Nappali 2 - 3 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

CSU Bakersfield kínál pre-mérnöki program. Pre-mérnök hallgatók részt vesznek CSUB 2-3 évig majd transzfer a mérnöki iskolában, ahol teljes a felső osztály tanterv és ahol majd végzős mérnöki diplomát. [+]

CSU Bakersfield kínál pre-mérnöki program. Pre-mérnök hallgatók részt vesznek CSUB 2-3 évig majd transzfer a mérnöki iskolában, ahol teljes a felső osztály tanterv és ahol majd végzős mérnöki diplomát. A CSUB pre-engineering program egy generikus program, amelyeket át lehet adni bármely mérnöki iskola és bármely területén tevékenykedik. Míg át más CSU iskolák a leginkább zökkenőmentes, sok CSUB diákok át UC iskolák, magániskolák, és az iskolák az ország egész területén. Belépés Nincsenek speciális felvételi követelmények és eljárások tekintetében, adja meg a CSUB előtti mérnöki program. Mint minden CSUB diákok, akkor alkalmazzák a felvételi a CSU Mentor helyén, a diákok kell tartania minden egyetemi szabályokat felvételi határidők. Ha felveszik, akkor lehet a pre-mérnöki program pusztán látva előre mérnöki tanácsadó és az ajánlott órák. A felvétel menete az első alkalommal Gólya Ellenőrizze, hogy megfelel a felvételi követelményeket először Gólya. Kérelmet nyújt be a CSU Bakersfield keresztül CSUMentor, az online felvételi portál összes CSU egyetemen. A $ 55 nem térítendő jelentkezési bejelentési díj van szükség, de díjmentességet állnak rendelkezésre, ha a jogosult. Iránt érdeklődő diákok alkalmazásával az Oktatási Opportunity Program (KOP) be kell fejezni HTF alkalmazás CSUMentor miután benyújtották a felvételi kérelem. Ön kap egy e-mailt a CSUB Felvételi és Records igazolják az alkalmazás mellett az adott CSUB azonosító száma és bejelentkezés utasításokat a myCSUB venni. Fordítson különös figyelmet az olyan kiváló "To-Do" listáján a tárgyakat, meg kell hajtania, és / vagy nyújtson. Felvételi a University lesz függő kapcsolatos valamennyi alkalmassági követelményeket, valamint a találkozó határidők és dokumentumok benyújtása. Submit kért dokumentumokat időben az... [-]

Bachelor Számviteli

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

A CSUB számviteli program segít felkészíteni a tanulókat a különböző karrierlehetőségek az állami számviteli, saját számviteli és kormányzati számvitel. Ez is segít felkészíteni a hallgatókat a különböző szakmai minősítések, beleértve a Certified Public Accountant (CPA), Certified belső ellenőr (CIA) és a Certified Management Accountant (CMA) tanúsítványokat. Lásd egy tanácsadó további információ a programról. [+]

A CSUB számviteli program segít felkészíteni a tanulókat a különböző karrierlehetőségek az állami számviteli, saját számviteli és kormányzati számvitel. Ez is segít felkészíteni a hallgatókat a különböző szakmai minősítések, beleértve a Certified Public Accountant (CPA), Certified belső ellenőr (CIA) és a Certified Management Accountant (CMA) tanúsítványokat. Lásd egy tanácsadó további információ a programról. Követelményei A diákok ki kell töltenie a 8 tanfolyamok: ACCT 2350 * Üzleti Jog ACCT 3000 Intermediate Számviteli I ACCT 3010 Intermediate Számviteli II ACCT 3030 Vezetői számvitel ACCT 3600 ** Számviteli információs rendszerek ACCT 4000 A fejlett és a Nemzetközi Számviteli ACCT 3250 vagy Alapjai Adó - Az egyének ACCT 3260 és Alapjai Adó - Üzleti ACCT 4080 könyvvizsgálat * Helyettesítheti a BA 2100 számviteli szakon csak ** Helyettesítői MIS 3000 számviteli szakon csak Alkalmazás Minden leendő hallgatók kell alkalmazni keresztül CSUMentor, a Kaliforniai Állami Egyetem weboldal célja, hogy segítse a hallgatók az egyes fázisában jelentkezési folyamatot. CSUMentor is egy nagyszerű módja annak, hogy elkezdjük tervezni a főiskolai és nyomon követheti a tudományos fejlődést. Sok egyetemi tervezési erőforrások rendelkezésre állnak CSUMentor. Egy standard, vissza nem térítendő díj 55,00 $ vonatkozik (díjmentességet állnak rendelkezésre azok számára, akik jogosultak lehetnek). A felvétel menete az első alkalommal Gólya Ellenőrizze, hogy megfelel a felvételi követelményeket először Gólya. Kérelmet nyújt be a CSU Bakersfield keresztül CSUMentor, az online felvételi portál összes CSU egyetemen. A $ 55 nem térítendő jelentkezési bejelentési díj van szükség, de díjmentességet állnak rendelkezésre, ha a jogosult. Iránt érdeklődő diákok alkalmazásával az Oktatási Opportunity Program (KOP) be kell... [-]

BSc

Bachelor Biológia

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

A CSU Bakersfield biológia tanterv hangsúlyozza a gyakorlati érdeklődés alapú tanulás. Kurzusok széles spektrumát ölelik fel a biológiai sokféleség, ideértve az állati, növényi és mikrobiológiai. [+]

Tanulmány az élet. A CSU Bakersfield biológia tanterv hangsúlyozza a gyakorlati érdeklődés alapú tanulás. Kurzusok széles spektrumát ölelik fel a biológiai sokféleség, ideértve az állati, növényi és mikrobiológiai. Egyetemi biológia szakon választani a tanfolyamokat, hogy az őket leginkább érdeklő és válasszon ki egy hangsúlyos rész sem növénytan, állattan, sejt- és molekuláris biológiai, környezeti, vagy előre szakmai biológia. A biológia területén interdiszciplináris és a tanterv tükrözi, hogy integrálja tanulmányok kémia, matematika, számítástechnika, és egyéb kapcsolódó témákról. A posztgraduális program, CSUB kínál változatos tananyag, amely átfogja a területek természetvédelmi biológia, fiziológia, növényi ökofiziológiai, növény anatómia, mikrobiológia, molekuláris biológia, evolúció, ökológia, rendszertan, és a viselkedést. A különböző érdekek Karunk a hallgatók széles körű kutatási és oktatási lehetőségek, így tárja fel sok különböző karriert is. Diploma Követelmények a BS Biológia Diákok keres egy Bachelor of Science (BS) Biológia kell tölteniük a következő lehetőségeket: Biológia kurzusok 65 egységből áll, amelyek legalább GPA 2,0 BIOL 201 Intro Biology - Cells BIOL 202 Intro Biology - Állatok BIOL 203 Intro Biology - Növények BIOL 301 kutatás tervezése és elemzése BIOL 304 General Genetics BIOL 305 Általános Physiology BIOL 306 Általános ökológia BIOL 470 Evolution BIOL 490 Senior szeminárium Legalább 25 egység további felső osztály tanfolyam biológia. Legalább három kúrán kell 5-egység tanfolyamok labor és legalább egy kell lennie a 400 szint. hasonlató 25 egység minimum GPA 2,0 CHEM 211 Principles of General Chemistry I CHEM 212 alapelvei Általános kémia II CHEM 213 Principles of General Chemistry III MATEMATIKA 191 vagy azzal egyenértékű Legalább 5 egység megfelelő rokon... [-]

Bachelor Gazdaság

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

A program tananyag alapos ismerete a gazdasági elmélet és alkalmazza az elméletet értékelő közpolitikák, elemezve a külső gazdasági környezet szervezetek, így a döntéstámogatás, meghatározó kompromisszumokat alternatívák közötti, és megfogalmazta a taktikai és stratégiai döntéseket. [+]

Economics CSUB Program leírás A közgazdaságtan tudománya döntési alatt szűkössége és a szervező a gyártás és forgalmazás az áruk és szolgáltatások, valamint a nemzetek között. Ismerete közgazdaságtan jelentős mértékben hozzájárul a polgárság, a kulturális és szellemi fejlődését. Economics egy analitikus fegyelem, amely megerősíti készségek, mint a döntéshozatal, ami logikai következtetések és statisztikai következtetéseket, valamint adatok gyűjtéséhez és elemzéséhez. Gazdasági elemzés az alkalmazása során a gazdasági eszközökkel és a gazdasági gondolkodásmód jelenünk világ problémáira. A program tananyag alapos ismerete a gazdasági elmélet és alkalmazza az elméletet értékelő közpolitikák, elemezve a külső gazdasági környezet szervezetek, így a döntéstámogatás, meghatározó kompromisszumokat alternatívák közötti, és megfogalmazta a taktikai és stratégiai döntéseket. CSUB Közgazdasági diplomások szakmai pályára a különböző területeken, mint például: a kormány és a közrend, az üzleti, a mezőgazdaság, a banki és pénzügyi szolgáltatások, a nemzetközi kereskedelem és a diplomácia, a tanítás, és a törvény. A Bachelor of Science in Economics kiválóan alkalmas a hallgatók, akik fontolgatják, hogy a diplomát egy terminál mértékben. Azonban ez is egy kiváló alapot a diákok, akik fontolgatják az MBA, MPA, illetve más szakmai doktori program. Pályakezdő ez a szak kidolgozása széles a kiegészítő terület az üzleti vagy közigazgatási és fel vannak szerelve a tudást és készségeket, hogy produktívan hozzájáruljon a munkaadók a magán-, állami és non-profit szektorban. A diákok folytatni kívánó mester fokozatot közgazdaságtanból kell fejeznie a kalkulus természetesen, vagy két és további statisztikákat és kutatási módszerek képzés. Diákok, akik kívánják folytatni a doktori program közgazdasági kell tölteniük a fogkő szekvenciát és természetesen a munka lineáris algebra,... [-]

Bachelor Kémia

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

A kémia a központi tudomány, amely magában foglalja a tanulmány az anyag minden formája. Ez a tudományág leírja az alapvető struktúrák, összetétele és tulajdonságai az atomok és molekulák, ami megértéséhez kémiai reakcióképesség. Ez a kémiai betekintést nyújt széles alapja minden fizikai és biológiai tudományok, nyit a különböző tudományos és szakmai követésében. [+]

Ignite a jövőben. A kémia a központi tudomány, amely magában foglalja a tanulmány az anyag minden formája. Ez a tudományág leírja az alapvető struktúrák, összetétele és tulajdonságai az atomok és molekulák, ami megértéséhez kémiai reakcióképesség. Ez a kémiai betekintést nyújt széles alapja minden fizikai és biológiai tudományok, nyit a különböző tudományos és szakmai követésében. Tanulás kémia multidiszciplináris megközelítést igényel, amely magában foglalja a más tanulmányi területen, mint a biológia, számítástechnika, matematika és fizika. A különböző érdekek kémikusok tükröződnek az al-tudományok a területen, mint például az analitikai, biológiai, szervetlen, szerves és fizikai kémia. California State University, Bakersfield kínál négy pálya ami a Bachelor of Science (BS) kémiából. BS kémiából BS kémiából ACS Certification BS kémiából a koncentráció Menedzsment és Marketing BS kémiából a koncentráció Occupational Safety and Health Management A diákok a CSUB élvezni a kis osztálylétszám, egyéni figyelmet a professzor, high-tech laboratóriumi eszközök, és a lehetőséget, hogy végezzen gyakorlati kutatás egyetemisták. Department információ Mission Statement A misszió a Department of Kémiai és Biokémiai California State University, Bakersfield, hogy oktassák diplomásokat, akik készek arra, hogy sikeres legyen a pályának a kémiában vagy a biokémia, képesek tanulni a saját, lehet egy hatékony csapat tagja sokszínű környezetben, van a tudományos megalapozottság, és hatásosak kommunikáció kémia szakmai és laikus közönséget. Befejezni ezt a küldetést, a részleg a kihívást, integratív és támogató tanulási környezet, amelynek középpontjában a problémamegoldás, ahol a diákok együtt kis, különböző csoportok, részt vesznek egyetemi kutatás kar és az osztályteremben, és el vannak látva szolgáltatás tanulás lehetőségeket, hogy vegyenek részt a közösség.... [-]

Bachelor Marketing

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

A Menedzsment és Marketing Tanszék felkészíti a tanulókat a pályára a különböző szervezeti foglalkozások. [+]

A Menedzsment és Marketing Tanszék felkészíti a tanulókat a pályára a különböző szervezeti foglalkozások, többek között: az emberi erőforrás pozíciók, mint segély vagy szakemberek; logisztikai pozíciók raktározás, ellátási lánc menedzsment, vagy a szállítás; a különböző vezetői pozíciókban, marketing pályára az értékesítés, reklám, vagy a termék / márka menedzsment; vagy vállalkozási lehetőségek a kisvállalkozások. Amellett, hogy a felelősséget a tanfolyam ezeken a területeken, ez az osztály is felelős a tanfolyamok az általános üzleti adminisztráció területén. Kötelező tanfolyamok koncentráció Négy (4) tanfolyamok közül választott: MKTG 3010 Fogyasztói magatartás MKTG 3020 Reklám és PR MKTG 3040 Professional Selling MKTG 4050 értékesítési menedzsment MKTG 4060 Marketing csatornák és logisztika MKTG 4100 E- Business Marketing MKTG 4200 Global Marketing MKTG 4300 Services Marketing és egy (1) a következő: MKTG 4000Marketing Research & Control vagy MKTG 4908 Marketing Planning & Problémamegoldás * A diákok vehetnek MKTG 400 & 490 Plus két (2) több fogás alkotják a fenti kiválasztás. Alkalmazás Minden leendő hallgatók kell alkalmazni keresztül CSUMentor, a Kaliforniai Állami Egyetem weboldal célja, hogy segítse a hallgatók az egyes fázisában jelentkezési folyamatot. CSUMentor is egy nagyszerű módja annak, hogy elkezdjük tervezni a főiskolai és nyomon követheti a tudományos fejlődést. Sok egyetemi tervezési erőforrások rendelkezésre állnak CSUMentor. Egy standard, vissza nem térítendő díj 55,00 $ vonatkozik (díjmentességet állnak rendelkezésre azok számára, akik jogosultak lehetnek). A felvétel menete az első alkalommal Gólya Ellenőrizze, hogy megfelel a felvételi követelményeket először Gólya. Kérelmet nyújt be a CSU Bakersfield keresztül CSUMentor, az online felvételi portál összes CSU egyetemen. A $ 55 nem... [-]

Bachelor Mérnöki Tudományok

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

A Mérnöki Tudományok program biztosítja a tananyag és képzést, amely előkészíti a hallgató nem csak a mai kihívásokat, hanem a jövő is egy gyors tempójú, a globális és a sokszínű társadalom. [+]

A Mérnöki Tudományok program biztosítja a tananyag és képzést, amely előkészíti a hallgató nem csak a mai kihívásokat, hanem a jövő is egy gyors tempójú, a globális és a sokszínű társadalom. A program nagy hangsúlyt fektet az alapjait a mérnöki és a modern módszerek, eljárások és technológiák, és azt is a diákok az eszközöket, hogy megtanulják a saját maguk által, és folytassa az élethosszig tartó tanulás. Ezenkívül a program és a kar törekszik annak biztosítására, hogy a diplomások is elérje a globális megértése a környezeti, etikai és társadalmi hatásait a technológiák segítenek fejleszteni. A program lehetőséget kínál a csapat-alapú tervezési projektek együttműködve a helyi ipar és az állami intézmények, így a hallgatók felkészítése a pályára a for-profit és non-profit szervezetek, illetve a további oktatási egyetemre. Kar tagjai a Department of Physics and Engineering örömmel tanácsot olyan tanulók, akik esetleg szeretnék folytatni ezt a fontos. Követelmények a Bachelor of Science fokozat a Tudományok Összesen szükséges egységek Ballagási 120 egység Major követelmények 95 egység hasonlató 33 Alaptanterv 49 Választani 13 Általános képzési követelmények 25 Első éves szeminárium 0 * alapvető ismeretek 6 ** LD B terület 0 * ** LD Area C 6. LD Area D 3 ** AI-Hist / Gov 6. JYDR 3. UD témába C 0 * UD tematikus területén D 0 ** Capstone 1 további egységek 0 * Néhány nagyobb követelményeket lehet használni, hogy megfelel GE: ENGR 1618 együtt ENGR 1628 kielégíteni FYS, PHYS 2210 kielégíti Area B1 és B3, matematika 2310 vagy 2510 kielégíti Area A4 és PHIL3318... [-]

Bachelor Pénzügy

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

CSUB pénzügy osztályok segítik a hallgatókat a különböző szakmai megnevezések, beleértve Chartered élet Underwriter (CLU), Chartered Financial tanácsos (ChFC), Certified Financial Planner (CFP), Chartered Financial Analyst (CFA), Certified Financial Management (CFM), mérlegképes Property és Baleseti Underwriter (CPCU), és akkreditált Panzió adminisztrátor (APA). [+]

Kötelező tanfolyamok koncentráció FIN 326 Investment Management FIN 400 Részletes pénzügyi menedzsment FIN 460 Pénzintézetek Management és két (2) a következő: ACCT 300 Intermediate Számvitel I. ACCT 301 Intermediate Számvitel II ACCT 325 Adó- egyéni vagy ACCT 326 Adó- Corporate ECON 302 makrogazdasági elmélet & Design ECON 420 ökonometria FIN 322 Personal Finance tervezés FIN 340 alapelve A biztosítás FIN 360 Vállalkozói & Small Business Finance FIN 380 Bevezetés a Ingatlan FIN 490 International Business Finance CSUB pénzügy osztályok segítik a hallgatókat a különböző szakmai megnevezések, beleértve Chartered élet Underwriter (CLU), Chartered Financial tanácsos (ChFC), Certified Financial Planner (CFP), Chartered Financial Analyst (CFA), Certified Financial Management (CFM), mérlegképes Property és Baleseti Underwriter (CPCU), és akkreditált Panzió adminisztrátor (APA). Lásd tanácsadóként ezekről és egyéb programok. Alkalmazás Minden leendő hallgatók kell alkalmazni keresztül CSUMentor, a Kaliforniai Állami Egyetem weboldal célja, hogy segítse a hallgatók az egyes fázisában jelentkezési folyamatot. CSUMentor is egy nagyszerű módja annak, hogy elkezdjük tervezni a főiskolai és nyomon követheti a tudományos fejlődést. Sok egyetemi tervezési erőforrások rendelkezésre állnak CSUMentor. Egy standard, vissza nem térítendő díj 55,00 $ vonatkozik (díjmentességet állnak rendelkezésre azok számára, akik jogosultak lehetnek). A felvétel menete az első alkalommal Gólya Ellenőrizze, hogy megfelel a felvételi követelményeket először Gólya. Kérelmet nyújt be a CSU Bakersfield keresztül CSUMentor, az online felvételi portál összes CSU egyetemen. A $ 55 nem térítendő jelentkezési bejelentési díj van szükség, de díjmentességet állnak rendelkezésre, ha a jogosult. Iránt érdeklődő diákok alkalmazásával az Oktatási Opportunity Program (KOP) be kell fejezni HTF alkalmazás CSUMentor... [-]

Bachelor Számítástechnika

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

Szakon követni kell az előírt szakmai szervezetek ACM, IEEE és ABET. A diákok a Computer Science CSU Bakersfield élvezni egyedülálló lehetőséget, hogy kihasználja a világszínvonalú Robotics Laboratory és az AI / Látványterv Laboratory valamint más high-tech lab létesítmények. [+]

Beállítható, hogy a jövőben Mivel a technológia egyre fontosabb része a mindennapi életünkben, a filozófia, a számítógép és villamosmérnök és számítástechnika folyamatosan változnak. A osztályának CSUB is bővült és fejlődött, így továbbra is, hogy diákjaink a minőségi oktatás, amelyekre szükségük van a mai nehéz high-tech világban. Szakon követni kell az előírt szakmai szervezetek ACM, IEEE és ABET. A diákok a Computer Science CSU Bakersfield élvezni egyedülálló lehetőséget, hogy kihasználja a világszínvonalú Robotics Laboratory és az AI / Látványterv Laboratory valamint más high-tech lab létesítmények. Computer Science a rendszeres vizsgálat algoritmusok képviselik, átalakítását, és az információ átadása. A számítógép-tudomány teljes skáláját felöleli, a szoftver és hardver alkalmazások foglalkozni műveletek adatait. CSUB kínál Bachelor of Science (BS) diplomát Computer Science három számot: Computer Science, a számítógépes információs rendszerek, és a hardver. A Computer Science kisebb több szakágban is rendelkezésre áll. Alkalmazás Minden leendő hallgatók kell alkalmazni keresztül CSUMentor, a Kaliforniai Állami Egyetem weboldal célja, hogy segítse a hallgatók az egyes fázisában jelentkezési folyamatot. CSUMentor is egy nagyszerű módja annak, hogy elkezdjük tervezni a főiskolai és nyomon követheti a tudományos fejlődést. Sok egyetemi tervezési erőforrások rendelkezésre állnak CSUMentor. Egy standard, vissza nem térítendő díj 55,00 $ vonatkozik (díjmentességet állnak rendelkezésre azok számára, akik jogosultak lehetnek). A felvétel menete az első alkalommal Gólya Ellenőrizze, hogy megfelel a felvételi követelményeket először Gólya. Kérelmet nyújt be a CSU Bakersfield keresztül CSUMentor, az online felvételi portál összes CSU egyetemen. A $ 55 nem térítendő jelentkezési bejelentési díj van szükség, de díjmentességet állnak rendelkezésre, ha a jogosult. Iránt... [-]

Bachelor Számítógépes Mérnöki

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

Szakon követni kell az előírt szakmai szervezetek ACM, IEEE és ABET. A diákok a számítógép és a Villamosmérnöki CSU Bakersfield élvezni egyedülálló lehetőséget, hogy kihasználja a világszínvonalú Robotics Laboratory és az AI / Látványterv Laboratory valamint más high-tech lab létesítmények. [+]

Beállítható, hogy a jövőben Mivel a technológia egyre fontosabb része a mindennapi életünkben, a filozófia, a számítógép és villamosmérnök és számítástechnika folyamatosan változnak. A osztályának CSUB is bővült és fejlődött, így továbbra is, hogy diákjaink a minőségi oktatás, amelyekre szükségük van a mai nehéz high-tech világban. Szakon követni kell az előírt szakmai szervezetek ACM, IEEE és ABET. A diákok a számítógép és a Villamosmérnöki CSU Bakersfield élvezni egyedülálló lehetőséget, hogy kihasználja a világszínvonalú Robotics Laboratory és az AI / Látványterv Laboratory valamint más high-tech lab létesítmények. Számítógépes és Villamosmérnöki magában foglalja a tervezés és a prototípus a számítástechnikai eszközök és rendszerek, és magában foglalja az analóg és digitális áramkörök, jelek és rendszerek, valamint egyéb témákról számítástechnikai, ahol a hardver fontos szerepet játszik. CSUB kínál Bachelor of Science (BS) diploma Számítástechnikai és BS fokozatot villamosmérnök. Alkalmazás Minden leendő hallgatók kell alkalmazni keresztül CSUMentor, a Kaliforniai Állami Egyetem weboldal célja, hogy segítse a hallgatók az egyes fázisában jelentkezési folyamatot. CSUMentor is egy nagyszerű módja annak, hogy elkezdjük tervezni a főiskolai és nyomon követheti a tudományos fejlődést. Sok egyetemi tervezési erőforrások rendelkezésre állnak CSUMentor. Egy standard, vissza nem térítendő díj 55,00 $ vonatkozik (díjmentességet állnak rendelkezésre azok számára, akik jogosultak lehetnek). A felvétel menete az első alkalommal Gólya Ellenőrizze, hogy megfelel a felvételi követelményeket először Gólya. Kérelmet nyújt be a CSU Bakersfield keresztül CSUMentor, az online felvételi portál összes CSU egyetemen. A $ 55 nem térítendő jelentkezési bejelentési díj van szükség, de díjmentességet állnak rendelkezésre, ha a jogosult. Iránt érdeklődő diákok alkalmazásával az... [-]

BA

Bachelor Kommunikáció

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

Az elsődleges cél a kommunikációs program célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy kifinomult tudásukat szervezet és médiahasználat, hogyan készítik a pályára kommunikációs szakemberek. A tananyag hangsúlyozza ismerete kommunikációs folyamatok várható jártasság írásban és gyakorlatban, és a tudatosság a szakmai feladatok, a tudás az etikai gyakorlat, és ismerős a törvények szabályozzák, hogy a használata a médiában. [+]

Engage a nagyközönség számára világszerte A tanulmány a Kommunikációs lényegi alapja minden más tudományágak, mert az üzenetek az alapja a kifejezés jelentését. A kommunikáció középpontjában az, hogy mit jelent embernek lenni. Az elsődleges cél a kommunikációs program célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy kifinomult tudásukat szervezet és médiahasználat, hogyan készítik a pályára kommunikációs szakemberek. A tananyag hangsúlyozza ismerete kommunikációs folyamatok várható jártasság írásban és gyakorlatban, és a tudatosság a szakmai feladatok, a tudás az etikai gyakorlat, és ismerős a törvények szabályozzák, hogy a használata a médiában. Továbbá, a tananyag foglalkozik a kapcsolatok között a média és a társadalom kívánnak szolgálni nézve regionális, nemzeti és nemzetközi perspektívák. Abban CSUB, a diákok kommunikációs számos lehetőség a gyakorlati tanulást. Újságírás diákok termelnek a nyomtatott és online változatban a Runner sajtó, beleértve a podcastokat és blog bejegyzéseket. Digital Media diákok létre saját video, audio, és az interaktív média produkciók. Public Relations a diákok megtanulják, hogyan kell megfogalmazni, fejlesztése és alkalmazása a kommunikációs stratégiák, hogy a jelenlegi szervezet a legjobb fényben. Kommunikációs Osztály California State University, Bakersfield kínál Bachelor of Arts (BA) diplomát Kommunikáció három különböző hangsúlyokkal: Újságírás, PR, és a digitális média. Az osztály is kínál egy kisebb kommunikációs, valamint tanúsítványok újságírás, PR, digitális média és Kommunikációs Tanulmányok. Portfolio Követelmény Communications Majors California State University, Bakersfield Hatékony Senior szemináriumok kezdve Winter 1999, minden hallgató készít portfóliót, amely megjeleníti, amit már nyert nagy a kommunikáció. A portfólió gyűjteménye anyagok, amely foglalkozik az egyes négy gólt hogy a program kar elvárja a diákokat, hogy elérjék, és... [-]

Bachelor Pszichológia

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

Az egyetemi pszichológia tanterv CSUB kiegyensúlyozza a szerkezet egy közös alapvető tanfolyamok szükséges valamennyi Pszichológia szakon a rugalmasságot, amely lehetővé teszi számukra, hogy folytassák a maga sajátos érdekeit a fegyelem. [+]

Az egyetemi pszichológia tanterv CSUB kiegyensúlyozza a szerkezet egy közös alapvető tanfolyamok szükséges valamennyi Pszichológia szakon a rugalmasságot, amely lehetővé teszi számukra, hogy folytassák a maga sajátos érdekeit a fegyelem. Részeként a felkészülés, a diákok részt vesznek a felügyelt tapasztalatok alkalmazása a pszichológia, ami egyedülállóan a pszichológia szakán CSUB. Ez tapasztalatok alkalmazása magában dolgozik egy pszichológus kapcsolatos belüli pozíció fizetett vagy önkéntes szolgáló tanársegéd, vagy vegyen részt a kutatási asszisztens. Diákok is átveheti az értékes tapasztalattal rendelkezik a pszichológia tudománya egy gondosan tervezett sorozatának kutatási módszerek képzés. Ez a szekvencia csúcspontja egy korszerű laboratórium során egy speciális területe a hallgató által választott. Sok diák folytatja a kutatási érdekeit az osztálytermen kívül irányítása alatt a kar kutatási mentorok. A pszichológia szakos CSUB felkészíti a tanulókat a széles skáláját munkalehetőségek humán szolgáltatások és üzleti beállításokat, amelyek erős írásbeli és szóbeli kommunikációs készség, a kritikai gondolkodás, az interperszonális érzékenység és a bizalom, adatelemzési képességeket és informatikai ismeretek. A fő is felkészíti a tanulókat a fejlett diplomás munka Pszichológia. A diákok dolgozzon ki egy tervet a tanulmányi és kérjék ki az egyetemi tanácsadók gyakran maradni a pályán felé érettségi. Diploma Követelmények a BA pszichológia Előfeltételek (13 egység) PSYC 100, feltárásai Pszichológia PSYC 200 Bevezetés a statisztikai módszerek a pszichológiai kutatás, illetve az Matematika 140, Elementary Statistics PSYC 290, pszichológia, mint hivatás PSYC 291, interperszonális és csoportos folyamat készségek Major követelmények (53 egység) Core tanfolyamok (15 egység) PSYC 250, egyetértési Pszichológiai Kutató I PSYC 300B, Undersanding Pszichológiai Kutató II PSYC 490, Senior szeminárium vagy PSYC... [-]

Bachelor Szociológia

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

A Bachelor of Arts in Sociology hangsúlyozza a rendszeres tanulmányozása az emberi viselkedés társadalmi csoportok között. Arra összpontosít, hogy az emberek hogyan koordinálják tevékenységüket elérni mind az egyéni és kollektív célokat. [+]

A Bachelor of Arts in Sociology hangsúlyozza a rendszeres tanulmányozása az emberi viselkedés társadalmi csoportok között. Arra összpontosít, hogy az emberek hogyan koordinálják tevékenységüket elérni mind az egyéni és kollektív célokat. Szociológia eltér a többi szociális és viselkedési tudományok két fontos szempontból. Először is, ez hozza elsődleges fontosságú a társadalmi csoport a többségi társadalom. Másodszor, arra törekszik, hogy megmagyarázza a széles körű emberi viselkedést, mivel befolyásolja a társadalmi környezet. Így a szociológia tanulmányozza a legfontosabb kérdéseket korunk és arra törekszik, hogy megértsék a komplexitás és megjósolni a jövőt. Azt vizsgálja, hogyan minták társadalmi aktivitás származnak, ami fenntartja őket, miért vesznek formában másik helyett, és hogyan változik. Attól függően, hogy az adott érdek a hallgató megfelelő kisebb területet a tanulmány kiválasztott konzultálva a hallgató tanácsadója. Helyett a hagyományos kisebb, a minisztérium is kínál a koncentráció sem Etnikai Tanulmányok vagy Urban Studies and Planning. Képzett egyetemisták arra ösztönzik, hogy keressük a lehetőséget a tanársegédek és kutatási asszisztens az Institute for Social Research és a közösségi. Karrier lehetőségek szociológia szakon közé tartoznak a különböző ügynökségek a szövetségi, állami és önkormányzati szinten, valamint a magán-non-profit és magán for-profit szervezetek. Mission Statement Célunk az, hogy előre tanulók szellemi előkészítés makro-és mikro szociológiai fogalom a szigorú, anyagi, elméleti és módszertani tanfolyam. A program lehetőséget biztosít a praxis-orientált szakmai, valamint a folyamatban lévő és a folyamatos elkötelezettség a program kar oktatási és kutatási tevékenység. A diplomások lesz a személyes és tudományos ismeretek szükségesek, hogy szembenézzen a kihívásokkal járó társadalmi változások, a sokszínűség a személyek és gondolatok, és... [-]

BBA

BBA

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Bakersfield

ARNING diplomát Business Administration egy befektetés a jövőbe. A mai egyre összetettebb globális gazdaságban, hogy szükség van a jól képzett üzleti szakemberek minden eddiginél nagyobb. Miután egy üzleti mértékben hozza meg egy lépéssel a többi álláskereső. Mint üzleti nagy, akkor is szerezhet értékes kommunikáció, a kritikus gondolkodás, a kutatás és elemző készségek, amelyek segítségével sikerül minden karrierjét. [+]

Miért érdemes Business Administration? A School of Business és a Közigazgatás (BPA) a CSU Bakersfield az Ön helyi lehetőséget az oktatási kiválóság. Megszerezte a diplomát Business Administration egy befektetés a jövőbe. A mai egyre összetettebb globális gazdaságban, hogy szükség van a jól képzett üzleti szakemberek minden eddiginél nagyobb. Miután egy üzleti mértékben hozza meg egy lépéssel a többi álláskereső. Mint üzleti nagy, akkor is szerezhet értékes kommunikáció, a kritikus gondolkodás, a kutatás és elemző készségek, amelyek segítségével sikerül minden karrierjét. AACSB Akkreditáció: Ellentétben a magán- és online egyetem, a School of Business és a közigazgatás CSUB által akkreditált AACSB (Szövetség Advance kollégiumi iskolák Business). AACSB akkreditáció fémjelzi a kiváló üzleti oktatás, és már szerzett kevesebb mint öt százaléka (5%), a világ üzleti iskolákban. Számtalan karrierlehetőségek a magán- és az állami szektor Business Administration diplomát. A BS fokozatot kiváló felkészülés pályára a legkülönbözőbb területeken, beleértve: Könyvelés Agrárüzlet Reklám jog közgazdaságtan pénzügy információs rendszerek Innováció és Vállalkozás nemzetközi üzleti kezelés értékesítés MŰVELETEK és ellátási lánc menedzsment értékesítés adózás Követelmények a Bachelor of Science in Business Administration fokozat A Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) által kínált a megyék Pénzügyi és Számviteli, Közgazdasági és Management & Marketing. Elérhetőségek és tantárgyleírásokat megtalálható Katalógus szakaszok. Az őrnagy kell egészíteni egy minimális kumulatív fokozatú pont átlagosan 2,0 minden kurzus számít a legfontosabb. Befejezése előtt a szükséges alsó osztály Alapítvány Core, a hallgatók kötelesek kaptak jártasság szoftver hatékonyságnövelő eszközöket. Jártasság bizonyítható figyelembe MIS 200A vagy azzal egyenértékű, vagy átadásával a kompetencia vizsga által kezelt Tanszék Menedzsment... [-]

Videók

California State Univeristy, Bakersfield - Introduction

Kapcsolat

CSU Bakersfield

Cím Stockdale Highway 9001
93311 Bakersfield, United States
Honlap http://www.csub.edu/
Telefon +1 661-654-2011