Blake Austin College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A szabadság, a felhatalmazás és a siker itt kezdődik

Blake Austin College küldetése, hogy minden hallgató számára minőségi oktatási élményt nyújtson biztonságos, támogató környezetben, amely elősegíti az önfegyelmet, a motivációt és a kiválóságot. Gyakorlati megközelítésünk támogatja a hallgatót a képzés bevezetésétől a foglalkoztatási folyamatig. Elkötelezettek vagyunk a jelenlegi foglalkoztatási igényeknek megfelelő oktatási programok biztosításában. A személyzetnek kihívást jelent az egyes személyek adminisztrációja, és fogékony az igényeikre, képességeikre és tanulási képességeikre. Ha jó okból cselekszünk jó okból… annak érdekében, hogy az embertársak bizalommal, tisztelettel és méltósággal jussanak sikerrel.

Integritás * Koncentrált csapat * Hozzájárulás az emberi jólét iránti együttérzéshez * Felhatalmazás az elszámoltathatósággal * Kockázatvállalás

Amikor felvételi képviselőinkkel beszél, látni fogja, hogy a Blake Austin College számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek iskolánkat egyedülállóvá teszik az oktatási és karrierképző intézmények között. Blake Austin College elkötelezett legjobbjainkat kínálja Önnek. Az egész személyzet nevében kívánságunk a szabadság, a felhatalmazás és a siker.

A Blake Austin College országosan akkreditált programjaink a valós világot, a valódi tudást, a gyakorlati készségeket és az összes program licenckészítésre való felkészülését jelentik. A Blake Austin College érettségizik, felkészülve arra, hogy kiemelkedjen a karrierjében. Tanúsító programjainkkal minőségi oktatást kap, így a diploma megszerzése és az engedély megszerzése után elkezdhet dolgozni a választott karrier területén.

Helyszínek

Vacaville

Address
Orange Drive
95687 Vacaville, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: