Boricua College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Boricua College magániskola New York-ban. A főiskolát Puerto Ricó-i lakosság és más spanyolok oktatási igényeinek kielégítésére tervezték, Victor G. Alicea és még sokan mások alapították.

Boricua oktatási rendszere azon alapvető humanista alapelven alapszik, hogy az egész embert önmotivált, független, egész életen át tartó tanulóvá kell nevelni, tudatában és elkötelezettségével a környezetével való egészséges szimbiotikus kapcsolat fenntartása iránt.

Fejleszteni a hallgatókban a generikus kognitív, affektív és pszichomotoros készségek és értékek kiválasztott klasztereit, amelyek szükségesek a környezet tudásának megértéséhez, amelyek a szabad bölcsészettudományok és tudományok tudományterületein megnyilvánulnak.

A Boricua College előadás-vita tanfolyamok kiváló módja annak, hogy az egyetemisták elsajátítsanak bizonyos információkat. Az "elméleti tanulmányokról" tartott előadás-beszélgetések azonban csak egyike annak az öt különféle módnak, amelyekben a hallgatók oktatást kapnak és akadémiai oktatásban részesülnek a Főiskolán.

Ezeknek az oktatási módoknak a magyarázata és annak integrációja a hallgatók növekedésének és fejlődésének egyetlen programjába következik.

A Főiskola küldetése és céljai három intézményi identitás elvében gyökereznek.

A Közép-Államok Bizottsága akkreditálja a Boricua College a felsőoktatás területén. Tagja a New York-i Állami Független Főiskolák és Egyetemek Bizottságának, a Főiskolák és Egyetemek Igazgatótanácsainak Szövetségének, a Főiskolai és Egyetemi Személyzeti Egyesületnek, a Független Főiskolák és Egyetemek Országos Bizottságának, valamint a Főiskolák és Egyetemek Spanyol Szövetségének. .

Helyszínek

New York

Address
Broadway,3755
10032 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

The Bronx

Address
Washington Avenue,890
10451 The Bronx, New York, Amerikai Egyesült Államok

Brooklyn

Address
Graham Avenue,9
11206 Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: