Carson-Newman University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nincs jobb módja, hogy képzelni, hogy itt, mint hozzánk.

Mivel a Carson-Newman a legjobb módja annak, hogy tudja, hogyan illik ebben legjobban bölcsészettudományi egyetem alapított 1851-ben.

Nézze meg, mit az életed is néz ki itt. Séta a campus és kap egy értelme, hogy akkor is fontos része az aktív campus, amely 2000 diák erős.

Jövőkép, küldetés, Faith nyilatkozatok

Látomás

Mi lesz a keresztény bölcsészettudományi alapú egyetem a választás a délkelet-oktatás és a szolgáltatás.

Küldetés

Küldetésünk a keresztény nevelők, hogy segítse a tanulók elérjék teljes potenciáljukat művelt polgárok és a világ szolga-vezetők.

Megerősítés Hit

Isten - "Kezdetben teremté Isten az eget és a földet."(Ter 1: 1)
Van egy igaz Isten, aki Teremtő, Megváltó, és megtartója az univerzumban. Isten örökkévaló; Isten szent, Az Isten szeretet; Isten Szentháromság, kiderült, hogy az Atya, Fiú és Szentlélek, mindegyik külön személyes tulajdonságok, de osztás nélkül a természet, lényeg, vagy pedig, és aki egyedül méltó istentisztelet.

Krisztus - "Krisztusban teljessége az Istenség él testi formában."(Kol 2: 9)
Krisztus az örök Isten Fia, a második személy a Szentháromság, aki az Ő megtestesülése, fogant a Szentlélektől, született Szűz Máriától, teljesen Isten és teljesen ember. Jézus tökéletesen élt, és kiderült, az Isten akarata, feszítették, eltemették, és feltámadt a halálból a harmadik napon. Miután engesztelést a bűneiért emberiség a kereszten, fölment a mennybe, a magasztos jobbján az Isten, és vissza fog térni a hatalom és a dicsőség, hogy megítélje a világot. Krisztus lakozik minden hívő, mint az élő, mindig jelen Lord.

Szentlélek - "És én kérem az Atyát, és kapsz egy másik Pártfogó, hogy veletek legyen mindörökké. Ez az igazság Lelkét, akit a világ nem kaphat meg, mert nem látja őt és nem ismeri őt. Ismered őt, mert ő marad veled, és bennetek marad."(János 14: 16-17)
A Szentlélek az Isten Lelke. A Spirit magasztalja Jézus Krisztus és elítéltek embereket a bűn, hamissággal, és az ítélet. A szellem lehetővé teszi az emberiségnek, hogy megértsék az igazságot, hívásokat a Megváltó, hatások regeneráció azoknak, akik elfogadják Krisztust, mint Megváltót, és átjárja a hívők a Lélek gyümölcse.

Megváltás - "Ez kegyelemből hit által, hogy menti. Ez nem tőletek; ez Isten ajándéka, nem cselekedetekért, hogy senki ne kérkedjék."(Efézus 2: 8)"Aki felhívja az az Úr nevét, üdvözül."(Róma 10:13)
Az üdvösség a bűnösök teljes egészében Isten munkája kegyelem, felajánlotta, hogy szabadon mindazokat, akik elfogadják Jézus Krisztust Urunknak és megtartó, aki az ő élete, halála és feltámadása örök váltságot szerzett a hívő számára. Ez az üdvösség kegyelemből hit által biztosított bűnbánat és elfogadtam Jézus Krisztust Úrnak.

Szentírás - "All Írás Istentől ihletett és hasznos a tanításra, megdorgálja, kijavítása, és az igazságban való nevelésre. . . ."(2Tim 3: 16)"Az Úrnak törvénye tökéletes, újraindult a lélek. Az alapszabály az Úr megbízhatóak, így bölcs egyszerű. A parancsok az Úr jobbra halad, öröm a szív. . . . A szertartások Az Úr biztos, és összesen igazak."(Zsoltárok 19: 7-9)
A Szent Biblia egy isteni könyve Ó- és Újszövetség Szentírás hiteles hit és a gyakorlat, amelyben az üdvösség útját, és a szent élet is megvilágosodott. A kritérium, amely a Biblia úgy kell értelmezni, Jézus Krisztus.

Emberiség - "Megteremtette Isten az emberiség saját képére; Az Isten képmására, aki teremtette őket; férfinak és nőnek teremtette őket."(Mózes 1:27)
Alkotó Isten képére, az emberiség a koronája teremtés. Szabad választás, az emberek ellen lázadnak az Isten szeretete, szakadása kapcsolat által áthágása Isten parancsait és alá elítélését. Csak Isten kegyelme tudja helyreállítani az emberek a valódi kapcsolatát Istennel, és lehetővé teszi számukra, hogy teljesíti a kreatív Isten célját.

A templom - "És Isten mindent a lába alá, és tette a fejét az egész dolog az egyház, mely az Ő teste, teljessége, aki kitölti minden mindenben."(Ef 1: 20-23)
A templom áll minden igazi Krisztus tanítványai. Jézus Krisztus az Egyház feje. Keresztényeknek kötődjenek a helyi egyházak. A templom önálló szerv alatt működő uralmának Krisztus. Minden templom kap a hatóság, hogy imádják, elvégzi szolgálatát, és gyakorolja az ajándékokat és a kiváltságok beruházott Krisztus által.

utolsó dolgok - Az Isten maga idejében és a maga módján, Isten hozza a világot, hogy a megfelelő végét. Isten kijelölt egy napot, amikor Ő fogja megítélni a világot Jézus Krisztus által, ha minden ember megkapja a jutalmat csak; A be nem váltott megy az örök büntetésre; az igazak, az örök élet.

A Christian World View

A Keresztény Egyetem egy olyan oktatási kar az egyház, Krisztus teste. Krisztus az Úr, a Keresztény Egyetem, mivel Ő az egyház. Krisztusban ". . . rejtettek összes kincset a bölcsesség és a tudás."(Kol 2: 3) Krisztus"A ki képe a láthatatlan Istennek. . . . Mert benne teremtetett minden, a mennyen és a földön, láthatók és láthatatlanok. . . minden dolog jött létre vele és érte. És Ő előbb volt mindennél, és minden őbenne tartja össze."(Kol 1: 15-17) Krisztus az alkotója és a világegyetem középpontja.

Jézus kijelentette: "Én vagyok az út, az igazság és az élet." (Jn 14: 6) Ez az út, ez az igazság, ez az élet a Keresztény Egyetem elősegíti. Urunk hív bennünket, hogy "Szeresd az Urat, a te Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erejét, és teljes elmédből."(Mt 22:37) Ez a meghívás elfogadjuk. Minden igazság Isten igazsága. Minden hang tanulás egy része a keresztény örökség és a hívás, és központja a keresztény világnézet, ahol Jézus az Úr, és a tanítványai vagyunk.

Biblia

Mivel a kuratórium Carson-Newman Egyetemen annak rendes ülését október 19, 2007 kapott ajánlása a megbízottat, hogy fontolja meg a vonatkozó nyilatkozatot a meggyőződés az igazgatósági tagok mintegy Szentírás. BE megoldásán, hogy a kuratórium Carson-Newman University nak egyhangúan a következő nyilatkozatot: "Mi, a kuratórium Carson-Newman University, ne megerősítik Szentírás, mint amely az Isten által adott át az embereket, hogy az emberek. A teljes és végleges Isten Igéje kiderült Jézus Krisztusban. "

Megerősítés keresztény közösségi és magatartási

Mint szándékosan keresztény tudományos közösség Carson-Newman University arra törekszik, hogy kövesse a keresztény elveket minden vonatkozásáról közösségi élet. Mi vetjük magunkat, a tanítások és Jézus Krisztus példáját minden kapcsolatunkban és a munka. Személyek, akik úgy döntenek, hogy egy része a Carson-Newman család várhatóan magukévá erkölcsi, etikai és bibliai értékek be- és kikapcsolása campus. A területen a szexualitás, életmód összhangban bibliai tanítás várható. Meghatározva, a szexuális intimitás kell kifejezni kizárólag belső házassági szövetség, amely között kell lennie egy férfi és egy nő. A keresztény értékek érdekeit szolgálja, az mind a Carson-Newman család.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bachelor Of Science In Accounting

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Jefferson City USA Online

A számviteli szakon Carson-Newman felkészíti a tanulókat a különböző karrier lehetőségeket, beleértve az állami számvitel, az ipar és a kormányzat. [+]

Bachelor of Science in Accounting Üzleti, Egyetemi A Carson-Newman Department of Business biztosít a hallgatók lehetőséget egy egyedülálló tanulási tapasztalat keresztény bölcsészettudomány környezetben. A Department of Business elfogadja a Carson-Newman University Statement of Purpose mint arra törekszik, hogy oktassák a diákok nagyjából érintett területeken a jövőbeli szerepükre keresztény üzleti és közösségi vezetők a globális társadalomban. A Department of Business arra törekszik, hogy: lesz egy premier üzleti program. tanítani a kiváló szakmai, gondoskodó és gondoskodó módon. be egy progresszív tanterv, amely kihívást jelent, és integrált. készítsen szakmailag, etikailag és szakmailag felkészült szolga vezetők. hozzájárulnak a környezet megóvása és a gazdasági fejlődés a régióban. a hallgatók keresztény vezetés és mentori modellek. Könyvelés A számviteli szakon Carson-Newman felkészíti a tanulókat a különböző karrier lehetőségeket, beleértve az állami számvitel, az ipar és a kormányzat. A diákok töltse ki a követelményeket, a számviteli szakon Carson-Newman és a végzős 128 óra hitel. A CPA vizsga megköveteli jelöltek teljes 150 órás tanfolyam, így sok diák versenyképesek jelöltünk, és készen áll a különböző pályaválasztás, függetlenül attól, hogy dolgozzon ki egy üzleti vállalkozás, a munka egy kormányzati vagy non-profit iroda, csatlakozzon könyvelő cég, vagy beiratkozik egy posztgraduális program. [-]

Bachelor Of Science In Biotechnology

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Jefferson City USA Online

Ha érdekel egy ipari karrier vagy posztgraduális tanulmányok a biotechnológia, akkor dönthet úgy, hogy "két nagy" mind biológia és kémia vagy akár Biokémia. Mi több tanfolyamok területén a molekuláris biológia, beleértve a bioinformatika. [+]

Bachelor of Science in Biotechnology A tanulmány a biológia Carson-Newman felkészíti a diákokat az sokféle karrier lehetőségek befejezése után a program. A sokszínű kari kínálnak több mint 37 különböző kurzusok minden területén a biológia. Amellett, hogy a hagyományos tanfolyamok, Biológia Tanszék egyedi lehetőséget nyújt az egyes vizsgálatok révén externships, önálló projekteket, és a tanítás asszisztensi. Következő érettségi, öregdiákok be a különböző szakmai területeken, beleértve az egészségügyi szakmák, az oktatás, a kutatás és az ipar. Ahhoz, hogy megtudjuk, néhány élvonal kutatás segítségével a biotechnológia, a megtekintéséhez egy rövid videót online: Ha érdekel egy ipari karrier vagy posztgraduális tanulmányok a biotechnológia, akkor dönthet úgy, hogy "két nagy" mind biológia és kémia vagy akár Biokémia. Mi több tanfolyamok területén a molekuláris biológia, beleértve a bioinformatika. Ha ez a terület az Ön számára, akkor forduljon Dr. Steve Wright, hogy kiválassza a tökéletes keveréke a tanfolyamok fejleszteni a háttérben van szüksége. [-]

Bachelor Of Science In Pszichológia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Jefferson City USA Online

A Pszichológia Tanszék Carson-Newman University célja, hogy egy kiváló egyetemi tanulási élményt egy támogató keresztény környezetben. A részleg található Chambliss épület. [+]

Bachelor of Science in Psychology A Pszichológia Tanszék Carson-Newman University célja, hogy egy kiváló egyetemi tanulási élményt egy támogató keresztény környezetben. A részleg található Chambliss épület. Amellett, hogy a hagyományos egyetemi képzés, a Pszichológia Tanszék kínál számos gyakorlati lehetőségeket a közösség területén munka, szakmai gyakorlat, önálló kutatási projektek és oktatási asszisztensi. Az egyik megkülönböztető tulajdonsága a pszichológia tanszék a hangsúlyt a közösségi részvétel és a szolgáltatást. Következő érettségi, öregdiákok lépett a különböző szakmai területeken, beleértve a mentális egészség, a minisztérium, az oktatás, a jog, a kutatás, az üzleti és az ipar. A diákok választhatnak a három nagy kiadó: Általános pszichológia, Alkalmazott Pszichológia vagy szociális vállalkozói. Az Általános pszichológia fő célja a diákok, akik érdeklődnek a széles körű, bölcsészettudományi oktatás átfogó bevezetés a pszichológia területén. Az Alkalmazott Pszichológia fő célja a diákok, akik tervezik, hogy a munka a agglegények szinten, vagy akik tervezik folytatni posztgraduális képzés szövetséges egészségügyi vagy humán szolgáltatási területen. A szociális vállalkozási jelentős felvértezi a hallgatók, hogy vállalja vezetői pozícióba, és szolgáltatás a polgárság ágazatban a pozitív változás. Végül, a diákok is kisebb az egyik a hat kiskorúak: Alkalmazott Pszichológia, Fejlődéslélektan, a mentális egészség, pozitív pszichológia, szociális vállalkozási és Kriminológiai. A diákok mindkét Általános és Alkalmazott Pszichológia szakon jogosultak tagságát Psi Chi, a nemzetközi pszichológia becsület társadalomban. Minden diák, függetlenül kisebb vagy nagyobb felkérik, hogy csatlakozzon a pszichológia Club. Általános pszichológia Major Az Általános pszichológia fő célja a diákok érdekli a széles körű, bölcsészettudományi oktatás átfogó bevezetés a pszichológia területén. Nagyon ajánlott, hogy a készülő diákoknak posztgraduális tanulmányok... [-]

Bachelor Of Science In Pénzügyi és Közgazdasági

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Jefferson City USA Online

A diákok a Pénzügyi nagy készek kezelni beruházások, a kockázatok kezelésére, a költségvetés és a tőkéhez jutás, és elemezni ingatlanügyletek. A végzettek személyes pénzügyek, az üzleti vállalkozások finanszírozása, és a vállalkozók. [+]

Bachelor of Science in Pénzügyi és Közgazdasági Üzleti, Egyetemi A Carson-Newman Department of Business biztosít a hallgatók lehetőséget egy egyedülálló tanulási tapasztalat keresztény bölcsészettudomány környezetben. A Department of Business elfogadja a Carson-Newman University Statement of Purpose mint arra törekszik, hogy oktassák a diákok nagyjából érintett területeken a jövőbeli szerepükre keresztény üzleti és közösségi vezetők a globális társadalomban. A Department of Business arra törekszik, hogy: lesz egy premier üzleti program. tanítani a kiváló szakmai, gondoskodó és gondoskodó módon. be egy progresszív tanterv, amely kihívást jelent, és integrált. készítsen szakmailag, etikailag és szakmailag felkészült szolga vezetők. hozzájárulnak a környezet megóvása és a gazdasági fejlődés a régióban. a hallgatók keresztény vezetés és mentori modellek. Pénzügyi / gazdasági A diákok a Pénzügyi nagy készek kezelni beruházások, a kockázatok kezelésére, a költségvetés és a tőkéhez jutás, és elemezni ingatlanügyletek. A végzettek személyes pénzügyek, az üzleti vállalkozások finanszírozása, és a vállalkozók. Ezek általában elérni szakmai minősítések, mint például a közös halászati ​​politika vagy CFA. [-]

BSc Biokémia

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Jefferson City USA Online + 1 további

Válassza ezt a mértéke, hogy adja meg a gyorsan változó és egyre növekvő területen biokémia és biotechnológia-vagy azonnal főiskolai vagy mielőtt egyetemre; ez is egy népszerű mértékben a diákok, akik szeretnének belépni az orvosi és más egészségügyi területeken. [+]

Bachelor of Science in Biokémiai Kémia és Biokémia Kémia néha a "központi tudomány". Kémia összpontosít összetételét, jellemzőit, és a változások az anyag, ezért a természetes kapcsolatot területeken olyan változatos, mint a biokémia és a meteorológia, az orvostudomány és a mérnöki, a régészet és a neurológia, vagy az elektronika és a pszichológia. Miután egy 4 éves alapképzés a kémia, néhány diplomások menjen dolgozni a kormány, az ipar, vagy az oktatás, de mások folytassa az oktatás, beleértve a doktori iskola, orvosi iskola, gyógyszertár iskola, vagy más egészségügyi szakemberek. Annak illusztrálására, hogy sok karrier lehetőségek állnak rendelkezésre a kémia, itt van egy részleges lista az aktuális pozíciók KN kémia diplomások különböző szakaszaiban a karrierjük: laboratóriumi kutatás (alap- és alkalmazott), orvosi missziós, vezetője egy gyártó üzem (USA és tengerentúli ), középiskolai kémia tanár, környezetvédelmi elemzője, személyzet tanácsadó egy ügyvédi irodában, egyetemi tanár, szék biokémia egy orvosi iskolában, gyógyszerészeti eladó, kereskedelmi fejlesztő fogyasztói termékek, senior igazgatója Szövetségi radioaktív programok szabadalmi gazdaság feltaláló, és manager (gyógyszeripar, a személyzet, a kutatás). Így Carson-Newman kémia öregdiák pozitív hatással volt a világra az életek megmentése, kezdve WebMD, felfedezni a zselés toll és az anti-ózon összetevő, amely lehetővé teszi a gumik az utolsó 60.000 mérföld, inspiráló diákok a középiskolákban, egyetemeken, és orvosi iskolák, és az irányító nagyszabású tudományos / szakmai szervezetek (polimer gyárak, kutatási és fejlesztési laboratóriumok, valamint a nemzeti radioaktív hulladék programok). Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon a család és a beruházások az életed az emberiség javára. BS képzés Biokémia Válassza ezt a mértéke, hogy adja meg a gyorsan változó... [-]

BA

Bachelor Of Arts A Vallás: A Vezetés és Etikai

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Jefferson City USA Online

Üdvözöljük a Carson-Newman School of Religion weboldalt. Iskolánk kínál gazdag és változatos fokú hangsúlyt, hogy a tartomány az alapvető vallás fő egy nagy és az alábbi hangsúlyok: bibliai nyelvek, bibliai tanulmányok, egyházi rekreációs és ifjúsági minisztérium, minisztérium, a filozófia és a vallás, a vezetés és az etika, lelkipásztori és a spiritualitás és a művészetek. [+]

Bachelor of Arts in Religion: Vezetés és etika Üdvözöljük a Carson-Newman School of Religion weboldalt. Iskolánk kínál gazdag és változatos fokú hangsúlyt, hogy a tartomány az alapvető vallás fő egy nagy és az alábbi hangsúlyok: bibliai nyelvek, bibliai tanulmányok, egyházi rekreációs és ifjúsági minisztérium, minisztérium, a filozófia és a vallás, a vezetés és az etika, lelkipásztori és a spiritualitás és a művészetek. Iskolánk ölel egy identitás, amely tükrözi a baptista örökség és mi a legjobb az ideális bölcsészettudomány háttérben. A legfontosabb pályák, amelyek alakja a küldetésünket, és személyiségét a következőket tartalmazza: Kar lehetővé teszi a hallgató, hogy dolgozzon ki egy teológiai és filozófiai műveltség; javítja a kritikus olvasás, írás, és gondolkodási készségek; létrehoz egy bibliai alapja és kompetencia kezelésére élet kérdések és problémák a 21. században; táplálja a robusztus szellemiség; hozzon létre egy küldetéstudattal, a társadalmi tudat és globális állampolgárság; és előkészíti az elkötelezettség és a vezetés a helyi templomban. Iskolánk a folyamatban fejlődő nemzetközi tanulási lehetőségeket nyaranta a teológiai beállítások és az intézmények öt különböző kontinensen. Ezek a műholdak kínál fokozat óra hitel, egy cross-kulturális élményt, és a gyakorlati szociális és a küldetés lehetőségeket. A legtöbb professzorok nemzetközi tapasztalatokkal, és tanított misszió beállításokat, intézmények és szemináriumokban Rio de Janeiro, Brazília, Vincovci, Horvátország, Santo Domingo, Dominikai Köztársaság, Oxford, Anglia, Belfast, Írország, Sapporo, Japán, Nairobi, Kenya, Leon, Mexico, St. Petersburg, Oroszország, Fokváros, Dél-Afrika, Madrid, Spanyolország, és a Merida, Venezuela és / vagy vezetett régészeti és biblia expedíciókat Izrael, Jordánia és Törökország. Együtt a mélyreható tanítás, Carson-Newman Vallás szakon részesülhet professzorok, akik... [-]

Bachelor Of Arts In Filmelmélet

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Jefferson City USA Online

Több mint harminc éve, Carson-Newman tanított diákok filmekről és filmkészítés. Egy interdiszciplináris Film főbb most keveredik tanfolyam filmgyártási és írásban, az egyetemi tanulmányt mozgóképek egy keresztény kontextusban. [+]

Bachelor of Arts in Film Studies "Film School" Carson-Newman Több mint harminc éve, Carson-Newman tanított diákok filmekről és filmkészítés. Egy interdiszciplináris Film főbb most keveredik tanfolyam filmgyártási és írásban, az egyetemi tanulmányt mozgóképek egy keresztény kontextusban. Film diákok hone kézműves mint alkotók, miközben tanul az esztétika mozi és az üzleti a mozgóképek számára. A mohos Creek Dokumentumfilm Arts Festival csak egy a sok szempontból Carson-Newman Film diákok csatlakozni a szakma. A fesztivál lehetőséget ad a diákoknak és szakmai dokumentumfilmes, hogy megosztják történetüket a campus és a közösség. Leírása Film Program Film diákok tanulmányozzák az esztétika mozgóképek, megtanulják az eszközöket a termelés, és felkészüljenek a karrier a filmiparban. Szakos hallgatók Film választja ki osztályok film területeken terjedő közlemény angol, a történelemből a vallás. Speciális tanfolyamok, mint a film szerzők vagy American Film Műfajok a hallgatók egy világos megértése a közeg. Osztályok, mint a World Cinema-hez az interkulturális szempontból filmen. Film hallgatók is hozzáférhetnek a produkciós stúdió, szerkesztési eszközök, kamerák, világítás és egyéb eszközök a kereskedelmi és szakmai döntő szerepet játszanak abban, hogy a hallgatók valós készségek és ismeretek a filmipar. A diákok a lehetőséget, hogy befolyásolja a szakmai filmkészítők, meglátogatják a campus és szolgálnak vendég előadások az osztályok. Minden évben, Carson-Newman is helyet ad a mohos Creek dokumentumfilm Művészeti Fesztivál bemutatják a dokumentumfilmek a diákok és a szakemberek, és hozza filmesek a campus. Ezen túlmenően, Tennessee Filmrendező, a PBS-sorozat, a valamikor lövés a campus. A vezető évben, a diákok munkáját önállóan professzorok létrehozni Senor Film projektek. Ez kidolgozásában elért tapasztalat azt... [-]

Bachelor Of Arts In Music

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Jefferson City USA Online

Carson-Newman University intézményi tagja az Országos Szövetség a iskolák zene. A Department of Music segítségével folytatja a szenvedély, hogy mit keres, hogy végre, tanítani, vagy vezet istentisztelet. [+]

Bachelor of Arts in Music Carson-Newman University intézményi tagja az Országos Szövetség a iskolák zene. A Department of Music segítségével folytatja a szenvedély, hogy mit keres, hogy végre, tanítani, vagy vezet istentisztelet. Van egy büszke hagyománya készül a diákok, hogy képes és hozzáértő szakemberek átitatott zeneművészet. Szentelt látva a diákok sikeres, tapasztalt és megközelíthető kar jó hírnevet szerzett megtámadására diákok nyomja őket a sikerhez. A zene kar a hallgatói arány kisebb, mint 10: 1, a diákok előnyeinek kihasználása kisebb osztályok több egyéni figyelmet. Küldetésünk, hogy táplálja és kihívást a diákok a keresztény környezetben segít nekik, hogy elérjék a potenciális művelt zenészek szolgálni, és vezet a templomba, iskolák, és a közösség. A részleg szolgálja a Carson-Newman University misszió (1), amely a szakmai képzési programok a zene, (2) a bölcsészettudományi szak zene, és (3) általános zenei oktatás (tanfolyamok, együttesek, és az alkalmazott óra) és fellépési lehetőséget az egyetemi közösség nagy fejlesztése érdekében a zenei készségek és ismeretek a zene gazdagítása az élet. Zene Program Tantervek A program tantervét a Zenei Tanszék olyan zeneileg gazdag kontextusban, hogy támogassa az oktatási és fejlesztése a nagy zenei kiadók, hogy elérje akár a szakmai meg zenei diplomáját, illetve a bölcsészettudományi Bachelor of Arts - Zene fokozatot. 1.Music kiadók keresik meg zenei diplomáját tanulmány zenei pályára a fejlődő zenei teljesítmény készségek és ápolása az ismeretek bővítése és a zenei tudás. Ez a tanulmányi és a zenei alapot felvértezi a hallgatókat, hogy vezesse az iskolai zenetanár vagy egyházi zenészek és / vagy folytatni doktori tanulmányokat a zene. 2.Music... [-]

Videók

Carson Newman Campus Tour