Bluffton University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Abban Bluffton, akkor biztos lehet abban, rendkívüli graduális, posztgraduális és a folyamatos szakmai oktatási programok.

Megtestesülő a négy maradandó értékeinek felfedezése, a közösség, a tisztelet és a szolgáltatás, talál egy karakter-építési oktatás, amely segít elérni a személyes és szakmai célok használatra a globális piacon. Megalapozni a mennonita értékeit béketeremtés és a szolgáltatás, Bluffton hite hagyomány szolgál hasznos keretet a személyes felfedezés és a hit fejlődését. Más szóval, a Bluffton akkor dolgozzon a keresztény értékeket a globális közösségben.

Otthon egy sokoldalú hallgatói szervezet több mint 1100, Bluffton található 65 hektáros zöldellő erdős alapon, hogy a vonal a bankok a kis Riley Creek faluban Bluffton, Ohio. Majd gyorsan érezni egy része a campus közösség, amit fejleszteni kapcsolatok kialakításában a kortársakkal és külön kar.

Mint egyetemi hallgató, mi aktív hallgatói élet megkönnyíti, hogy új barátokat a szorosan összetartó, barátságos hangulatát az otthonától távol is otthon.

Akadémiai Programok

Bluffton megközelítése tanulás belül tudományos programok egyesíti értelmes, személyes interakciók tankönyv tanulmány, előadások, campus tevékenységek, szolgáltatási lehetőségeket és a kultúrák lehetőség, hogy elviszi szerte az Egyesült Államokban és a világ.

Szakmai előmenetel

A posztgraduális és továbbképzési programok lehetővé teszik, hogy a teljes mértékben, míg a munkaidő, a család, az egyház és más kötelezettségvállalások. Diplomás és folyamatos oktatás osztályok kényelmesen kínálnak Bluffton, Archbold és Piqua, Ohio.

A Bluffton különbség

Bluffton kapcsolatban áll a mennonita egyház-USA, azonban a legtöbb Bluffton diákok nem mennonita. Ez teremt hangulatot, ahol minden diák felkérik, hogy vizsgálja meg, és jönnek a saját a saját hitét.

Történetünk

Található a bankok a kis Riley Creek Bluffton, egy kis település északnyugati Ohio, Bluffton Egyetem 1899-ben alakult, mint Közép-mennonita College. Mivel a sarokköve fektették az iskola első épülete, Noah C. Hirschy, Bluffton első elnöke, arra a következtetésre jutott szavait egy ötlet, hogy bizonyult olyan tartós, mint maga a szerkezet: "Engedje meg, várható nagy dolgokat." Van, és mi is ezt teszi.

Míg Bluffton kapcsolatban áll Mennonite Church USA, a diákok, oktatók, alkalmazottak és öregdiákok nem feltétlenül mennonita. Elmer Neufeld, az egyetem hetedik elnöke megfigyelt "Bluffton nem szabad úgy tekinteni, mint valahogy kevesebb, mint mennonita sokszínűségéről, hanem több mint mennonita, nagyobb keresztény béke egyház tanú nőnek ki ezt az élményt." Ma, Bluffton továbbra is elkötelezett, hogy halad végig a mi alapvető értékek - a felfedezés, a közösség, a tisztelet és a szolgáltatás -, hogy minden egyes új generációs diákok.

KÜLDETÉSÜNK

"Formálják a történelmi béke egyházi hagyomány és táplálja a vágy a kiválóság minden fázisában programok, Bluffton Egyetem célja, hogy felkészítse a tanulókat a legkülönbözőbb hátterű az élet, valamint a hivatás, a felelős állampolgári, a szolgáltatás minden népnek, és végül céljából az Isten egyetemes királyságot. "

Mennonita HIT

Mennonites hinni, a keresztény testvérek, a nagy állításokat a hit: Isten emberré válás, az uradalom Krisztus, a hatalom az evangélium, a munka a Szentlélek, és a hatóság az írásokat.

A mennonita örökség, ezek a hiedelmek vezettek megkülönböztető hangsúlyt; hit önkéntes; A keresztények arra hivatottak, hogy az élet a szeretet, a megbékélés és a béke megteremtéséig; igazságtalanság kell legyőzni jó; boldogság több mint az anyagi jólét; erkölcsi tekintély több mint a politikai hatalom; az élet élni kell egyszerűen; a természet ajándéka Istennek kell ápolni egyfajta hála és gondnokság; és szerető, áldozati szolgálat a legmagasabb kifejezése hűség Krisztushoz.

Helyszínek

Bluffton

Address
1 University Drive,
45817-2104 Bluffton, Ohio, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: