Benedict College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Benedict College olyan főiskola, ahol az egyes hallgatók tapasztalatai átalakulnak, és az ügyfélszolgálatra összpontosítanak; egyidejűleg Benedict oktatói és munkatársai együttműködő, átlátható környezetben dolgoznak, ahol az adatalapú döntések is együttérzésben vannak.

Benedict College a nappali tagozatos tanulás helyszíne az osztályteremből, a játéktérig, a lakóhelyiségig és a közösségbe, ahol tiszteletben tartják és ápolják a „ BC ” Örökségét, mint befogadó, úttörő és „család”.

A transzformatív oktatás, a technológiai és vállalkozási innováció, valamint a közösség iránti elkötelezettség mind dinamikus környezetben egyesül, ahol a hallgatók olyan oktatásban részesülnek, amely felkészíti őket arra, hogy a globális piacra lépjenek kivételes kulturális és szakmai kompetenciákkal, amelyek felhatalmazzák őket arra, hogy hozzájáruljanak a fenntarthatósághoz és a gazdasági fejlődéshez. azoknak a közösségeknek a növekedése, ahol élnek, dolgoznak és játszanak.

Ezért a Benedict College nemcsak a jót szolgáló erő a társadalomban, hanem Benedek elkötelezett amellett, hogy magasan képzett és felszerelt szakemberek által létrehozott átalakító tanulási környezetet biztosítson, amely felhatalmazza az összes hallgatót arra, hogy kiaknázza legnagyobb lehetőségeit.

Benedict College a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetsége és a Főiskolák Bizottsága akkreditálja az érettségi fokozatok odaítélésére.

Helyszínek

Kolumbia

Address
Harden Street,1600
29204 Kolumbia, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: