Bloomsburg University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Készülj fel, hogy szabadítsa fel a belső husyt!

Ez egy izgalmas idő az Ön számára. Arra fogsz rájönni, hogy ki vagy, és a Bloomsburg University lehetőséget ad arra, hogy feltárja az Ön érdekeit. 1839 óta a BU hagyománya a tudományos kiválóság. A több mint 70 000 diákok hálózatának szakmai és karrierlehetőségei segítenek a középiskolás és a munkaerő négy év alatt készen állni.

Barátságos campus közösségünk itt a Bloomsburg University szívesen fogadja Önt. Tapasztalhatja a testreszabható magosztályokat, a diákkutatást és a professzorokkal való együttműködést, valamint a közösség önkéntes tevékenységét. 56 főiskola és 58 kiskorú a hallgató személyes és szakmai sikereket ér el tapasztalati lehetőségekkel, amelyek kiegészítik az osztálytermi képzést. Megvan a technológia és a gyakorlati tanulás, amely segít kiállni. Több mint 250 hallgatói klubban és szervezetben mindenkinek van valami. Mindezen tapasztalatokon keresztül elég kényelmes lesz ahhoz, hogy belevágjon az ötletekbe, amelyek lenyűgöznek, új tevékenységeket töltenek be, mint például a sziklamászás vagy tánc, és elindítják a karrierjét - mindezt egyszerre!

Az egyik dolog, ami különválasztja a Professional U-t. A BU-nél sok tapasztalat, az öregdiákkal, a munkaadókkal és a lehetőségekkel való kapcsolódás integrálja az akadémiai tapasztalatot a "valós világ" környezetben szerzett szakmai tapasztalattal. Mi arra összpontosítunk, hogy felkészítsük és inspiráljuk a hallgatókat, hogy magabiztos vezetőkké váljanak egy diákonként egy év szakmai tapasztalattal.

Miért Bloomsburg University ?

Bloomsburg University személyre szabott és barátságos tanulási környezetet kínál, amely megkönnyíti a nemzetközi hallgatók átmenetét egy új oktatási rendszerhez és kultúrához. Ahhoz, hogy nemzetközi diákjaink megelégedjenek, kínáljuk:

 • Egy peer mentori program, amely segít az amerikai egyetemi élethez igazodni
 • Akadémiai és ESL támogatás
 • A beiratkozott hallgatók jogosultak az 50% -os állami finanszírozáson alapuló tandíjra
 • Gyakorlat és tapasztalati tapasztalatok
 • Kutatási támogatási lehetőségek
 • Karrier Prep Boot Camp felkészít a világra

Felismerések és megkülönböztetések

Bloomsburg University a következő elismerésekről és megkülönböztetésekről ismert, és a lista folyamatosan növekszik!

Nemzeti és regionális elismerések:

 • Top Egyetemek az északi régióban - amerikai hírek
 • # 5 a négyéves főiskolák között a Pennsylvania - Schools.com-ban. A rangsor a legmagasabb szintű kormányzati adatok alapján összpontosít a megfizethetőségre, a rugalmasságra és a hallgatói szolgáltatásokra, hogy értékelje a kollégiumokat és egyetemeket az egész államban.

Akadémiai program megkülönböztetések:

 • Az ápolói program a # 1-es PA és # 60-at az USA-ban - CollegeAtlas.org
 • A Digital Forensics programot a számítógépes védelmi oktatásban működő országos tudományos kiválósági központnak nevezik.
 • Tag - NCAA Védelmi Minisztérium Agyrázkódás Értékelés, Kutatási és Oktatási Konzorcium.
 • A legjobb észak-amerikai iskolák - Értékesítési Oktatási Alapítvány (SEF) listája a legjobb egyetemek professzionális értékesítési oktatását 2017
 • A 25 legkiválóbb Bachelor fokozat egyike a Speciális Oktatásnak 2017-ben - a Legjobb Oktatási fokozatok, az oktatási karrierek és főiskolák vezető vezetői.
 • Az egyik legjobb tíz iskola PA a büntető igazságszolgáltatás nagyobbik - Zippia.com

A BU nagyszerű hely, hogy ön legyen. Nagyszerű hely, hogy váljatok .

Helyszínek

Bloomsburg

Bloomsburg University

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket