Bunker Hill Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bunker Hill Community College Massachusetts-i Bostonban található Bunker Hill Community College ( BHCC ) Massachusetts legnagyobb közösségi főiskolája, évente több mint 19 000 hallgatót BHCC be. BHCC 1973-ban alapított BHCC -t az Új-Angliai Iskolák és Főiskolák Szövetsége (NEASC) teljes mértékben akkreditálta.

Két fő campusával Charlestownban és Chelsea-ben, a három műholdas campuson és számos oktatási központon kívül az egész Nagy-Boston térségében a BHCC sokféle tanulási lehetőséget kínál, hogy megfeleljen hallgatóink különféle igényeinek. A diákok választhatnak nappali, délutáni, esti, késő esti, hétvégi, webalapú és távoktatási tanfolyamok közül, hogy megfeleljenek elfoglaltságaiknak.

BHCC büszke arra, hogy Massachusettsben a legolcsóbb közösségi főiskola. Több mint 100 akadémiai programot kínálunk, köztük társult szakok, tanúsító programok és olyan programok, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy az első két évüket elvégezzék, mielőtt áttérnének egy négyéves egyetemre. Elkötelezett, gondoskodó oktatóink és tanácsadóink itt vannak, hogy segítsenek a hallgatóknak elérni személyes, tudományos és karrier céljaikat.

Helyszínek

Boston

Address
Rutherford Avenue,250
02129 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: