Brookline College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

-On Brookline College, Büszkék vagyunk a mi örökségünk. Több mint 30 éve, már nem csak a már találkozón az oktatási igényeit a diákok, de már segít megváltoztatni az életüket. És elkötelezettek vagyunk a folyamatos, hogy a hagyomány.

Ez a kötelezettségvállalás magában ajánlat programok létfontosságú karrier terén; biztosítja a rugalmasságot, hogy megfeleljen a mai rohanó életmód; fenntartása egy tapasztalt oktatók szentelnek a több, mint egy minőségi oktatás; és ápolása képzett személyzet, hogy elkötelezett a szolgáltatást és támogatást az elejétől a végéig.

Küldetés Brookline College egy független, akkreditált intézmény elkötelezett, hogy megfeleljen az oktatási igényeit fejlődő multikulturális társadalom. Az intézmény elkötelezett a hallgatók felkészítése tudományosan és szakmailag, hogy megfeleljen a folyamatosan változó foglalkoztatási követelmények üzleti, Ipar, közszolgálati szervezetekÉs orvosi támogatás ügynökségek működik egy nagyon fejlett és bővülő technológiai közösség.

Célok

Annak érdekében, hogy átfogó, koncentrált, minőségi oktatási programokat, melyek az diák fejlesztése révén a szükséges kompetenciák, hogy megfeleljen a munkahelyi követelményeknek egy nagyon technikai környezetben. A szolgáltatásnyújtás, hogy támogatni fogja a sokszínű hallgatói szervezet a törekvés felsőfokú oktatás a különböző szinteken, és megszünteti az akadályokat a befejezését oktatási célok. Annak érdekében, hogy az innovatív megközelítések és módszerek a nem hagyományos oktatási környezetben hangsúlyozva sokféle készség. Felismerni és integrálni az élethosszig tartó tanulás és a tudományos tapasztalatokat, mivel azok vonatkoznak az egyes hallgatók a tanulmányi program. Hogy a diákok hozzáférést oktatók, akiknek egyetemi végzettséggel és gyakorlati tapasztalat biztosítja az értékes vezetés szükséges, hogy felkészítse a tanulókat a sikeres integrációját a munkahelyen. Annak érdekében, hogy a tanulók a tudományos, kognitív és szakmai ismeretek szükségesek a szakmai előmenetel. Ahhoz, hogy minden diák a kezét szakmai ismeretek az informatikai eljárások és keresetek.

Brookline College Helyszínek Brookline College campus található Phoenix, Tempe, Tucson, és Albuquerque az Ön kényelmét. És ne felejtsük el azt is, hogy egyes programok az interneten. Minden egyetemen könnyen eljutni, és kényelmesen közelében található lakások, üzletek, éttermek és szórakoztató negyedében. Az online campus különösen könnyű eljutni - minden amire szüksége van egy számítógép, internet-hozzáféréssel. Minden egyetemen kínál valós tapasztalat gyakorlati tanulás társítva tanfolyam, amely elviszi a tanulás kereső rövidebb idő, mint gondolnád. Válassza ki a campus alatt, amely kényelmes Önnek.

Phoenix, AZ Campus Tempe, AZ Campus Tucson, AZ Campus Albuquerque, NM Campus Online Campus

Minden program online és teljesen tanítani angol nyelven.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés BScs - OnlineStudies » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés BScs - HealthcareStudies » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Associate of Science - HealthcareStudies » Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés Associate of Science - AcademicCourses »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

BSc - Büntető Igazságszolgáltatás Fok

Campus vagy on-line tanulás Nappali 120  September 2018 Amerikai Egyesült Államok Phoenix Tucson Albuquerque + 2 további

A Bachelor diplomát büntető igazságszolgáltatás program biztosít a hallgatók széles körű megértése a büntető igazságszolgáltatási rendszer, amely segít nekik foglalkozni egy sor kérdésben területén a igazságszolgáltatásban. [+]

Ez a program egy Albuquerque, NM; Tucson, AZ; és online.

Üdvözöljük a Brookline College Bachelor of Science - Criminal Justice programot. Gratulálok a döntést, hogy adja vissza a közösségnek megadásával az izgalmas területen! A Brookline, megértjük, hogy szilárd alapot a büntető igazságszolgáltatás gyakorlatok és eljárások is a különbség a munka és a karrierjét. Továbbá, mi felismerik az oktatás általános tanulmányok. Ezért, az általunk kifejlesztett programot beépíteni mind az alapjait a bölcsészettudományi oktatás kritikus elemei a diplomát bűnüldözés.

A Bachelor diplomát büntető igazságszolgáltatás program biztosít a hallgatók széles körű megértése a büntető igazságszolgáltatási rendszer, amely segít nekik foglalkozni egy sor kérdésben területén a igazságszolgáltatásban. Megvizsgálja az elméleti okai a bűnözés, a módszerek a büntető igazságszolgáltatás a kutatás, és szempontjai a szakmaiság és az etika a büntető igazságszolgáltatási szakemberek. Hogy illeszkedjen a menetrend, a diákok választhatnak, hogy folytassa a büntetőjogi mértékben online, vagy az egyetemen.... [-]