Colorado Community College System

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Colorado Community College System ( CCCS ) 13 egyedi főiskolából áll, 40 állomással az egész államban, évente több mint 125 000 hallgatót oktatnak.

Küldetésünk egy hozzáférhető, reagálóképes tanulási környezet biztosítása, ahol hallgatóink oktatási, szakmai és személyes céljaikat olyan légkörben érhetik el, amely magában foglalja a tudományos kiválóságot, a sokszínűséget és az innovációt.

Tesszük ezt úgy, hogy az egész hallgatóra összpontosítunk, tartós kapcsolatokat alakítunk ki, akadályok nélkül megteremtjük az oktatási lehetőségeket, és mindig keressük a lehetőségeket, hogy a hallgatóink számára elérhető lehetőségeket kibővítsük.

Fogadunk mindenkit, aki egyetemre akar járni, és újból elképzelni egy virágzóbb jövőt. Főiskoláink "hallókészen állnak" - támogató szolgáltatásokat és Pathways nyújtanak minden típusú hallgató számára, hogy képesítést szerezzenek, diplomát szerezzenek, vagy átkerülhessenek egy négyéves főiskolára.

A coloradói közösségi főiskolák évente több mint 18 000 fokozatot és képesítést szereznek a tudományágak és a legfejlettebb karrierterületek hihetetlen sokaságában, a művészettől a tudományig, az űrhajózástól az állattanig. CCCS főiskolák egyre több olyan speciális tudományterületen kínálnak alapképzési fokozatot, amelyek célja a diplomások foglalkoztatási lehetőségeinek javítása. A Red Rocks Közösségi Főiskola az egyetlen közösségi főiskola az Egyesült Államokban, amely mesterdiplomát kínál orvos-asszisztens programjában.

Helyszínek

Denver

Address
East Lowry Boulevard,9101
80230 Denver, Colorado, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: