Blue Ridge Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Blue Ridge Community College okos befektetés a jövődbe. Valós, előremutató és hozzáférhető oktatást kínálunk, hogy felkészítsük a hallgatókat a 21. századi munkahelyi vagy négyéves főiskolákon és egyetemeken elért sikerekre. Kényelmesen elhelyezkedő egyetemeink Henderson és Erdély megyében, online tanfolyamok és középiskolai beiskolázási lehetőségek biztosítják az Pathways az oktatás továbbfejlesztéséhez, új karrier megkezdéséhez vagy a készségek gazdagításához.

Blue Ridge Community College egy kétéves, átfogó középfokú poszt-intézmény Észak-Karolina nyugati hegyeiben. Henderson és Erdély megyét szolgálja.

Több mint 100 fokozatot, oklevelet és bizonyítványt kínál 30 tanulmányi területen. Főiskolai transzfertanfolyamok széles skáláját kínálja. Négyéves főiskolákkal és egyetemekkel rendelkezik artikulációs programokkal. Biztosítja az állam egyik legnagyobb továbbképzési programját.

A BRCC kiterjedt technikai programokat tart fenn, amelyek célja a hallgatók felkészítése az ápoló, az autóipari, a bűnüldözési, a vészhelyzeti reagálás, a mérnöki technológia, a megmunkálási technológia és még sok más sikeres karrierre.

Az 1969-ben bejegyzett College a North Carolina Community College System 58 közintézményének egyike. Elnök és 15 tagú kuratórium vezetésével működik. A Főiskola küldetése, hogy ismeretekkel és készségekkel rendelkező egyéneket erősítsen közösségünk gazdagításában és versenyképes munkaerő felépítésében.

Helyszínek

Flat Rock

Address
West Campus Drive,180
28731 Flat Rock, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket